Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės

QUOTE(zuzla @ 2012 12 28, 12:24)
aišku.. nes aš kažkaip įsivaizdavau, kad naujagimiai daug miega smile.gif

Ir aš taip įsivaizdavau biggrin.gif Bet deja, ne visi...
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 12 28, 11:31)
Zuzla, ir mano dukryte buvo ir yra nemiegale. Vis keista buvo kaip tai toks mazas nenori miegot... Todel praktiskai iki pusmecio kasdien lauke vaiksciojom po 2-3-4val. Ir migdydavomes. Nu namie tai laaabai nenoredavo miegot. Naktim keldavosi kas 2 val pavalgyti smile.gif

būtų šilta, eitume 3 val į lauką ir mes, kol kas po pusvlandį tik būnam. gal ir ilgiau būtų galima, bet bijau aš tokiam mažam kokių snarglių ar dar ko pagaut unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 12 28, 11:52)
būtų šilta, eitume 3 val į lauką ir mes, kol kas po pusvlandį tik būnam. gal ir ilgiau būtų galima, bet bijau aš tokiam mažam kokių snarglių ar dar ko pagaut unsure.gif

Na mes ir panašiu metu gimėm, o nėjom į lauką nepilnai savaitę tik kai vasarį praeitais metais buvo dideli šalčiai užėję ax.gif Taip tai praktiškai prie bet kokios temperatūros, o ypač dabar kai pliusas lauke, tai tikrai nėra ko bijoti
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
na ka,baiges Kaledos,lauksim nauju ax.gif mes irgi buvom sveciuose per Kaledas,tao vaikiukai ramus buvo,zaide su kitais vaikais,tik aisku 22val reikejo vaziuot namo miegoti,o siaip gana normaliai viskas thumbup.gif
Reginiuk,nepyk,bet uzskaiciau,kad pieno su medum duodi,tai kazka girdejusi esu,kad medaus vaikui lyg iki 2 metuku negalima ax.gif kazkokiu ten bakteriju turi blush2.gif
mamytes dar klausiau del ozkos pienuko,pasimete kazkur kalediniuose sveikinimuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif ar duodat kuri savo vaikams ir kaip duodat?skiesta,o gal i kosytes pilat?????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 12 28, 14:47)

mamytes dar klausiau del ozkos pienuko,pasimete kazkur kalediniuose sveikinimuose lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ar duodat kuri savo vaikams ir kaip duodat?skiesta,o gal i kosytes pilat?????? g.gif

As ozkos piena LT bijociau duoti del erkinio encefalito, girdejau per ji gali uzsikresti, bet kaip UK nezinau Frige... g.gif

Sveikos visos ir su SVENTINIU laikotarpiu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kazkaip nei persivalgiau, nei persisvenciau, nei persigaminau siais metais biggrin.gif Kucioms visai tik minimaliai pasiruosiau, sventem ne namie, tai paskui idetus skanestus ragavau smile.gif A, kaledine zasi tiesa kepiau biggrin.gif
Dovanu A gavo daug, bet kazkaip gerai, kad ne visos vienu metu, tai turejo kas vakar darbo po maiseli krapstyti. O kai padovanojom verkiancia lele su soske, tai jos soskyte isidejus sau i burna nesiojosi lotuliukas.gif tik labai bijo kai ta uzverkia, atbega ir mane apsikabina, nezinau kas cia jai atrodo, gal naujas leliukas namie ir i jos mama kesinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 27, 10:30)
us dziuvesius, sausainelius ir t.t.

Keberiokst, o tu nebandei duoti ko nors nuos avo stalo ?

Su sventem smile.gif tegul issipildo visos svajones smile.gif smile.gif smile.gif

as irgi duodu savo maisto gabaliukais, tai kramto kaip vyras su savo 6 dantukais atkanda ir dantenytemis kramto (juokingai taip), bet aisku savo maisto duodu tik paragauti, o paskui siulau jo maisteli, bet kosiu nebemalu, o sakute smulkinu thumbup.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif

Kazkaio tamsu, niuru lauke, nors iki pietu dar saulyte sviete, bet dbr jau jos nebera smile.gif

