Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės

QUOTE(2Lviename @ 2012 11 29, 20:53)
jo, jo, del tos pacios dainos ,tik ,kad netiksliai parasiau smile.gif..Bet sakau, tik prie PC ir paleisk jai biggrin.gif

Tai aš netiksliai parašiau biggrin.gif bet gabaliukas neblogas. Aš kartais kai S pavalgo, dar sėdi kėdutėje tai įjiungiu, kad galėčiau susitvarkyti, tai ji tuomet šėlsta sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 11 29, 21:58)
Tai aš netiksliai parašiau  biggrin.gif bet gabaliukas neblogas. Aš kartais kai S pavalgo, dar sėdi kėdutėje tai įjiungiu, kad galėčiau susitvarkyti, tai ji tuomet šėlsta  sokiai.gif

Aš matyt atsilikus, kas per gabaliukas, tiksliau gal klipas koks mandras? Einu žiūrėt youtubėj. Girdėjau čia visi apie jį kalba, viena ausim girdėjau jį patį, bet manęs tokia muzika nelabai... Bet gal M patiks, nes multikai neįdomūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 11 29, 22:37)
Beta, o as galvoju, gal tavo maziui skysciu mazkoka g.gif

Tai kad geria kaip isprotejes g.gif Ypac vakar tai nieko beveik nevalge, bet gere gere be sustojimo....Neisivaizduoju kokios cia bedos mus puola.

Kur ponia dingus ? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 29, 22:14)
Tai kad geria kaip isprotejes  g.gif Ypac vakar tai nieko beveik nevalge, bet gere gere be sustojimo....Neisivaizduoju kokios cia bedos mus puola.

Kur ponia dingus ?  tongue.gif

Na, matai, jis pas tave misinio atsisakes, o ga su tuo misiniu kazko tokio gauna, kad lengviau jam tas reikaliukas iseina g.gif Cia tik mano pamastymai schmoll.gif

As is tolo viska stebiu, o tave per visus skyrelius hihihi.gif Sunkios savaites seimoj, bet tikiuos, viskas bus gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 11 29, 23:07)
Aš matyt atsilikus, kas per gabaliukas, tiksliau gal klipas koks mandras? Einu žiūrėt youtubėj. Girdėjau čia visi apie jį kalba, viena ausim girdėjau jį patį, bet manęs tokia muzika nelabai... Bet gal M patiks, nes multikai neįdomūs  biggrin.gif

Šūdas, o ne muzika čia smile.gif Tiesiog, tokiem leliam tai, kad ritmas būtų ir jau gerai smile.gif Pati aš tokios muzikos irgi neklausau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 11 29, 23:30)
*Na, matai, jis pas tave misinio atsisakes, o ga su tuo misiniu kazko tokio gauna, kad lengviau jam tas reikaliukas iseina g.gif Cia tik mano pamastymai schmoll.gif

**As is tolo viska stebiu, o tave per visus skyrelius hihihi.gif Sunkios savaites seimoj, bet tikiuos, viskas bus gerai unsure.gif

*Nu velnias zino, gal ir yra tame racijos, tik kas is to dabar....siandien sodinau ant vaisiniu tyreliu ir darzovienes, rytoj avizu koses jau pasiulysiu.Gal kazkaip issipresim, nes matosi, zmogus kankinas, jam paciam baisiai negera.O is to isplaukia irzlumas, nevalgymas ir t.t.siaip kita savaite turetumem eiti i TA pasisvert, matuotis, galvojau praleisim sita, bet dabar mastau kad gal vis delto nukeliaut iki daktarytes, gal ka patars g.gif
**matai kaip tu cia biggrin.gif as tai taves baisiai laukiu vienam tokiam skyrely ax.gif Dienos dabar tai zinai.Esam mate ir tureje laimingesniu ir maziau itemptu laikotarpiu, bet dabar yra kaip yra.Ir nemanem, kad bus lengva...

