Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės

Sveikos,
QUOTE(regata @ 2012 12 09, 19:01)
BUM, su pirmaisiais žingsniais 
kai maniškė perėjo į vieną miegelį nuo 10 mėn., tai irgi pradžioje išmiegodavo tik valandą ar 40 min.    bet netrukus perprato, kad gauna tik vieną miegą, ir kad reikia miegoti ilgiau
Beje, per daug nesitikėk, kad baigus maitinti atsigausi. Nes man, tai buvo siaubiakas  doh.gif Tikėjausi atgauti jėgas, būti žvalesnė, ramesnė ir t.t. Bet viskas buvo atvirkščiai. Jau kažkada minėjau, kad parėjo ir nervai, ir jėgos. Išsigandau, kame reikalas. Bet pasirodo, kad MP nutraukimas moters organizmui lygiai toks pat stresas, kaip nėštumas ar gimdymas. Hormonų audros  Puoliau vartoti magnį, vitaminus, kad atsistatyčiau, apsiraminčiau. Taip, kad nusiteik, jog pradžioje visko gali būti    Nors gal tau ir nebus nieko blogo 

aciuks.gif
Kai dieną maitinau tai prabudusiam įkišdavau papą i dar valandą pasnausdavo. Dabar irgi bandžiau dar užmigdyti, bet nesimigdo ir tiek. Tikiuosi kad susiprotės ilgiau pasnausti ax.gif Dabar vakare anksčiau valanda eina miegot, o ryte irgi jau kėlėsi prieš MB prabundant doh.gif Tai tempiau šiandie ilgiau biškį, kad ne taip anksti eitų miegot, kad nekeltų mūsų anksčiau laiko
Nu žiūrėsiu, po dieninio atsisakymo tai buvo jėgų antplūdis, matysiu kaip bus viską nustojus biggrin.gif Jau MB nuteikinėju kad per atostogas teks jam panemiegoti hihihi.gif

QUOTE(AnaMari @ 2012 12 10, 16:17)
Aciu, mamukai, laaabai tikiuosi, kad viskas bus gerai

Oj sveikinu labai wub.gif Linkiu kad viskas būtų kuo sklandžiausiai

QUOTE(Damute* @ 2012 12 11, 08:51)
Tai kad matai sugalvojau ant senatves dar psimokyt dar ne savam mieste, o sostineje. Dabar kaip tik egzaminai. Zodziu yra ka veikt. Mokausi praktiskai tik naktim. Iki 3-4 pasedziu.

O kas gyvena dar nezinau. Siandien kaip tik eisiu i TA. Gal matysis. Pranesiu.
Geros dieneles visoms mamytems ir vaikiukams

Oho, tikrai pavarai doh.gif Su mažu lelium, nėštumo miego noru dar mokinasi naktimis first.gif

Na ar matėsi? bigsmile.gif

QUOTE(dangutex @ 2012 12 11, 15:42)
Merginos, gal zinote kur galima butu isigyti nykstuko kepurele kudikeliui. Labai noriu mazaja kalediskai  papuosti nors galvos apdangalu.

Aš tai pernai kai dariau fotosesiją tiesiog susegiau didelę kepurę kad atitiktų mažiaus galvytę biggrin.gif

QUOTE(Myciute @ 2012 12 11, 17:05)
manasis sianakt prasimale istisai. pamaitinu, o jus kad ims juoktis, mane tampyt uz nosies ir t.t. paguldau i lovyte, tai malas, stojas, duodas smile.gif teko pas save guldyt ir uzspaudus rankas laikyt... guldyciau ji i jo lovyte, pasimales gal ir uzmigtu, bet gi nusispardo kaldryte ir paimu visa sustirusi... o dar pakimes. Kazi, ar cia jis bando ribas besimaldamas ir prasydamasis pas mus i lova?

