Labai lauksiu mamyciu atsiliepimu... nes nuo rugsejo reikes pradet leist mazaja i lopseli...
Sis darzelis mums arciausiai namu...Bet apie ji lyg temos dar neradau. Atrodo nemazas darzelis, gal atsiras mamyciu, kurios pasidalins patirtimi apie ji?
Labiausiai nerima kelia man jo teritorija.Nepatinka tos skyles tvorose ir tai, kad jis lyg bendro naudojimosi - ten zaidzia ir renkasi aplinkiniu kiemu vaikai ir ju mamytes, pasislepe ruko paaugliai, o vakarais ir naktimis visokie neaiskus slaistosi. Bet gal isore apgaulinga, gal cia tik ukio dalies personalo aplaidumas? Gal aukletojos nuostabios ir maistas geras?
Labai lauksiu mamyciu atsiliepimu... nes nuo rugsejo reikes pradet leist mazaja i lopseli...
Na, apie darželį nežinau nieko, bet žinau, kad daugumos darželių teritorijos apgailėtinos, ypač tuose rajonuose, kur nėra jokių parkelių paaugliams "pasislėpti" arba "nuleisti garą". Galbūt, įstaigos vidus įrengtas gerai
Patarčiau ir Jums nueiti į tą teritoriją, paslampinėti su vaiku, paklausyti, kaip auklėtojos bendrauja su vaikais, o gal tik tarpusavy reikalus aptarinėja... Daugumoje įstaigų šį mėnesį vyksta atvirų durų dienos, organizuojami renginiai. Apsilankykite, pašniukštinėkite, gal nerimas išsisklaidys. Sėkmės
Va, kad buciau zinojus apie tas atviru duru dienas...
Praziopsojau, bet ka padarysi, eisim sia savaite pasisneket su direktore, gal bent preliminarus vidaus vaizdas susidarys...
Na, bet darzelis nemazas, nejau nera mamyciu tu vaikuciu, kurie lanko ta darzeli?
Na, bet darzelis nemazas, nejau nera mamyciu tu vaikuciu, kurie lanko ta darzeli?
Mano vyresnėlis jau dvejus metus lanko šitą darželį. Visko būna, kaip ir visur, bet nesiskundžiame. Išorė gal ir kiek apgailėtina, bet viduje - jauku. Beje, šis lopšelis darželis savaitinis, jame vaikus galima palikti visai darbo savaitei. Šiuo atveju yra didelis pliusas: kadangi mes kasdien pasiimame sūnų namo, tai padaryti galime net iki 20 valandos. Kai kuriuose kituose reikia pasiimti iki 19 ar 18 valandos, o daugelis tėvų tokiu laiku tik baigia darbą.
Lankėmės ir kituose gal kokiuose aštuoniuose darželiuose, bet juose arba nebuvo vietų, arba mums nepatiko, o vieno interjeras man aplamai sukėlė siaubą
Lankėmės ir kituose gal kokiuose aštuoniuose darželiuose, bet juose arba nebuvo vietų, arba mums nepatiko, o vieno interjeras man aplamai sukėlė siaubą
man irgi sis lopselis arciausiai namu..
mano pana priims tik nuo1.5 m arba 2m
labai nepatinka i kiema parukyti islekiancios aukletojos
QUOTE(Maurela @ 2006 10 08, 16:35)
man irgi sis lopselis arciausiai namu..
Sveikute zinau si darzeli puikiai maistas jame tikrai geras taciau ugdymas tai
QUOTE(vaidutedd @ 2006 11 19, 13:07)
Sveikute zinau si darzeli puikiai maistas jame tikrai geras taciau ugdymas tai
na del ugdymo neturiu ka prikisti. vedem vaika i kita darzeli tvirtoves gatvej, ten vaiko palikt neiseidavo be asaru. nepatiko siaubinbai jam. beja ir auklytes tokios parazites. ir pasiimti iki 18 val butina. nors siaip apie 17 val istustedavo jau. o vat bitutej viskas ok. net ir pasilikdavo kelioms dienoms jei zinodavo kad ryte teks keltis lb anksti, kad eiti i darza. tik viena beda, kad va berniokas sugalvojo pora kartu per tas nelemtas skyles pralindes gryzti pas mus namo. nu ko noret, namas matos is darzelio kiemo
na,dziugu,kad apie si darzeli neradau gausybes blogu atsiliepimu,pati snd pravaziavau daugiau,nei 50lt,kol apejau lopselius ir sitas paliko kolkas geriausia ispudi
sutinku su nuomone,kad isore ne pati nuostabiausia,bet viduje tikrai jauku.nzn kokios ten aukletojos,labiausiai noreciau,kad eitu i zioguciu grupe,ir tik vakare pervestu pas nykstukus.girdejau is vienos auklytes,taip geriau
na,ziuresime-uz men parasysiu,nes turetume papulti
na, o aš apie šį darželį nieko gero pasakyt negaliu, mano šeimos narys jame dirbo ir žinau visas blogybes to darželio, auklėtojų yra ten visokių ir malonių ir nelabai, maisto vaikam duodama ne tiek kiek priklauso, nuvagiama yra nuo vaikų, pats maistas ne pats skaniausias, nemoka virėjos skaniai pagamint, o visų baisiausia yra darželio vedėja, aš suprantu kam mamytėm kurip neteko matyt jos iš "arti", nežinančiom jos charakterio ir viso kito sunku ką apie ją pasakyt, bet patikėkit, nieko gero iš jos, kalbu taip ne dėl to, kad ji man ar būtų ką blogo padarius, tikrai ne, tiesiog žinau kad ji nekoks žmogus, kišininkė baisinė, dėl pinigų velniui dūšią parduotų ir šiaip labai ji moka visur išsisukt "sausa" arna kitos darbuotojas ją "užglaisto"
QUOTE(Campariuke @ 2007 01 19, 23:46)
na del ugdymo neturiu ka prikisti. vedem vaika i kita darzeli tvirtoves gatvej, ten vaiko palikt neiseidavo be asaru. nepatiko siaubinbai jam. beja ir auklytes tokios parazites. ir pasiimti iki 18 val butina. nors siaip apie 17 val istustedavo jau. o vat bitutej viskas ok. net ir pasilikdavo kelioms dienoms jei zinodavo kad ryte teks keltis lb anksti, kad eiti i darza. tik viena beda, kad va berniokas sugalvojo pora kartu per tas nelemtas skyles pralindes gryzti pas mus namo. nu ko noret, namas matos is darzelio kiemo
bet pasikalbeta buvo ir tai nepasikartojo. siandien uzrasiau jau ir savo dukryte. ten pat. sake turetu prieiti eile kol prireiks darzelio paslaugu. o gal net or lopselio reikes.
Nu man viskas nuskambejo baisiai...
va dabar ir pasimeciau..siaubingai bijau savo pupa kazkur palikti,bet neturiu jokios iseities,bandziau pati atidaryti darziuko grupele namie,bet nelabai kas gavosi:butas nors ir jaukus,taciau nera didelis,plius aukstas,lifto nera..ai zodziu,dabar man i sita dareli irgi baisu bus vesti,jei vaikai per skyles lando..