QUOTE(*Strazdane* @ 2012 11 29, 23:31)
Šūdas, o ne muzika čia smile.gif

Strazdane, tu visa laika tokia santuri, taiki, labai motiniska ir rami.O cia kaip drebe moteris, tai negaliu susilaikyt nesijuokus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 29, 17:48)
Nu ok, jeigu neturi ka veikti, duosiu as tau rebusa  biggrin.gif Nezinau kas darosi su maziaus viduriais........ unsure.gif nieko naujo nevalgom, meniu tas pats ir seniai viskas isbandyta.Taciau viduriai kokie kieti, tai tragedija  doh.gif Vakar net zmogutis ilgai uzmigt vakare negalejo, matosi pilvukas ispustas, valgyt nenori, pyksta, atsigules dejuoja, atsirugsta tokia rugstele....nu zodziu akivaizdziai pilvukas.Vakar vakare su MB jau ir Microlax greibemes, bet norimo rezultato nesulaukem.Padare toki kieta kakuti ir viskas.Ir nebuvo jo daug kaip kad tikejausi po klizmutes.....geriam bakterijas, isbandem jau ivairiu rusiu, nieko.Jau ir Collinox lasiukus issitraukiau.Tai siandien pagrinde laikau ant vaisiu tyreliu ir darzovienes per pietus.Gal prasisveis zarnytes siek tiek, nezinau.Tai va klausimas kaip pagelbeti vaikui ?  unsure.gif rytoj, jauciu sumalsiu avizu ir ibersiu maltu linu semenu, turetu tas uztaisas suveikt gal  g.gif

Nu va,kol dančius remontavausi ir po virtuvę sukausi, sulaukei jau daug patarimų biggrin.gif Be to, iš manęs tokia ir patarėja šiuo klausimu, nes aš tik žiūriu, ką čia tokio kietinančio saviškei užduot, bo medžiagų apykaita per daug greita gaunas doh.gif Daržovienės jau seniai nebevalgo, bet vis tiek gerai pavaro iš ano galo. Vaikas burokėlius baisiai mėgsta, ir sveika, bet stengiuos neduot, nes nespėju keist pampių po to. Ant puodo sėstis jai baugu - protestuoja. Ar savo mažiui bandei burokėlį virtą duot? Gal pamėgtų. Maniškė dar razinas dievina, bet dėl tos pačios priežasties labai retai gauna.
Šiaip, gerai pagalvojus, tai tas vidurių užkietėjimas slypi kažkur giliau gal? Kažko jam trūksta ar per daug? Gal kieto maisto daugoka, o mišinio nevalgo. Bet jeigu vandens daug išgeria, tai turėtų būti kaip tik dar geriau toj vietoj. Ar tu jam duodi gal kokių sulčių, arbatų saldžių? Ar šiaip saldaus maisto? Nes cukrus nėra draugas tame dalyke. Moliūgo ar cukinijos dedi į daržovienę?Gal skystesnių košių reikėtų, nežinau?
Žinai, dar natūralus jogurtas puikiai veikia, ant tiek puikiai, kad mes jo išvis negalim valgyti doh.gif
Sakiau neturiu ką patart, bet vis tiek prirašiau paklodę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 11 29, 22:31)
Šūdas, o ne muzika čia smile.gif

