Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės

Beta,nu ir as galvoju,kad jam to bendro stalo baisiai reikia.Nes labai jau stengias griebti viska is mano lekstes.Duodu agurko riekele,tau suciulpiaBet va pasisodinau praeita karta salia,valgem visi burokeliu sriuba,o va ponaiciui niekaip ji nelindo.Nu del trintu sriubu ideja cia gal ir labai gera,reiks pabandyt.O siaip stengiuos,kai kartu valgom ir ji sodint,bent del valgymo kol kas nieko nepramuso.Tik nebent pusryciu duona pagnaibyta suvalgo,aisku kelis tuos gabaliukus.Sodinti kartu,manau,yra labai svarbu...tik galetu vaikinas pasodintas ir uzvalgyt kazka.
Atsakyti
Su praėjusiom ir su artėjančiais wink.gif
QUOTE(2Lviename @ 2012 12 27, 11:22)
PAGALIAU kazkiek pertrauku nuo valgymo, gerimo, begimo ir t.t..... doh.gif ..istinus nuo visa ko kaip nezinau kas, ant svarstykliu bijau stot net lotuliukas.gif

Man tai nebaisu ant svarstyklių lipt, nes taaaaip apsinuodijau per Kalėdas silkėm su grybais, kad tik šiandien kažką bandau valgyti...

QUOTE(Beta1 @ 2012 12 27, 11:30)
Strazdane, Keberiokst, galiu pasidalinti savo patirtim, nes pieno irgi negeriam, o jo koses lenda per gerkle jam paciam.....Vakarienei sumalu banana+persimonas arba siaip koki kitoki vaisiu.Bet padarau pati, o ne duodu tyrele.Tarpuose duodu ne tyreles, o visokius dziuvesius, sausainelius ir t.t.

Kažką maišai smile.gif Aš lyg ir nepergyvenu dėl pieno... Bet ačiū už pasidalinimą patritimi ir kokteilio receptą thumbup.gif Reikės ir man sumalt savo mažei

Per šventes tetos, dėdės ir seneliai, kad primaitino mano klecką kažkuo, taip išbėrė vargšiukę, visas pilvas smulkiais spuogiukais nuėjo, net nežinau nuo ko unsure.gif Tai dabar "pasodinau" ant kruopų dietos. Lyg ir gražėja odelė. Jei iki rytdienos nepagerės, reiks gal gyd. parodyti...
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 12 27, 12:51)
*Man tai nebaisu ant svarstyklių lipt, nes taaaaip apsinuodijau per Kalėdas silkėm su grybais, kad tik šiandien kažką bandau valgyti...

**Per šventes tetos, dėdės ir seneliai, kad primaitino mano klecką kažkuo, taip išbėrė vargšiukę, visas pilvas smulkiais spuogiukais nuėjo, net nežinau nuo ko  unsure.gif Tai dabar "pasodinau" ant kruopų dietos. Lyg ir gražėja odelė. Jei iki rytdienos nepagerės, reiks gal gyd. parodyti...

*Vargsiuke - nepriprate mes tiek daug vienu metu sunkaus maisto valgyt taip ir buna - svarbu sveiksti 4u.gif 4u.gif

**Nu zinok kazko matyt su pienu dave, taip ir gavos...nenorek, kad per viena diena isnyktu - praeis kokio 3-4 dienos ,tada manau dings viskas tikrai, nes vaikas negaus kas jam negerai smile.gif
Atsakyti
mamytes su praejusiomis sventemis 4u.gif

keberiokst idomu ka tavo sapnas galetu reiksti? negaleciau buti mokytoja,per daug gera buciau,nuolaidziauciau per daug lotuliukas.gif

geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 12 27, 12:51)
Kažką maišai smile.gif Aš lyg ir nepergyvenu dėl pieno... Bet ačiū už pasidalinimą patritimi ir kokteilio receptą  thumbup.gif Reikės ir man sumalt savo mažei

Oi, suveliau kazka blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 27, 13:18)
Oi, suveliau kazka  blush2.gif  tongue.gif

betut tau jau uz keliu dienu 12 savaiciu,laikas bega kosminiu greiciu,ane? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 12 27, 15:12)
betut tau jau uz keliu dienu 12 savaiciu,laikas bega kosminiu greiciu,ane? wub.gif

