Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sollo @ 2012 11 30, 13:44)

negaliu pamiršt vieno bajerio iki šiol  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2012 11 30, 20:47)
nuuu kokios savanaudes  biggrin.gif
isrisom beveik visus minusus ir pliusus,o mano isvada tokia,kad jas labai gerai nakciai naudoti arba sedint namie  ax.gif
as siaip ja gundyciausi,ir kazkada jau gundziausi,na bet niekaip negaliu isivaizduoti saves pilstancios  lotuliukas.gif  nu negaliu...

isvada: tureles naudojam savaitgaliais, darbo dienomis paketus, tampax, ob ar ka tik norim lotuliukas.gif
Atsakyti
sakot gulinčiai biggrin.gif man toks vaizdas , kad išsipils viduj bigsmile.gif , nu aš neįkertu vistiek tos sistemos, nemegstų aš visokių svetimkunių rolleyes.gif
į temą 4u.gif ačiū R&F ir aišku šauniajai Loren už daikčiukus 4u.gif
jaučiu patiks panelei Mogo grožybes, manau, kad pildysim 4u.gif
Atsakyti
Na mergaites skaiciau skaiciau ir neistveriau. Naudoju beveik 2 metus ir geresnio dalyko nesu turejusi nieko ten jau taip pilstyti baisiai nereikia. Tai uzima tik akimirka greiciau nei koki paketa sulankstyti i popieriuka jai zinoma kas tai daro biggrin.gif . O cia minejote kad visa diena neturite net nueiti i tulika tai ka visai dienai jums uztenka vieno tampono ar paketo nemanau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2012 11 30, 20:44)
  negaliu pamiršt vieno bajerio iki šiol  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2012 11 30, 21:32)
Rekomenduokit koki paprasta ne brandini prausikli veidui misriai odai  ax.gif

iš Biodermos linijos kas nors wub.gif
Atsakyti
Cia tikriausiai tinkama toks, kurios negausiai kraujuoja ax.gif nes niekaip neisivaizduoju kaip ji surenka ta visa gausybe unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Gisana @ 2012 11 30, 21:54)
iš Biodermos linijos kas nors  wub.gif

Noriu pakeisti 4u.gif visada naudojau sebium gelini prausikli, bet jau noriu kuo nors skalsesniu pakeisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2012 11 30, 21:55)
Noriu pakeisti  4u.gif visada naudojau sebium gelini prausikli, bet jau noriu kuo nors skalsesniu pakeisti  ax.gif

Aha, jis tikrai neskalsus ir man, bet labai patinka, aš juo ir makiažą nuplaunu, negraužia man akių rolleyes.gif o kuo galima būtų pakeisti, tai net nžn.. g.gif gal irgi kažkas iš tų vaistinių linijų tik pigesnis variantas, Uriage gal koks smile.gif
Atsakyti
Sveiki, jau pirkot 6pm?
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2012 11 30, 13:52)
ačiū R&F ir aišku šauniajai Loren už daikčiukus  4u.gif
jaučiu patiks panelei Mogo grožybes, manau, kad pildysim  4u.gif

aciu jums! 4u.gif

labai laukiam
www.polo.com - 10% nuolaida
www.timberland.com - 40% nuolaida
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2012 11 30, 20:55)
Cia tikriausiai tinkama toks, kurios negausiai kraujuoja  ax.gif nes niekaip neisivaizduoju kaip ji surenka ta visa gausybe  unsure.gif
Papildyta:

Noriu pakeisti  4u.gif visada naudojau sebium gelini prausikli, bet jau noriu kuo nors skalsesniu pakeisti  ax.gif

Tiffany pabandyk tikrai ne kiek neblogiau o tik geriau surenka uz visokius OB ar paketus ir jokio jausmo kaip buna su OB sausumo jausmas
Atsakyti
QUOTE(1lempute @ 2012 11 30, 13:57)
Sveiki, jau pirkot 6pm?

jau pirkom rolleyes.gif

bet turim dar 10% koduka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 30 lapkričio 2012 - 21:02