Įkraunama...
Įkraunama...

Gera draugė susidomėjo mano vyru

QUOTE(Maidenana @ 2012 12 02, 20:31)
zodziu. visu piorma susiraskite sau veiklos uz namu duru. vaikas gi ne grandine. susiraskite veiklos su vaiku. ir nervus i konservus.

o ka as manau... tai kai kita karta ji jums siulys meiluzi susirasti, jus i ja atsisukite ir grieztu tonu, nejuokaujant, pasakykite jai, kad davaj geriau jau tu sau vyra susirasi, istekesi ir pagimdysi - is to bus daugiau naudos ir mano vyras JAU uzimtas, tad dairykis kito.
Taip ir smogsi jai i jos skaudziausia vieta. Tiesiog atejo laikas viska vadinti savais vardais. Tai ir vadink. O dar gali pasiskusti vyrui, kad vat, drauge siulo meiluzi man susirasti, tipo, prasiblaskimui - bene, nori mus isskirti? Ir tavo vyrui ji kaip mat atgrasi taps. Apsisaugosi is visu pusiu. tada jos tariamos tavo paslaptys tikrai skambes kaip pletkai.

superinis patarimas! visiskai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2012 12 02, 00:01)
Kartais draugytem buna ir sunku atsikratyti.Turejau as tokia vampyre .Kiek domejausi,tai tikrai esama energetiniu vampyru. Buvo neimanoma atsikratyti. Jei duru neatidarydavau,tai vistiek tiek draskydavo skambuti,stovedavo kol atidarysiu. Persekiodavo- jei i kiema iseinu, iskarto ir ta prisistato,kava gerdavo po 2-3 val ir kiekviena miela diena dar ir ne po viena karta.Kiek trukde baisu.Jauciausi blogai, tiek laiko suesdavo. Va jaunesne buvau, kazkaip vis atrodo nepatogu zmogu uzgauti ir jau visai buvau kaip pikta dvasia isitaisiusi i savo namus.Paskui visdelto siaip ne taip pavyko atsikratyti,bet po to kersijo, persekiojo, aisku pletkino, lange stovedavo neatsitraukdama. Kas pas mus atvaziuodavo i svecius, nebuvo mate tokios nenormalybes- atvaziuodavo sveciai,ji stovi kaip zvake lange, kai jau isvaziuoja, ji tebestovi ir akivaizdziai ziuri i musu kiema.Kaip man palengvejo,kai ja atsikraciau,tai net po daug daug metu negaliu atsidziaugti.Na,gal tik viena pasaulyje tokia nenormali ir buvo, gal autorei lengviau pavyks atsikratyti.

Oj juokiausi iki negalejimo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Is to stovi kaip zvake, plius isivaizduoju kaip Jusu avataras pasakoja sita istorija, bobyte trauke kancariuka ir pasakoja apie sena jaunystes drauge, kur stovedavo ibesta kaip zvake! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na sorry visos, kad as taip ne i tema, na bet laaaabai juokinga buvo! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2012 12 02, 02:01)
Kartais draugytem buna ir sunku atsikratyti.Turejau as tokia vampyre .Kiek domejausi,tai tikrai esama energetiniu vampyru. Buvo neimanoma atsikratyti. Jei duru neatidarydavau,tai vistiek tiek draskydavo skambuti,stovedavo kol atidarysiu. Persekiodavo- jei i kiema iseinu, iskarto ir ta prisistato,kava gerdavo po 2-3 val ir kiekviena miela diena dar ir ne po viena karta.Kiek trukde baisu.Jauciausi blogai, tiek laiko suesdavo. Va jaunesne buvau, kazkaip vis atrodo nepatogu zmogu uzgauti ir jau visai buvau kaip pikta dvasia isitaisiusi i savo namus.Paskui visdelto siaip ne taip pavyko atsikratyti,bet po to kersijo, persekiojo, aisku pletkino, lange stovedavo neatsitraukdama. Kas pas mus atvaziuodavo i svecius, nebuvo mate tokios nenormalybes- atvaziuodavo sveciai,ji stovi kaip zvake lange, kai jau isvaziuoja, ji tebestovi ir akivaizdziai ziuri i musu kiema.Kaip man palengvejo,kai ja atsikraciau,tai net po daug daug metu negaliu atsidziaugti.Na,gal tik viena pasaulyje tokia nenormali ir buvo, gal autorei lengviau pavyks atsikratyti.

Dar ir taip buna biggrin.gif
Atsakyti
Ko tu nerimsti, paskolink jai tą savo vyrioką, ir vyriokui pasakyk kad "eitu pakrušti tą kalę" nes niekas nebelipa bo po to ligų pasigauna. Sakyk noriu "gerai draugei padėti" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2012 12 04, 21:39)
Oj juokiausi iki negalejimo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Is to stovi kaip zvake, plius isivaizduoju kaip Jusu avataras pasakoja sita istorija, bobyte trauke kancariuka ir pasakoja apie sena jaunystes drauge, kur stovedavo ibesta kaip zvake!  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Na sorry visos, kad as taip ne i tema, na bet laaaabai juokinga buvo!  rolleyes.gif

ha ha ha cia ne pries 100 metu buvo, o pries 10. O ta mano avataro bobyte yra kieta biggrin.gif . Ziauriai man patink ir pritink tongue.gif .

