Įkraunama...
Įkraunama...

l/d "Bitutė" Taikos pr.

Gyvenu visai šalia "Bitutės", bet savo vaiko TIKRAI TEN NELESČIAU. Visų prima, pirmas įspūdis - vargana aplinka - atrakcionų daugelis aplužę, kai kurie net pavojingi, su aštriais kampais. Yra tokia raketa be dugno, jei vaikas ten įliptų ir įkristų, tai net nžn kaip iškrapšyt iš ten reikėtų. Daug šiukšlių, čerpių, stiklų primėtytą. Žodžiu vaikams saugia aplinka nesirūpinama. unsure.gif
Vaikus į lauką veda retai. O kai pamačiau vieną katrą auklėtojas su vaikais - tai net apstulbau. Jos kaip kokie žandarai su vaikais - begiot neleidžia, grubiai ant jų rėkia. Neleidžia net gėlyčių skint blink.gif
Aš vieną mergytę švelniai užkalbinau, tai tie vaikai mane aplipo visi, kibirą gėlių man priskynė wub.gif Matosi, kad žmogiškos šilumos jiems ten labai trūksta, pagailo labai man tų vaikiukų, jie ten kaip vaikų namuose... verysad.gif
Beje vedeja, kaip pastebejau,su prabangiu pegeotu važinėja... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(coconut @ 2008 04 28, 14:45)

Beje vedeja, kaip pastebejau,su prabangiu pegeotu važinėja...  doh.gif

o ką, vairuot pradėjo blink.gif greit teises dėl girtavimo atims lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Granta @ 2008 04 30, 00:34)
o ką, vairuot pradėjo  blink.gif greit teises dėl girtavimo atims  lotuliukas.gif

mes gyvenem priesais darzelio kiema matom kada veda vaikucius (gana retai)
verysad.gif kad mamytes eina su mazameciais pasivaiksciot ten nematau nieko blogo,pati einu su savo suneliais 3m.suneliu ir 2,5men.ten einama tik tada kai vaikuciai buna jau paimti is darzelio,geriau pazet reikia ne kas lauke vaiksto,o i vidu ateina. blink.gif mano vyresnysis sy darzeli lanke nuo 1.3men.iki 2m.ir tai priima tik nuo 1,5m.vaiko dokumentai buvo suklastoti direktore net nezinojo kad jis neturi pusantru m.bet akivaizdziai matesi kad mazas dar,aisku viene aukletoja ji tikrai priziurejo bet kita ir seimininkute po ju dabojimo vaika pasimdavau fanaruota su melynem jis lipdavo jos net nepaziuredavo kad nenukristu.persirasem i kita darzely nuo tos dienos kai isgirdau atejus kad ant mano vaiko saukiama yra.su vyru nutarem ten jo nepalikt.ziema langai pradaryti as su vaiku prabuvau ant biletenio is 12men.gal 9men.pas mane vien nedarbingumo lapeliai,vaikus priima visokius sergancius su sloga,temperatura,jos ten ko laukia tai tik kol ka atnesi jom.daug galeciau pasakot kiek macius kiek girdejus,uzteko kai pamaciau vaikus paliktus su girta moterim kuri ten net nedirba kaip tasomas buvo mano vaikas,gal buciau nepatikejus jai kas butu pasake bet cia maciau viska savo akim.
Atsakyti
tongue.gif labutis, stai ir mes pradejom lankyti "bitute" negaliu pasakyt tiksliai kaip ten, bet pirmosios savaites einasi gana gerai, turiu omeny aukletojas, gana fainos, nors ir mano mazute ir verkia, nes mieliau namuciai schmoll.gif , bet nieko su laiku pripras. schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano viena drauge veda i bitute tai vakare atejo pasiimt duris uzrakintos ,paskui prisibelde siaip ne taip aukletoja girta nezino kur vaikai,rado visai kitoj grupej apsidirbes iki pazastu,sako pas mane ausyse kamsciai negirdziu kaip beldziasi,siaubas db jau planuoja i kita l.d perkelt
Atsakyti
QUOTE(gizmas @ 2008 09 13, 21:58)
mano viena drauge  veda i bitute tai vakare atejo pasiimt  duris uzrakintos ,paskui prisibelde siaip ne taip aukletoja girta nezino kur vaikai,rado visai kitoj grupej apsidirbes iki pazastu,sako pas mane ausyse kamsciai negirdziu kaip beldziasi,siaubas db jau planuoja i kita l.d perkelt

