labas mamules
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 05, 14:19)
Labas mamos....
Atejau pasiguosti

darosi kazkoks bardakas su naktiniu uzmigimu mums.nakti miega be problemu, bet jau pats uzmigimas, tai kas vakara su fejerverkais

Atrodo viskas, jau luzta kaip miego nori, tada guldom i lovyte, buna pavalgydintas, pagirdytas, zodziu nieko jam netruksta, bet tada ir prasideda.Reikia gult salia jo ir gulet.O jis tuo tarpu pradeda savo vakarini pasirodyma - sukiojas, kociojas aplinkui, sedasi, stojasi, soske issiima, numeta, kuiciasi ir taip be pabaigos.Jeigu bandau paguldzius tiesiog imti ji ir laikyti paguldyta, kad nesikeltu, vis tiek vyniojas aplinkui, sukasi, vaiposi.Ir taip trunka 2-3 val.Mes tada jau abu liekam su MB praktiskai nieko daugiau per vakara nedare, tik migde vaika paeiliui ar vienas kuris.Tokia situacija jau pradeda kelti ir siokia tokia itampa namuose.....Nes vakaras nuo 21-22 va iki pat vidurnakcio buna paaukotas sitiem bandymas ji nulauzt.Bandem ir veliau bandyt migdyt, tas pats reikalas, tik dar valanda veliau viskas nusikelia

Viena paliekam - zviegia.Ateini, festivalis vel is naujo ir taip be pabaigos.Gal kam ziauru pasirodys, bet internete paskaiciau apie Ferberio metoda (
http://www.tevu-darz...erberio-metoda/ ), su skaudancia sirdim, bet jauciu, kad teks ji isbandyti

O gal kuri is jusu jau ir isbande sita migdymo buda....?
uzuojauta. zinau ka reiskia tokie festivaliai
musu didziausia problema buvo dieninis uzmigimas nesupant. nakciai luzta ant (.), tai kol maitinu, tol dar ramu. o diena ne per kur savarankiskai be supimo neuzmigdavo. bandziau ir palikinet ir ateidinet kas 5 min. ji ramint, niekas nepadedavo. nes mane pamates zviegdavo dar garsiau.ir tai galejo trukt apie valanda(ilgiau man jau kantrybe neisnesdavo), o dabar atradau toki buda- paguldau i lovyte, atsisedu kad jis mane matytu, prakisu ranka tarp lovytes stripu ir glostau, ar galva ar ranka ir tyliai dainuoju ar niuniuoju lopsine. nusiramina ir luzta net greiciau nei kadaise supamas. supratau kad jis nenori buti paliktas vienas, o gal ir nuo mano balso greiciau nurimsta

jei neeina iskart kad ramiai guletu, tai tada duodu kokias 5-10 min. pazviegt, po to labai graziai guli ir klausosi mano niuniavimo
ai, mum dar prastai uzmigdavo nakciai kai dar guldydavau kokia 7 vakaro valandziukei pamiegot. kai tik nustojau vakare migdyt, tai kuo puikiausiai luzta naktiniam miegui. tai taip issimete vienas dienos miegas.
sekmes ir kantrybes, gal cia tik laikinas toks periodas!