Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės

QUOTE(Myciute @ 2012 12 04, 21:33)
ka pirkot?  bigsmile.gif

QUOTE(kiskius @ 2012 12 05, 00:40)
Piramide ta kur ziedus sumaut reikia - siandien jau zaidem su ja, medine delione - padejom ateiciau, FP suniuka - kaledoms, dar maciau tokiu smagiu fainu lakstanciu avyciu ir suniuku nebrangiu, be nuolaidos atrodo 16 lt buvo, tai galvoju reiks ryt nupirkt gal  rolleyes.gif

Pirkom FP grojancia knygele (taip kainuoja apie 100 lt, su nuolaida gavosi 60), grojancia piramide, kur galima ziedus sumauti, kruva zaislu i vonia, toki traukinuka, kuri uz virveles galima traukti, bet cia jau kai paaugs...buciau daugiau paemus, bet tiek zmoniu buvo, kaip isproteje visi, neimanoma buvo prasibrauti prie kai kuriu zaislu doh.gif reikes i rimi dar nuvaryti ir i maksima gal dar pavyks uzsukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 12 05, 11:03)
Pirkom FP grojancia knygele (taip kainuoja apie 100 lt, su nuolaida gavosi 60), grojancia piramide, kur galima ziedus sumauti, kruva zaislu i vonia, toki traukinuka, kuri uz virveles galima traukti, bet cia jau kai paaugs...buciau daugiau paemus, bet tiek zmoniu buvo, kaip isproteje visi, neimanoma buvo prasibrauti prie kai kuriu zaislu doh.gif reikes i rimi dar nuvaryti ir i maksima gal dar pavyks uzsukti ax.gif

musu kaime jokiu grojanciu piramidziu nebuvo schmoll.gif o FP suniuka tik Rimi radom, mat jie maziau reklamuojas, tai nelabai kas ir zinojo kad ten irgi akcija, visi i maximas bego biggrin.gif as pati tik vakare pamaciau nete kad ir rimi akcija, tai variau MB 21 val i Rimi suniuko ieskot biggrin.gif
Atsakyti
Ir 'Senukuose' žaislams -40proc. ax.gif
Atsakyti
Labas mamos.... 4u.gif

Atejau pasiguosti verysad.gif darosi kazkoks bardakas su naktiniu uzmigimu mums.nakti miega be problemu, bet jau pats uzmigimas, tai kas vakara su fejerverkais doh.gif Atrodo viskas, jau luzta kaip miego nori, tada guldom i lovyte, buna pavalgydintas, pagirdytas, zodziu nieko jam netruksta, bet tada ir prasideda.Reikia gult salia jo ir gulet.O jis tuo tarpu pradeda savo vakarini pasirodyma - sukiojas, kociojas aplinkui, sedasi, stojasi, soske issiima, numeta, kuiciasi ir taip be pabaigos.Jeigu bandau paguldzius tiesiog imti ji ir laikyti paguldyta, kad nesikeltu, vis tiek vyniojas aplinkui, sukasi, vaiposi.Ir taip trunka 2-3 val.Mes tada jau abu liekam su MB praktiskai nieko daugiau per vakara nedare, tik migde vaika paeiliui ar vienas kuris.Tokia situacija jau pradeda kelti ir siokia tokia itampa namuose.....Nes vakaras nuo 21-22 va iki pat vidurnakcio buna paaukotas sitiem bandymas ji nulauzt.Bandem ir veliau bandyt migdyt, tas pats reikalas, tik dar valanda veliau viskas nusikelia doh.gif Viena paliekam - zviegia.Ateini, festivalis vel is naujo ir taip be pabaigos.Gal kam ziauru pasirodys, bet internete paskaiciau apie Ferberio metoda ( http://www.tevu-darz...erberio-metoda/ ), su skaudancia sirdim, bet jauciu, kad teks ji isbandyti unsure.gif O gal kuri is jusu jau ir isbande sita migdymo buda....?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 05 gruodžio 2012 - 13:23
labas mamules 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 12 05, 14:19)
Labas mamos....  4u.gif

