Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtas prieš moterį

nesu uz mustynes,netgi pries..tie draskymaisi,stumdymaisi nieko gero schmoll.gif visi ta zinom ir suprantam,bet jeigu buna situaciju kai esi isvedama/as is kantrybes ir taip norisi voztelt tai savo pusej kad atsipeiketu,geriau isvis iseit is kambario suimt save i rankas ir po minutes nebenoresis mustis biggrin.gif aisku grazu butu jei butu ax.gif

esu savajam uzvozus pora kartu,bet tai kaupesi ne diena,ne dvi..metus--pusantru..paskui uzteko tik zodzio ir kvailos sypsenos mad.gif ir nesusilaikiau,tuo tarpu plaukams skirtas sepetys skilo per puse huh.gif ph34r.gif vyras perbales nudilino gult..dar ilgai sedejau ir jutau kokia jega turi moteris isirdusi,izeista ir isiutusi....tuo momentu afekto pagauta nejauti nieko tik matai auka kuri tave nuskriaude verysad.gif negeras jausmas....fu..bet pritariu tiems kurie sake kad jei duodi atgal tai taip kad nebeatsikeltu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditte: 12 liepos 2006 - 16:32
NIEKADA!!!tai zema...
Atsakyti
Pamenu priesh kokius 4 metus, kai dar draugavom su vyru, uzbaliavojus stipriai man prasidejo pavydo priepuolis, zodziu, suisterikavau, tai vyras mane uz pakarpos shiek tiek papurte.. Net nezinau, kaip tada jauchiausi, bet ir dabar prisiminti nesmagu.. Aishku paskiau jis ir ash atsiprashinejome viens kito, na ir achiu dievui daugiau niekad tokio dalyko nera pasitaike thumbup.gif
Atsakyti
Moterų mušti negalima. Pritariu zigimantui.
Atsakyti
QUOTE(scorpas @ 2006 07 29, 08:30)
Moterų mušti negalima. Pritariu zigimantui.

Deja, ne visi vyrai taip mano. verysad.gif Vaikystėje prisikentėjau matydama kaip tėvas sulupdavo mamą, tų košmariškų vaizdų ligi šiol neina pamiršti. verysad.gif
Atsakyti
moterys taip skaudziai reaguoja i bet kokias kalbas apie smurtavima seimoje tikrai del to kad yra silpnesnes, mes to bijom !!!!!!! o cia gi dar mylimas zmogus taip elgtusi - dvigubai skaudu. Iseiti ir taip sunku, o dar ir nera kur doh.gif ir kodel as turiu iseiti ir dar su vaikais, tai jis tegu valina. gerai teisesauga funkcionuotu - nereiketu moterim basom su vaikais slapstytis (patikekit zianu tokiu atveju).

o del trenkimo atgal - tuo momentu tai greiciausias atsikersijimo budas. sakykit ka norit (tipo zema ir panasiai), bet jeigu moteriai pavyks apsiginti ji jausis stipresne ir labiau savimi pasitikes. o ir kaip vyrui bukaprociui kitaip proto ikresti ??? jis gi nesupranta, kad galima ir ne kumsciais - jei suprastu gal ir nemustu. pavyzdziui mano drauge apie 20 metu i kaili nuo tevo gaudavo, kol atejo diena kai taip abu susikale ir ji prilupo teva, tai tas rytojaus diena verke atejes, dejavo, atseit kur mes nusiritom ??? kai pats gavo, tik tada pamaste kaip ce yra, o kai pats dauzesi tai nieko tokio, matai.

pritariu ir tai nuomonei, kad stipriai susinervines, isprovokuotas zmogus gali visaip pasielgt. maniskis irgi "patalogiskai nepakencia rekimo" ir kai as isismarkavau vienu momentu jis gal 2 men. kentejo mano isterijas ir isvedziojimus ir tik veliau, jau neapsikentes pora kartu gerai papurte. tai dabar as jau pagalvoju, stengiuos suimti save i rankas ir nerekaut, o jeigu nesusivaldau bunu graziai uz rankutes palydeta uz duru, kad kaimynam savo bedas garsiai pasipasakociau ax.gif bet as nepykstu, suprantu, kad jis neprivalo kenteti mano nesamoniu.

bet jeigu tiesiai sviesiai gauciau per snukuti tai nezinau ka daryciau - n e z i n a u doh.gif

