QUOTE(Z-baby @ 2013 02 10, 16:54)
Man UK ir Ispanijoj irgi į Didžiosios Britanijos permeta www.100percentpure.eu. Jei naršau lietuvių kalba meta į lietuvišką. Lietuvoje rodo lietuvišką.
Nors man tai jokio skirtumo kurį rodo, nes prekės tos pačios, aprašmai irgi, tik iš lietuviškos pigiau pirkti nes iš anglijos siuntimas 20 svarų į Lietuvą. Amerikoj kainos mazesnes, bandziau siustis i LT, bet pridejus visus tarpinikavimo, siuntimo ir kt. mokescius gaunasi ne ka nepigiau, tik uztrunka ilgai.. tai nebevargstu lietuviškam perku.
Nors man tai jokio skirtumo kurį rodo, nes prekės tos pačios, aprašmai irgi, tik iš lietuviškos pigiau pirkti nes iš anglijos siuntimas 20 svarų į Lietuvą. Amerikoj kainos mazesnes, bandziau siustis i LT, bet pridejus visus tarpinikavimo, siuntimo ir kt. mokescius gaunasi ne ka nepigiau, tik uztrunka ilgai.. tai nebevargstu lietuviškam perku.

Gavau kątik iš 100pure.lt atsakymą, kad tai yra gamintojų neva sprendimas peradresuoti tiesiai į distribiutorių tinklalapį, nes bet kokiu atveju iš JAV į LT siuntimas nėra galimas

Na, teks pirkti iš čia