QUOTE(Vespa @ 2013 04 07, 19:33)
Šviežios žolės galima, ale ne kiekvienam išeis įsiūlyti

Maniškiai mandri, pienių lapus sudžiovinu (per kelias dienas išdžiūsta balkone), o žalius tik mano augintus prieskonių lapelius pripažįsta.
Burokėlius, salierus plonai supjaustau, sudedu į dėžutę (kad nebūtų pilna, tik ant dugno) ir and radiatoriaus. Už poros dienų jau galima vaišinti

Morkas irgi taip ruošiu, nes į žalias ponaičiukai net nežiūri.
Iš pirktinio maisto man irgi JR Farm atrodo geriausias, tik jo sunku gaut... Į Finko maniškiai net nežiūri, dar veterinaras buvo kažkokį šinšilų maistą rekomendavęs, tik irgi neberandu. Dabar lenkiško Orientale Karma Suffi nupirkau (pard. FD Professional Food ar kažkaip panašiai), sudėtis nebloga, degučiai graužia, bet tas daržovių išspaudų granules daugiausiai palieka
O dėl santykiavimo tai net jei pamatysite, nereikš, kad skirtingų lyčių, jie pasibando ant visko...

O dėl to esminio skirtumo, kiek domėjausi, pas patinukus tas atstumas apie 1 cm, pas pateles visai šalia. Ir pas patinukus tokie du iškilumai palei pimpuką kažkiek matosi

tik va su tokiais mažais bala žino, jau nebepamenu, kaip ten buvo... bet žinau, kad mergikės labai jaunos pastoti gali. Kita vertus, jei abu berniukai ir atskirsite, paskui gali peštis. Gal išeitų nuvežti pas veterinarą ar šiaip kokį nusimanantį žmogų ir pasakytų, ar yra ko nerimauti?
ačiū labai už naudingus patarimus, naujai šių voveriukų auintojai jie labai į nauda
Jau turbūt išsiaiškinau, pavyko pasigauti vieną po to iš kart kitą, tai tikrai vieno tarpelis mažesnis, taigi viena patelė, bet jie pas mane ne tokie visai ir mažiukai, mačiau kikoj jie dar mažesni, nežinau kiek jiems laiko, nes juos gavau iš žmonių kurie juos rado kibire prie konteinerio su duonos kriaukšle, parsinešė, sušildė, dezinfekavo, manau kažkas gavo juos dovanų ir nemokėjo rūpintis, kitos priežasties mano galva neišneša kaip galima išmesti šiuos meilučius, gerai, kad laiku juos surado ir jie nepasiligojo...tai gal jie ne broliukas ir sesutė jei pirkti tarkim kikoj ar kažkur pan? jei atsiras mažylis pasilikčiau abu tos pačios lyties voveriukus, kad to nepasikartotų, o likusįjį kažkam pasiūlyčiau. šiuo metu pati laukiuosi tai tikiuosi negimdysim tuo pačiu metu

jei turėtumėte kažkokių patarimų mano adresatu labai mielai juos paskaityčiau, iš anksto ačiū. Beja maniškiai mėgsta morkytę ir šviržią, ypač dilgėlių lapukus saldžiai triauškina

ir šienelis greit išnyksta pas juos, dantukai orandžiniai taigi manau sveiki ir tikrai žvalūs jaunuoliai auga