Įkraunama...
Įkraunama...

l/d "Bitutė" Taikos pr.

QUOTE(MAZULKOS @ 2009 03 22, 14:55)
TEKO KOVOT SU AUKL.YPAC DEL KVITELIU,JEI SIRGDAVOM,APSKAICIODAVO NE TA SUMA,KAI PAKELIU HAJU TAI PRIE MANO AKIU ISTAISYDAVO SUMA I MAZESNE blink.gif  CIA TAI IRGI MANE PRIBLOSKE

šiaip jei ką tai kvitelius ne auklėtojos išrašinėja, o buhalterė rolleyes.gif ir auklėtojos visiškai neatsako kas parašyta kviteliuose g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Granta: 26 kovo 2009 - 20:56
Siaip si darzeli mano sunenas lankyt pradejo neseniai. Nezinau kas ivyko, is pradziu kaip ir vaikui patiko, bet dabar kai tik nuveda i darzeli nuveda prasideda isterijos iki apsivemimo blink.gif . O dar palikti vaika pusvalandi tualete, kad apsiramintu, tai isvis nesuprantu kaip taip galima blink.gif
Atsakyti
lanke ir mano sunus apie metus kol savo akim nepamaciau savo ausim neisgirdau kaip rekia ant mano vaiko,o man atejus burnojo ant vaiku o naktine aukletojo nzn kuris mano vaikas
( nes per darba karta teko velai pasimt,)man atejus kaip griebe vaika uz rankos kaip tempe nuo zemes i virsu,patikekit kaip pasiutau tai nezinojo ka ir pasakyt kvailesniu pasiaiskinimu ir negirdejau,mat ji pikta nes vaiko vaistu neranda.papasakokit ar darzely serganty vaika reik laikyt ir jam vaistus girdyt......
Atsakyti
sveikos mamytes ,vakar turejau pirma diena vesti savo mazyte i si darzeli !
Privaziuojam su vyru ir vaikais prie darzelio langu ,islipam is masinos ,ir matau per uzuolaidas toki vaizdeli - aukletoja griebia kaldra ir sveicia is visu jegu ant kazkurio vaikelio ! po to pribega prie kito vaiko, kuris kaip supratau sedejo lovyteje ,ir kad griebe ji ir pradejo purtyti ,as apakau !!! Viskas vyko apie 12.30 - 13.00 val ,kaip supratau vaikuciams pietu metas buvo . Netekau zado ! Isedom i masina ir isvaziavom . Dabar realiai labai delto gailiuosi ,reikejo nulekti ir patrankyti ja pacia i siena ! Nes paskaiciusi cia visus komentarus ,apie sia istaiga ,matau ,kad niekas nesiima jokiu priemoniu ir vaikai metu metais kencia ten patycias .Reikia kazkur kreiptis ,kad tam tikros instancijos patikrintu sita darzeli ir ispurtytu visa bruda is ten... Gal kas zinote ar turite pasiulymu kur kreiptis ? Bandysiu kazka rasti savivaldybes puslapyje .Dekoju dievuj ,kad butent tuo metu atvaziavom ir visa tai pamaciau !!!
Atsakyti
QUOTE(karalaittte @ 2010 09 02, 21:44)
sveikos mamytes ,vakar turejau pirma diena vesti savo mazyte i si darzeli !
Privaziuojam su vyru ir vaikais prie darzelio langu ,islipam is masinos ,ir matau per uzuolaidas toki vaizdeli - aukletoja griebia kaldra ir sveicia is visu jegu ant kazkurio vaikelio ! po to pribega prie kito vaiko, kuris kaip supratau sedejo lovyteje ,ir kad griebe ji ir pradejo purtyti ,as apakau !!! Viskas vyko apie 12.30 - 13.00 val ,kaip supratau vaikuciams pietu metas buvo . Netekau zado ! Isedom i masina ir isvaziavom . Dabar realiai labai delto gailiuosi ,reikejo nulekti ir patrankyti ja pacia i siena ! Nes paskaiciusi cia visus komentarus ,apie sia istaiga ,matau ,kad niekas nesiima jokiu priemoniu ir vaikai metu metais kencia ten patycias .Reikia kazkur kreiptis ,kad tam tikros instancijos patikrintu sita darzeli ir ispurtytu visa bruda is ten... Gal kas zinote ar turite pasiulymu kur kreiptis ? Bandysiu kazka rasti savivaldybes puslapyje .Dekoju dievuj ,kad butent tuo metu atvaziavom ir visa tai pamaciau !!!

