Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės

QUOTE(regata @ 2012 12 15, 19:48)
nu va... sveikite greičiau  4u.gif
Bet ar tu tikra, kad ji sušalo? Aš anksčiau galvodavau, kad sušaldau savo mažę, arba prisirėkauja priešais vėją. Bet iš tikro, tai būna tik sutapimas. Vaikai dažniausiai suserga nuo viruso. Jeigu paraudusi gerklytė, ir paskui seka sloga, tai virusas.
Tik vieną kartą supratau, kad tikrai šiek tiek atsišaldėm ant vėjo, kai buvom prie jūros. Tada mažoji kitą dieną sukosėjo šiek tiek. Dar kitą dieną jau pradėjo šlapiai pakosėti, bet nesmarkiai. Lyg ir užkimusi šiek tiek buvo, bet nosis nebėgo, nebent verkiant. Tai tokia kelių dienų ligelė buvo, kurios praktiškai nepajutome. O virusas yra visai kitaip, jau vaikas serga pagal visą eigą. Ir gyd. sako, kad jeigu liga prasideda nuo kosuliuko, vadinasi, sušalo. jeigu nuo gerklės skausmo, nuo slogos - tada virusas.

Mes niekaip iš ligų liūno neišsikapstom  doh.gif  Pradžioje tas streptokokas, paskui, baigiant sveikti, vėl temperatūra užkilo, mušinėjom dvi dienas, tada išlindo baisus kosulys ir sloga. Dar nėra taip kosėjus. Aš irgi tuo pačiu virusu susirgau, ir dar vyras pradeda sirgti. Jėgų nėra, nes naktys nemiegotos per užkimštą nosį, verkšlenančią mažę, per abiejų kosulį. Prie viso šito gėrio, dar praėjo ir mano ciklas po kelių kursų hormonų, po 2,8 m. pertraukos. Tai vajė, vajė, ištisai sąrėmiauju. Geriu nuo skausmo vaistus, vos spėju keistis reikalus  doh.gif  Va, taip laukiau, laukiau, ir sulaukiau su trenksmu.
Žodžiu, ligoninė pas mus namie jau 2 savaites.
Šaunuolė mamytė  4u.gif  nelengva abi maitinti iš (.)(.)
Smagu, kad sulaukėt 36 sav., nes tada mažiukai jau turi čiulpimo refleksą, moka traukti MP  smile.gif
Beje, mergaitės išvis kažkaip gudresnės ant to reikalo yra. Joms gali ir buteliuką, ir (.) siūlyti, o berniukai dažnai neima (.)(.)

Hormonai pirmą mėn. po gimdymo visoms siautėja  biggrin.gif  Gali pravirkt bet kada nuo bet ko. Bet man šioks toks jautrumas iki šiol užsiliko. Anksčiau nesigraudendavau tiek, kiek dabar, žiūrėdama kokį nors filmą ar reportažą smile.gif
Na, jeigu gerai augat, jeigu mažylė nereikalauja daugiau valgyti, tai gal jums ir užtenka smile.gif Juo labiau, kad taip ilgai valgo. Tai jinai per vieną kartą pavalgo gal 2 valgymus biggrin.gif Arba valgo taip ilgai todėl, kad gerokai išalkusi. Maniškė tiek valgydavo iki 2 - 3 mėn. tada aš jai irgi dažnai neduodavau, nes turėjau problemų su speneliais, o mažoji su pilvuku. Tai valgydavo 6 - 7 k. per parą. Užtai nepaleisdavo papo valandą ar pusantros biggrin.gif

Tau pasisekė, kad tiek ilgai išmiega smile.gif
Kad ryte neramiai miega, tai gal tikrai jaučiasi išalkusi? Bet miegas gal jai svarbesnis biggrin.gif
Nusispjauk per petį, kad paskui netektų maitinti naktį kas 2 val. Nes didesni vaikiukai sugalvoja kelti tokius reikalavimus. Tai jiems dantukai, tai dar kas nors biggrin.gif

Sveikutes,

Aciu, Regata, patarimai man labai reikalingi, bandau visokius variantus. Jau ivedziau 5 valgyma ir siandien paryciais kai mazoji blaskesi pamaitinau pusiau miegancia. Tai net neprasimerke - pavalge, bet ir toliau blaskesi iki 11 val.

