Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR,

QUOTE(vugne @ 2013 02 08, 17:42)
Gal kas gali pasakyti, ar as cia nenusvaigau- man atsiunte billi bi copenhagen ilgaaulius , jie man per platus per blauzda. Noriu grazinti. Jie ideti i milzininska javari.de deze ir sveria virs 3 kg visas tas ipokavimas. Tai paskambinus i pasta man pasake, kad siuntimzs kainos 77 litus. Cia normalu???? Ar as kazko nesuprantu:)) ar kas esate grazine daug sverusia deze?smile.gif

Jei siųsit dabar, tai galit pasinaudoti šita akcija - LexSystem visą vasarį siūlo siųsti siuntinius perpus mažesne kaina. Tai į Vokietiją gautųsi 40 Lt su trupučiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 02 08, 23:21)
Jei siųsit dabar, tai galit pasinaudoti šita akcija - LexSystem visą vasarį siūlo siųsti siuntinius perpus mažesne kaina. Tai į Vokietiją gautųsi 40 Lt su trupučiu 4u.gif

Wow, aciu labai, cia jau normaliau, nei 77 ar net 79 litai:)
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2013 02 08, 20:34)
Krepšelis tai išsinulina iš karto, ir ateina į paštą patvirtinimas. O rezervacija gali ir ne iš karto pasimatyti. Man yra buvę, kad rezervavo tik tada, kai išsiuntė batus.

ačiū
apie email nepagalvojau smile.gif
Papildyta:
Pastas tuscias sad.gif
Kazkas netaip vadinas doh.gif
Atsakyti
uzsakiau biggrin.gif
ir visai is lempos

Ar gali but kad prie adreso grizta antra syk?
kai jau bunu ten kur korteles duomenis, paspaudus mygtuka i sekanti zingsni vel grazina i adresa dar akrta paspaudziau ta pati mygtuka ir bingo, kad kitam kartui zinociau taip ir turi but?
ar jau pati nesupratau ka prispaudziau?
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2013 02 09, 01:13)
uzsakiau biggrin.gif
ir visai is lempos

Ar gali but kad prie adreso grizta antra syk?
kai jau bunu ten kur korteles duomenis, paspaudus mygtuka i sekanti zingsni vel grazina i adresa dar akrta paspaudziau ta pati mygtuka ir bingo, kad kitam kartui zinociau taip ir turi but?
ar jau pati nesupratau ka prispaudziau?

Aš tai taip darau: po užsakymo nueinu į mano užsakymai - peržiūrėti užsakymą (pirma eilutė nuo viršaus)-....ir parodo kokiam statuse užsakymas. Parašiau lietuviškai, nes pas mane verčia iš karto googlas biggrin.gif

Užsisakiau tiek, kad kas dieną lauksiu dovanėlių. Siuntinių berniukas užsiknis važinėti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri esate pirkę Yellow Cab batus? Ar atitinka dydžiai? Domina konkrečiai šie vyriški batai
Atsakyti
QUOTE(*Ingridska* @ 2013 02 09, 14:39)
Sveikos,
Gal kuri esate pirkę Yellow Cab batus? Ar atitinka dydžiai? Domina konkrečiai šie vyriški batai

Mes nepirkom tos firmos, bet gali paklausti, taip pat pažiūrėk šiuos Clarks'us ir šiuosCalvin Klein.Manau su kodu bus -10% nuolaida nepaisant to, kad jie ir taip išpardavime. 4u.gif
Atsakyti
Pašnibždėkit kuri nors tą kodukątopsecret.gif , prašau 4u.gif Ir ar jis tnkamas tik FR ar ir DE javariui? g.gif
Atsakyti
ar apsimoka Högl ilgaaulius pirkt uz 90eu? kainavo 200.
ar buna pigiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 09 vasario 2013 - 17:28
QUOTE(Selga @ 2013 02 09, 15:14)
Pašnibždėkit kuri nors tą kodukątopsecret.gif , prašau  4u.gif Ir ar jis tnkamas tik FR ar ir DE javariui? g.gif

Taigi jis pirmam javari.fr puslapyje parašytas ir taiko ne visom prekėm, o tik pažymėtom, rašiau gal prieš pora puslapių - spadžiat ant violetinės juostelės ir patenkat į būtent tas prekes, kuriom taiko biggrin.gif javari.de netinka.
Atsakyti
o kodel javari.de keicia kaina kai jau pirkti noriu? trecia pora moterisku perku spaudziu pirkti ir pabrangsta?
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2013 02 09, 18:40)
o kodel javari.de keicia kaina kai jau pirkti noriu? trecia pora moterisku perku spaudziu pirkti ir pabrangsta?

Perskaičiuoja PVM mirksiukas.gif
Atsakyti