QUOTE(kamiliuke @ 2013 02 07, 17:23)
Sveikos mergaites! Noriu patarimo,ruosiuosi kepti torta,ka galetumete parekomenduoti,koki biskvita kepti,o ju ivairove ir pasirinkimas didelis...Kas butu skanu ir tvirta triju aukstu tortui?Aciu uz patarimus is anksto.
Nežinia, kokį pertepimą darysit, Rafaelo biskvitas man greičiausias ir puriausias, bet vėlgi, reiktų derinti prie pertepimo.
QUOTE(Aglėja @ 2013 02 07, 17:51)
Na,kremo jei lieka,ne problema sunaikint jį
O kremo užtenka iš vienos normos?Mano irgi 24 cm,galvoju gal kremo daugiau daryt
visiškai užtenka
QUOTE(saulyte33 @ 2013 02 08, 13:58)
Ot konditerė

Tikrai dėjau ne ml, o gramais. Gramais reikėjo pamažint... Na va, bus dirbt naktimis.
tuomet akmenėlis turėjo gautis