tikra tiesa lotuliukas.gif
bet ir maniškė teigiamai reaguoja, kai išgirsta kur nors. Aš pati nepernešu tos dainos, tai stengiuosi, kad ir Jonė jos neužsidėtų Yuotube, geriau jau tegul savo Lady gagas ir Loreen pasileidžia, tas dar galiu šiek tiek pakęsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 11 29, 23:43)
Nu va,kol dančius remontavausi ir po virtuvę sukausi, sulaukei jau daug patarimų biggrin.gif Be to, iš manęs tokia ir patarėja šiuo klausimu, nes aš tik žiūriu, ką čia tokio kietinančio saviškei užduot, bo medžiagų apykaita per daug greita gaunas  doh.gif  Daržovienės jau seniai nebevalgo, bet vis tiek gerai pavaro iš ano galo. Vaikas burokėlius baisiai mėgsta, ir sveika, bet stengiuos neduot, nes nespėju keist pampių po to. Ant puodo sėstis jai baugu - protestuoja. Ar savo mažiui bandei burokėlį virtą duot? Gal pamėgtų. Maniškė dar razinas dievina, bet dėl tos pačios priežasties labai retai gauna.
Šiaip, gerai pagalvojus, tai tas vidurių užkietėjimas slypi kažkur giliau gal? Kažko jam trūksta ar per daug? Gal kieto maisto daugoka, o mišinio nevalgo. Bet jeigu vandens daug išgeria, tai turėtų būti kaip tik dar geriau toj vietoj. Ar tu jam duodi gal kokių sulčių, arbatų saldžių? Ar šiaip saldaus maisto? Nes cukrus nėra draugas tame dalyke. Moliūgo ar cukinijos dedi į daržovienę?Gal skystesnių košių reikėtų, nežinau?
Žinai, dar natūralus jogurtas puikiai veikia, ant tiek puikiai, kad mes jo išvis negalim valgyti  doh.gif
Sakiau neturiu ką patart, bet vis tiek prirašiau paklodę biggrin.gif

Paklode man siuo atveju kaip tik tai, ko ir reikia biggrin.gif

Burokeliu as jam neduodu, bet esu davus musu virtos burokliu sriubos.Tai sveite, nespejau i burna det.Bet siaip tai kaip jam ta burokeli duot ? i darzoviene idet su kitom darzovem ar kaip ? moliugas ir cukinija eina i kiekvienos dienos porcija, taigi cia ju tikrai netruksta.Del geralo tai gera minti davei.Geria kaip pasiutes, bet tik Hipp'o arbata granuliuota.Nieko kito daugiau unsure.gif O ji gi saldi tokia.....Bandziau siandien silpnesne daryt, tai net is tolo neima schmoll.gif Vel padariau noramliai kaip visada, nes negerusio irgi nelaikysiu......Kazin kuom cia butu galima ta arbata pakeist, kad jam vis tiek patiktu ? g.gif Nes jauciu, kad cia ir gali buti viso reikalo esme.Nes as irgi galvoju, kad slyvu ir kriausiu as galiu paduoti, bet problemos tai neissprendzia.O kad ji yra tai akivaizdu.Turiu spaustu obuoliu sulciu, gal tas skiesti ir duoti, bet tai rugstu jam bus, negers rupuziokas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 29, 23:42)
Strazdane, tu visa laika tokia santuri, taiki, labai motiniska ir rami.

Ane? lotuliukas.gif Visgi kaip smarkiai virtuali erdvė gali iškreipti tai, kas ir kaip yra ištiesų. Bet tai, kaip apibūdinai, visai malonu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 29, 22:54)
Paklode man siuo atveju kaip tik tai, ko ir reikia  biggrin.gif

Burokeliu as jam neduodu, bet esu davus musu virtos burokliu sriubos.Tai sveite, nespejau i burna det.Bet siaip tai kaip jam ta burokeli duot ? i darzoviene idet su kitom darzovem ar kaip ? moliugas ir cukinija eina i kiekvienos dienos porcija, taigi cia ju tikrai netruksta.Del geralo tai gera minti davei.Geria kaip pasiutes, bet tik Hipp'o arbata granuliuota.Nieko kito daugiau  unsure.gif O ji gi saldi tokia.....Bandziau siandien silpnesne daryt, tai net is tolo neima  schmoll.gif Vel padariau noramliai kaip visada, nes negerusio irgi nelaikysiu......Kazin kuom cia butu galima ta arbata pakeist, kad jam vis tiek patiktu ?  g.gif Nes jauciu, kad cia ir gali buti viso reikalo esme.Nes as irgi galvoju, kad slyvu ir kriausiu as galiu paduoti, bet problemos tai neissprendzia.O kad ji yra tai akivaizdu.Turiu spaustu obuoliu sulciu, gal tas skiesti ir duoti, bet tai rugstu jam bus, negers rupuziokas  doh.gif

