QUOTE(Beta1 @ 2012 12 05, 15:19)
Atejau pasiguosti

darosi kazkoks bardakas su naktiniu uzmigimu mums.
Na pas mus ir ne kazka tie vakariniai uzmigimai, migdomes su (.), tai pazindzia ir duodasi, malasi, jau luzineja, vel duodu pieniuko, pageria ir vel is naujo pradeda dukti...ir taip 1-2 val. Kai jau matau, kad pieno nebenori, pasiguldau salia saves, glostau nugaryte, dainuoju lopsine, tai taip ir uzmiega. Kai gerai iminga, perkeliu i lovyte

As ir pastebejau, jei buna pamiegojus, vakare, sunkiai uzmiega, todel mes jau perejom prie dvieju miegeliu, paskutini ismiegam iki 17 - 18 val.
QUOTE(kiskius @ 2012 12 05, 16:38)
man irgi tas metodas nepriimtinas

nors gal ir labai patogus butu

bet tiesiog matau, kaip jai gera prie manes prisglaudus uzmigt, zaidzia sau laimingas vaikas su rankytem, arba mama glosto kol uzmiega

man paciai taip labai gera, o zinant kad diena pilna visokiu reikalu ri tikrai per daug daznai jos nenesioju o ji ir nesipraso, tai svelnumo ritualas pries miega privalomas pas mus

ir man visai smagu ir gerai

o be to gi ir mums pacioms noris svelnumo, pvz uzmiegam vyrus apsikabinusios, nenorim miegot su vyrais atskiruose kambariuose, tai kodel norim vaikus atskirti

nes mums taip patogiau, ir man paciai tas pats, as noreciau nuo kokiu 2 metuku irgi atskiram kambary migdyt savo mazaja, bet kol kas padraugausim visi kartu

Kaip graziai parasei

mes ir jei mazoji nemiega savo lovyteje, nedarome tragedijos, uzmigdome pas save lovoje, po to perkeliu ja, jei nakti prastai miega, pasiimu pas save i lova...ir atsibodo man uosvienes kalbos, kad pripras, kada ta svelnuma duoti vaikui, jei ne dabar

aisku, yra buve vakaru, kad bandai nulauzti vaika ir ne pro kur..tai as suprantu, Beta, tave, bet gal kiti vakarai bus geresni?