Dedu 6pm

QUOTE(Deimantuke33 @ 2012 11 30, 20:42)

cia tai jooo

taurele butu laaabai gerai,jeigu is jos turinys isnyktu

graaazi

kokia kaina?nes man kronom rodo ir nerandu kaip pasikeist

Imesk i krepsa,suvesi ka praso ir pasiekeis savaime.`69 dolcai,galvoju gal pasimt

Mergaites aciu jums uz siuntinuka
Loren aciuuu tau, visad smagu tave pamatyt

Vistik nusipirkau ne tuos, kuriu norejau

Siulau karta papurkstus originalius Thierry Mugler Angel EDP 50 ml, su dezute, gali buti dovana, kaina 220 lt

Labas vakaras,
is siandienos diskusiju apie klubu apimtis ir dzinsus, is tikruju,galima daryt isvada,kad vienos matuoja klubus kaip turi buti -atseit pagal lentele,o kitos placiausioj vietoj. Del to taip ir skirias dydziai,apart kitu nestandartu,figuros tipu ir pan.
O del taureles, tai
ta situacija kur papasakojot apie pilstyma viesajam tualete iskart isivaizdavau
musu svaruoles ir taip nekokius klozetus palieka,baisu pagalvot kaip jos plautu kriauklej ta savo taurele.............................
o as dar sau ir vaikui plaunu rankas po to galbut toj pacioj kriauklej
Tai gerai,jei nekuo neserga zmogus....oj.
jau geriau ismestu paketus ir OK,nei su ta taurele,fuuuujjj
ar jcrew nuo sale irgi nuolaida 30 proc???
is siandienos diskusiju apie klubu apimtis ir dzinsus, is tikruju,galima daryt isvada,kad vienos matuoja klubus kaip turi buti -atseit pagal lentele,o kitos placiausioj vietoj. Del to taip ir skirias dydziai,apart kitu nestandartu,figuros tipu ir pan.

O del taureles, tai

QUOTE(Deimantuke33 @ 2012 11 30, 20:12)
nezinau,siaip mane juokas ima is mano konservatyvumo,bet as TOJE vietoje toleruoju tik DU DAIKTUS... 

QUOTE(rudaplauke @ 2012 11 30, 20:23)
QUOTE(eLBė @ 2012 11 30, 20:32)
Tai taureliu temos pabaigai pasakysiu, kad ji baisi, nesuprantama ir nepatogi, kol asmeniskai neisitikini priesingu variantu 

va butent

O is tiesu, kaip reikia matuoti klubus?

QUOTE(Tiffany @ 2012 11 30, 20:59)
O is tiesu, kaip reikia matuoti klubus?
nes matuoju placiausioje vietoje ..
gal mano matmenys pasikeis, nes truputeli baisu 

placiausioj vietoj visiskai neitempiant centimetro...
QUOTE(spygliz @ 2012 11 30, 21:02)
placiausioj vietoj visiskai neitempiant centimetro...
Aciu

Niekas nepasikeite, baisuma isliko

QUOTE(*Mulate* @ 2012 11 30, 19:56)
Labas vakaras,
O del taureles, tai
ta situacija kur papasakojot apie pilstyma viesajam tualete iskart isivaizdavau
musu svaruoles ir taip nekokius klozetus palieka,baisu pagalvot kaip jos plautu kriauklej ta savo taurele.............................
Tai gerai,jei nekuo neserga zmogus....oj.
jau geriau ismestu paketus ir OK,nei su ta taurele,fuuuujjj

O del taureles, tai

aš tai matuoju plačiausioj vietoj ir vis tiek netelpu į tokius kaip kitos telpa su analogiškais matmenim, o dar jei ne per plačiausią vietą matuotą tai aplamai
Tiffany, man po kokių 8-9 mėn pirmą kart viskas grįžo, antrą kart gal po metų, trečią po pusantrų.
QUOTE(Gisana @ 2012 11 30, 12:44)
renkam uzsakyma

QUOTE(Akvilexxx @ 2012 11 30, 12:53)
aciu, Akvilexxx