Atejau pasiguosti  verysad.gif darosi kazkoks bardakas su naktiniu uzmigimu mums.nakti miega be problemu, bet jau pats uzmigimas, tai kas vakara su fejerverkais  doh.gif Atrodo viskas, jau luzta kaip miego nori, tada guldom i lovyte, buna pavalgydintas, pagirdytas, zodziu nieko jam netruksta, bet tada ir prasideda.Reikia gult salia jo ir gulet.O jis tuo tarpu pradeda savo vakarini pasirodyma - sukiojas, kociojas aplinkui, sedasi, stojasi, soske issiima, numeta, kuiciasi ir taip be pabaigos.Jeigu bandau paguldzius tiesiog imti ji ir laikyti paguldyta, kad nesikeltu, vis tiek vyniojas aplinkui, sukasi, vaiposi.Ir taip trunka 2-3 val.Mes tada jau abu liekam su MB praktiskai nieko daugiau per vakara nedare, tik migde vaika paeiliui ar vienas kuris.Tokia situacija jau pradeda kelti ir siokia tokia itampa namuose.....Nes vakaras nuo 21-22 va iki pat vidurnakcio buna paaukotas sitiem bandymas ji nulauzt.Bandem ir veliau bandyt migdyt, tas pats reikalas, tik dar valanda veliau viskas nusikelia  doh.gif Viena paliekam - zviegia.Ateini, festivalis vel is naujo ir taip be pabaigos.Gal kam ziauru pasirodys, bet internete paskaiciau apie Ferberio metoda ( http://www.tevu-darz...erberio-metoda/ ), su skaudancia sirdim, bet jauciu, kad teks ji isbandyti  unsure.gif O gal kuri is jusu jau ir isbande sita migdymo buda....?

uzuojauta. zinau ka reiskia tokie festivaliai doh.gif
musu didziausia problema buvo dieninis uzmigimas nesupant. nakciai luzta ant (.), tai kol maitinu, tol dar ramu. o diena ne per kur savarankiskai be supimo neuzmigdavo. bandziau ir palikinet ir ateidinet kas 5 min. ji ramint, niekas nepadedavo. nes mane pamates zviegdavo dar garsiau.ir tai galejo trukt apie valanda(ilgiau man jau kantrybe neisnesdavo), o dabar atradau toki buda- paguldau i lovyte, atsisedu kad jis mane matytu, prakisu ranka tarp lovytes stripu ir glostau, ar galva ar ranka ir tyliai dainuoju ar niuniuoju lopsine. nusiramina ir luzta net greiciau nei kadaise supamas. supratau kad jis nenori buti paliktas vienas, o gal ir nuo mano balso greiciau nurimsta g.gif jei neeina iskart kad ramiai guletu, tai tada duodu kokias 5-10 min. pazviegt, po to labai graziai guli ir klausosi mano niuniavimo smile.gif
ai, mum dar prastai uzmigdavo nakciai kai dar guldydavau kokia 7 vakaro valandziukei pamiegot. kai tik nustojau vakare migdyt, tai kuo puikiausiai luzta naktiniam miegui. tai taip issimete vienas dienos miegas.
sekmes ir kantrybes, gal cia tik laikinas toks periodas!
Atsakyti
man tas budas tai gerokai per ziaurus,kazkokia dresura.nei sau noreciau,nei vaikui taip daryciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(iziKNS @ 2012 12 05, 14:52)
ai, mum dar prastai uzmigdavo nakciai kai dar guldydavau kokia 7 vakaro valandziukei pamiegot. kai tik nustojau vakare migdyt, tai kuo puikiausiai luzta naktiniam miegui. tai taip issimete vienas dienos miegas.
sekmes ir kantrybes, gal cia tik laikinas toks periodas!

Irgi variantas.Nes mes vis dar neissiverciam be to vakarinio miegelio tarp 18-19 val. g.gif bandziau palikti be jo, bet neistempia dar.Matyt per anksti.

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 12 05, 14:57)
man tas budas tai gerokai per ziaurus,kazkokia dresura.nei sau noreciau,nei vaikui taip daryciau schmoll.gif

TIkriausiai del to, kad tu daaaaug geresne mama nei as.As jau pasiryzau ir noriu palaikymo blush2.gif Tikiu, kad ne viena as tokia ziauri dresuotoja.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ar priimsit kątik "iškeptą" mamytę? yra kokios "prisirašymo" taisyklės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 12 05, 14:19)
sveikos 4u.gif
ar priimsit kątik "iškeptą" mamytę? yra kokios "prisirašymo" taisyklės? smile.gif

