Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

Gal galite padėti, man atrodo, kad auginu Pot. Shinfong Honey Happy New Year. Pirkau nukainuotą ir nebuvo jokio pavadinimo. Lygtais spėliojau, kad miltoniopsis čia. Kaip ją auginti, ar reikia jai kokių specialių auginimo sąlgų?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 12 30, 20:14)
ne, Tinute, sausio pirmo.

Na vistiek grai data smile.gif Su artejanciu gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretulka @ 2012 12 30, 23:15)
Gal galite padėti, man atrodo, kad auginu Pot. Shinfong Honey Happy New Year. Pirkau nukainuotą ir nebuvo jokio pavadinimo. Lygtais spėliojau, kad miltoniopsis čia. Kaip ją auginti, ar reikia jai kokių specialių auginimo sąlgų?

Įdėkit nuotrauką, bus aiškiau, ar potinarą ar miltoniopsį auginat 4u.gif
Atsakyti
Seniai besirodžiau, tad

naminukas paphiopedilum
user posted image

Atsakyti
Su artejanciais 2013, mielosios 4u.gif Linkiu ateinanciais metais kolekcionieriaus isrankumo, kad namuos atsirastu ne daug eiliniu noru, o tikru perliuku. Ir zinoma, kad tie perliukai dziugintu neblestanciu zydejimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 12 31, 03:21)
Seniai besirodžiau, tad

naminukas paphiopedilum

Grazuolis 4u.gif

4u.gif Visoms orchideju myletojoms linkiu nuostabiu 2013-tuju!! Manau ateinantys taip pat dziugins galbut net nuostabesniais ziedais! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lasvegiete: 31 gruodžio 2012 - 15:12
QUOTE(Tina* @ 2012 12 30, 22:33)
Su artejanciu gimtadieniu  4u.gif

ačiūkas 4u.gif
Visoms saulėtų, gėlėtų, pinigingų metų 4u.gif
Atsakyti
Gerų ir spalvingų ateinančių Naujųjų Metų! 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Nuostabūs žiedai - ir psychopsis, ir raibuolė wub.gif

Gerų visoms metų ir žmogiškaja, ir "gėliškaja" prasme thumbup.gif Kad svajonės pildytųsi, kad gėliukai puikiai augtų bei žydėtų wub.gif

..................

Aš irgi suvedžiau sąskaitas su "sąžine" ir likau visiškai patenkinta - daug pirkau, bet dabar, iš laiko perspektyvos pažiūrėjusi, neatsisakyčiau nei vieno gėliuko. Vadinasi visų reikėjo ir visoms orchytėms buvo lemta į mano namus atkeliaut 4u.gif

Ir didelis džiaugsmas, kad dabar žiema, šiokia tokia pertrauka orchidėjų pirkime, tai yra galimybė ramiai ir niekur neskubant pasidžiaugti turimomis bei smagiai vakarais patyrinėt/padėliot/pabraukyt/papildyt svajonių sąrašą biggrin.gif
Atsakyti
su naujais 4u.gif
Atsakyti
Su Naujais 4u.gif
Pačių nuostabiausių žiedų wub.gif
Atsakyti
wooow kokios orhidejos!!
Atsakyti