Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtas prieš moterį

QUOTE(Patieška @ 2006 09 03, 08:28)
Aaaa, supratau - davimas sutuoktiniui ar bile kam kitam "į kailį" yra ne kas kita kaip patriotinės treniruotės   cool.gif

Na jeigu tamsta žinote nesmurtinių būdų perpjauti priešui gerklę - kariuomenėje jūsų laukia smile.gif O jei kažkam (sutuoktiniui pvz) patinka nuolat gauti į kailį, tai tokį norą tiesiog griekas nepatenkinti smile.gif

Čia tau dažnai siūlo, kad siutinaa kaip?  unsure.gif Jei kas nors labai siutina irgi reikia psichologo pagalbos, kad išmoktum pats tvarkytis su savo emocijomis  hihihi.gif

Na pasiūlo kartais... Tik ne dėl pačių emocijų, bet dėl jų nebuvimo. Atitinku savo nicką gyvenime, tai net mano "siutimas" šiaip yra neblogai apgalvotas smile.gif Bet amerikoniškuose filmuose, kai kraujai taškosi ir kokia nors motera palinksta prie kraujuojančio vyriškio ir su visu vertėjo balso švelnumu paklausia "tau bloga? gal nori apie tai pasikalbėti?" tai ilgą laiką ėmęs juokas perauga į susirūpinimą jaunąja karta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 03 rugsėjo 2006 - 08:21
QUOTE(Medinis @ 2006 09 03, 09:19)
Na jeigu tamsta žinote nesmurtinių būdų perpjauti priešui gerklę - kariuomenėje jūsų laukia smile.gif O jei kažkam (sutuoktiniui pvz) patinka nuolat gauti į kailį, tai tokį norą tiesiog griekas nepatenkinti smile.gif

Aha, supratau....priešai paprasti nori, kad jiems perpjautų gerklę...Todėl jie ir priešai....Antra vertus priešą (na sutuoktinį sutuoktinį) labiau turėtų žlugdyt ne jo norų pildymas, o kaip tik jų ignoravimas...Antraip koks jis priešas? unsure.gif Taip sakant sužlugdytum morališkai...Čia taip labai psichologiškai viskas.... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 09 03, 12:24)
Aha, supratau....priešai paprasti nori, kad jiems perpjautų gerklę...Todėl jie ir priešai....Antra vertus priešą (na sutuoktinį sutuoktinį) labiau turėtų žlugdyt ne jo norų pildymas, o kaip tik jų ignoravimas...Antraip koks jis priešas?  unsure.gif Taip sakant sužlugdytum morališkai...Čia taip labai psichologiškai viskas....  hihihi.gif

Na taip, be psichologijos čia nei žingsnio. Šiaip juk tokių sutuoktinio norų nepildai nuolat, verti kankintis. Ir tik kartais, per didžiąsias šventes (jos kiekvienam savos) išpildai tą dažnai giliai slepiamą sutuoktinio norą. Ir po to vėl verti kankintis iki sekančio karto...
Žygiais, o ne žodžiais mes Tėvyne mylim smile.gif
Atsakyti
Medinis,2006 09 03, 12:36
Žygiais, o ne žodžiais mes Tėvyne mylim smile.gif

Tai gal užsirašyk, gerbiamasis, į misiją Afganistane ar Irake, užuot propagavęs smurtą prieš žmoną... user posted image Gal madalį gausi ne už žodžius...
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 09 03, 15:48)
Tai gal užsirašyk, gerbiamasis, į misiją Afganistane ar Irake, užuot propagavęs smurtą prieš žmoną...  user posted image  Gal madalį gausi ne už žodžius...

Negaliu. Į Afganistaną tegu nevedę važiuoja, nes kol jie internacionalinę smurto pareigą vykdys kas jų žmonas aptarnaus? Juk be tvirtos vyriškos rankos visai gyvenimas bus nemielas smile.gif Susiras pakaitinį smurtautoją, o vyrui gryžus gali ir nebenorėti gryžti pas saviškį...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 09 03, 08:04)
Nei medikas, nei mokslininkas, amatininkas kažkoks ir tiek.