As kazkaip po svenciu kaip perrterksta jauciuos - niekada neturejau tokio sunkaus ciklo doh.gif doh.gif ...Ziauriai nuo Kuciu maudzia pilvo apacia, ima miegas, piktumas, nervas, apatija viskam - aisku, cia gali buti ir teigiami pozymiai nestuke.gif , bet kazkaip nei galvoju, nei ka, tiesiog ziauriai prastai jauciuosi, o dar tik 21 ciklo diena - o jauciuosi kaip mmm ateinant - ir kaip pagalvoju, ka reikes kankintis dar 10 dienu - nzn ir kas laukia - gal cia tie pilvo skausmai kazka negereo reiskia??Gal reiktu pas gydytoja nuteit??? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(indry @ 2012 12 28, 15:35)
as irgi duodu savo maisto gabaliukais, tai kramto kaip vyras su savo 6 dantukais atkanda ir dantenytemis kramto (juokingai taip), bet aisku savo maisto duodu tik paragauti, o paskui siulau jo maisteli, bet kosiu nebemalu, o sakute smulkinu thumbup.gif

Mes Avento kosiadirbi irgi jau i garaza isnesem, sekancios pamainos laukia tongue.gif Bet per blenderi vis dar perleidziu koki troskini ar netrinta sriuba.Kazkaip kol dar tik 3 dantis turim, ir tie visi apacioj, tai dar palauksiu kol daugiau bus, paskui irgi kabliuos koses sakute trintas.Dabar tik taip pakaisioju visokiu gabaliuku i burnyte, kad mokintusi kramtyt.

QUOTE(2Lviename @ 2012 12 28, 16:33)
labas visoms 4u.gif

Kazkaio tamsu, niuru lauke, nors iki pietu dar saulyte sviete, bet dbr jau jos nebera smile.gif

As kazkaip po svenciu kaip perrterksta jauciuos - niekada neturejau tokio sunkaus ciklo  doh.gif  doh.gif ...Ziauriai nuo Kuciu maudzia pilvo apacia, ima miegas, piktumas, nervas, apatija viskam - aisku, cia gali buti ir teigiami pozymiai nestuke.gif , bet kazkaip nei galvoju, nei ka, tiesiog ziauriai prastai jauciuosi, o dar tik 21 ciklo diena - o jauciuosi kaip mmm ateinant - ir kaip pagalvoju, ka reikes kankintis dar 10 dienu - nzn ir kas laukia - gal cia tie pilvo skausmai kazka negereo reiskia??Gal reiktu pas gydytoja nuteit??? g.gif  g.gif

tai gal pradziai testa pasidaryk biggrin.gif pas mus ksyrely kazkaip madingi teigiami testai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 28, 16:45)
tai gal pradziai testa pasidaryk  biggrin.gif pas mus ksyrely kazkaip madingi teigiami testai  biggrin.gif

eik tu beta1, anksti dar tam testui - nieko jis nerodys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 12 28, 15:51)
eik tu beta1, anksti dar tam testui - nieko jis nerodys biggrin.gif

ot fainai butu 4u.gif jai dar ir tu istotum i nestuke.gif bureli,visgi gal pasidaryk testuka ,kaledos stebuklu metas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 28 gruodžio 2012 - 16:12
QUOTE(vilte-kns @ 2012 12 28, 17:10)
ot fainai butu  4u.gif jai dar istotum i  nestuke.gif  bureli,visgi gal pasidaryk ,visi kaledos stebuklu metas 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ..dar luktersiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Seniai buvau užsukus blush2.gif

Sveikinu visas su praėjusiom kalėdom ir su artėjančiais naujaisiais newyear.gif: thumbup.gif

Mes gerai gyvenam, nesergam, mazgius jau vaikšto, retai beparopoja jau biggrin.gif Dar dabar vyksta planas - atpratinimo nuo (.). Šiąnakt visai nebeduosiu, MB panešioja ir užmiega. Praeitą naktį dar daviau, nes sukietėjo (.) po vakarėlio, nes liemenuką su push-up buvau užsidėjus blush2.gif Šiąnakt jau net jei sukietės nebeduosiu, geriau pati nutrauksiu kad nebeveržtų ax.gif Tikiuosi nauji metai bus mums nauja pradžia - be jokių (.) ir ramesnio miego bigsmile.gif
Atsakyti