Įkraunama...
Įkraunama...

100% Pure - natūrali kosmetika

QUOTE(winona @ 2014 06 05, 00:02)
Mano bandyti produktai:
2. Kremine pudra. Labai daug gal tikejaus,na spalva man atitiko,bet pati tekstura ne tokia kaip iprastiniu paprastu pudru. Tokia skaiduline,tikrai matos kad tepta,neisnyksta graziai ant veido. Plius gavau su sugedusiu dozatorium,bet nebuvo nuotaikos rasyt laisku.
user posted image

Tai kad čia ne kreminė pudra smile.gif čia maskuoklis, jis skirtas tik nedideliems ploteliams..
Aš turiu matinę kreminę pudrą. Ji normalios tekstūros, kaip visos pudros. Maskuoja man gerai. Kur spuogeliai ar dėmeelės papildomai patepu, tai užmaskuoja gana gerai.

O dėl dozatoriaus, tai gali būt kad jis nesugedęs.. su 100% Pure kremų ir kt produktų dozatoriais dažnai būna kad jie pilni oro, tai reikia palaikyt per naktį apvertus ir daugiau kartų paspaudus pagauna tada kremą. Man kartą su kremu taip buvo, tai rašiau jiems, man patarė apvertus palaikyt ir padėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Z-baby @ 2014 06 06, 11:29)
Tai kad čia ne kreminė pudra smile.gif čia maskuoklis, jis skirtas tik nedideliems ploteliams..
Aš turiu matinę kreminę pudrą. Ji normalios tekstūros, kaip visos pudros. Maskuoja man gerai. Kur spuogeliai ar dėmeelės papildomai patepu, tai užmaskuoja gana gerai.

O dėl dozatoriaus, tai gali būt kad jis nesugedęs.. su 100% Pure kremų ir kt produktų dozatoriais dažnai būna kad jie pilni oro, tai reikia palaikyt per naktį apvertus ir daugiau kartų paspaudus pagauna tada kremą. Man kartą su kremu taip buvo, tai rašiau jiems, man patarė apvertus palaikyt ir padėjo  4u.gif

gali buti,as tose pavadinimu vingrybese nelabai nusimanau,bet pirkau kaip tik tam,kad spuogelius maskuoti,nes viso veido nesitepu niekad. Bet nesakyciau,kad labai gera priemone smile.gif
pabandysiu palaikyti;) dabar tiesiog atsisuku ir nuo dozatoriaus nusigriebiu pirstuku kiek reik,kol pilnas gerai biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu buvo jau kalbėta ta tema, tai a t s i p r a š a u biggrin.gif
Bet ar galima šios firmos gaminių nusipirkti kur nors gyvai, ne internetu? 4u.gif
Atsakyti
Man labai patinka 100 pure kūno kremai. Bandžiau vanilės, kavos, obuolių, greipfrutų kvapus... Na priekaištų tikrai neturiu, skalsūs, gerai drėkina, kvepia nerealiai.

Taip pat bandžiau šampūną ir balzamą su varnalėšom. Man pleiskanų neišgydė, bet šampūnas buvo labai malonus, plaukai slidūs po jo, nesivelia. Balzamas šiek tiek neskalsiai naudojosi. Šiaip stebuklų nepadarė, tai nežinau, ar pirkčiau antrą kartą, nes visgi kaina gana didelė.

Mėginau dar ir paakių kremą kavos. Man gal per riebokas jis šiek tiek, bet kvapas labai skanus.

Mąstau išbandyti pudrą arba toninį kremą. Gal kas gali palyginti šias prekes?
Atsakyti
Dabar 100% Pure puslapyje vyksta akcija, kad perkant uz $35 duoda 7 daliu dovana (pilno dydzio prausiklis, vit C serumas bei lupu balzamas, mazesnes pakuotes veido kremo, paakiu kremo, o taip pat kosmetine ir veido prausimosi sepetelis). Gal kuriai pravers ar net apsimokes is JAV psl daryt uzsakyma wink.gif O gal ir LT psl kazkas tokio vyksta...
Atsakyti
Gal kas naudojo 100 pure šepetėlius? Kokios nuomonės?
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2014 10 24, 19:03)
Gal kas naudojo 100 pure šepetėlius? Kokios nuomonės?

As tik angled brush #8 turiu - dave kazkada dovanu perkant antakiu priemone, tai su ja pradizoje naudojau, bet dabar kita sepeteli tam naudoju (100% Pure tik ekstra atveju paimu).

