Įkraunama...
Įkraunama...

l/d "Bitutė" Taikos pr.

Mes į šį darželį ateidavom vasarą porai mėnesių.Tai mano zuikis eidavo kaip į katorgą.Paskutiniais metais prieš mokyklą išvis nevedžiau.Vaikas tiesiog verkdavo.
Atėjus krito į akis auklėtojų abejingumas(mat mes laikini).Vaikai buvo raginami slėpt žaislus nuo "ateivių"(iš kitų darželių), kad nesulaužytų.Nors mokėjom pilną kainą ir dar visokių skalbimo priemonių pareikalavo, nesuprantu kam, nes kaip supratau vaikas kiekvieną dieną pietų miegelio miegojo vis KITOJ LOVOJ.

Žodžiu, aš tai šoke.Be to jis dar savaitinis.Kai ateidavau pasiimt savo vaiko apie 17 - 18 val., auklėtojų beveik nematydavau.Nežinau, kur jos sulindę būdavo.O tas kitų vaikelių, kurie savaitę ten gyvena liūdnas žvilgsnis taip širdį spausdavo.
Man tai ten kaip vaikų namuose.Nžn, jei turit kokių kitų galimybių...
Ir dar skonio reikalas.Aš tai nepatenkinta
Atsakyti
As apie si darzeli esu blogos nuomomnes, nes kai rugpjucio men staigiai prireike darzelio, tai buvau nuejus ir ten - pazadejo, kad rugsejo men tikrai atsiras vietu, sake pasiskambint rugsejo pradzioj. Kai paskambinau, tai sako, kad atejo daug vaiku is kitu metu, vietu tikrai nebus, iki lapkricio men galit nesitiket, o kai paklausiau, kad gi ji man zadejo rugseji, kad priims, tai mandrai pareiske, kad maza ka zadejo.
Taigi, per daug nepasitikekit direktore.
Atsakyti
As labai labai piktaĄman irgi zadejo,kad ppriims,paskui pasikviete pas save,pries tai girdejau mamai vienai liepe nupirkti puodeliu ir saukstu i grupe,sako po pora servizu,ten mama kazka sumurmejo:'suprantu',-o man iejus is kart pradejo suokti kita giesmele,nei praeita karta.Juk pazadejo priimti po men,o,kai atejau,pasake:'nesedekite cia ir nelaukite,tikrai nepriimsime',-ir tai man sake direktore,kuri lygiai pries men liepe net anksciau pasiskambinti,nes gali likti laisvu vietu,kai iskels i darzeli lopselinukus paaugsiusĄ
kazkaip nesinorejo man ten zemintis ir jaustis dar didesne kvailele,negu ji priverte mane pasijusti..tad pakilau ir dar padekojau(realiai uz nieka).
Susidariau ispudi,kad poniai direktorei asmenybes susidvejinimas..
Atsakyti
Sis darzelis man prie pat namu.vieta butu ideali,bet,kai paskaiciau jusu pasisakymus,dauguma blogi,tai net nezinau,ka cia daryti.parasykit dar,kaip sekasi jusu maziukams,ar esate patenkinti?Gal tada lengviau butu apsispresti... g.gif
Atsakyti
patariu ten neiti,realiai mes einame i silinuka,nors nuomones nekokios buvo ir apie si,bet sutinku su nuomone,kad nuo personalo daug kas priklauso,o ne nuo vietos patogumo,ar darzelio isvaizdos.bituteje,kai buvau nuejusii,nei aukletojos malonios nepasirode,nei direktore pasitikejimo nekele.o dar uzlankste,kad jai atsakomybe uz toki vaika maza labai didele(nors pries tai buvo priimta mama,uz kavos serviza,su dar pora men mazesniu leliku).pasake,kad buves ivykis,kai vaikas darzelyje numire,uzpringo,o po teismus ne tevus,bet vadovus tampe blink.gif o tai kuo cia tevai kalti?kad aukletojos nepriziuri g.gif zodziu,isejau dar ir apsidziaugusi,kad nepalieku savo vaiko tokiems idijotams
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(june1 @ 2007 03 08, 23:49)
Sis darzelis man prie pat namu.vieta butu ideali,bet,kai paskaiciau jusu pasisakymus,dauguma blogi,tai net nezinau,ka cia daryti.parasykit dar,kaip sekasi jusu maziukams,ar esate patenkinti?Gal tada lengviau butu apsispresti... g.gif

