Įkraunama...
Įkraunama...

Degu, mažųjų voveriukų mylėtojų namučiai

QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 04 13, 16:13)
Čia mano krikšto dukrytė 4u.gif  Bet ačiū už pagyras blush2.gif

Beje, šiandien nuvykom į Kiką dėl maistuko, kurį mūsų degutis labai mėgsta, ir likom maloniai nustebinti, Kikoj dabar maistui 20% akcija, smėliui 30% akcija ir nameliams 30% akcija, tai apsiprekinom reikalingiausiais reikmenimis ir dar gavom nemažą nuolaidą thumbup.gif

Su tais kikinias maistais tai atsargiai. Įbruka žmonėms bet ką o po to būna skaudžios pasekmės
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 04 13, 20:55)
Su tais kikinias maistais  tai atsargiai. Įbruka žmonėms bet ką o po to būna skaudžios pasekmės

Pritariu. Kiekvieną kartą, naują maistelį apžiūrim, sudėtį paskaitonm, mat pastoviai pridėta tai, ko jiems negalima arba jie neėda....
Atsakyti
QUOTE(mama ciole @ 2013 04 13, 12:41)
o kaip laukie jie gyveno, ka=kokiam narve pastatytam tiesiog ant zolytes gal ir vis perkeldavot ar kaip, labai sudominot, pas mus butu galimybe vasara lauke juos apgyvendint, bet baisu, kad nepabegtu, laukas tai ne namai, nesurastum turbut jau g.gif

mano degučiai gyvendavo palaidi visai. narvas stovėdavo tokioj ale terasoj, o jie parbėgdavo ten nakvoti ir paėsti, kai išalkdavo pirktinio maisto.. nuo pavasario iki šalnų gyvendavo. tik per ilgai nereikia užlaikyt, nes tada labai gilius urvus pradeda kastis ir sunku juos iš ten išprašyt ir suvaryt žiemot namo...
senbuvės pamena, o naujokėms įmetu kaip mano degės gyveno lauke 4u.gif
Papildyta:
beje, pabėgti niekad nebandė. teritoriją gan didelę apibėgdavo, bet visada pareidavo namo. nulėkdavo net pas kaimynus garažo patikrint smile.gif
mūsų nei šuo , nei katė jų nelietė. o ir gan aršūs jie, patys katę puldavo.
pašaukti visada atbėgdavo..
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 04 13, 17:13)
Čia mano krikšto dukrytė 4u.gif  Bet ačiū už pagyras blush2.gif

Beje, šiandien nuvykom į Kiką dėl maistuko, kurį mūsų degutis labai mėgsta, ir likom maloniai nustebinti, Kikoj dabar maistui 20% akcija, smėliui 30% akcija ir nameliams 30% akcija, tai apsiprekinom reikalingiausiais reikmenimis ir dar gavom nemažą nuolaidą thumbup.gif

reiks apsilankyti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(RyzaLape @ 2013 04 14, 18:07)
mano  degučiai  gyvendavo palaidi visai.  narvas  stovėdavo tokioj ale  terasoj, o  jie parbėgdavo ten  nakvoti  ir  paėsti, kai išalkdavo  pirktinio  maisto.. nuo  pavasario iki  šalnų  gyvendavo.  tik per ilgai nereikia  užlaikyt, nes  tada  labai  gilius  urvus pradeda kastis ir  sunku juos  iš ten išprašyt ir  suvaryt  žiemot  namo...
senbuvės pamena, o naujokėms  įmetu kaip  mano  degės  gyveno lauke 4u.gif
Papildyta:
beje,  pabėgti niekad nebandė.  teritoriją  gan  didelę apibėgdavo,  bet visada pareidavo namo.  nulėkdavo net pas kaimynus  garažo patikrint smile.gif
mūsų nei  šuo , nei katė  jų nelietė. o ir  gan  aršūs jie,  patys  katę  puldavo.
pašaukti  visada  atbėgdavo..

geeeeras, kaip smagu ir degiams laisvė jėga ir taip smagu žiūrėti į jų nuotykius laisvėje, gal ir mums reiks pamėginti kažką panašaus kai atšils smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RyzaLape @ 2013 04 14, 18:07)
beje,   pabėgti niekad nebandė.  teritoriją  gan  didelę apibėgdavo,  bet visada pareidavo namo.  nulėkdavo net pas kaimynus  garažo patikrint smile.gif
mūsų nei  šuo , nei katė  jų nelietė. o ir  gan  aršūs jie,  patys  katę  puldavo.
pašaukti  visada  atbėgdavo..

