As 100% pure myletoja, jau pora metu gal. Tik pradejus naudot beveik visa kosmetika (nedekoratyvine) buvo 100% pure, poto emiau ir dekoratyvine testuot.
Is to ka prisimenu ir ka vis dar naudoju:
Body wash ( tas vandenuko tipo putu prausiklis) Nors is pradziu skeptiskai ziurejau i ta skysta vadeneli, bet dabar man jis prausiklis Nr1. Labai taupiai naudojas, tiksliai negaliu pasakyt, nes dazniausiai kelis kvapus vienu metu naudoju, bet mazdaug 2 men uztenka, isbandziau visus kvapus beveik, skaniausas cocoa coffee (sokoladinai sausainiai) Kvapai neikyrus, bet kazkiek islieka nusiprausus, nesausina odos, kaip dauguma duskiu... Tik vat ju politikos nesuprantu, visi is prekybos isimti ( bent jau UK)
Kavos paakiu kremas- kvapas nuostabus

(kaip ir visi ju produktai su kava) toks sunkokas, tai naudoju vakare, nes ryte ilgai laukt reikia kol susigeria, kad kosmetika galetum tept ant virsaus. Bet siaip gerai susigeria, svelni paakiu oda. Nervina, kam is produkcijos iseme mazaja talpa, neisivaizduoju kaip 30 ml reiktu per pusmeti paakiams sunaudot

kol kas baigineju 9ml, bet nzn ka poto darysiu, visi ju paakiu kremai dabar didesnese pakuotese, noretusi, daugiau mazesnese talpose (ir uz mazesne kaina) pabandyt.
Agurkinis paakiu kremai- lengvesnis konsistencijos, prie to agurku kvapo reikia priprast, bet poto net patikt pradejo. Greitai susigeria, nepalieka sunkumo riebumo jausmo- tepu ryte. (Maciau produkcijoj jo nebera)
Kuno kremai- greit isigeria, gerai drekina, nelieka riebumo jausmo. Mylimiausi, coconut ir vanila bean.
Pomidoru veido kremas- pirkau specialiai misriai odai, stebuklu nepastebejau, bet mano odai tiko, padrekino, ne per sunkus. Siaip kremas, man toks nera nepakeiciamas dalykas, daug yra produktu, kurie neriebina, gerai grekina ir nekemsa poru, tad norisi daug ir visko isbandyt, taip kad kazin ar bus kartojamas...
Vitamin C serumas- langvas, greit isigeria, bet man asmeniskai tempe oda (zandus) ir iskart norejosi kazko sunkesnio uzsitept...
Sampunai- bandziau daug :
kelp &mint- vienas is labiausiai patikusiu, man nuo daugelio sampunu niezti galva, sitas atrodo patvarke, bet galiukus daugiau sausino.
coconut - mano riebiai galvos odais buvo per riebus, antra diena palaidais jau nebegaliu eit, bet siaip patys plaukai glotnus, blizgus.
yuzu&pomelo, burdock&neem - sitie patys pirmi naudoti, nieko blogo negaliu pasakyt, bet i savo kartotinu sarasa nesu itraukus, tai tikriausiai stebuklu nepadare...
Bet yuzu ir pomelo condicionierius mano kartotinu sarase, man jis vienas prie vieno kaip JMO citrus ir neroli detangler( aisku kvapas skiriasi

) bet labai lengvas, tik nusipirkus suzinojau, kad galima ir nenuplaut (ju pls tokios info nera) o as kai ryte pries is darba einant galva visada plaunu neturiu laiko, man tas labai svarbu. Issausejusiems plaukams kazko riebesnio ir sunkesio noresis, bet man drekinimo su juo uzteko.
Dekoratyvine:
Sausa presuota pudra, spalvas turejau 2 white peach ir peach bisque. Reiktu per viduri