La jai jau sis darzelis prie namu tai ir ziedelio darzelis netoli Jankaus gatvej as ten vedu savo vaika ir esu labai patenkinta drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Buvau pasikalbeti su direktore,parasiau prasyma.bet savo vaiko i si darzeli nevesiu.Nes:nepatinka,kad l.dideles grupes po 22 vaiku,cia savaitinis darzelis.Tad ji lanko l.daug socialiai remtinu tevu vaiku.Nesu pries,vaikai tikrai del to nekalti(jus galit pykti ant manes,lai...),bet, mano teise rinktis... cool.gif ir siaip,palyginus su Ziedeliu,kuriame buvau,tvarkos maziau.Na,privalumas tiek,kad siame darzelyje orentuojasi i drama,teatra.Tai vaikai ugdomi(bent taip direktore sake).O ji kalbejo su manim maloniai,tik,kai suzinojo,kur dirbu,kazkodel pasake,kad mano profesijos mamos i si darzeli neveda... g.gif
Atsakyti
QUOTE(smėliukė @ 2007 02 07, 13:15)
Nu man viskas nuskambejo baisiai... blink.gif  Vaika palikt darzelyje kelioms dienoms, jai namas pro langus matosi??? blink.gif  Ir dar - darzelio aukletojos nieko nesako jei vaikas pro skyles islenda? O gal isvis nepastebejo, kad jo nera??? blink.gif  blink.gif  Nu po tokio ivykio tikrai darzelyje vaiko nebepalikciau! gerai, kad parejo namo, gerai, kad koks zmogus nenuvede arpo ratais nepakliuvo. Kosmaras !  tokius dalykus toleruoti ir sakyti, kad geras darzelis... g.gif  schmoll.gif

kadangi vaiko mama dingo neaisku kur, o tevas yra nematantis, vaika palikdavau ten, nes man paciai reikedavo i mokykla eiti. ir tai pat yra labai daug vaiku, kurie turi tecius, kurie nesirupina, o mamos dirba pvz iki 24 val didziuosiuose prekybos centruose ir vaiku pasiimti negali. ir kaip tada vaika parsivesti namo? kas ji ziures?
labai gerai kai galima palikti vaika nakciai.

vaikas buvo jau 5 metu ir puikiai zinojo kur gyvena seneliai, tai ir paspruko. nieko cia ipatingo. tevai kartais "praterioja" ir viena vaika turedami. o grupej vaiku daug.

QUOTE(june1 @ 2007 03 21, 22:14)
cia savaitinis darzelis.Tad ji lanko l.daug socialiai remtinu tevu vaiku.Nesu pries,vaikai tikrai del to nekalti(jus galit pykti ant manes,lai...)