Man tai buvo atradimas miegmaišis kai pradėjo taip labai maltis biggrin.gif Labai gerai, bo nuolat nusispardydavo doh.gif Dabar jau šitas mažokas darosi, reiks naujo paieškoti rolleyes.gif
Žiūrau čia dauguma paryčiais išsibudina biggrin.gif Maniškis irgi 4 ryto sugalvoja ant keturių ropoti, voliojasi, ridenasi, aš jam tik papą kišu, minutę ramu, ir vėl ridenasi kur nors doh.gif Taip nežinau kiek mes pražaidžiam, valandą ar dvi, po to dar nusnaudžia valandėlę iki kol jau rimtai keliasi. Nežinau kaip bus kai papu jau nebeužčiaupinėsiu doh.gif

Šiandie mažius jau varinėjo atsistojęs visai nemažai biggrin.gif Prasidėjo naujas etapas, kai reikia saugoti kad neįsimūrytų kur ar nenuvirstų ir neprasiskeltų galvos, kol įgus vėl naujame judėjimo būde
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2012 12 11, 22:03)
Šiandie mažius jau varinėjo atsistojęs visai nemažai biggrin.gif Prasidėjo naujas etapas, kai reikia saugoti kad neįsimūrytų kur ar nenuvirstų ir neprasiskeltų galvos, kol įgus vėl naujame judėjimo būde

Sveikinu su nauja pradžia - vaikščiojimu thumbup.gif

Mus visi kas netingi ir turi vaikų gasdino, kad oj kai pradės vaikščiot tai bus šakės, reikės labai saugoti ir eiti iš paskos, kad daužysis galvą ir visa kita. Tai va - nieko panašaus. Bent jau mano M eina, ką čia eina, ji jau bėgioja, labai atsargiai, nei karto niekur nei krito, nei slydo, nei daužėsi, nei nieko. Man visiškai ramu kai ji po namus duodasi nes žinau, kad nenusilauš galvos biggrin.gif Pas mus dar vienoje vietoje namie yra laidas, kuris eina pro vieną praėjimą, ir jis labai nesaugiai kelis cm virš grindų, galvojau jau kaip čia sumąsčius jį panaikinti ir kur jį dėti nes ten kompo laidas, kaip ir nelabai išeina kur kitur. O ji taip paprastai vis per jį perlipa savo mažytes kojytes pakėlusi ir neikada nekrito wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 12 11, 22:12)
Sveikinu su nauja pradžia - vaikščiojimu  thumbup.gif

Mus visi kas netingi ir turi vaikų gasdino, kad oj kai pradės vaikščiot tai bus šakės, reikės labai saugoti ir eiti iš paskos, kad daužysis galvą ir visa kita. Tai va - nieko panašaus. Bent jau mano M eina, ką čia eina, ji jau bėgioja, labai atsargiai, nei karto niekur nei krito, nei slydo, nei daužėsi, nei nieko. Man visiškai ramu kai ji po namus duodasi nes žinau, kad nenusilauš galvos  biggrin.gif  Pas mus dar vienoje vietoje namie yra laidas, kuris eina pro vieną praėjimą, ir jis labai nesaugiai kelis cm virš grindų, galvojau jau kaip čia sumąsčius jį panaikinti ir kur jį dėti nes ten kompo laidas, kaip ir nelabai išeina kur kitur. O ji taip paprastai vis per jį perlipa savo mažytes kojytes pakėlusi ir neikada nekrito wub.gif

Jo, faina kai tokie atsargūs wub.gif Na maniškis irgi ganėtinai atsargus bent iki šiol buvo, nereikėjo nei stiklinio staliuko slėpt nei ką biggrin.gif Tik šiandie mane suneramino kai sumąstė lipti ant savo mašinėlės-paspirtuko - atsistoja ant jo ir bando užlipti ant kur nors biggrin.gif Jaučiu reikia leisti jam nukristi kokį kartelį, tada pajunta kad taip negalima hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2012 12 11, 23:55)
Jo, faina kai tokie atsargūs wub.gif

