AnaMari, tas HCG auga labai nevienodai. Aš jau ne kartą savo skaičiukus rašiau, galiu parašyti dar

11 dpIUI - 42,5
13 dpIUI - 120
15 dpIUI - nedariau
17 dpIUI - 385
Taip išeina, kad pradžioje patrigubėjo per 2 d., o paskui patrigubėjo tik per 4 d. Labai nerimavau, gavau velnių nuo gyd.
Užjaučiu, mamytės, kurios su dantukais kankinatės

Aš kažkaip nepajutau problemų su saviške. Nors jai augdavo iškart mažiausiai po 4, ir krūminiai, ir iltiniai visi vienu metu dygo. Bet pastebėdavau jau prasikalus

Galvodavau, kodėl ji sunkiau užmiega arba kartais pabusdavo dažniau naktį. Ir kai sugalvodavau patikrinti, jau būdavo išlindę kokie 4
Kaip tik norėjau klausti nuomonės apie odinius žieminius batukus, nes jie tokie brangūs. Kai lapkritį buvo pirmasis šaltukas, tai aš ant greičio pagriebiau internetu sniego batukus už 35 Lt, tai koja sukaitusi būdavo. Bet dabar, jeigu mažai vaikšto, jeigu su vežimu pavažiuojam, tai drungnos kojytės su vilnone kojine. Galvojau, gal odiniai šilti. Pasirodo, ne...
Mano mažoji pradėjo po truputį pati užmigti

Nupirkau Kalėdoms dovanų migduką - vėžliuką, kur ant lubų žvaigždutės šviečia. Galvojau, pradėsim mokytis migdytis atskirai. Bet žiūriu, kad išmoks dar nespėjusi dovanos gauti

Viskas taip natūraliai gavosi. Kai prieš kelias savaites atsisakėm čiulptuko, ji pati pradėjo labiau norėti migdytis lovytėj, nebe man ant kelių. Tik norėdavo, kad prigulčiau šalia, duočiau ranką, glostinėčiau. Bet toks migdymas daug ilgesnis, nei ant kelių, tai aš pradėjau ją palikinėt, sakydama, kad tuoj grįšiu, einu į tualetą arba vandens atsigert. Grįžtu - gražiai guli užsimerkusi, nusišypso man, bet neatsimerkia

O kartais man grįžus jau miega.
dienos metu labai greitai užmiega. Ypač, kai siurbliuoju. Vaikas į lovytę, mama už siurblio, ūžiu aplink lovytę, kol pusę kambario išsiurbiu, vaikas jau miega

Tada ramiai sau išsiurbliuoju visus namus, nereikia bijot, kad pažadinsiu

Kažkada, kai buvo 3 mėn. irgi migdydavau su siurbliu