jei nepastebejote, tai darzelis yra akluju mikrorajone. ir savoka "socialiai remtinas" siuo atveju yra I-II grupes regejimo invalidas, o ne asocialus asmuo.
Atsakyti
sveikos,
siaubas o ne darzelis.
Mano princese megsta eiti i darzeli i savo (Radastele), bet musu darzas vasara ilsisi tai teko pora metu eiti ten, oi kokiu as dalykeliu ten prisiziurejau......... doh.gif schmoll.gif schmoll.gif ,
pvz girtas aukletojas, vaika gali pasiimti bet kas , net nepaklausia kas tu toks esi (ilga istorija, bet taip buvo)
ir+ dar niekad taip manoji neverke kaip reikedavo eiti i si darzeli.
Vaikai pastoviai murzini , o ,,auklytes " kaip ant ju rekia doh.gif doh.gif doh.gif
Dziaukites tos kurios ten nepapuolet, netraumuosit savo vaiku
Atsakyti
Mano mergaitė irgivasaros metu eina į Bitutę, tai neduok dieve, kaireikia palikti,tai prisižliumbiu ir ašir ji. O auklėtojų elgesys nerealus,net nebandonuraminti vaikiuko,prisikalbinti,tik burba,kad pravirkdys mažiukus vaikus.
Tiesą sakant, apie šitą darželį negaliu pasakyti nei vieno gero žodžio.
Greičiau laukiu rugsėjo,kad sugrįžtume į savo Žiogelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolciukas @ 2007 08 19, 11:37)
Mano mergaitė irgivasaros metu eina į Bitutę, tai neduok dieve, kaireikia palikti,tai prisižliumbiu ir ašir ji. O auklėtojų elgesys nerealus,net nebandonuraminti vaikiuko,prisikalbinti,tik burba,kad pravirkdys mažiukus vaikus.
Tiesą sakant, apie šitą darželį negaliu pasakyti nei vieno gero žodžio.
Greičiau laukiu rugsėjo,kad sugrįžtume į savo Žiogelį  4u.gif

nepaligynsi ,,ziogelio " aukletoju su sio smile.gif)
mano ziogeli buvo aukletoja, dar dabar ten dirba, tik silti ir mieli prisiminimai apie Zana wub.gif
Atsakyti
Nu, košmaras: nekokią nuomonę susidariau, kai perskaičiau Jūsų atsiliepimus. Jei tie atsiliepimai būtų buvę prieš trejus metus, tai turbūt būčiau savo vyresniojo vaiko ten nevedus. O dabar jau beveik trys metai kaip lanko.
Tada kaip ir neturėjau išeities: mažiukas kaip tik susirgo (ilgam...), o prie namų į darželį nepriėmė: buvo akivaizdu, kad nori kyšio vien jau dėl to, kad net į eilę įrašytų... Pareiškimą palikau, bet turbūt taip ir neįrašė, nes dar iki šiol skambučio nesulaukiau (dėl smalsumo nepasakiau, kad jau kitą darželį lankom: įdomu, kada čia eilė ateis). Ir dar auklėtojos streiką rengė, vaikus palikusios vienus, kai prašymus ten nešiau.
Daugelyje Kauno darželių nebuvo vietų, pora buvo aplamai baisūs, net šiurpas nugara praėjo, keletas - rusakalbių, vienas - katalikiškas. Vienam vaikai miegojo ant plono čiužinio ant grindų, valgykloje buvo apmusiję rožančiais apkabinėti šventųjų paveikslai, o žaislai buvo visi aplaužyti... Taigi, apsižiūrėjusi nusprendžiau, kad "Bitutė" visai nieko. Beje, "servizą" irgi nupirkau, net nesigilinau, nes man tada ne tas rūpėjo... Vaikui buvo dveji, tai ėjo į "Nykštukų" grupę.
O kai suėjo trys, nenorėjo perkelti iš lopšelio į darželį, nors iš anksto žadėjo (pagal amžių jau kaip ir privalu buvo): pareiškė rudenį, kad perkels po metų, kai sueis keturi metai, nes vietų daržely nėra... O lopšelio grupėj be jo vyriausias 1,5 metų, tai ką apie bendrą ugdymą galvot? Ir dar vaikas pradėjo sakyt, kad valgyt per mažai (paaugo visgi). Šįkart nesitaiksčiau, pakėliau didžiulį triukšmą - ir vieta atsirado kažkaip... Lanko darželį, didelių problemų kaip ir nebuvo. O jei atsiranda smulkių, stengiamės sutvarkyti.
Pliusas irgi yra: vaikas pasidarė savarankiškas, sugeba už save pakovoti. O to irgi kartais reikia... O grupėje irgi gana jauku, ir vaikas visai patenkintas. Tik irgi labai jau glumina, kai mus, išeinančius namo, stebi liūdnos pasiliekančiųjų nakvoti akys... Bet kai kuriems tėvams gal ir nėra kitos išeities.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 02 rugsėjo 2007 - 11:50