QUOTE(NateLa @ 2012 12 04, 21:53)
Dar ir taip buna biggrin.gif

nu man buvo doh.gif . Yra tokiu vandaveskiu. Dabar maciau nauja auka turi biggrin.gif ir ta auka jau tikrai panasi amziumi i mano avataro bobyte lotuliukas.gif .Vo jergau ,kaip as ja uzjauciu unsure.gif
Atsakyti
Maidenanos patarimas pribloskiantis. smile.gif Tikrai suveiktu.

Prajuokino ta stovinti zvake, nors tikiu, kad anuo metu rukanciai bobulytei nebuvo juokinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2012 12 06, 11:28)
Prajuokino ta stovinti zvake, nors tikiu, kad anuo metu rukanciai bobulytei nebuvo juokinga smile.gif

nuu to tak pas pani su teksto suvokimu yra spragu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plan: 06 gruodžio 2012 - 11:52
Moterys mėgsta bandyt įrodyt, kad jos geresnės už savo draugę ir vien dėl to bando draugės vyrą nuviliot. Nors jo nei myli, nei jis joms patinka, nei jis joms reikalingas. Tiesiog bando šitaip savo smukusią savivertę pakelt. O gal ir dar nežinia ką - suprasi, kas ten joms susisuka. Šeimyninis gyvenimas ir netekėjusi/išsiskyrusi draugė - sunkiai dera deja.
Atsakyti
QUOTE(Jolita Lialia @ 2012 12 07, 21:55)
Moterys mėgsta bandyt įrodyt, kad jos geresnės už savo draugę ir vien dėl to bando draugės vyrą nuviliot. Nors jo nei myli, nei jis joms patinka, nei jis joms reikalingas. Tiesiog bando šitaip savo smukusią savivertę pakelt. O gal ir dar nežinia ką  - suprasi, kas ten joms susisuka. Šeimyninis gyvenimas ir netekėjusi/išsiskyrusi draugė - sunkiai dera deja.

O gal reiketu pasirinkti drauges tokias,kuriu saviverte auksciau uz ambicijas ar net pavyda. Ir manau visai nepriklauso ar ji istekejusi,ar issiskyrusi,jei zmogaus saviverte arciau plintuso,tai argi toki zmogu gali vadinti draugu.
Atsakyti
QUOTE(plan @ 2012 12 04, 20:49)
ha ha ha cia ne pries 100 metu buvo, o pries 10. O ta mano avataro bobyte yra kieta  biggrin.gif . Ziauriai man patink ir pritink  tongue.gif

Man Jusu avataras irgi labai patink! Man labai patinka, jus matosi turite gyslele juokingai pasakoti ir sudominti zmogu, bent jau man taip atrodo thumbup.gif Jauciu su Jumis realybeje faina bendrauti!
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2012 12 11, 03:30)
Man Jusu avataras irgi labai patink! Man labai patinka, jus matosi turite gyslele juokingai pasakoti ir sudominti zmogu, bent jau man taip atrodo  thumbup.gif Jauciu su Jumis realybeje faina bendrauti!

popcornas respect victory.gif .Matot, realybeje yra toks dalykas,kad ne visi juoka supranta. Ne visi moka ,kaip sakant, paprikolinti. Bet teisingai pastebejot, geroj draugijoj is visokiu situacijas prisijuokiam iki asaru.
Atsakyti
Aciu visoms uz komentarus mirksiukas.gif Kai kurie posmai prajuokino iki negalejimo bigsmile.gif
Papasakosiu kaip istorija vystosi toliau - totaliai ja ignoruoju, bet ji kazkaip suzinojo, kad keliom savaitem buvau isvaziavusi is Lietuvos, tai pradejo mane smsais atakuoti, ar viena isvaziavau, ar su vyru. As jai absoliuciai nieko neatsakineju, o ji toliau man sms pila, kur mano vyras doh.gif
Veliau pradejo guostis, kad vienas is meiluziu ja apgavo su savo zmona lotuliukas.gif . Visgi man jau net idomu pasidare, kiek laiko ji taip istvers, kadangi nekeliu telefono, tai raso sms, i kuriuos neatsakineju. Negi jai patinka bendrauti i vienus vartus.
O tos paslaptys, kurias ji zino, deja, susije su mano darbu. Cia padariau klaida, kad jai papasakojau, nors dabar jau nemazai laiko nuo tu ivykiu praejo, tai realiai dideles zalos ji nepadarytu, bet nepasitikejima manimi sukeltu. Labai asmeniniu ir dabartiniu lovos reikalu su ja uzteko proto neaptarineti rolleyes.gif

Tos kelios savaites, kai su ja nebesusitinku ir pati su ja nekalbu, man is tikruju suteike palengvejima, nes ji taip slege mane. Ir tik dabar supratau, kaip sunkiai slege smile.gif

O tokia kaimyne - zvake esu turejusi anksciau, tik ji nebuvo piktybine, o labai smalsi ir pusiau zliba. Kartais apie save tokiu dalyku is jos isgirsdavau bigsmile.gif Mane vis auklejo, kad kazkoks svetimas diedas pas mane lankosi, o kad tai mano brolis, tai ji nedazlibindavo cool.gif Pliotkai baigesi, kai mano brolis uzsuko pas ja pakalbeti, dabar kazkada buvau ten nuvaziavusi, tai maciau jau su akiniais is po uzuolaidu aplinka stebi, pamojavau jai, greitai pasislepe kambario gilumoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liaudija: 13 gruodžio 2012 - 17:16