Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės

Sveikos,

As cia, Myciute, pasigedai ax.gif perskaityt dar dar, o parasyt ir nebespeju doh.gif gerai mes, isdykulka maza auginu, duodasi visur, stojasi, katuciu ploja smile.gif nelabai ka turiu ir papasakoti, valgo mazute mano akimis normaliai, kakoja aciu D irgi normaliai, naktys ramesnes pasidare, nes pagaliau isdygo pirmasis dantukas, dienom perejom prie dvieju miegeliu, siandien, pvz, per lietu miegojo lauke pusantros val, as aisku stumdziau vezima, gi gaila vaiko miegelio, buvau slaput slaputele rolleyes.gif tai taip tos dienos ir lekia 4u.gif ai pradejo Di keltis tarp 9 ir 10 ryto, tai man toks geris, pagaliau galiu pamiegoti thumbup.gif kazi kiek ilgai, nes tie grafikai laiks nuo laiko vis pasikeicia...linkejimai visoms 4u.gif

Ai va galvoju, kad neturiu jokiu problemu, bet prisiminiau, cia mano anyta iskele fc..en big problem, atseit Di zvairuoja blink.gif na gal syki ir maciau kad sumete viena akyte, bet tikrai ne nuolat zvairuoja. Ar yra kas susidure, ar normalu, kad maziukams "pabega" akytes?
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 12 01, 00:15)
Pasidalinsiu ir as musu dienotvarke, gal kas pakomentuos ar tinkama?

Keliames apie 8-ias (buna ir 7-a, buna ir 9-a  lotuliukas.gif ), pries pakildama E dazniausiai dar pienuko patraukia, nes miegam kartu  ax.gif Tada, nusipraususios, apsirengusios, verdam grudine kose su bananais, obuoliukai ar kitais vaisiais, suvalgo kaip kada- kartais daugiau, kartais maziau. Uz kokiu 1.5-2val. einam rytinio miegucio, pamiegam +-1-1.5val. ir apie 13-13:30 valgom pietukus (darzoviene + mesyte/galkutes/troskinta ar sriubyte su mesyte), 15val. jau bunam laukuty ir dazniausiai miegam, ismiegam 2-2.5val., griztam namuciu apie 17-17:30 ir tada arba suvalgom pietu likucius (visad per daug padarau  doh.gif ) arba issiverdam kokia kosyte arba tik darzoviene nuo pietu, tusinames ir apie 19:30-20 valgom Miau varskyte, jogurtuka, tada 21-22val. miegutis ant (.). Na ir aisku, tarpuose arbatytes, barankytes, obuoliukai ir t.t., bet per daug ji tais uzkandukais nesizavi  ax.gif Tokios musu dieneles, o nakti kelias 1-2kartus pienuko, tai iseina pienciaus gauna 3-4 kartus per para  smile.gif

Beje, Myllyn paras kosytes isleido vaikisku kosyciu serija, mums ypac patiko soru  blush2.gif

Visai gera dienotvarke thumbup.gif as irgi prisipirkau Myllyn Paras dribsniu ,gera serija visai thumbup.gif ir aviziu super thumbup.gif ir soru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2012 12 01, 00:40)
Sveikos,
Ai va  galvoju, kad neturiu jokiu problemu, bet prisiminiau, cia mano anyta iskele fc..en big problem, atseit Di zvairuoja blink.gif na gal syki ir maciau kad sumete viena akyte, bet tikrai ne nuolat zvairuoja. Ar yra kas susidure, ar normalu, kad maziukams "pabega" akytes?

Sveika 4u.gif Oi, žinau tą išgąstį... Man šeimos gyd pasakė, kad "vieną akį užmeta"; atsimenu, net karštis išpylė, netikėjau. Susipakavau vaiką ir staigiai pas akių gyd. Nuramino, ištyrė, išmatavo dioptrijas,akių dugną tikrino. Viskas thumbup.gif Gyd sakė, kai "leliukų akys didelės, yra daug to "balto lauko", todėl taip gali pasirodyt. Iki metukų turi akytės susitvarkyti". Jei nesusitvarko,tada jau tiria žvairumą.
Tai gali pasiimt siuntimą ir apsilankyt pas akių gyd., kad būtų ramu mirksiukas.gif
Atsakyti
na ir tylu cia siandien smile.gif

