QUOTE(sollo @ 2012 11 30, 13:44)
QUOTE(Deimantuke33 @ 2012 11 30, 20:47)
nuuu kokios savanaudes
isrisom beveik visus minusus ir pliusus,o mano isvada tokia,kad jas labai gerai nakciai naudoti arba sedint namie
as siaip ja gundyciausi,ir kazkada jau gundziausi,na bet niekaip negaliu isivaizduoti saves pilstancios
nu negaliu...
isrisom beveik visus minusus ir pliusus,o mano isvada tokia,kad jas labai gerai nakciai naudoti arba sedint namie
as siaip ja gundyciausi,ir kazkada jau gundziausi,na bet niekaip negaliu isivaizduoti saves pilstancios
isvada: tureles naudojam savaitgaliais, darbo dienomis paketus, tampax, ob ar ka tik norim
sakot gulinčiai
man toks vaizdas , kad išsipils viduj
, nu aš neįkertu vistiek tos sistemos, nemegstų aš visokių svetimkunių
į temą
ačiū R&F ir aišku šauniajai Loren už daikčiukus
jaučiu patiks panelei Mogo grožybes, manau, kad pildysim
į temą
Na mergaites skaiciau skaiciau ir neistveriau. Naudoju beveik 2 metus ir geresnio dalyko nesu turejusi nieko ten jau taip pilstyti baisiai nereikia. Tai uzima tik akimirka greiciau nei koki paketa sulankstyti i popieriuka jai zinoma kas tai daro
. O cia minejote kad visa diena neturite net nueiti i tulika tai ka visai dienai jums uztenka vieno tampono ar paketo nemanau
QUOTE(Tiffany @ 2012 11 30, 21:32)
iš Biodermos linijos kas nors
Cia tikriausiai tinkama toks, kurios negausiai kraujuoja
nes niekaip neisivaizduoju kaip ji surenka ta visa gausybe 
Papildyta:
Noriu pakeisti
visada naudojau sebium gelini prausikli, bet jau noriu kuo nors skalsesniu pakeisti
Papildyta:
QUOTE(Gisana @ 2012 11 30, 21:54)
Noriu pakeisti
QUOTE(Tiffany @ 2012 11 30, 21:55)
Noriu pakeisti
visada naudojau sebium gelini prausikli, bet jau noriu kuo nors skalsesniu pakeisti 
Aha, jis tikrai neskalsus ir man, bet labai patinka, aš juo ir makiažą nuplaunu, negraužia man akių
QUOTE(sollo @ 2012 11 30, 13:52)
ačiū R&F ir aišku šauniajai Loren už daikčiukus
aciu jums!
labai laukiam
www.polo.com - 10% nuolaida
www.timberland.com - 40% nuolaida
QUOTE(Tiffany @ 2012 11 30, 20:55)
Cia tikriausiai tinkama toks, kurios negausiai kraujuoja
nes niekaip neisivaizduoju kaip ji surenka ta visa gausybe 
Papildyta:
Noriu pakeisti
Papildyta:
Noriu pakeisti
Tiffany pabandyk tikrai ne kiek neblogiau o tik geriau surenka uz visokius OB ar paketus ir jokio jausmo kaip buna su OB sausumo jausmas
QUOTE(1lempute @ 2012 11 30, 13:57)
Sveiki, jau pirkot 6pm?
jau pirkom
bet turim dar 10% koduka