Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Dedu 6pm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2012 11 30, 20:42)
biggrin.gif
cia tai jooo  doh.gif 
taurele butu laaabai gerai,jeigu is jos turinys isnyktu  lotuliukas.gif  nereiktu ten pilstyti...
graaazi  drinks_cheers.gif
kokia kaina?nes man kronom rodo ir nerandu kaip pasikeist  doh.gif

Imesk i krepsa,suvesi ka praso ir pasiekeis savaime.`69 dolcai,galvoju gal pasimt g.gif Prie kokiu odiniu kelniu kaip fainai atrodytu.
Atsakyti
Mergaites aciu jums uz siuntinuka wub.gif Loren aciuuu tau, visad smagu tave pamatyt mirksiukas.gif
Atsakyti

Vistik nusipirkau ne tuos, kuriu norejau doh.gif

Siulau karta papurkstus originalius Thierry Mugler Angel EDP 50 ml, su dezute, gali buti dovana, kaina 220 lt

user posted image

Atsakyti
Labas vakaras,
is siandienos diskusiju apie klubu apimtis ir dzinsus, is tikruju,galima daryt isvada,kad vienos matuoja klubus kaip turi buti -atseit pagal lentele,o kitos placiausioj vietoj. Del to taip ir skirias dydziai,apart kitu nestandartu,figuros tipu ir pan. biggrin.gif
O del taureles, tai doh.gif ta situacija kur papasakojot apie pilstyma viesajam tualete iskart isivaizdavau bijau.gif musu svaruoles ir taip nekokius klozetus palieka,baisu pagalvot kaip jos plautu kriauklej ta savo taurele.............................
o as dar sau ir vaikui plaunu rankas po to galbut toj pacioj kriauklej blink.gif Tai gerai,jei nekuo neserga zmogus....oj. doh.gif jau geriau ismestu paketus ir OK,nei su ta taurele,fuuuujjj cool.gif

ar jcrew nuo sale irgi nuolaida 30 proc??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2012 11 30, 20:50)
Dedu 6pm  ax.gif

Fabiana, palauk manes blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2012 11 30, 20:12)
nezinau,siaip mane juokas ima is mano konservatyvumo,bet as TOJE vietoje toleruoju tik DU DAIKTUS...  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(rudaplauke @ 2012 11 30, 20:23)
biggrin.gif
as turiu ta taurele isigijusi, dar nesusigyvenau su ja iki galo

QUOTE(eLBė @ 2012 11 30, 20:32)
Tai taureliu temos pabaigai pasakysiu, kad ji baisi, nesuprantama ir nepatogi, kol asmeniskai neisitikini priesingu variantu  4u.gif

va butent drinks_cheers.gif tik as suprantu, kad pagal mano gyvenimo buda negaleciau naudot vien jos mirksiukas.gif
Atsakyti

O is tiesu, kaip reikia matuoti klubus? blush2.gif nes matuoju placiausioje vietoje .. blush2.gif gal mano matmenys pasikeis, nes truputeli baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2012 11 30, 20:59)
O is tiesu, kaip reikia matuoti klubus?  blush2.gif nes matuoju placiausioje vietoje .. blush2.gif gal mano matmenys pasikeis, nes truputeli baisu  doh.gif

placiausioj vietoj visiskai neitempiant centimetro...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 11 30, 21:02)
placiausioj vietoj visiskai neitempiant centimetro...

Aciu 4u.gif
Niekas nepasikeite, baisuma isliko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2012 11 30, 19:56)
Labas vakaras,
is siandienos diskusiju apie klubu apimtis ir dzinsus, is tikruju,galima daryt isvada,kad vienos matuoja klubus kaip turi buti -atseit pagal lentele,o kitos placiausioj vietoj. Del to taip ir skirias dydziai,apart kitu nestandartu,figuros tipu ir pan.  biggrin.gif 
O del taureles, tai doh.gif ta situacija kur papasakojot apie pilstyma viesajam tualete iskart isivaizdavau bijau.gif musu svaruoles ir taip nekokius klozetus palieka,baisu pagalvot kaip jos plautu kriauklej ta savo taurele.............................
o as dar sau ir vaikui plaunu rankas po to galbut toj pacioj kriauklej blink.gif Tai gerai,jei nekuo neserga zmogus....oj. doh.gif jau geriau ismestu paketus ir OK,nei su ta taurele,fuuuujjj cool.gif

ar jcrew nuo sale irgi nuolaida 30 proc??? 4u.gif

aš tai matuoju plačiausioj vietoj ir vis tiek netelpu į tokius kaip kitos telpa su analogiškais matmenim, o dar jei ne per plačiausią vietą matuotą tai aplamai

Tiffany, man po kokių 8-9 mėn pirmą kart viskas grįžo, antrą kart gal po metų, trečią po pusantrų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 30 lapkričio 2012 - 20:09
QUOTE(Gisana @ 2012 11 30, 12:44)
dar pirksite jcrew factory?  rolleyes.gif

renkam uzsakyma drinks_cheers.gif

QUOTE(Akvilexxx @ 2012 11 30, 12:53)
Mergaites aciu jums uz siuntinuka  wub.gif Loren aciuuu tau, visad smagu tave pamatyt  mirksiukas.gif

aciu, Akvilexxx 4u.gif
Atsakyti