QUOTE(Merii @ 2012 12 30, 20:14)
Na vistiek grai data

QUOTE(loretulka @ 2012 12 30, 23:15)
Gal galite padėti, man atrodo, kad auginu Pot. Shinfong Honey Happy New Year. Pirkau nukainuotą ir nebuvo jokio pavadinimo. Lygtais spėliojau, kad miltoniopsis čia. Kaip ją auginti, ar reikia jai kokių specialių auginimo sąlgų?
Įdėkit nuotrauką, bus aiškiau, ar potinarą ar miltoniopsį auginat

Su artejanciais 2013, mielosios
Linkiu ateinanciais metais kolekcionieriaus isrankumo, kad namuos atsirastu ne daug eiliniu noru, o tikru perliuku. Ir zinoma, kad tie perliukai dziugintu neblestanciu zydejimu

QUOTE(nila_ks @ 2012 12 31, 03:21)
Seniai besirodžiau, tad
naminukas paphiopedilum
naminukas paphiopedilum
Grazuolis

QUOTE(Tina* @ 2012 12 30, 22:33)
ačiūkas

Visoms saulėtų, gėlėtų, pinigingų metų

Gerų ir spalvingų ateinančių Naujųjų Metų!

Nuostabūs žiedai - ir psychopsis, ir raibuolė
Gerų visoms metų ir žmogiškaja, ir "gėliškaja" prasme
Kad svajonės pildytųsi, kad gėliukai puikiai augtų bei žydėtų
..................
Aš irgi suvedžiau sąskaitas su "sąžine" ir likau visiškai patenkinta - daug pirkau, bet dabar, iš laiko perspektyvos pažiūrėjusi, neatsisakyčiau nei vieno gėliuko. Vadinasi visų reikėjo ir visoms orchytėms buvo lemta į mano namus atkeliaut
Ir didelis džiaugsmas, kad dabar žiema, šiokia tokia pertrauka orchidėjų pirkime, tai yra galimybė ramiai ir niekur neskubant pasidžiaugti turimomis bei smagiai vakarais patyrinėt/padėliot/pabraukyt/papildyt svajonių sąrašą

Gerų visoms metų ir žmogiškaja, ir "gėliškaja" prasme

..................
Aš irgi suvedžiau sąskaitas su "sąžine" ir likau visiškai patenkinta - daug pirkau, bet dabar, iš laiko perspektyvos pažiūrėjusi, neatsisakyčiau nei vieno gėliuko. Vadinasi visų reikėjo ir visoms orchytėms buvo lemta į mano namus atkeliaut

Ir didelis džiaugsmas, kad dabar žiema, šiokia tokia pertrauka orchidėjų pirkime, tai yra galimybė ramiai ir niekur neskubant pasidžiaugti turimomis bei smagiai vakarais patyrinėt/padėliot/pabraukyt/papildyt svajonių sąrašą

su naujais

Su Naujais
Pačių nuostabiausių žiedų

Pačių nuostabiausių žiedų

wooow kokios orhidejos!!