Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės

Anamari,tai kas ten sake:"as nestuke?na jau ne ne,tik ne dabar schmoll.gif " lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 12 11, 13:41)
Anamari,tai kas ten sake:"as nestuke?na jau ne ne,tik ne dabar  schmoll.giflotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
visada taip buna,kad kalbi kalbi ir prisisneki,taip ir anamari buvo:D saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Eikit jau, miragai, tikrai taip sakiau??? blush2.gif Nepamenu blush2.gif

Damute, nu tu saunuole mamyte bigsmile.gif thumbup.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Merginos, gal zinote kur galima butu isigyti nykstuko kepurele kudikeliui. Labai noriu mazaja kalediskai papuosti nors galvos apdangalu.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 12 10, 21:23)
mamytės, gal žinot,kaip GN matuoja kątik gimusius leliukus? užfiksuota, kad mano vaikas gimė 53 cm, o dabar su vyru pamatavom - vos 50 cm unsure.gif

Mes namie irgi patys matavom, tai mums gavosi, kad per pirma men nieko nepaaugo, o nuejom pas gyd ir ten rode +3cm. Padarem isvada, kad nemokam taisyklingai matuot, tai daugiau tuo ir neuzsiimam smile.gif Gal ir jus netiksliai ka nors darot..
Kaip jusu nuotaikos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 12 11, 16:37)
Gal ir jus netiksliai ka nors darot..

Kaip jusu nuotaikos? 4u.gif

net nežinau, pagavom išmatuoti, kai mažiukas buvo išsitiesęs kaip kareivėlis smile.gif

ačiū, kad klausi 4u.gif lyg ir neblogos šian smile.gif vis pazyzia, kai artėja laikas valgyt ir miegot, bet nors nerėkia, nors dar ne vakaras..
Atsakyti
zuzla, del ugio mes irgi nuo gimimo iki pirmos TA pas gyd. susitraukem keliais cm doh.gif tiesiog neimanoma tiksliai greitai ismatuoti to maziuko ka tik gimusio. Matuoja kiek zinau, kazkaip dalimis su cm, nu galvos iki peciu, tada nuo peciu zemyn ir t.t. O poliklinikoj jau guldo ant lentos...

nelabai svarbu tie centimetriukai, svarbu, kad pilvukas neskaudetu ir sveikai augtumet 4u.gif

manasis sianakt prasimale istisai. pamaitinu, o jus kad ims juoktis, mane tampyt uz nosies ir t.t. paguldau i lovyte, tai malas, stojas, duodas smile.gif teko pas save guldyt ir uzspaudus rankas laikyt... guldyciau ji i jo lovyte, pasimales gal ir uzmigtu, bet gi nusispardo kaldryte ir paimu visa sustirusi... o dar pakimes. Kazi, ar cia jis bando ribas besimaldamas ir prasydamasis pas mus i lova? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 12 11, 18:05)
Kazi, ar cia jis bando ribas besimaldamas ir prasydamasis pas mus i lova?  g.gif  ax.gif

Sita dalis ir man idomi g.gif Mes vakarui uzmigti kaip ir ismokom, viskas ok, tik dabar ka nakti paryciais prasideda tusas doh.gif Atsikelia, stojas, sneka, nemiega, bet nera, kad verktu.Tiesiog malasi ir tiek.Kol galiausiai pasiimam pas save i lova, nes prasimakaluot sitaip gali ir dvi valandas.Ir as dabar galvoju, cia toks etapas, as cia bicas sugalvojo savo ribas isbandyt.Kas su tuo susidure, kaip tvarketes ?
Atsakyti
AnaMari, tyliai wub.gif wub.gif
Papildyta:
Dėl lovytės, tai mes sujungėm ją su mūsų lova, ir ji įropodavo, kada jai patinka smile.gif Ir kuo toliau, tuo rečiau tai darydavo. O dabar nebent serganti blaškosi, tai atšliaužia prie manęs, bet tuoj pat vėl pas save nusiridena. Aš pati kartais noriu ją šalia pasiguldyti, bet neišbūna nei minutės, varo pas save, pajuto, kad jai ten patogiau miegoti biggrin.gif Tai taip natūraliai atsipratino nuo mūsų. Kažkada galėsim atjungti lovas. Nors kol kas nėra būtinybės. Man taip saugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 12 11, 15:42)
Sveikutes,

Merginos, gal zinote kur galima butu isigyti nykstuko kepurele kudikeliui. Labai noriu mazaja kalediskai  papuosti nors galvos apdangalu.

Aš nupirkčiau paprastą, galą nukirpčiau ir susiūčiau - viskas, žodžiu patrumpinčiau cool.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 12 11, 16:47)
net nežinau, pagavom išmatuoti, kai mažiukas buvo išsitiesęs kaip kareivėlis smile.gif

ačiū, kad klausi 4u.gif lyg ir neblogos šian smile.gif vis pazyzia, kai artėja laikas valgyt ir miegot, bet nors nerėkia, nors dar ne vakaras..

Na aš tai įtariu mus irgi GN blogai išmatavo. Nes gimė 56cm, o kai matavo po mėnesio gydytoja tie patys 56cm. MB sako įtartinai jie ten ligoninėj matuoja, vaikas rėkia, o pas gydytoja ramiai, neskubant.

QUOTE(Beta1 @ 2012 12 11, 17:28)
Sita dalis ir man idomi  g.gif Mes vakarui uzmigti kaip ir ismokom, viskas ok, tik dabar ka nakti paryciais prasideda tusas  doh.gif Atsikelia, stojas, sneka, nemiega, bet nera, kad verktu.Tiesiog malasi ir tiek.Kol galiausiai pasiimam pas save i lova, nes prasimakaluot sitaip gali ir dvi valandas.Ir as dabar galvoju, cia toks etapas, as cia bicas sugalvojo savo ribas isbandyt.Kas su tuo susidure, kaip tvarketes ?

pas mus tas pats, įsikeliu paryčiaisį lovą ir toliau parpiam ax.gif Nes neaišku dėl ko prabunda, atsistoja ir verkia arba šneka, atseit viskas jau naktis baigės aš atsikėliau doh.gif
Atsakyti
[quote=Levanda81,2012 12 11, 19:56]
Aš nupirkčiau paprastą, galą nukirpčiau ir susiūčiau - viskas, žodžiu patrumpinčiau cool.gif

ideja thumbup.gif

Aciu!
Atsakyti