Dieve duok visoms stiprybes smile.gif

Atsakyti
negaliu pakesti smurtaujanciu vyru,tikrai tai labai labai zemas lygis,paciai dar neteko buti taip nuskriaustai (tpfu tpfu tpfu),bet galeciau visus tokiu parazitinius gun_bandana.gif bash.gif gun_rifle.gif jei kas leistu ax.gif
Atsakyti
Bet yra ir mielai smurtaujanciu moteru...
ax.gif (cia as ne apie save)
Atsakyti
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 05 14, 11:46)
Man gaila jusu, internetines moterys, jus nebesuprantate kas yra tikra. Zmogus pajuokavo ir tiek. Zinoma, juokas yra baisiausias ginklas, nuo juo nera jokiu skydu. Bet gi tam juokas ir yra, kad nebutu vien purvas musu gyvenime.
O temos autorei reiskiu uzuojautas, siulau mesti ta vyra, nes viena karta trenke kita karta suzalos. Gal ir bus sunkiau finansiskai be jo, bet patikek, atsiprasys ir paskui viskas bus is naujo. Matytas vaizdelis.

tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Maironis @ 2006 07 04, 12:04)
O ką daryti, jei mano boba mane muša? Kažkokia sadistė. Nei iš šio, nei iš to pradeda kutenti, per užpakalį tranko, plaukus tam tikrais momentais rauna, nugarą nagais drasko... Ech, nėr gyvenimo. Skirčiausi, ale vaikas greit bus, tai gyvenu tik dėl jo... Ne kitaip...

geras lotuliukas.gif ir dar skundiesi tokia zmona rades lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tomike @ 2006 06 28, 23:17)
Nu žinot moterytės, jei maniškis sugalvotų emocijas išlieti kumščiais, tai patikėkit tai būtų pirmas ir paskutinis kartas, o dar priedu atgal gautų.Brangiosios, kodėl mes turėtume būt vyro bokso kriaušė?Juk ne tam mes su jais ,,apsižanijam''... schmoll.gif Tai, kad vyras pirmą kartą pažemina moterį tai tox kartas dar bus ne vienas...Tai faktas...Kam gadintis sau gyvenimą, jei yra tox dalykas kaip skyrybos, kam nuolankiai tarnauti tokiam nahalui ir kiekvieną kartą po kumščių veidą slėpt po akiniais, jei gali sau ramiai toliau gražų gyvenimą gyvent..Nesuprantu aš tokių moterų, kurios kenčia kad šeimą išlaikyt, kad kenčia dėl vaikų.Vaikams tokio tėvo nereikia, ir patikėkit šitą faktą po 20 metų jūsų vaikas patvirtins.Tai galvokit dabar, o ne po to kai giedras saulės spindulėlis smegenis apšviečia...Taigi pabaigai linkiu visoms darnaus, harmoningo ir ramaus šeimyninio gyvenimo...Sėkmės...

niekada neskyk niekada,akivaizdu kad istekkejusi maxsimum pora metu esi. Gal ir pati koki syki uzvosi po koki desiatkos meteliu
Atsakyti
neduok tu dieve gaut i nosi doh.gif .... da kai pas mane "dvimetrinis", jauciu neatsikelciau lotuliukas.gif gerai kad supratingas.... Kai labai susipykstu mano "volume" buna net iki maximumo... bet maniskis gerai kad moka pritildyt.... apkabina, pasisodina ir liepia ramiai , zmoniskai pasneket... taip ir nurimstu.... o buna jauciu, kad taip inervuoju, kad kitas i nosi duotu, tai tiesiog iseina i kita kambari ir sako: "grysiu kai snekesi, o ne reksi " lotuliukas.gif

dziaugiuosi kad mane psichologiskai moka apramint...nes esu degtukas ax.gif
Atsakyti
na... nebukit jau tokios jautruoles...
buna kai moterys tai "uasidirba" ir kai kurioms retais atvejais net "privaloma" duot biski i skudurus... as vyra absoliuciai pateisinu tais atvejais kai uzgaudo savo brangiaja tarkim su kitu...arba kai tam sudaro salygas prisigalvoti... dingsta velai vakare, nekelia ragelio... as tokiu atveju poniutei grizus, jei buciau vyras duociau ir ne karta...
o kai vieniem buan siaip is nuobodulio uzeina noras paboksuot bobyte tai tokius nx susaudyt... tfu, net susikeikiau blush2.gif apie vaiku dauzyma isvis nekalbu... ten per sikine biski surykste kartais taip pat buna reikia, bet tik jau ne dauzymas... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Grytute @ 2006 05 12, 23:58)
Labai noreciau paklausti, ar kuris nors is cia besilankanciu vyru pakeltumet ranka pries mama kudikio akivaizdoje. Klausiu noredama isitikinti ar yra dar siame pasaulyje vyru gerbianciu moteris. Man mano didvyris skele net nesudvejojes.

Viska skaityti tingiu, bet pasakysiu, kad vargu ar isgirsi cia nuosirdziai pasisakanti kuri nors siuo klausimu.
Atsakyti