Ta atsarguma matyt turi visi vaikai..Mano S dabar jau is mandrumo kur nors nukrenta..Sumasto pvz leistis nuo lovos kaip didele - priekiu,..tai 7dieni pas tevus taip leidosi nuo odines sofos, ogi sofa tai slidi ir ant zando BAM - dbr jau zandas zaliuoja doh.gif doh.gif ...Bet zinai - aciu D, kad ne ant nosytes, kad nesusilauze niekur smile.gif..Bet siaip musiske irgi tfu tfu tfu - nera taip baisiai kazkur prasikirtus, apart keliu melyniu smile.gif
Bet va lauke tai turim beda - neina nors tu ka...TTik lauke padedu ant zemes - viskas, asaru pakalnes, rankos aukstyn doh.gif doh.gif ..Nzn kada ji cia pripras, nes mums laukas dbr asocijuojasi tik su vezimu ir jos miego laiku...Eiti pasivaikscioti - tai misija neimanoma...Dar prirengta, sunku eiti ir nenori...zodziu su siuo reikalu - kankinames smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
Bum,su zingsniukais jus wub.gif smagu ziuret,kai tokie mazi zmogiukai vaiksto wub.gif maniskiai irgi nepuldineja ir dar aciu D niekada nenuvirto skaudziai schmoll.gif
2LViename,o as dar nebandziau lauke leist vaiksciot blush2.gif kazkaip atrodo man,kad per anksti dar,o kai lauke salta taip blush2.gif nu man dar gal sunkiau,nes 2 biggrin.gif biggrin.gif galvoju,kad palauksim pavasario tam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 12 12, 09:26)
Ta atsarguma matyt turi visi vaikai..Mano S dabar jau is mandrumo kur nors nukrenta..Sumasto pvz leistis nuo lovos kaip didele - priekiu,..tai 7dieni pas tevus taip leidosi nuo odines sofos, ogi sofa tai slidi ir ant zando BAM - dbr jau zandas zaliuoja doh.gif  doh.gif ...Bet zinai - aciu D, kad ne ant nosytes, kad nesusilauze niekur smile.gif..Bet siaip musiske irgi tfu tfu tfu - nera taip baisiai kazkur prasikirtus, apart keliu melyniu smile.gif
Bet va lauke tai turim beda - neina nors tu ka...TTik lauke padedu ant zemes - viskas, asaru pakalnes, rankos aukstyn doh.gif  doh.gif ..Nzn kada ji cia pripras, nes mums laukas dbr asocijuojasi tik su vezimu ir jos miego laiku...Eiti pasivaikscioti - tai misija neimanoma...Dar prirengta, sunku eiti ir nenori...zodziu su siuo reikalu - kankinames smile.gif

Aš tai lauke vedžioju jį už rankų paėmus, na taip kaip namie mokinomės vaikščiot biggrin.gif Tiksliau už rankovių - įsikimbu ir laikau, o jis tapu tapu ir pėdina kur nori, aš paskui kaip pakaba biggrin.gif

Dar man klausimas iškilo - kada pratinat vaikus miegoti savo kambary? Ar lovytę po truputį stūmėt ton pusėn, ar dar kokia nors gudrybė? biggrin.gif Labiausiai įtariu tuom užsiima nėštukės mūsų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2012 12 12, 14:18)
Dar man klausimas iškilo - kada pratinat vaikus miegoti savo kambary? Ar lovytę po truputį stūmėt ton pusėn, ar dar kokia nors gudrybė? biggrin.gif Labiausiai įtariu tuom užsiima nėštukės mūsų biggrin.gif

Gerai itari biggrin.gif man depresija dabar jau tuoj prasides nuo to naktinio/parytinio lipimo i musu lova doh.gif Bet po nauju planuojam irengti pilnai jo kambari, ir is pradziu su maniezu kraustysim i jo kambari, kai jau priprasim miegot naujam kambary, tada kelsimes ir i nauja lova kambary.O kaip vis tai pavyks igyvendinti, neisivaizduoju unsure.gif Neimciau i galva, nebutu man sunku su juo pamiegoti kartu, jeigu ne tas ateinantis pyplius.Nemiegosiu gi kartu su naujagimiu ir pusantru metu vaiku vienoj lovoj unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 12 gruodžio 2012 - 13:30
QUOTE(bum @ 2012 12 12, 14:18)
*Aš tai lauke vedžioju jį už rankų paėmus, na taip kaip namie mokinomės vaikščiot biggrin.gif Tiksliau už rankovių - įsikimbu ir laikau, o jis tapu tapu ir pėdina kur nori, aš paskui kaip pakaba biggrin.gif

**Dar man klausimas iškilo - kada pratinat vaikus miegoti savo kambary? Ar lovytę po truputį stūmėt ton pusėn, ar dar kokia nors gudrybė? biggrin.gif Labiausiai įtariu tuom užsiima nėštukės mūsų biggrin.gif

*as galiu laikyt uz kur noriu - ji klupiasi, verkia ir vsio - baigias visi ejimai biggrin.gif