Sveika, prisijungusi i musu buri smile.gif Nera jokiu taisykliu, jauskis kaip "namie" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 12 05, 15:57)

man irgi tas metodas nepriimtinas unsure.gif nors gal ir labai patogus butu blush2.gif bet tiesiog matau, kaip jai gera prie manes prisglaudus uzmigt, zaidzia sau laimingas vaikas su rankytem, arba mama glosto kol uzmiega wub.gif man paciai taip labai gera, o zinant kad diena pilna visokiu reikalu ri tikrai per daug daznai jos nenesioju o ji ir nesipraso, tai svelnumo ritualas pries miega privalomas pas mus biggrin.gif ir man visai smagu ir gerai wub.gif o be to gi ir mums pacioms noris svelnumo, pvz uzmiegam vyrus apsikabinusios, nenorim miegot su vyrais atskiruose kambariuose, tai kodel norim vaikus atskirti smile.gif nes mums taip patogiau, ir man paciai tas pats, as noreciau nuo kokiu 2 metuku irgi atskiram kambary migdyt savo mazaja, bet kol kas padraugausim visi kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 05, 14:02)
Irgi variantas.Nes mes vis dar neissiverciam be to vakarinio miegelio tarp 18-19 val.  g.gif bandziau palikti be jo, bet neistempia dar.Matyt per anksti.
TIkriausiai del to, kad tu daaaaug geresne mama nei as.As jau pasiryzau ir noriu palaikymo  blush2.gif Tikiu, kad ne viena as tokia ziauri dresuotoja.

beta mes taip darem.pirma nakti tai verke kokia 30 min,kita diena koki 10 min,o dabar isvis nebeverkia. is pradziu buvo gaila vaiko,bet ka daryt kad graziuoju neina uzmigdyt,nes budavo taip pat kaip tu aprasei.bet dabar kaip gerai,idedu i lovyte po maudyniu ir sau snekasi su zuikiu savo ir po keliu minuciu pats nuluzta
o nusprendem mes toki metoda pabandyti ,nes as per diena nerealiai pavargstu su juo,nes aktyvumas jo doh.gif nespeju is paskos begiot:( ,o dar valgyt pasidaryt ,namus susitvarkyt tik del to kad vakare atsipusciau si metoda ir isbandem,jai butu ilgai labai verkes ar kelias dienas butu protestaves tai aisku,kad buciau viska nutraukus,bet dabar kai pamaciau ,kad kiekviena diena vis greiciau ir greiciau nuluzta miegelio tai nesigailiu taip ji dresavus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 05 gruodžio 2012 - 14:53
QUOTE(kiskius @ 2012 12 05, 15:38)
man irgi tas metodas nepriimtinas  unsure.gif  nors gal ir labai patogus butu  blush2.gif bet tiesiog matau, kaip jai gera prie manes prisglaudus uzmigt, zaidzia sau laimingas vaikas su rankytem, arba mama glosto kol uzmiega  wub.gif man paciai taip labai gera, o zinant kad diena pilna visokiu reikalu ri tikrai per daug daznai jos nenesioju o ji ir nesipraso, tai svelnumo ritualas pries miega privalomas pas mus  biggrin.gif ir man visai smagu ir gerai  wub.gif o be to gi ir mums pacioms noris svelnumo, pvz uzmiegam vyrus apsikabinusios, nenorim miegot su vyrais atskiruose kambariuose, tai kodel norim vaikus atskirti  smile.gif nes mums taip patogiau, ir man paciai tas pats, as noreciau nuo kokiu 2 metuku irgi atskiram kambary migdyt savo mazaja, bet kol kas padraugausim visi kartu  smile.gif

Visiskai su tavim sutinku.Tik matai, as kalbu ne apie tavo aprasyta miela, pukuota ir grazu rituala pries miega.As kalbu apie kariavimus pries einant miegot.Vaikas yra ir pamyluotas ir isbuciuotas ir paglostytas ir kas tik nori jam padaryta.Bet tame ir yra esme, kad jau prasideda manipuliacijos, o man tas netinka.

QUOTE(vilte-kns @ 2012 12 05, 15:44)
beta mes taip darem.pirma nakti tai verke kokia 30 min,kita diena koki 10 min,o dabar isvis nebeverkia. is pradziu buvo gaila vaiko,bet ka daryt kad graziuoju neina uzmigdyt,nes budavo taip pat kaip tu aprasei.bet dabar kaip gerai,idedu i lovyte po maudyniu ir sau snekasi su zuikiu savo ir po keliu minuciu pats nuluzta

Aciu, pasirodo ne as viena pasiryzau sitam zingsniui.Zinau, bus sunku, greiciausiai verksim abu, jis kambary, as uz duru, bet per keleta dienu reikalai tikrai turetu pasikeisti unsure.gif

Zuzla, nugi pasakokis kaip gyvenimas jaunas su Zuzuliuku bigsmile.gif
Atsakyti