Ateinu pakomentuot keleta nauju pirkiniu
Naujasis
dandelion spalvos lupdazis - labai noretas, swatch'u ar spalvu aprasymu nelabai eina rast, nors pries pat perkant viena psl su swatchais radau, bet vistiek kitokio tikejaus.
CIA VISU SPALVU SWATCHAI. Visu pirma spalva man nepatinka, per daug koraline/persikine, na nesiziuri ji man... O kitas dalykas, kad nors ir labai kreminis lupdazis, bet isryskina lupu netobulumus - visa savaite prasirguliavau, tai lupos pasauseje, tai po lupdazio visi sausumai ryskiai matosi

Turbut pasveitus lupas ir tt galima graziai padengt, bet sudejus konsistencija ir spalva man nepatinka tiek, kad pasilikciau. Ant rankos labai lygiai ir graziai tepasi, turi tokio spalumo, o ant lupu tas slapumas pradingsta, lieka tik kremiskumas, kuris man visgi nepatinka (ne tik su 100% Pure, bet ir pvz YSL kreminiai lupdaziai man nepatinka). Nelabai telefonas nori fokusuot ir sunku sugaut tikra spalva, bet cia arti realios - swatchas gal kiek daugiau i ruzavuma gavosi, bet realiai ruzavo tono neturi (panasi i
sita YSL nr30):

Starlight luminous creme highlighter'is - blizgesys vientisas, nera per sausas ar per slapias, vos uztepus neuzdziusta, tai galima normaliai paskirstyt (nepalieka dryziu)

Spalva auksine-sampanine. Tik man kiek geresnio priejimo noresusi - labai siaura tubele ir po mazai paima sepetelis, na bet uztenka ir nepasidaugina. Nors atradau minusa - nezinau ar cia man brokas papuole, ar toks visuose brokas, bet sepetelis (kaip blizgio su kempinele jis) atsilupo, t.y. tie kempineles plauseliai nuo puses nusilupo: pradzioj pamaciau, kad kampukas be plauseliu, tai perbraukiau per servetele nuvalyt produkta ir apziuret, o ten ir likusieji nuo puses nusilupo...

Na bet produktas del to nesuprasteja.

Shimmery white peach spalvos blizgis - skonis svelnus, gana neutralus, bet man nepatiko spalva ir pakuote. Del spalvos, tai jau laabai bespalvis, kazkiek pablizgina lupas, bet net tono kazkokio nesuteikia, nors pakuotej spalva pigmentuota atrodo. Na o graiznt nusprendziau del pakuotes: velgi tubele tokia, kad po labai mazai pasiima blizgio ir kad normaliai pasidazyciau reikia bent 5 kartus imt blizgi, tai toks erzinantis procesas sugadina visa dazymosi malonuma....
Braskinis kuno kremas - kvapas svelnus, man nelabai braskinis, bet malonus, o ir siaip jis greitai isgaruoja. Na o kremas kaip ir visi 100% Pure kremai, t.y. geras, gerai drekina, smagus ant odos. Jau ne pirmakart perku.
Lupu priemones grazinsiu, nes nepateisino lukesciu, o likusius produktus pasilieku.