** na mes atskiro kambario neturim...kol tureism, gal jau pati supras ir nebijos....Bet jeigu tureciau - jau bandyciau migdyt atskirai as ja - miega ji nakti gerai(tfu tfu tfu), o ko daugiua reikia???..Ramu butu ir tevam ir vaikui smile.gif..visi turetu savas erdves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 12, 13:29)
Gerai itari  biggrin.gif man depresija dabar jau tuoj prasides nuo to naktinio/parytinio lipimo i musu lova  doh.gif Bet po nauju planuojam irengti pilnai jo kambari, ir is pradziu su maniezu kraustysim i jo kambari, kai jau priprasim miegot naujam kambary, tada kelsimes ir i nauja lova kambary.O kaip vis tai pavyks igyvendinti, neisivaizduoju  unsure.gif Neimciau i galva, nebutu man sunku su juo pamiegoti kartu, jeigu ne tas ateinantis pyplius.Nemiegosiu gi kartu su naujagimiu ir pusantru metu vaiku vienoj lovoj  unsure.gif

labas mamukai

betut kaip tu kaip tavo pilvukas?kokia savijaut?
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 12 12, 15:21)
labas mamukai

betut kaip tu kaip tavo pilvukas?kokia savijaut?

Neblogai tas pilvukas, vis dazniau pradedu galvot kaip cia reikes tvarkytis su dviem pypliais blink.gif Vis kartoju sau, kad tai laikina, vaikai uzauga, pasimirsta visi vargai.Lyg buvau jau susigalvojus, kaip cia paprasta bus pripratint maza miegot savo kambary, o tas kaip tycia man pastojus nusprende, kad nea, miegoti kaip zmogus jis dar nenori biggrin.gif Atrodo, issiprendem vakarinio uzmigimo problema, tai dabar kita turim doh.gif Cia tikriausiai viskas tam, kad tikrai niekas neatrodytu nei lengva nei paprasta cool.gif Zodziu dingo visa romantika, dabar reikia deliotis isgyvenimo plana biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamules!

QUOTE(2Lviename @ 2012 12 12, 15:20)
*as galiu laikyt uz kur noriu - ji klupiasi, verkia ir vsio - baigias visi ejimai biggrin.gif

drinks_cheers.gif maniskis irgi panasiai. kad ir varineja jau po namus tvirtai, bet lauke nei per kur. nors ka ten lauke, ir namie aprengtas su kombenzonu net nepastovi, griuna lyg aplamai stovet nemoketu.doh.gif galvoju kad be pavasario ir nemeginsiu ji lauke statyt.

o musu paskutiniu dienu pasiekimas- kad jau 5 dienos be soskes thumbup.gif . nors ji pas mus ir buvo tik lovytes ir vezimelio teritorijoj. pradejau pastebet kad nevelnio jis nenurimsta nakti davus ta soske ir aplamai kazkaip buvo lyg kramtukas. o ir zaidimu sugalvodavo, ismesdavo is lovytes, paziuri kaip pakeliu ir duodu jam ir vel ismeta. mat linksma jam buvo kai as kas kart pakeldavau ir paduodavau. na galvoju jei metai tai ir negausi daugiau. ir nepasakyciau kad kazkaip ypatingai jos ir pasigedo.

dar turiu klausima orientota mamom kurios rinko slapima i maiseli. net nezinau ar procedura pas berniukus ir mergaites skiriasi, bet kaip daryt. gyd. sake kad uzdet ta maiseli ir palikt nakciai. o pampersa ant virsaus det? ir kazi ar isbus jis su tuo maiseliu?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 12, 14:51)
Neblogai tas pilvukas, vis dazniau pradedu galvot kaip cia reikes tvarkytis su dviem pypliais  blink.gif Vis kartoju sau, kad tai laikina, vaikai uzauga, pasimirsta visi vargai.Lyg buvau jau susigalvojus, kaip cia paprasta bus pripratint maza miegot savo kambary, o tas kaip tycia man pastojus nusprende, kad nea, miegoti kaip zmogus jis dar nenori  biggrin.gif Atrodo, issiprendem vakarinio uzmigimo problema, tai dabar kita turim  doh.gif Cia tikriausiai viskas tam, kad tikrai niekas neatrodytu nei lengva nei paprasta  cool.gif Zodziu dingo visa romantika, dabar reikia deliotis isgyvenimo plana  biggrin.gif

nieko susitvarkysi,tu juk stipri motera pas mus:D tikra SM smile.gif

zinok beta pas mus irgi jis atsikelia 6 ryto ir jau kaip ir galvoja nebemiegot,bet as nekreipiu i ji demesio jis pasineka su savim,pakalbina mus ,bet mes nei zodzio jam ir jis uzmiega vel,aisku dar pasokineja lovytei koki 30 min ir nuluzta vel,ir taip kokia savaite,neisivaizduoju kas jam atsitiko
Atsakyti