Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

nepamirškit, kad skiriasi šlaunų apimtys, užpakalio sandara ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip įdomiai dėl tos taurelės g.gif , labiausiai ginčijasi tos, kurios jos nei matė, nei bandė. Čia su tais plovimais kriauklėse ryškiai perspaudžiat doh.gif , tam reikalui manau visad galima turėti vandens buteliuką ir susitvarkyti tualete
Kaip čia sakot kad fui, šlykštu, o ne šlykštu palikti po savęs tūkstančius panaudotų įklotų ir tamponų ant mūsų žemelės?
O dar kiek ligų galima įsivaryt su tais visais OB ir Allways'ais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abejoklė: 30 lapkričio 2012 - 20:11
Mes tik diskutuojam, nesigincijam 4u.gif maciau, ciupinejau, artimiausiu metu neplanuoju jos isigyti smile.gif tiesiog man nepriimtina ir tiek 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(keistuole @ 2012 11 30, 21:08)
aš tai matuoju plačiausioj vietoj ir vis tiek netelpu į tokius kaip kitos telpa su analogiškais matmenim

kadangi esu tave gyvai macius pasikartosiu, nesuvokiu kaip tu nepameti 28 dydzio dzinsu doh.gif

QUOTE(Abejoklė @ 2012 11 30, 21:10)
Kaip įdomiai dėl tos taurelės  g.gif , labiausiai ginčijasi tos, kurios jos nei matė, nei bandė.

nesigincijam tikrai o bandom issiaiskint mirksiukas.gif man tikrai be sansu butu naudot, nes jei darbas nuo 7 iki tarkim 19 val objekte, ten yra tik toi toi i kuri visumoj net ieit neimanoma, o ka kalbet apie taureles plovima doh.gif namie viskas ok... o visumoj as labai labai vengiu visu viesu wc ir naudojuosi tik mirtinu atveju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2012 11 30, 22:20)
Dedu 6pm  ax.gif

laba vakara
prisijungiau 4u.gif
Atsakyti
o man tai labai linksma , net balsu žvengiu kai užvedama kokia nors diskusija lotuliukas.gif patinka skaityt įvairias nuomones thumbup.gif
nė su viena nežadu " pešiotis " drinks_cheers.gif , vistiek išvadas :kas kam geriau, padarom pačios mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2012 11 30, 20:21)
o man tai labai linksma , net balsu žvengiu kai užvedama kokia nors diskusija    lotuliukas.gif  patinka skaityt įvairias nuomones  thumbup.gif
nė su viena nežadu " pešiotis "  drinks_cheers.gif  , vistiek išvadas :kas kam geriau, padarom pačios  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
tik, kad nebutu taip, kad tos kurios labiausiai cia jomis nesizavi, pabandziusios butu laimingesnes uz tas dabar naudojancias lotuliukas.gif
P.S pati irgi neturiu bet po siandienines paskitos pradaejau gundytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 30 lapkričio 2012 - 20:25
QUOTE(Abejoklė @ 2012 11 30, 21:10)
Kaip įdomiai dėl tos taurelės  g.gif , labiausiai ginčijasi tos, kurios jos nei matė, nei bandė. Čia su tais plovimais kriauklėse ryškiai perspaudžiat  doh.gif , tam reikalui manau visad galima turėti vandens buteliuką ir susitvarkyti tualete
Kaip čia sakot kad fui, šlykštu, o ne šlykštu palikti po savęs tūkstančius panaudotų įklotų ir tamponų ant mūsų žemelės?
O dar kiek ligų galima įsivaryt su tais visais OB ir Allways'ais  blush2.gif

niekas nesigincija,o diskutuoja 4u.gif
su vandens buteliuku plaut? blink.gif
tai jeigu nepaliksiu paketu ir iklotu,tai paliksiu vandens buteliukus lotuliukas.gif tai ekologija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2012 11 30, 20:26)
su vandens buteliuku plaut?  blink.gif 
tai jeigu nepaliksiu paketu ir iklotu,tai paliksiu vandens buteliukus  lotuliukas.gif  tai ekologija  lotuliukas.gif

kodel gi ne g.gif
yra konteineriai plastikui, kuri perdirba mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 30 lapkričio 2012 - 20:30
QUOTE(jurgina@ @ 2012 11 30, 21:29)
kodel gi ne g.gif
yra konteineriai plastikui, kuri perdirba mirksiukas.gif  biggrin.gif

nu nesuvokiamas faktas man schmoll.gif
as isivaizduoju,kad toki daikta su siltu vandeniu butiniausia plaut blink.gif
tai yra konteineriu ir buitinems atliekoms ir popieriui g.gif nesupratau posto blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke33: 30 lapkričio 2012 - 20:32

Rekomenduokit koki paprasta ne brandini prausikli veidui misriai odai ax.gif
Atsakyti
jei galvociau apie sito daikto naudojima tai paskutinis dalykas apie kuri pagalvociau tai butu ekologija doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2012 11 30, 21:32)
Rekomenduokit koki paprasta ne brandini prausikli veidui misriai odai  ax.gif

man Eucerin tobulas wub.gif
Atsakyti