Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtas prieš moterį

QUOTE(voveriukas36 @ 2006 08 21, 09:28)
1. jei atrodo - žegnokis
2. o tai kas pagal tave turėtų būti švenčiausia? sutuoktinis? Nepakeičiamų žmonių nėra. Vaikai? Jų gali prisigimdyti kiek tik leidžia fantazija ir piniginė juos išlaikyt. ŠVENTA yra tai, kas yra NEPAKEIČIAMA. Nors...dabartinis jaunimas traukia... žalias mano pasas bla bla bla.... taboras čigonų - pasaulio bastūnų ...
3. Nu dar ne kolkas  lotuliukas.gif

"ŠVENTA yra tai, kas yra NEPAKEIČIAMA"-o ne pakeiciama (s),yra pats vovieriukas(36),todel jis shventas ir gali mokyti kitus kaip reikia gyvent ir shaipytis ish kitu.
Atsakyti
smile.gif+2006 08 21, 10:55-->
QUOTE(mamaite smile.gif @ 2006 08 21, 10:55)
... Tikėjimų yra daug... 

Vo blin. Tikėjimų yra daug, bet jei yra tikėjimas - yra ir Dievas. Jei nėra Dievybės - nėra ir Tikėjimo. Bet tiek to, aišku tik viena: tamsta neigi Dievą ir Tėvynę - vadinasi potenciali šių laikų kosmopolitė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 08 21, 14:26)
Vo blin. Tikėjimų yra daug, bet jei yra tikėjimas - yra ir Dievas. Jei nėra Dievybės - nėra ir Tikėjimo. Bet tiek to, aišku tik viena: tamsta neigi Dievą ir Tėvynę - vadinasi potenciali šių laikų kosmopolitė  lotuliukas.gif

ačiū už nuomonę... wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 08 21, 12:37-->
QUOTE(mamaite smile.gif @ 2006 08 21, 12:37)
ačiū už nuomonę... wub.gif

oi, mamaite, tai anaiptol visai ne komplimentas... kosmopolitizmas - baisi liga, kur kas baisesnė už hemarojų ir tolygi nevaisingumui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 08 21, 17:46)
oi, mamaite, tai anaiptol visai ne komplimentas... kosmopolitizmas - baisi liga, kur kas baisesnė už hemarojų ir tolygi nevaisingumui smile.gif

Eik tu šikt gun_rifle.gif
Aš dar galiu ketvirtą ir 18-tą vaiką turėt, o tu ne! tongue.gif Skystakiaušis!!!
Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti

! 
Draudžiama:

Naudoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, grubaus tono žinutes ("varančias ant asmens"). Net jei buvo ginčytasi, netgi jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auges: 30 lapkričio 2006 - 09:57
smile.gif+2006 08 21, 21:05-->
QUOTE(mamaite smile.gif @ 2006 08 21, 21:05)
Eik tu šikt  gun_rifle.gif
Aš dar galiu ketvirtą ir 18-tą vaiką turėt, o tu ne!  tongue.gif  Skystakiaušis!!!

Ačių Dievui, vaikas perima dviejų žmonių genus. Nes jei imtų tik kai kurių motinų - Lietuvai pražūtis būtų po vienos kartos. Tai, kad jūs galite turėti 18 vaikų asmeniškai mane gasdina.
Atsakyti
QUOTE(Putytėlė @ 2006 08 22, 00:18)
jobtvaju tokius vyrus

nu tai ir padek kabint nuo savo taboro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 08 22, 07:41)
Ačių Dievui, vaikas perima dviejų žmonių genus. Nes jei imtų tik kai kurių motinų - Lietuvai pražūtis būtų po vienos kartos. Tai, kad jūs galite turėti 18 vaikų asmeniškai mane gasdina.

Lygiai tą patį galėčiau pasakyti ir iš kitos pusės mirksiukas.gif Mintis, kad kai kurie vyrai gali apvaisinti daug moterų mane taipogi gasdina (prašom nepriimt asmeniškai) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 08 22, 08:41)

užtat mediniai ir neturi daug vaikų...
Papildyta:
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 08 22, 11:08)
nu tai ir padek kabint nuo savo taboro  biggrin.gif

Nieko nemoki tik kaip box.gif
Atsakyti
vyras, kuris kelia prieš silpnesnį šeimos narį ranką-grindų skuduras
Atsakyti