Šiaip jau psichoterapeutai būna baigę mediciną. Psichologu irgi tik aukštąjį baigęs gali būt, ir mokslininku puikiausiai gali būt, jei toliau tęsi studijas. Nieks netrukdo psichologams savo srityje dirbt mokslinio darbo.
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2006 09 03, 09:19)
Na jeigu tamsta žinote nesmurtinių būdų perpjauti priešui gerklę - kariuomenėje jūsų laukia smile.gif

Na, dar nei vienoje misijoje (nei Bosnijoj, nei Irake, nei Afganistane) nei vienam lietuviui neprisireikė nei ginklo panaudoti, nei kam gerklę perpjauti, šiaip lietuviai atlieka taikdarių funkciją.
O panaudojus ir ką nors nušovus didelė tikimybė, kad po to psichologo ar psichiatro pagalbos prisireiktų. Nėra taip paprasta žmogų nužudyt schmoll.gif ir po to gyvent lyg niekur nieko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalilė: 03 rugsėjo 2006 - 16:36
Medinis,2006 09 03, 16:00
Negaliu. Į Afganistaną tegu nevedę važiuoja, nes kol jie internacionalinę smurto pareigą vykdys kas jų žmonas aptarnaus? Juk be tvirtos vyriškos rankos visai gyvenimas bus nemielas smile.gif Susiras pakaitinį smurtautoją, o vyrui gryžus gali ir nebenorėti gryžti pas saviškį...

Aš, aišku, įžiūriu humorą šituose žodžiuose, tačiau manau, kad tokioje temoje juokauti nederėtų. Jeigu moteris būtų sadomazochistė, nesiskųstų smurtaujančiu vyru. Įskaudintą žmogų tokie komentarai dar labiau žeidžia.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 09 03, 17:57)
Jeigu moteris būtų sadomazochistė, nesiskųstų smurtaujančiu vyru.

Net jei moteris būtų mazochistė, skųstusi - nes viena yra seksas, kita - kasdienis gyvenimas. Sekse žaidimai yra viena, bet buitis ir kasdienybė - jau ne seksas schmoll.gif Sekse pati moteris sutinka, ji to nori, bet yra tarpusavy sutariamos tam tikros taisyklės, ribos ir pan. Čia tas pats - kaip gali moteriai patikti, kai ją išprievartauja jos vyras jai pačiai prašant, sutariant tai kaip žaidimą, bet ir didžiausiai mazochistei nepatiktų jei ją užpultų gatvėje ir netikėtai išprievartautų koks nepažįstamas iškrypėlis.
Atsakyti
Dalilė,2006 09 03, 18:06
ir didžiausiai mazochistei nepatiktų jei ją užpultų gatvėje ir netikėtai išprievartautų koks nepažįstamas iškrypėlis.

Be abejo.

Pasakysiu kitaip: patenkintas gyvenimu nesiskundžia.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 09 04, 09:28)
Be abejo.
Pasakysiu kitaip: patenkintas gyvenimu nesiskundžia.

O aš pasakysiu taip - nepatenkintas gyvenimu kažką keičia jame. Jeigu kažkuris iš sutuoktinių patiria smurtą ar žeminimą ir tai tesiasi 1, 2 ...5 ...10...20 metų tai ką galima pasakyti apie tokį žmogų? Kad jam tinka toks gyvenimas, dėl vienų ar kitų priežąsčių tinka. Ką aš galiu pasakyti sužinojęs apie tokią pora? Gūžtelėti pečiais ir toliau juokauti. Būna ekstremalių atvejų, kai kas nors grandine prirakinamas, bet manau tai sudaro 0,001 proc nuo visų "aukų".
Jeigu aš kiekvieną vakarą eidamas namo toje pačioje vietoje gaunu į snukį, po kažkurio laiko turėčiau surpasti, kad kažką reikia daryti - ar maršrutą keisti, ar policijai pasakyti, ar kirvį pasiimti. O jei nesuprantu ir toliau keliauju ten pat ir taip pat - reiškia man taip patinka. Gerbkite mano pasirinkimą.
Atsakyti
Pasinaudosiu žmonos niku ir įkišiu savo trigrašį. Daugumai čia rašiusių vyrų iš dalies pritariu (ir ypač voveriukui), visgi aš pat stengiuos (kiek tai įmanoma) vadovautis vieno protingo žmogaus žodžiais. Tiksliai jų neatgaminsiu, bet jie skamba maždaug taip: "Smurtas yra paskutinioji nekompetentingųjų priemonė" ( Aizekas Azimovas "Fondas") Posakis tinka visais gyvenimo atvejais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguoliukas: 23 rugsėjo 2006 - 20:22
Neisivaisduoju kaip galima musti moteri!Pabandytu tik kuris nors pries mane

ranka pakelti,paciam liudnai baiktusi!!! triniti.gif
Atsakyti