Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR,

QUOTE(pienia @ 2013 02 09, 09:45)
Aš tai taip darau: po užsakymo nueinu į mano užsakymai - peržiūrėti užsakymą (pirma eilutė nuo viršaus)-....ir parodo kokiam statuse užsakymas. Parašiau lietuviškai, nes pas mane verčia iš karto googlas biggrin.gif

Užsisakiau tiek, kad kas dieną lauksiu dovanėlių. Siuntinių berniukas užsiknis važinėti bigsmile.gif

o kaip pasidarot, kad verstu i LT? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(adi82 @ 2013 02 09, 14:04)
Mes nepirkom tos firmos, bet gali paklausti, taip pat pažiūrėk šiuos Clarks'us ir šiuosCalvin Klein.Manau su kodu bus -10% nuolaida nepaisant to, kad jie ir taip išpardavime. 4u.gif

Dėkui už atsakymą mirksiukas.gif Vyras užsinorėjo būtent šių, nes jie, jei gerai matome, žieminiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2013 02 09, 17:40)
o kodel javari.de keicia kaina kai jau pirkti noriu? trecia pora moterisku perku spaudziu pirkti ir pabrangsta?

O pabrangina kelis eurus panasiai apie 1-2 proc> Jeigu taip, tai nepabrangina, o prideda skirtuma PVM pas juos 1 ar 2 proc. didesnis.
Atsakyti
QUOTE(vugne @ 2013 02 08, 18:42)
Gal kas gali pasakyti, ar as cia nenusvaigau- man atsiunte billi bi copenhagen ilgaaulius , jie man per platus per blauzda. Noriu grazinti. Jie ideti i milzininska javari.de deze ir sveria virs 3 kg visas tas ipokavimas. Tai paskambinus i pasta man pasake, kad siuntimzs kainos 77 litus. Cia normalu???? Ar as kazko nesuprantu:)) ar kas esate grazine daug sverusia deze?smile.gif

Bandykit pas batsiuvi nunest, gal gales pasiaurint, jei tik tame problema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2013 02 09, 19:20)
O pabrangina kelis eurus panasiai apie 1-2 proc> Jeigu taip, tai nepabrangina, o prideda skirtuma PVM pas juos 1 ar 2 proc. didesnis.

Tai kad atvirkščiai mirksiukas.gif Vokietijoje PVM 19%, o Lietuvoje 21%, tad perskaičiuojama pagal Lietuvos tarifą ir pridedami tie keli procentai.
Atsakyti
Merginos, o javari.fr kur tą kodą reikia suvesti ? ar ten jau su nuolaida kaina?
Atsakyti
QUOTE(jurrrka @ 2013 02 09, 22:39)
Merginos, o javari.fr kur tą kodą reikia suvesti ? ar ten jau su nuolaida kaina?

Susimetate į kašiką, einate pirkti, susivedate ar pasirenkte adresą, o tada yra

Entrez le code :

Ir spaudžiate Valider.
Atsakyti
Bandziau ivesti koda i javari.fr ir netycia uzsisakiau sad.gif Nenoriu ,kaip atsaukti?
Nuejau i savo uzsakymus bet randu tik kaip pakeisti adresa ar pan, o kaip atsaukti?

Parasiau emaila prancuzams,kad prasau nesiusti man mano uzsakymo,kad ivyko klaida uzsisakant.
Po keliu minuciu paskambino i mobiluji ir pasitikslines ,kad nebenoriu batuku-sake atsauks uzsakyma ir patvirtins tai emailu.

Sekmadieni sitoks greitas aptarnavimas thumbup.gif Kokie jie faini visi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 10 vasario 2013 - 14:03
QUOTE(adi82 @ 2013 02 10, 14:58)

Merginos, radau šiuos rudus batus Caprice gera kaina 39 dydžio.
Atsakyti
QUOTE(vugne @ 2013 02 08, 17:42)
Gal kas gali pasakyti, ar as cia nenusvaigau- man atsiunte billi bi copenhagen ilgaaulius , jie man per platus per blauzda. Noriu grazinti. Jie ideti i milzininska javari.de deze ir sveria virs 3 kg visas tas ipokavimas. Tai paskambinus i pasta man pasake, kad siuntimzs kainos 77 litus. Cia normalu???? Ar as kazko nesuprantu:)) ar kas esate grazine daug sverusia deze?smile.gif

lotuliukas.gif lygiai tuos pačius batus buvau nusipirkus ir grąžinau. Buvo truputį pabraižyta sagtis - jums ne tą pačią porą atsiuntė, 40 d? - tai ta proga apmokėjo man javari siuntimą, nors šiaip grąžinau ne dėl to defektėlio, o tiesiog pasirodė batai nepakankamai geri už tą kainą, kurią mokėjau. Bet esmė tokia - tos amazon milžiniškos dėžės nesiunčiau, nunešiau į paštą tik pačią batų dėžę, viskas su supakavimu ir registracija kainavo 21 ar 22 lt, kuriuos javari paskui dar grąžino.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 02 10, 19:36)
lotuliukas.gif lygiai tuos pačius batus buvau nusipirkus ir grąžinau. Buvo truputį pabraižyta sagtis - jums ne tą pačią porą atsiuntė, 40 d? - tai ta proga apmokėjo man javari siuntimą, nors šiaip grąžinau ne dėl to defektėlio, o tiesiog pasirodė batai nepakankamai geri už tą kainą, kurią mokėjau. Bet esmė tokia - tos amazon milžiniškos dėžės nesiunčiau, nunešiau į paštą tik pačią batų dėžę, viskas su supakavimu ir registracija kainavo 21 ar 22 lt, kuriuos javari paskui dar grąžino.

Wow, aciu uz gera patarima, nes ta ju deze nerealaus dydzio, nors jie reikalauja, kad butu ju deze butinai...tikiuosi, kad apsieis:))
O mano dydis 38
Bet siaip, tai jie internete atrodo zymiai geriau, nei gyvai. Pirma karta taip nusivyliau savo megiama billi bi...
Atsakyti
QUOTE(vugne @ 2013 02 10, 20:26)
Wow, aciu uz gera patarima, nes ta ju deze nerealaus dydzio, nors jie reikalauja, kad butu ju deze butinai...tikiuosi, kad apsieis:))
O mano dydis 38
Bet siaip, tai jie internete atrodo zymiai geriau, nei gyvai. Pirma karta taip nusivyliau savo megiama billi bi...

Ne ne, jie reikalauja, kad būtų pačių batų dėžė, ta firminė Billi Bi.
Aš dėl tų batų nuo rudens svaigau, laukiau, kol nupigins, bet realiai.. batai neverti kainos, nors ir gražūs. Per blauzdą čiut platoki (nors būtų galima nešioti, bet tikėjausi siauresnių), oda jautri įbrėžimams ir spalva sunkiai derinama pasirodė doh.gif Bet javari šaunuoliai, be problemų grąžino pinigus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 10 vasario 2013 - 22:08