Paskaicius vyresniu vaikuciu mamyciu dziaugsmelius naktimis, esu jau visa peti apspjaudziusi smile.gif
Papildyta:
Taip pat sveikinimai siandienos sukaktuvininkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 12 15, 15:16)
beje mes kruminuka auginames,dar toks galiukas prasikales vienoj pusej bet labai sunkiai su dideliais irzlumais sad.gif o yltinuku net nelaukiu sako patys sunkiausi dantukai...

Ir as iltinuku nelaukiu,nes jau kruminiai kokie sunkus, tai kas toliau bus doh.gif

Ir mes sveikinam kavalieriu su 1-uoju gimtadieniu!!! happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
iziKNS, su pirmuoju jus!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(dangutex @ 2012 12 16, 15:19)
Paskaicius vyresniu vaikuciu mamyciu dziaugsmelius naktimis, esu jau visa peti apspjaudziusi  smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Izi, tavo bernuzeli ir tave su mazuoju jubiliejum! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Reginuk, aciu uz sveikinimus wub.gif

2Lviename, sveikatytes mazajai 4u.gif

Reginuk, su kruminuku, uz irzluma 4u.gif

Adrija, zinok mamiskis irgi kanda, bet man kazkaip juokingai visa tai lotuliukas.gif Kaip koks suo doh.gif

O a taip pagalvojau, negali buti, kad pas mano vaika kirminukai uzpakaliuke? g.gif Nakti malasai, malasi, malasi po lova kaip koks sliekas, vietos neranda, jau lyg ir nori uzmigt, bet kazkas jam ramybes neduoda doh.gif
Atsakyti
ACIU mamytes uz sveikinimus nuo manes ir nuo Oskariuko.
jau islidejom senelius ir nuo emociju pertekliaus mazius smigo biggrin.gif . buvo atvaziaves ir mazasis pusbroliukas kuris metais vyresnis, tai reikejo matyt ir svarbiausia girdet ta cipima kai jie klike ir lakste kartu. as saviskio taip juokiantis ir garsiai klykiancio dar nesu girdejus lotuliukas.gif

va dar kokia chebra atvaziavo mus sveikint biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iziKNS: 16 gruodžio 2012 - 17:21
QUOTE(iziKNS @ 2012 12 16, 18:19)
ACIU mamytes uz sveikinimus nuo manes ir nuo Oskariuko.
jau islidejom senelius ir nuo emociju pertekliaus mazius smigo biggrin.gif . buvo atvaziaves ir mazasis pusbroliukas kuris metais vyresnis, tai reikejo matyt ir svarbiausia girdet ta cipima kai jie klike ir lakste kartu. as saviskio taip juokiantis ir garsiai klykiancio dar nesu girdejus lotuliukas.gif

va dar kokia chebra atvaziavo mus sveikint biggrin.gif

user posted image

sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
2LVIENAME,sveikatytes jums 4u.gif

IZIKNS,su pirmuoju tortu tavo grazuoli happybday.gif

user posted image
Atsakyti
izikns ir mes labai sveikinam JUS su pirmuoju gimtadieniu wub.gif wub.gif wub.gif
nesirkit ir greiciau O padovanokit sese:D thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 16 gruodžio 2012 - 18:08
iziKNS, sveikinimai 4u.gif Su pirmuoju metuku jus !!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 12 16, 18:28)
sveikinam 4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Lana33 @ 2012 12 16, 18:36)

IZIKNS,su pirmuoju tortu tavo grazuoli happybday.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2012 12 16, 19:08)
izikns ir mes labai sveikinam JUS su pirmuoju gimtadieniu wub.gif  wub.gif  wub.gif
nesirkit ir greiciau O padovanokit sese:D thumbup.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2012 12 16, 20:12)
iziKNS, sveikinimai  4u.gif  Su pirmuoju metuku jus !!!!  wub.gif

ACIU aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 12 16, 20:12)
iziKNS, sveikinimai  4u.gif  Su pirmuoju metuku jus !!!!  wub.gif

Laba, ir mes prisidedam prie sveikinimu O 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mamytes, priminkit tu vaistu nuo dantuku pavadinima ? Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egipte @ 2012 12 16, 21:14)
Laba, ir mes prisidedam prie sveikinimu O  4u.gif  4u.gif  4u.gif