Įkraunama...
Įkraunama...

100% Pure - natūrali kosmetika

QUOTE(Z-baby @ 2013 02 10, 16:54)
Man UK ir Ispanijoj irgi į Didžiosios Britanijos permeta www.100percentpure.eu. Jei naršau lietuvių kalba meta į lietuvišką. Lietuvoje rodo lietuvišką.
Nors man tai jokio skirtumo kurį rodo, nes prekės tos pačios, aprašmai irgi,  tik iš lietuviškos pigiau pirkti nes iš anglijos siuntimas 20 svarų į Lietuvą. Amerikoj kainos mazesnes, bandziau siustis i LT, bet pridejus visus tarpinikavimo, siuntimo ir kt. mokescius gaunasi ne ka nepigiau, tik uztrunka ilgai.. tai nebevargstu lietuviškam perku. cool.gif

Gavau kątik iš 100pure.lt atsakymą, kad tai yra gamintojų neva sprendimas peradresuoti tiesiai į distribiutorių tinklalapį, nes bet kokiu atveju iš JAV į LT siuntimas nėra galimas smile.gif

Na, teks pirkti iš čia smile.gif mano akiratyje morkų šveitiklis ir sviestinis vanilės rankų kremas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2013 02 10, 16:12)
O man tai labai keista, kodėl nėra galimybės atsidaryti pagrindinio tiekėjo puslapio www.100percentpure.com?  g.gif  Iškart metama nuoroda į lietuvišką puslapį.

Aha, man irgi keista unsure.gif
Mano priemonės tai iš JAV parkeliavo, vyro sesuo grįždama prigriebė ko norėjau. Man tai pigiau atsiėjo.
Aš dabar maniausi, kad užsisakysiu iš JAV puslapio keletą priemonių, o pristatymo adresą anytos nurodysiu, kuri suplanavus ant Velykų pasirodyt. Būč litą kitą sutaupius rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 10 vasario 2013 - 22:34
QUOTE(Silvy @ 2013 02 10, 23:31)
Aha, man irgi keista unsure.gif
Mano priemonės tai iš JAV parkeliavo, vyro sesuo grįždama prigriebė ko norėjau. Man tai pigiau atsiėjo.
Aš dabar maniausi, kad užsisakysiu iš JAV puslapio keletą priemonių, o pristatymo adresą anytos nurodysiu, kuri suplanavus ant Velykų pasirodyt. Būč litą kitą sutaupius rolleyes.gif

O ka pirkot ? pasidalinkit ar patiko ? 4u.gif
as siandien nusipirkau agurku paaakiu krema ir jazminu ir zaliosios arbatos kremuka veidui. Tureciau gauti uz poros dienu, parasysiu atsiliepimus ar tiko bigsmile.gif
Atsakyti
Bronzato dar nieks nebandet? Labai gundo, kad pigmentai is kakavos, pomidoru ir uogu, tik yra LT tik tamsiausia spalva bronzato, bijau kad per tamsi butu, norejau Hauschka pirkt, bet net susimeciau
Atsakyti
Na va jau gera savaite kaip naudoju agurkini paakiu kremuka ir jazminu ir zaliosios arbatos krema veidui. Ispudziai geri!! net labai ! Kremas puikiai tinka, oda lyg tapo kiek lygesne, skaisti, puikiai tepasi makiazo pagrindas, kremas pakankamai gerai drekina, nors ziema lyg dar daugiau noretusi drekinimo, bet manau pavasariui , vasarai puikiai tiks. Nors vasarai zadu pirkti argano krema su SPF. gal kuri esat naudojusi argano kremuka su SPF 30 ? ar gerai drekina ?
Paakiu kremas irgi patiko ir tiko, tai pirmasis mano paakiu kremas, tai kazka labai gero ar blogo negaliu pasakyti, naudoju ryte ir vakare,patinka kvapas. Gundausi pirkti kuno krema , tik nezinau kokio kvapo, turejau meginelius vynuogiu ir kokosu, tai kvapai labai stiprus, noreciau kazko gaivesnio 4u.gif
Atsakyti
Supykau ant prausimosi putu - visai normaliai jos man naudojosi, nors ir buvau kiek nusivylus, kad putos (JAV puslapyje neaiskiai parasyta, nes tik raso 'foaming body wash', t.y. supratau, kad putojantis, bet ne kad prausiklis-putos). Na o bet taciau, isnaudojau tik koki trecdali ir vakar maudantis spaudziu pompa, o ten ne putos, o skystimas bega, daugiau paspaudinejus pradejo vietom toki paputojusi vandenuka purkst, o kitais kartais tik skystimeli.... doh.gif

QUOTE(egluciukas @ 2013 02 19, 14:43)
Gundausi pirkti kuno krema , tik nezinau kokio kvapo, turejau meginelius vynuogiu ir kokosu, tai kvapai labai stiprus, noreciau kazko gaivesnio  4u.gif

