QUOTE(regata @ 2012 12 15, 19:48)
nu va... sveikite greičiau
Bet ar tu tikra, kad ji sušalo? Aš anksčiau galvodavau, kad sušaldau savo mažę, arba prisirėkauja priešais vėją. Bet iš tikro, tai būna tik sutapimas. Vaikai dažniausiai suserga nuo viruso. Jeigu paraudusi gerklytė, ir paskui seka sloga, tai virusas.
Tik vieną kartą supratau, kad tikrai šiek tiek atsišaldėm ant vėjo, kai buvom prie jūros. Tada mažoji kitą dieną sukosėjo šiek tiek. Dar kitą dieną jau pradėjo šlapiai pakosėti, bet nesmarkiai. Lyg ir užkimusi šiek tiek buvo, bet nosis nebėgo, nebent verkiant. Tai tokia kelių dienų ligelė buvo, kurios praktiškai nepajutome. O virusas yra visai kitaip, jau vaikas serga pagal visą eigą. Ir gyd. sako, kad jeigu liga prasideda nuo kosuliuko, vadinasi, sušalo. jeigu nuo gerklės skausmo, nuo slogos - tada virusas.
Mes niekaip iš ligų liūno neišsikapstom
Pradžioje tas streptokokas, paskui, baigiant sveikti, vėl temperatūra užkilo, mušinėjom dvi dienas, tada išlindo baisus kosulys ir sloga. Dar nėra taip kosėjus. Aš irgi tuo pačiu virusu susirgau, ir dar vyras pradeda sirgti. Jėgų nėra, nes naktys nemiegotos per užkimštą nosį, verkšlenančią mažę, per abiejų kosulį. Prie viso šito gėrio, dar praėjo ir mano ciklas po kelių kursų hormonų, po 2,8 m. pertraukos. Tai vajė, vajė, ištisai sąrėmiauju. Geriu nuo skausmo vaistus, vos spėju keistis reikalus
Va, taip laukiau, laukiau, ir sulaukiau su trenksmu.
Žodžiu, ligoninė pas mus namie jau 2 savaites.
Šaunuolė mamytė
nelengva abi maitinti iš (.)(.)
Smagu, kad sulaukėt 36 sav., nes tada mažiukai jau turi čiulpimo refleksą, moka traukti MP
Beje, mergaitės išvis kažkaip gudresnės ant to reikalo yra. Joms gali ir buteliuką, ir (.) siūlyti, o berniukai dažnai neima (.)(.)
Hormonai pirmą mėn. po gimdymo visoms siautėja
Gali pravirkt bet kada nuo bet ko. Bet man šioks toks jautrumas iki šiol užsiliko. Anksčiau nesigraudendavau tiek, kiek dabar, žiūrėdama kokį nors filmą ar reportažą 
Na, jeigu gerai augat, jeigu mažylė nereikalauja daugiau valgyti, tai gal jums ir užtenka
Juo labiau, kad taip ilgai valgo. Tai jinai per vieną kartą pavalgo gal 2 valgymus
Arba valgo taip ilgai todėl, kad gerokai išalkusi. Maniškė tiek valgydavo iki 2 - 3 mėn. tada aš jai irgi dažnai neduodavau, nes turėjau problemų su speneliais, o mažoji su pilvuku. Tai valgydavo 6 - 7 k. per parą. Užtai nepaleisdavo papo valandą ar pusantros 
Tau pasisekė, kad tiek ilgai išmiega
Kad ryte neramiai miega, tai gal tikrai jaučiasi išalkusi? Bet miegas gal jai svarbesnis
Nusispjauk per petį, kad paskui netektų maitinti naktį kas 2 val. Nes didesni vaikiukai sugalvoja kelti tokius reikalavimus. Tai jiems dantukai, tai dar kas nors

Bet ar tu tikra, kad ji sušalo? Aš anksčiau galvodavau, kad sušaldau savo mažę, arba prisirėkauja priešais vėją. Bet iš tikro, tai būna tik sutapimas. Vaikai dažniausiai suserga nuo viruso. Jeigu paraudusi gerklytė, ir paskui seka sloga, tai virusas.
Tik vieną kartą supratau, kad tikrai šiek tiek atsišaldėm ant vėjo, kai buvom prie jūros. Tada mažoji kitą dieną sukosėjo šiek tiek. Dar kitą dieną jau pradėjo šlapiai pakosėti, bet nesmarkiai. Lyg ir užkimusi šiek tiek buvo, bet nosis nebėgo, nebent verkiant. Tai tokia kelių dienų ligelė buvo, kurios praktiškai nepajutome. O virusas yra visai kitaip, jau vaikas serga pagal visą eigą. Ir gyd. sako, kad jeigu liga prasideda nuo kosuliuko, vadinasi, sušalo. jeigu nuo gerklės skausmo, nuo slogos - tada virusas.
Mes niekaip iš ligų liūno neišsikapstom

Žodžiu, ligoninė pas mus namie jau 2 savaites.
Šaunuolė mamytė

Smagu, kad sulaukėt 36 sav., nes tada mažiukai jau turi čiulpimo refleksą, moka traukti MP

Beje, mergaitės išvis kažkaip gudresnės ant to reikalo yra. Joms gali ir buteliuką, ir (.) siūlyti, o berniukai dažnai neima (.)(.)
Hormonai pirmą mėn. po gimdymo visoms siautėja

Na, jeigu gerai augat, jeigu mažylė nereikalauja daugiau valgyti, tai gal jums ir užtenka

Tau pasisekė, kad tiek ilgai išmiega

Kad ryte neramiai miega, tai gal tikrai jaučiasi išalkusi? Bet miegas gal jai svarbesnis

Nusispjauk per petį, kad paskui netektų maitinti naktį kas 2 val. Nes didesni vaikiukai sugalvoja kelti tokius reikalavimus. Tai jiems dantukai, tai dar kas nors

Sveikutes,
Aciu, Regata, patarimai man labai reikalingi, bandau visokius variantus. Jau ivedziau 5 valgyma ir siandien paryciais kai mazoji blaskesi pamaitinau pusiau miegancia. Tai net neprasimerke - pavalge, bet ir toliau blaskesi iki 11 val.
Paskaicius vyresniu vaikuciu mamyciu dziaugsmelius naktimis, esu jau visa peti apspjaudziusi

Papildyta:
Taip pat sveikinimai siandienos sukaktuvininkui