QUOTE(Adrija1 @ 2012 11 30, 23:15)
Beje, Myllyn paras kosytes isleido vaikisku kosyciu serija, mums ypac patiko soru  blush2.gif

nebuvau atkreipus demesio, o kur jos sudetos, prie vaikisku kosiu, ar prie suaugusiu?
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2012 12 01, 16:33)
Sveika  4u.gif Oi, žinau tą išgąstį... Man šeimos gyd pasakė, kad "vieną akį užmeta"; atsimenu, net karštis išpylė, netikėjau. Susipakavau vaiką ir staigiai pas akių gyd. Nuramino, ištyrė, išmatavo dioptrijas,akių dugną tikrino. Viskas  thumbup.gif Gyd sakė, kai "leliukų akys didelės, yra daug to "balto lauko", todėl taip gali pasirodyt. Iki metukų turi akytės susitvarkyti". Jei nesusitvarko,tada jau tiria žvairumą.
Tai gali pasiimt siuntimą ir apsilankyt pas akių gyd., kad būtų ramu  mirksiukas.gif

4u.gif aciu, kad pasisakei 4u.gif as tai pati net nepastebiu, kad dukrytes akytems kazkas ne taip, bet va kitiems kitaip atrodo..siaip mano anyta linkus perdeti...o siuntimo butinai prasysiu, bus paciai ramiau 4u.gif dar karta aciu 4u.gif
Atsakyti
Mamytės, kas čia ieškojo new nordik košių ir niekur nerado, tai šiandien akropolio maxmoj pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iziKNS @ 2012 12 02, 20:45)
na ir tylu cia siandien smile.gif
nebuvau atkreipus demesio, o kur jos sudetos, prie vaikisku kosiu, ar prie suaugusiu?

Prie suaugusiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Levanda81 @ 2012 12 02, 22:25)
Mamytės, kas čia ieškojo new nordik košių ir niekur nerado, tai šiandien akropolio maxmoj pirkau  smile.gif

LEVANDA,o kokiu buvo? kokiu pirkai? ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Nu ka mamkos - ir su kalendorine ir su tikra ziema jus 4u.gif 4u.gif

pagaliau baiges savaitgalis - oj kaip as pavargau per ji doh.gif ..sveciai, bliudai, plovimas ir t.t...begime visa savaitgali, miegot ejom apie 3val ryto - aisku 9val jau kelemes, nes mazoji jau kelesi....Tai pagaliau snd ramus rytas - toks grazus..Silta namie, lauke sniego - nu relaxas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 12 03, 11:20)
labas rytas 4u.gif

Nu ka mamkos - ir su kalendorine ir su tikra ziema jus 4u.gif  4u.gif

4u.gif
mes dancius daiginame, 4 yra, ir dar minimum 2, max 4 lenda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 12 03, 12:36)
4u.gif
mes dancius daiginame, 4 yra, ir dar minimum 2, max 4 lenda  doh.gif

gerai gerai ,daiginkites..mes jau 16 turim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 12 03, 11:36)
4u.gif
mes dancius daiginame, 4 yra, ir dar minimum 2, max 4 lenda  doh.gif

kiek jau daug dantuku turit,saunuoliai,mes dar tik 2 dantukus turime

snd tokia grazi diena,visur balta,tikra ziema,snd sventiska nuotaika uzpuole mane,taip noriu jau greiciau eglute puosti,bet dar labai anksti,bet kita savaitgali tai jau tikrai puosime
Atsakyti
Tikrai nuotaika geresne kai pasnigo bigsmile.gif o vakar dar ir saulute bande lysti, tai is vis smagu buvo thumbup.gif
bijau prisigirti, bet mano vaikas pasitaise labai, zaidzia sau viena ir leidzia mamai dirbti biggrin.gif o as skubu, kad greiciau pabaigt ir su ja kartu zaist biggrin.gif

o eglute ir namus mes tradiciskai puosim pries pat sventes, nes man paskui jau kazkaip ir tos sventes nublanksta kai pries menesi pradedi grozetis blush2.gif pas mus namie kai mazos buvom, visada eglute tetis parnesdavo per kucias, tada mes su teciu ja puosdavom, mama vakariene darydavo, paskui visi prie stalo kuciu vakarienes sedavom, o tada kaledu senelio laukdavom, aisku nesulaukdavom - uzmigdavom su sese wub.gif bet visada paryciais atsikeldavom, o dovanos jau po eglute budavo, pasidziaugdavom tyliai abi savo kambary ir apsikabine dovanas vel i lovas lysdavom toliau miegoti, o is ryto begdavom pas tevus i lova ir rodydavom ka mums kaledu senelis atnese wub.gif ech smagu prisiminti, bandysim ir savo vaikams tokias jaukias sventes kurti biggrin.gif del to ta komercija, kai viskas ispuosiama labai anksti man ir nepatinka biggrin.gif blush2.gif nebelieka to dziausgmo eglute, juk nusibosta per tiek laiko blush2.gif
Atsakyti