Eik tu, nebeklausk jau.....ana nesstuma laikas atgal slinko.Dabar tik i prieki.Bet ir gerai, dziaugiuosi del to.Aciu, kad vis prisimeni mane ax.gif

O as su klausimu.Vasara buvom perdozave vitamino D, tai nutraukiau visiskai.Dabar vaikas kelios dienos labai prakaituot pradejo.Atsikelia is po miego ir pagalve visa slapia net baisu.Namie tikrai nekarsta, palaikom pastovia temperatura.Sakau, gal vel truksta jam jo g.gif jauciu, kad pradesiu siandien po pora lasu vel duot.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 27, 15:25)

O as su klausimu.Vasara buvom perdozave vitamino D, tai nutraukiau visiskai.Dabar vaikas kelios dienos labai prakaituot pradejo.Atsikelia is po miego ir pagalve visa slapia net baisu.Namie tikrai nekarsta, palaikom pastovia temperatura.Sakau, gal vel truksta jam jo  g.gif jauciu, kad pradesiu siandien po pora lasu vel duot.

duok duok - reikia zinok vaikams, ypac kai saules dbr nebera...mes zuvu taukus su D vitmainu geriam, tai nebeduodu papildomai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 27, 14:25)
Eik tu, nebeklausk jau.....ana nesstuma laikas atgal slinko.Dabar tik i prieki.Bet ir gerai, dziaugiuosi del to.Aciu, kad vis prisimeni mane  ax.gif

O as su klausimu.Vasara buvom perdozave vitamino D, tai nutraukiau visiskai.Dabar vaikas kelios dienos labai prakaituot pradejo.Atsikelia is po miego ir pagalve visa slapia net baisu.Namie tikrai nekarsta, palaikom pastovia temperatura.Sakau, gal vel truksta jam jo  g.gif jauciu, kad pradesiu siandien po pora lasu vel duot.

ner uz ka betut,neisiena taves neprisiminti,bendrazyge juk buvai:D
zinok man atrodo tu duok jam butinai,nes jai taip prakaituoja tai ryskiai jam jo truksta,dar kazkada prisiminiau del to D vitanmino,norejau taves paklausti ar pradejai jo duoti savo maziui smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

ar kaip nors valėte vaikui nuo liežuvio baltas apnašas?
Atsakyti
labas mamos 4u.gif
su sventem!!!

QUOTE(zuzla @ 2012 12 27, 16:32)
sveikos 4u.gif

ar kaip nors valėte vaikui nuo liežuvio baltas apnašas?

cia matyt pienlige pas jus bus. pabandyk pavalyt: stiklinej vandens sauksta sodos istirpink. sio tirpaliuku su bintu valyk ir jam liezuvi ir savo spenelius. jei po keliu dienu nepraeis tai nusipirk Daktarin tepaliuko. mum sodos tirpalas nepadejo, o daktarinu po 2 patepimu issigydem. valyt geriausia po valgio ar pries valgio pabaiga kad su pienu neisplautu. o su sodos tirpalu tai ir lyg pries maitinima valiau g.gif jau nelabai prisimenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iziKNS: 27 gruodžio 2012 - 16:09
QUOTE(iziKNS @ 2012 12 27, 16:06)
cia matyt pienlige pas jus bus. pabandyk pavalyt: stiklinej vandens sauksta sodos istirpink. sio tirpaliuku su bintu valyk ir jam liezuvi ir savo spenelius. jei po keliu dienu nepraeis tai nusipirk Daktarin tepaliuko. mum sodos tirpalas nepadejo, o daktarinu po 2 patepimu issigydem. valyt geriausia po valgio ar pries valgio pabaiga kad su pienu neisplautu. o su sodos tirpalu tai ir lyg pries maitinima valiau g.gif  jau nelabai prisimenu.

mmhh, aišku, ačiū. dabar, praėjus valandai po valgio, lyg ir nėra tų apnašų, tai gal čia ne pienligė, o šiaip, po valgio?
Atsakyti