Sveiki, norejau pasidalinti savo istorija.problema prasidejo pries kokius 4metus.gyvenu anglijoje. pajutau,kad slapimo pulse pasidare labai jautri pradejau lankytis pas daktarus cia.is pradziu vartojau gal kokius 7men antibiotikus kurie man nepadejo.gavau siuntima I ligonine ten dare tyrimus nieko ipatingo nerado pasake tik kad mano slapimo pulse yra perpus mazesne nei kitu,todel ir jautri.Dare bandymus,vaistai,kurie man nepadejo.leido BOTOLINA. JIS kuriam laikui padejo kazkiek pulse buvo ne tokia jautri bet po keliu men.vel tas pats. Buvau labai nervinga,dirgli,stresas,galvojau ,kad isprotesiu nesupratau kas darosi.Dingo miegas,noras linksmintis,susitikti su draugais,noras gyventi.NOREJAU tik issiemogoti nors viena nakti. NUSPRENDZIAU isbandyti KINU medicina. Labai geras daktaras man jo zoleles padeda nusiraminti,miegoti palaikyti blaivu prota

nors nevisada .kartais jauciuosi gerai kartais blogai mano smegenys tik ir galvoja apie toleta visur ir visada taip noreciau pamirsti....
NEBEISTVERUSI gryzau namo i LIETUVA GALVOJAU PASIDARYSIU TYRIMUS IR BUS BAIGTA. NUVAZIAVAU I VILNIAUS GRYBO GATVE KLINIKA. Padare tyrimus inkstai tvarkoj,kraujas tvarkoj zodziu viskas gerai nieko nerado.nusiunte pas urologa israse DETRUSITOL .GERIAU IR GERIU PO SIOL. Slapimo raumenys tvirtesni.norejau susitvarkyti sia problema nes labai noriu vaiku,ir labai bijau.buvau pastojusi jau 2kartus.turejau persileidima.daktarai sako pirma man reiktu pagimdyti paskiau kazka galvoti nes gal bus pagerejimas.nors man atrodo kad bus blogiau.visada turiu stresa einant i toleta jai jau karta nuejau galvoju iskart ar leksiu po 10min.ar veliau kaip bus.darbe kartais jauciuosi blogai dirbu kasoje tai kai kurios dienos man kosmaras jauciuosi tokia isitempusi.bet vis dar vaistau pas kinu daktara perku is jo ten tokie milteliai kaip arbata nezinau kas ieina i vidu bt jauciuosi geriau.mano net kraujospudis buvo padidejas tikrinausi ir del to bt nieko sako stresas nervai o del ko aisku del pusles

bandziau hipnoze,masazus,meditacija,ranku, kristalu gydyma jausmas geras bt nu tam kartui.radusi si puslapi supratau kad esu ne viena kazkaip lengviau viduje pasidare,nes aplinkui mane supa normalus zmones jauciu kad jie nesupranta manes kaip zmogus turi jaustis tokioje situacijoje.kur beeinu ,vaziuoju ar jai turiu but kazkur jau pradedu stresuoti kaip bus,kaip jausiuos,kur bus toletas ir panasiai

kosmaras o ne gyvenimas.manau daktarai turetu placiau kalbeti ir padeti kuo skubiau tokioje situacijoje nes zmogus isivaro sau stresa,depresija,kuris kenkia dar labiau tokioje situacijoje.bijau kad tai nebutu visam gyvenimui.......