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[B][I][COLOR=deeppink] smile.gif Sveiki, mes jau lankome si darzeli 3menesius, maziausiuju grupeja, aukletojos fainos, patalpos jaukios, labai silta, beto manoji net jau nebeverkia, pradejo net patikti, nelyginant, kas daresi kai pradejo eiti doh.gif , tragedija, dabar rytais pati rengtis puola ir panasiai. zodziu, jokiu nusiskundimu, vskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
O kiek daug kaimynių bigsmile.gif 4u.gif
Mes irgi praktiškai Bitutės kieme gyvenam smile.gif Va vien dėl to labai patogu buvo, ypač kad senelis galėdavo paimt (jis sunkiai vaikšto, toli nueit su vaiku būtų sunku). Išgyvenom. Tiesa, vaikas imlus pasitaikė, tai gana anksti pradėjo domėtis raidėm, skaičiais, knygom. Ir daržas jai nusibodo. Ten tokių sąlygų nėra, todėl į paruoštukus ėjom kitur.
Dėl atidarytų langų ir specialiai sukeliamų skersvėjų - manau, teisybė. Mergaitė daug sirgo, kas iš karto baigėsi išėjus iš darželio.
Pagrindinis užsiėmimas grupėj, kaip suprantu, buvo teliko žiūrėjimas. Tada visi ramūs tylus ir auklėtojai netrukdo.
Valgyt tai duodavo. Bet pastoviai reikdavo atnešt tualetinio popieriaus, indų ploviklių ir pan.
Dėl priėmimo - nuėjom su lauknešėliu, pradėjo lankyt nuo kitos dienos. Vat jums eilės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowerike: 01 sausio 2009 - 23:18
nu sakes,gerai,kad uzsukau paskaityti,nes jau planavau eiti ten savo maziuka uzrasyti,nes maciau,kad laisvu vietu lopseli yra doh.gif dabar jau aisku kodel cool.gif
Atsakyti
MES JAU PABAIGEM SI DARZELI.NIEKO BAISAUS NEBUVO ATSITKE. VISUOSE DARZELIOSE BUNA IR GERO IR BLOGO. MAN NEPATIKO ASMENISKAI VIENAS DALYKAS,KAI BUVOM MAZUJU GRUPEJ,ATEJO NAUJA DARBUOTOJA,SU VAIKAIS NEMOKEJO BENDRAUT,SEDEJO KAIP PABUCIOTA,O VELIAU MAN KITA AUKL.PASAKE KAD JI ATEJO PAS JUOS DIRBT IS " blink.gif TELEKOMO blink.gif ,MAN AKS ANT KAKTOS ISSOKO.PAPRASIAU KAD MUS PERVESTU I KITA GRUPE,PAPUOLEM PAS LABAI FAINA UKL.LAIME IR AUKLYTE LABAI GERA. thumbup.gif
NA IR VYRESNIOSE GRUPESE TEKO KOVOT SU AUKL.YPAC DEL KVITELIU,JEI SIRGDAVOM,APSKAICIODAVO NE TA SUMA,KAI PAKELIU HAJU TAI PRIE MANO AKIU ISTAISYDAVO SUMA I MAZESNE blink.gif CIA TAI IRGI MANE PRIBLOSKE
Atsakyti
QUOTE(MAZULKOS @ 2009 03 22, 16:55)
MES JAU PABAIGEM SI DARZELI.NIEKO BAISAUS NEBUVO ATSITKE. VISUOSE DARZELIOSE BUNA IR GERO IR BLOGO. MAN NEPATIKO ASMENISKAI VIENAS DALYKAS,KAI BUVOM MAZUJU GRUPEJ,ATEJO NAUJA DARBUOTOJA,SU VAIKAIS NEMOKEJO BENDRAUT,SEDEJO KAIP PABUCIOTA,O VELIAU MAN KITA AUKL.PASAKE KAD JI ATEJO PAS JUOS DIRBT IS " blink.gif TELEKOMO blink.gif ,MAN AKS ANT KAKTOS ISSOKO.PAPRASIAU KAD MUS PERVESTU I KITA GRUPE,PAPUOLEM PAS LABAI FAINA UKL.LAIME IR AUKLYTE LABAI GERA. thumbup.gif
NA IR VYRESNIOSE GRUPESE TEKO KOVOT SU AUKL.YPAC DEL KVITELIU,JEI SIRGDAVOM,APSKAICIODAVO NE TA SUMA,KAI PAKELIU HAJU TAI PRIE MANO AKIU ISTAISYDAVO SUMA I MAZESNE blink.gif  CIA TAI IRGI MANE PRIBLOSKE

sakai nieko baisaus nebuvo atsitike,tai ko kovojai su aukletojom?
ko grupe keitet?darzeliuose to neturi but jai jau ateina naujas darbuotojas tai ne is bet kur turi but istrauktas....
mes lankom darzely "liepaite"neturim jokiu bedu vaikas net sestadieny pabudes klausia kada eis i darzely,o sitam su asarom tekdavo palikt.zinau ir aukletoja laim.tikrai gero daug nepasakyciau,padlaiziauja kai mato kad kysiu sulauks,man ji gryna viedmaine.
Atsakyti
Laba diena,
As ir kaiminysteje gyvenu.
Visi kaimynai atkalbinejo ...
kas vede vaikus, visi keite darzus.
Ivardijo kad vaikai nervingi tapo ir nenorejo net i to darzo puse ziureti.
Nekalbant apie tai...kad "langai vedinami" tam kad maziau vaikiuku butu ir lengviau dirbtusi mad.gif
Atsakyti