va va, aš galvojau, kad jis vandenuką taip godžiai maukia, bet jeigu saldžią arbatytę, tai nelabai skaitosi ax.gif užtai aš nuo pradžių tik vandenuku girdžiau, dabar jai nei sulčių, nei ko kito neįsiūlysi, nebent žolelių arbatą, kai serga. Kažkaip reikėtų tavo mažiui prie vandenuko priprasti. Jeigu neduotum arbatos, gal kažkaip priprastų..? Gal kokią gertuvėlę naują reikia įtaisyt, kad būtų įdomu - kaip žaidimas naujas. Nes maniškė iš naujo puodelio ar gertuvės, tai vandens belekiek primaukia, nors jau nebenori.
Burokėlį, tai aš perku jau virtą "Jovaigės". Pati mėgstu pasitarkuot arba pasipjaustyt, tai ir Jonė puolasi tuoj. Be nieko, gryną valgo. Duodu kartais prie pietų ar vakarienės, kaip daržovę šalia. Jis saldus, minkštas. Tavo zuikiui gal reikėtų per smulkią tarką suvaryt, nes dar gal nesukramtys.
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 11 30, 00:04)
va va, aš galvojau, kad jis vandenuką taip godžiai maukia, bet jeigu saldžią arbatytę, tai nelabai skaitosi  ax.gif  užtai aš nuo pradžių tik vandenuku girdžiau, dabar jai nei sulčių, nei ko kito neįsiūlysi, nebent žolelių arbatą, kai serga. Kažkaip reikėtų tavo mažiui prie vandenuko priprasti. Jeigu neduotum arbatos, gal kažkaip priprastų..? Gal kokią gertuvėlę naują reikia įtaisyt, kad būtų įdomu - kaip žaidimas naujas. Nes maniškė iš naujo puodelio ar gertuvės, tai vandens belekiek primaukia, nors jau nebenori.
Burokėlį, tai aš perku jau virtą "Jovaigės". Pati mėgstu pasitarkuot arba pasipjaustyt, tai ir Jonė puolasi tuoj. Be nieko, gryną valgo. Duodu kartais prie pietų ar vakarienės, kaip daržovę šalia. Jis saldus, minkštas. Tavo zuikiui gal reikėtų per smulkią tarką suvaryt, nes dar gal nesukramtys.

jei neduociau arbatos, negertu visai schmoll.gif Ir naujos gertuves eina suniui ant uodegos, nesupranta ka su jom daryt, meto nuo maitinimo kedes ir ziuri kaip krenta doh.gif Zodziu isitaisiau sau beda, o kaip is jos islipti tai velnias zino...... verysad.gif
burokeli gal i darzoviene reiks deti, nes siaip tarkuoto vieno nevalgys, o ir per stambu dar jam bus.Pratinames po labai nedaug prie kietesnio maisto, bet dazniausiai ziaugcioja nuo jo ir gaunasi zaidimas toks.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 29, 23:09)
jei neduociau arbatos, negertu visai  schmoll.gif Ir naujos gertuves eina suniui ant uodegos, nesupranta ka su jom daryt, meto nuo maitinimo kedes ir ziuri kaip krenta  doh.gif Zodziu isitaisiau sau beda, o kaip is jos islipti tai velnias zino...... verysad.gif
burokeli gal i darzoviene reiks deti, nes siaip tarkuoto vieno nevalgys, o ir per stambu dar jam bus.Pratinames po labai nedaug prie kietesnio maisto, bet dazniausiai ziaugcioja nuo jo ir gaunasi zaidimas toks.

Na, tikiuosi kažkaip prisikapstysit iki vendenuko 4u.gif
Burokėlį gali tarkuot per tą trintuvę, kur bulves cepiakams tarkuoja, ten visai susitrina, gal patiks ir vienas, jeigu mėgsta barščius wink.gif
Atsakyti