Is foto ziurint man akiu neblogai atrodo, o vat veidui skirti kazkokie nelabai - atrodo, kad bus nekoncentruoti, nekokybiski/nekaip savo darba atliks. aisku galiu klyst, bet is nuotrauku nesudaro gero vaizdo. O ir kainos nera mazos - uz tokias jau ziureciau i Everyday Minerals sepetelius ar Real Techniques (arba kokia Sigma, jei nesvarbu naturalus ar ne sereliai).
Atsakyti
Ateinu pakomentuot keleta nauju pirkiniu 4u.gif

Naujasis dandelion spalvos lupdazis - labai noretas, swatch'u ar spalvu aprasymu nelabai eina rast, nors pries pat perkant viena psl su swatchais radau, bet vistiek kitokio tikejaus. CIA VISU SPALVU SWATCHAI. Visu pirma spalva man nepatinka, per daug koraline/persikine, na nesiziuri ji man... O kitas dalykas, kad nors ir labai kreminis lupdazis, bet isryskina lupu netobulumus - visa savaite prasirguliavau, tai lupos pasauseje, tai po lupdazio visi sausumai ryskiai matosi sad.gif Turbut pasveitus lupas ir tt galima graziai padengt, bet sudejus konsistencija ir spalva man nepatinka tiek, kad pasilikciau. Ant rankos labai lygiai ir graziai tepasi, turi tokio spalumo, o ant lupu tas slapumas pradingsta, lieka tik kremiskumas, kuris man visgi nepatinka (ne tik su 100% Pure, bet ir pvz YSL kreminiai lupdaziai man nepatinka). Nelabai telefonas nori fokusuot ir sunku sugaut tikra spalva, bet cia arti realios - swatchas gal kiek daugiau i ruzavuma gavosi, bet realiai ruzavo tono neturi (panasi i sita YSL nr30):
user posted image
user posted image

Starlight luminous creme highlighter'is - blizgesys vientisas, nera per sausas ar per slapias, vos uztepus neuzdziusta, tai galima normaliai paskirstyt (nepalieka dryziu) thumbup.gif Spalva auksine-sampanine. Tik man kiek geresnio priejimo noresusi - labai siaura tubele ir po mazai paima sepetelis, na bet uztenka ir nepasidaugina. Nors atradau minusa - nezinau ar cia man brokas papuole, ar toks visuose brokas, bet sepetelis (kaip blizgio su kempinele jis) atsilupo, t.y. tie kempineles plauseliai nuo puses nusilupo: pradzioj pamaciau, kad kampukas be plauseliu, tai perbraukiau per servetele nuvalyt produkta ir apziuret, o ten ir likusieji nuo puses nusilupo... g.gif Na bet produktas del to nesuprasteja.
user posted image
user posted image

Shimmery white peach spalvos blizgis - skonis svelnus, gana neutralus, bet man nepatiko spalva ir pakuote. Del spalvos, tai jau laabai bespalvis, kazkiek pablizgina lupas, bet net tono kazkokio nesuteikia, nors pakuotej spalva pigmentuota atrodo. Na o graiznt nusprendziau del pakuotes: velgi tubele tokia, kad po labai mazai pasiima blizgio ir kad normaliai pasidazyciau reikia bent 5 kartus imt blizgi, tai toks erzinantis procesas sugadina visa dazymosi malonuma....

Braskinis kuno kremas - kvapas svelnus, man nelabai braskinis, bet malonus, o ir siaip jis greitai isgaruoja. Na o kremas kaip ir visi 100% Pure kremai, t.y. geras, gerai drekina, smagus ant odos. Jau ne pirmakart perku.

