Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

QUOTE(loretulka @ 2013 01 11, 11:08)
Jus jau profesionale, sveikinu su pumpuriukais, aš irgi lakstau aplink, jei tik pamatau, kad jau tuoj tuoj bus  lotuliukas.gif atrodo, galetu ir greiciau augti ir prazysti

Dėkui už komplimentą, bet aš nuo profesionalumo dar už daug kilometrų stoviu biggrin.gif Kad jau gerai pažįstu savo gėlytes ir kad jau neblogai moku jas auginti gal ir galėsiu pasakyt po kokių dešimties metelių blush2.gif

Vakar ramiai apėjau gėliukus, apžiūrėjau ir n-tąjį kartą sau patvirtinau, jog man labiausiai ir patinka, ir tinka, ir noriai auga phalaenopsiai bei raibuolės. Peržiūrėjau per pastaruosius metus sudarytą norų sąrašą (dariau korekcijas mažindama norus - čia kaip iš pradžių norisi bet kokių saldumynų, o kai prisiragauji, tai jau norisi tik "perliukų") ir pasirodo, kad 99% norimų augalėlių būtent ir yra tokios thumbup.gif
Atsakyti
Kviečiame į seminarą Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2013 01 11, 16:34)

oi super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2013 01 11, 16:34)

kaip puiku smile.gif dabar melskimės,kad būtų geri orai,labai norėčiau atvažiuoti paklausyti šios paskaitos smile.gif

Ne į temą, pastebėjau,kad iš mano albumo public.fotki dingo keletas nuotraukų,tokio bajerio dar nemačiau g.gif gal esat kas susidūrę?
Atsakyti
Štai ir keletas mano naujesnių naminių žiedeliukų (dar laaaaaabai daug visokiausių pažadų laukia, tik labai jau jie lėti biggrin.gif )

Rožinis miniukas kelis žiedelius išksleidė ir dar žada žiedstiebį ilgint. Paprastutis tik lapukai margi (įdomiausia, kad senesnieji buvo ryškiai dėmėti, kaip kokio Stiuartiana, o nauji auga tamsiai žali su vos vos šviesesnėm dėmėm - gal dar sakau pasikeis) g.gif

user posted image

user posted image

Dar viena raibuoliukė išsilukšteno - šiai jau teko žiedstiebį kiek prisegt, nes toooooookio ilgio išaugo, kad didelės žiedo "galvos" tiesiog nenulaikė ir ji linko iki pat žemės biggrin.gif

user posted image

user posted image

Ir kai tik pražydo, išsikraustė ši raibuolė ant raibuolių "pakylos"

user posted image

O vat taip šią akimirką atrodo gelbėjamas didelis phalaenopsis (kur jau minėjau, jog radau didelį phal. išmestą pas kaimynus į komposto krūvą ir ten praleidusį naktį kai buvo porą laipsnių minus doh.gif ) - aišku nušalusius lapus numėtė per savaitę, bet po kelių mėnesių ramybės jau net trys keikiai lenda thumbup.gif Oi jaučiu, kad antrą gyvenimo šansą jis ateityje išnaudos su kaupu ir man žiedais atsidėkos wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 01 11, 17:34)
kaip puiku smile.gif dabar melskimės,kad būtų geri orai,labai norėčiau atvažiuoti paklausyti šios paskaitos smile.gif

Ne į temą, pastebėjau,kad iš mano albumo public.fotki dingo keletas nuotraukų,tokio bajerio dar nemačiau g.gif gal esat kas susidūrę?

Eliss, pas mane ta pati situacija, bandziau ikelti is naujo, tai is vis nekelia g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 01 11, 17:34)

ta prasme nuotraukos vieta yra, užrašas, t.y. pavadinimas kokia tai buvo nuotrauka yra, o vietoj pačios foto baltas langas? Jei taip, tai man kelis kartus yra taip buvę - nieko nedariau ir kitą dieną tos fotografijos atsirado ir jas buvo galima matyt kaip iki tol 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2013 01 11, 18:17)
Eliss, pas mane ta pati situacija, bandziau ikelti is naujo, tai is vis nekelia g.gif

ir man nekėlė,bet per kitur keliu dabar.

QUOTE(mumrikas @ 2013 01 11, 18:19)
ta prasme nuotraukos vieta yra, užrašas, t.y. pavadinimas kokia tai buvo nuotrauka yra, o vietoj pačios foto baltas langas? Jei taip, tai man kelis kartus yra taip buvę - nieko nedariau ir kitą dieną tos fotografijos atsirado ir jas buvo galima matyt kaip iki tol  4u.gif

ir baltas langas, ir išvis nėr,tai atsiranda,tai dingsta.Žodžiu, netvarka, ne visas nuotraukas turiu kompe,tai gaila būtų jei dingtų visai rolleyes.gif
Atsakyti
Mano "orchidėjiniai pažadukai" biggrin.gif Čia tik kelis nuo lentynos pagriebiau - dar daug orchyčių žiedstiebius auginasi thumbup.gif

Oncidium Twinkle Red Fantasy

user posted image

user posted image

Doritaenopsis (Jim x Phal. Golden Peoker) Black Bird - šis dar ir milžiniškus lapus ėmė augintis blink.gif

user posted image

Raibuolių trijulė nusprendė žiedais pradžiugint, o pirmoji eilėje Paphiopedilum Vinicolor

user posted image

user posted image

Paphiopedilum Delenatii alba

user posted image

Paphiopedilum Armeniacum

user posted image
Atsakyti
Kiek žiedelių nusimato wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mumriko geles wub.gif wub.gif wub.gif
Jau juodai pavydziu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mumrikai, super pumpurai. Man atrodo, kad jus turbut orchidejom idealios salygos augti, kad taip gausiai ziedais atsidekoja bigsmile.gif
Atsakyti