sumaisyt nera galimybet nes nebirios, viena vos vos per sviesi, kita turi yellow undertones. Vasara antroji man kaip tik, ziemai tas lendantis geltonumas erzina. Mano vidutinio tamsumo misri oda. Siaip jinai nors ir sausa, bet tokios slapios kosistencijos (lyginu su kitom sausom) graziai tolygiai dengias, tikrai nekemsa poru, laikosi irgi normaliai (na i antra dienos puse nosis pradeda blizget, bet cia mano odos problemos, nes su visom pudrom man taip) kartociau butinai ir vel jei sukurtu spalva per viduri
Antakiu formavimo priemone- nuostabus produktas, vienas is mano mylimiausiu. Tokios nei gelines, nei sausos konsistencijos (man panasu i shea butter) graziai suglotnina (nesulipina) antakius, spalva mano brunette, naturali ruda, padauginti ir atrodyt kaip su breznevo antakiais neimanoma (na nebent jus sviesiu plauku ir odos) Labai ilgai laukiau, kol jinai vel stocke atsiras. Zinant ju politika ( niekaip nesuprantu, kodel kitus mano megstamus produktus isima is prekybos) bijau, kad ir sitas nedingtu, nes man jinai nepakeiciama.
Dar vienas mano mylimu produktu (simtas metu jau nebera jau prekyboj, bet vis viliuos kad atsiras) tai gel eyeliner. Man nemegstanciai piestuku, skystu praviodkiu, ar sausu sitas buvo issigelbejimas is naturalios kosmetikos produktu. Graziai lygiai iseidavo su juo pasidazyt, ilgai laikydavo, nebuvo juodas kaip smala, bet kasdieniam dazymuisi kaip tik. Bet vat sitas mano komentaras nieko vertas, nes jo prekyboj vistiek nera.., gal kur ebay ar amazone, dar pavyktu surast...
Fruit pigmented blush- kadangi, ta kartonine dezute ismeciau, niekaip neatgaminu kokia spalva turiu (kazkodel atrodo kad strawberry) uzteks tikriausiai iki amziaus galo, gerai pigmentuotas, ilgai laikosi, atsargiai nes galima padaugint ir poto kaip rozyte atrodyt. Noreciau ir kita spalva isbandyt, bet galetu but mazesnis kiekis, nes man asmeniskai jo per daug ten.
Akiu seseliai: turejau gal 4, bet pasilikau tik viena - cocoa plum, gerai pigmentuotas, man spalva labai patinka, gal kai ka ir erzintu, nes jis ne matinis(turi kazkiek tokiu kaip svytinciu daleliu) bet man patinka. O kiti nuvyle, nezinau, tos pacios pakuotes, bet prastai pigmentuoti, atrodo pirstu patrini ir gerai tas pigmentas pasiima, bet nuo sepetelio ant voko nepersinesa jis ir nieko nesimato (nepatikusios splavos - cocoa, shampagne, toffee)
Patinka ju lupu dazai (vienas lip glaze kitas lipstick) labai gerai pigmentuoti, gerai drekina ir visiskai nesausina lupu, na del laikymo, tai reikia pakartotinai tept, bet man vienas malonumas teptis su jais, skaniai kvepia- turiu du lip glaze cabernet ir lipstick magnolia. Abu nekasdienai, cabernet, salto atspalvio tamsiai raudona (mano nuomone sviesiaplaukems jis graziau atrodo) o magnolia silta ryski rozine- irgi ne kasdienine, bet as kasdienai lupu blizgius labiau megstu.
Lupu blizgiai- drekina, malonus ant lupu, bet visai nieko nelaiko (valandos begy dingsta jau) Bet as juos myliu vien del to nerealaus drekinimo, naudoju kasdien (vidury dienos pora kart dar patepu) nemeluoju, paskutiniu puse metu nesu turejus suskeldejusiu sausu lupu. Siuo metu turiu tik dvi spalvas, pink peach ir sugar plum (sita sheer mano mylimesne, nes tik vos atspalvi rozini suteikia) bet itariu pirksiu dar...
Black tea tusas- netankina, bet ilgina blakstienas, graziai atskiria, velgi nera toks juodas kaip sintetiniai tusai, i vakara (po dienos nesiojimo) nori gal truputi patrupet, bet siaip neblogas (bet as esu atradus naturalu sau ir geresni ir pigesni, tai kazin ar pirkciau dar)
Vieni is naujesniu produktu bandytu tai primeris ir bb kremas (pas juos tinted moisturiser vadinas) As skeptiskai nusiteikus pries primerius, bet sis visai patiko (lyginu su vapour) Galeciau prie geru odos dienu ir viena ji nesiot, paskaistina oda, pudros naudojima kazin ar prailgina, bet man kazkaip atrodo grazesnis veidas kai po pudros primeri tepu. Itariu, kad bus kartotinas produktas.
BB kremas nieko, maskavimo mazai, bet palygina kazkiek veido spalva, paslepia kazkiek veido raudoni. Spalva turiu white peach (atsiliepimu prisikaiciau, kad jis oksiduojasi ir ant veido geltoneja) na kolkas to nepastebejau, del spalvos noretusi puse tono tamsesnes, bet peach bisque imti pabijojau, kad bus per geltonas, reiktu abi pirkti ir maisyt, tada ziureti koks variantas gautusi.
Siaip as produktam ju tik geriausius atsiliepimus galiu duot ir uz sudeti ir ypakavimai grazus, ir poveiki odai.
Bet nervina ju politika mane ( o ypatinga UK customer service) nesuprantu niekaip, kaip jie sugalvoja kai kuriuos produktus is produkcijos isimt, arba kitu bent jau puse metu stocke nera (nezinau kiek laiko stebiu kol narcissus arba primrose lupu dazai atsiras o ju kaip nera taip nera)
Dar tas nezmoniskas kainu pakelimas

suprantu kad ju ingredientu kainos kyla, bet tikrai ne tokiais dideliais suoliais koki paskutiniu metu patyrem. Va presuota pudra pries pora men £21 kainavo, o dabar jau £28, mane kas labiausiai sunervino, kad as jokio ispejamo emailo negavau ( isnarsiau savo spama visa, bet nieko) parasiau jiems, tai net nesivargino atrasyt
[COLOR=red][SIZE=7][I]