Truputi ziauru,paskambinkit,man Lina-863993906,bandysim kartu aiskintis,kas ten vyksta.
Atsakyti
Sia vasara viena menesi maniske lanke Bitute.
Mums papuole tokia gana nebloga sviesi aukletoja, jai pretenziju neturiu.
Bet kad ryte vaikai ateina ir suseda prie TV ziureti multiko,
o vakare ta tvarka "laukiam teveliu " tai man kazkaip labai keistai atrode.
blink.gif
Atsakyti
Mamos, negaliu nepapasakoti, nes širdis visą dieną daužosi, pati auginu darželinukus. Ryte vyras paskambinęs papasakojo, kad gavo adrenalino dviem metams i priekį.

Vidury Taikos prospekto prigriebė 1,5 metu vaikutį, [B]metuku su puse!, kurio vos nepartrenkė autobusas.[/B] Mažius jau buvo atkeliavęs i antrą eilę. Vyras važiavo trečia ir sustojęs pasiėmė jį. blink.gif Aplink tėvų jokiu neradęs, susivokė, kad greičiausiai iš kieme esančio darželio Bitutė atklydęs, ir pasirodo iš tiesu. Sakė kiemas be vartų, vaikai kieme vieni, auklėtojų nematyti.... Nuėjęs pas direktorę Ritutę Širmulienę vėją kėlė... na vienu žodžiu be komentaru. Paskui atsipeikėjęs pagailėjo, kad ne į policija ta vaikelį nuvežė.

Man tai nesuvokiami dalykai, manau tėvai leidžiantys vaikus į šį darželi turi žinoti kaip prižiūrimi jų vaikai.

doh.gif
Baisu, rašysiu i kokia redakcija dar.
Atsakyti
Mamytes cia ne aukletoju kalte,gyvenu prie darzelio viska matau,kol direktore nebus pakeista tol tvarkos nebus,o dabar ten visoms viskas galima.moteriskes isidarbine aukletojom nuo senu laiku ir sedi minkstai savo vietoj nieko neveikdamos,o vaikuciai tai kaip minejo mamyte viena arba telika ziuri arba ka nori ta daro.manisky kai pradejo lankyt atejus radau ant rasomo stalo sedejo o aukletoja kitam gale buvo(tuo metu vaikui buvo 1,5 metu.bet po keliu graziu netiketumu isejom is ten.
Atsakyti
gal kas lanko si darzeli?
Atsakyti
žiauri situacija, bet, aciū Dievui ar vyrui, kuris susiprotėjo ir paėmė vaikiuką. Sunku įsivaizduoti pasekmes. Na, o iš viso reiktų kalbėti su valdžia apie tai, kad visi darželiai turi būti aukštomis tvoromis ir rakinamais vartais.
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(Pavasarėlis @ 2011 06 03, 15:36)
Mamos, negaliu nepapasakoti, nes širdis visą dieną daužosi, pati auginu darželinukus. Ryte vyras paskambinęs papasakojo, kad gavo adrenalino dviem metams i priekį.

Vidury Taikos prospekto prigriebė 1,5 metu vaikutį, [B]metuku su puse!, kurio vos nepartrenkė autobusas.[/B] Mažius jau buvo atkeliavęs i antrą eilę. Vyras važiavo trečia ir sustojęs pasiėmė jį.  blink.gif Aplink tėvų jokiu neradęs, susivokė, kad  greičiausiai iš kieme esančio darželio Bitutė atklydęs, ir pasirodo iš tiesu. Sakė kiemas be vartų, vaikai kieme vieni, auklėtojų nematyti.... Nuėjęs pas direktorę Ritutę Širmulienę vėją kėlė... na vienu žodžiu be komentaru. Paskui atsipeikėjęs pagailėjo, kad ne į policija ta vaikelį nuvežė.

Man tai nesuvokiami dalykai, manau tėvai leidžiantys vaikus į šį darželi  turi žinoti kaip prižiūrimi jų vaikai.

doh.gif
Baisu,  rašysiu i kokia redakcija dar.

doh.gif swoon.gif
Atsakyti
Mamos,kurios vedad savo maziukus i lopselio grupes parasykit atsiliepimus g.gif g.gif g.gif
Atsakyti