Man obuoliu labai patiko - rugstele jauciasi, nestiprus kvapas, bet sitas man labai greitai nuo kuno nugaruoja. Koks medaus (nepamenu su kuo), vynuogiu, vaniles ar kokoso man ilgiau uzsiuodzia ant kuno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 20 vasario 2013 - 03:03
spalvos labai jau ryskios ir nenaturalios. Na pabandykit naturaliam kremuke tokia spalva isgauti. Jau vien del to man nepatikimai atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2013 02 19, 15:43)
.. kremas pakankamai gerai drekina, nors ziema lyg dar daugiau noretusi drekinimo, bet manau pavasariui , vasarai puikiai tiks.

egluciukas jei dar truksta ziema drekinimo, siulau tau naktini balzama ar seruma panaudot nakciai. Man gerai jie padeda tiek ziema kai salciau ir odai reikia spec. prieziuros, tiek vasara kai daugiau ant saules bunu. As naudojus Superfruits (ju balzamas man labai skaniai kvepia smile.gif ) bet manau betkuris 100pure balzamas ar serumas turetu tau tikti.

O is kuno kremu as esu bandzius gal kokius 4 skonius.. tai kadangi man saldus kvapai nepatinka, as likau istikima gaiviam citrininiam Mejer Lemon kvapui.
Šiaip zaliuju citrinu kemas manau turetu buti svelnesnio kvapo nei mejerio citrinu, jei spresti pagal prausiklius. Nes kada bandziau zaliuju citrinu prausikli jis vos lengva kvapa turejo, o citrininis labai citrinom kvepejo 4u.gif

Shopingas gal tau brokuotas prausiklio buteliukas pakliuvo, nes ten putas is to vandenelio padaro tas antgalis g.gif
Papildyta:
QUOTE(Luti @ 2013 02 20, 14:04)
spalvos labai jau ryskios ir nenaturalios. Na pabandykit naturaliam kremuke tokia spalva isgauti. Jau vien del to man nepatikimai atrodo  schmoll.gif

idomu, apie kokias spalvas kalbate? kad 100pure kremai nespalvoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 02 20, 12:04)
spalvos labai jau ryskios ir nenaturalios. Na pabandykit naturaliam kremuke tokia spalva isgauti. Jau vien del to man nepatikimai atrodo  schmoll.gif

Ant gaminiu rasoma sudetis, ji negali buti melaginga. As kai pirma karta pamaciau sia kosmetika, man irgi per gerai pasirode, del to labai knieti isbandyt. Labiausiai ir sudomino naudojami pigmentai. Isgauti spalva naturaliom priemonem labai realu, pati namie turiu naturaliu pigmentu muilo gamybai, tik kad pas mane oksidai, kurie dazniausiai ir naudojami nat. kosmetikos gamyboje, o cia vaisu pigmentai, dar nemacius niekur parduodamos kosmetikos su vaisiu pigmentasi, bet tikrai tai realu, nes ten kur pirkdavau priemones kosmetikos gamybai galima isigyti ir vaisiu pigmentu.
Atsakyti
na galbut. Nes tas naturalu ir ekologiska man nera sinonimai, o ten tiek daug spalvu kad kazkaip abejoju. Bet visko gali but smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Z-baby @ 2013 02 20, 13:09)
Shopingas gal tau brokuotas prausiklio buteliukas pakliuvo, nes ten putas is to vandenelio padaro tas antgalis  g.gif

Tai man putas ir spaude kelis menesius, viskas normaliai buvo, jau trecdali nunaudojau ir visai pradejo patikt ir kaip tycia dabar prasidejo nesamones. sad.gif Galvojau neskalsus bus, bet skalsiai naudojasi kaip putos, bet jei toliau tik vandenukas begs, tai tikrai greitai issinaudos...

QUOTE(Luti @ 2013 02 20, 17:17)
na galbut. Nes tas naturalu ir ekologiska man nera sinonimai, o ten tiek daug spalvu kad kazkaip abejoju. Bet visko gali but smile.gif

Nesupykit, bet man kartais juokingi tokie viskuo netikintys zmones... Tikrai nera taip paprasta bet koki produkta pagamint, uzrasyt kokia nori sudeti ir pardavinet. schmoll.gif Viskas turi praeit tam tikrus patikrinimus, leidimus ir tt...

Tikrai nematau kodel is vaisiu pigmentu negali but gaunamos tokios spalvos - na pvz kad ir mineraline kosmetika juk irgi turi seseliu galybe spalvu ir viskas ten is gamtos. Tai taip ir su vaisiu/uogu spalvomis - kokia vysnia nudazo rankas, tai kodel negali lupdazyje ta spalva but.
Atsakyti
Parasiau savo problemas gamintojui - atrase ir pasiule arba nauja pompa atsiust, arba grazint produkta ir store credit gaut. thumbup.gif As pompa paimsiu - vistik noriu sunaudot tas putas.
Atsakyti