Lupu priemones grazinsiu, nes nepateisino lukesciu, o likusius produktus pasilieku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 02 sausio 2015 - 22:10
Sveikos, nežinau ar dar kas nors išbandė kreminę pudrą (metaliniame indelyje, kaip kompaktinė, tačiau kremo tekstūros), užbėgau palikti savo atsiliepimą apie ją. Kažkaip visada svajojau apie tokį daiktą, todėl net nemaža kaina neatbaidė noro ją išbandyti, tačiau likau laabai nusivylus... Išties indelyje pudros tekstūra atrodo tiesiog puiki - nekieta, pukiai pasiima ant piršto ar šepetėlio, atspalvis gražus, bet užtepus ant veido - kažkoks nesusipratimas. Toks jausmas, kad visus trūkumus - raukšeles, poras išryškina, nors paskirtis būtų kaip tik juos maskuoti. Tiesa, nebandžiau jos naudoti su primeriu, nes ir paprastą pudrą dažniausiai naudoju be jo. Mąstau, gal išbandyti 100% pure primerį ir jis pataisytų situaciją, tuomet gal nereikėtų mest lauk brangiai kainavusio daikto?... Gal kas primerį naudojot? Patarkit prašau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusikas @ 2015 02 19, 18:50)
Sveikos, nežinau ar dar kas nors išbandė kreminę pudrą (metaliniame indelyje, kaip kompaktinė, tačiau kremo tekstūros), užbėgau palikti savo atsiliepimą apie ją. Kažkaip visada svajojau apie tokį daiktą, todėl net nemaža kaina neatbaidė noro ją išbandyti, tačiau likau laabai nusivylus... Išties indelyje pudros tekstūra atrodo tiesiog puiki - nekieta, pukiai pasiima ant piršto ar šepetėlio, atspalvis gražus, bet užtepus ant veido - kažkoks nesusipratimas. Toks jausmas, kad visus trūkumus - raukšeles, poras išryškina, nors paskirtis būtų kaip tik juos maskuoti. Tiesa, nebandžiau jos naudoti su primeriu, nes ir paprastą pudrą dažniausiai naudoju be jo. Mąstau, gal išbandyti 100% pure primerį ir jis pataisytų situaciją, tuomet gal nereikėtų mest lauk brangiai kainavusio daikto?... Gal kas primerį naudojot? Patarkit prašau wink.gif

Aš irgi labai ssidomėjau šia nauja pudra, užsisakiau, dabar laukiu smile.gif pabandysiu galesiu parašyti, kaip ji man.

Gal ji irgi riebesnei odai skirta kaip ir matinė g.gif
Mano oda sausa, tai matinė kreminė irgi viena netinka. Aš dabar visada matinę maišau su nauju drėkinančiu pagrindu, tai man ideali tekstūra sausai odai gaunasi, ir puikiai pasiskirsto cool.gif Jei vieną matinę kreminę tepti, tai labai netolygiai pasiskirsto, jaučiasi kad per sausa.. Ankščiau su kremu su spalva maišydavau, bet kada atsirado drėkinantis pagrindas perejau ant jo, nes efektas daug geresnis...
Dar maišant man patinka, kad galima pakoreguot spalvą. Oda pašviesėja žiemą, ant vasaros įdega labiau, tai ir pudros atspalvio reikia skirtingo.. tai drėkinančią imu arba šviesesnę arba tamsesnę nei mano pudra ir idealiai pavyksta spalvą pritaikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Z-baby @ 2015 03 02, 17:32)
Aš irgi labai ssidomėjau šia nauja pudra, užsisakiau, dabar laukiu smile.gif  pabandysiu galesiu parašyti, kaip ji man.

Gal ji irgi riebesnei odai skirta kaip ir matinė  g.gif
Mano oda sausa, tai matinė kreminė irgi viena netinka. Aš dabar visada matinę maišau su nauju drėkinančiu pagrindu, tai man ideali tekstūra sausai odai gaunasi, ir puikiai pasiskirsto  cool.gif  Jei vieną matinę kreminę tepti, tai labai netolygiai pasiskirsto, jaučiasi kad per sausa.. Ankščiau su kremu su spalva maišydavau, bet kada atsirado drėkinantis pagrindas perejau ant jo, nes efektas daug geresnis...
Dar maišant man patinka, kad galima pakoreguot spalvą. Oda pašviesėja žiemą, ant vasaros įdega labiau, tai ir pudros atspalvio reikia skirtingo.. tai drėkinančią imu arba šviesesnę arba tamsesnę nei mano pudra ir idealiai pavyksta spalvą pritaikyt smile.gif

O tas drėkinantis pagrindas, tai čia 100% pure primeris/kremas ar išvis ne iš šios firmos?
Atsakyti
Kokia uzmirsta tema ax.gif

Ilindau i 100% Pure puslapi ir truputi soka gavau kaip pakele kainas blink.gif Lupdaziai kur po $18 buvo, dabar po $25, veido sveitiklis dabar $28 vietoj $21, kai kas dar daugiau kilo unsure.gif Na atsiunte jie laiskeli is anksto apie busima kainu pasikeitima, bet negalvojau, kad tiek daug keisis... Idomu ir lietuviskam puslapyje tas pats g.gif
Atsakyti