http://www.youtube.c...h?v=xHe5gljA2YQ

Kažkur matytas narvelis biggrin.gif Vaikai pamatę taip pasakė : lotuliukas.gif Patobulino jį, dar hamaką surentė ir dar 1 aukštą pritaisėm, kur maistelį dedam smile.gif
Atsakyti
Ar visos paleidžiat savo degučius palakstyt namuose? smile.gif Ant grindų ar ant aukštesnių paviršių? Aš ant grindų saviškio neleidžiu, vieną kartą pabėgo, sugraužė kolonėlių laidus skuteliais ir interneto kabelį pradėjo plonint, kažkaip atsisakiau tos minties g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 04 15, 07:35)
Ar visos paleidžiat savo degučius palakstyt namuose? smile.gif  Ant grindų ar ant aukštesnių paviršių? Aš ant grindų saviškio neleidžiu, vieną kartą pabėgo, sugraužė kolonėlių laidus skuteliais ir interneto kabelį pradėjo plonint, kažkaip atsisakiau tos minties g.gif

aš kol kas paleidžiu, tik į gėlę mano vis įšoka pasivaišinti, bet būna išprašytas smile.gif šeip ilgam neišleidžiam, stengiamės, kad būtų priežiūroj laisvai belakstydamai, nes laidu pas mus tai ojojoj kiek namie, bet kol kas dar viskas veikia, reiškias niekur nenugraužė biggrin.gif
Atsakyti
Išleidžiam tik pas vaikus kambary, kur ir stovi jų narvelis smile.gif Tik dabar labai jau reikia saugot, kad neužpultų mano augalėlių sėtų/sodintų. Nes tik išleisti tiesiu taikymu skrieja tenai! lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir mes paleidziam, bet tik kai esam kambaryje, kadangi i virtuve jiem uzdrausta 4u.gif tai laksto laisvai po kambari ir kolidoriu 4u.gif Ju smelio maudykle kambaryje, tai ziauriai pribarsto smelio visur doh.gif

Suleidom i narva kartu, tai labai jau blusinejasi ir kazka sneka 4u.gif tik didysis vis kesinasi smileysex.gif o mazge nepasiduoda, tai bijau kad nesusipestu g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pribrendo reikalas mums atiduot savo degučius.
Taigi, atiduodam mamašą biggrin.gif Pirkom rudenį iš gyvūnų parduotuvės (ne Kikos, nepamenu pavadinimo, Justiniškių Norfoj yra) kaip "berniuką', kuris mums po poros savaičių atvedė vaikų doh.gif Rudeniop sakė, kad jai buvo apie keturis-penkis mėnesius, tai dabar link metų traukia.
Keturis berniukus. Gimę sausio 25 d.
Atiduodam ką turim, nes vasarą nebus, kas prižiūri verysad.gif Tik narvą pasiliksim ir rudeniop vėl ieškosim kompanijos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mamka_: 15 balandžio 2013 - 17:18
Aš kasdien stengiuosi paleisti pabėgioti po kambarį, tuo metu kol kokį filmą žiūriu ar pan. Ilgam vienu nepalieku, nebent porai minučių. Laidai visi sukilnoti arba užkišti. Jei netyčia randa - sekundžių reikalas, ir į kompo laidą dantukus yra suleidę, gerai, kad laiku pastebėjau (kompą ant kelių laikau, o degučiai užlipa pasižmonėt ant rankų smile.gif) Beje, ką ten tas pažįstamas sakė apie elektros jautimą - miesto legenda, nieko jie nejaučia, tik pamato laidą ir jau seilė tįsta smile.gif
O augalai pas mane ant palangės. Negerai, jei degučiai gali dekoratyvinius kamb. augalus pasiekti, nes dauguma jų yra nuodingi. Iškart gal nepastebėsite, bet gali kepenims, instams pakenkt. Tokiu atveju, manau, geriau iškart duoti pagraužt angliuko (bet veterinaras gal geriau ką patartų). O va prieskoniniai augalai, daržovių daigeliai kaip tik gerai, aš specialiai degučiams padaiginu, lapnoja apsilaižydami smile.gif
Po smėlio maudykle padėjau gabalą tapetų, kas ant jo nubyra, suberiu atgal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vespa: 15 balandžio 2013 - 21:46
QUOTE(*Rud@@kė* @ 2013 04 15, 07:35)
Ar visos paleidžiat savo degučius palakstyt namuose? smile.gif  Ant grindų ar ant aukštesnių paviršių? Aš ant grindų saviškio neleidžiu, vieną kartą pabėgo, sugraužė kolonėlių laidus skuteliais ir interneto kabelį pradėjo plonint, kažkaip atsisakiau tos minties g.gif

Išleidžiam, bet tik vienam kambary, kuriame laidus galima aukščiau sukelti. Ten ir kitų pavojų nėra, tai dažnai pasigano biggrin.gif .
Aš kitą bėdą turiu- nagi niekaip maniškis maudytis neįpranta. Kažkada maudydavosi, o dabar - niekaip neįsiūlau smėlio doh.gif Išbandyta, rodos, viskas kas įmanoma- ir dėžių formos, dydžiai, ir smėlio rūšys, ir dėžės vieta- narve ar "laisvėj". Durniukas "maudosi" tik ant parketo doh.gif : vos išleidžiam, tai lekia grindimis ir vartosi kaip kadaise smėlyje. Nesukčiau galvos, bet gi kasosi kaip pasiutęs, o ir kailiukas neperšvariausias, matosi iš per savaitę- dvi ant ratelio susikaupiančių purvųunsure.gif taip ir parazitų sulauksim g.gif
Atsakyti