Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Taurė @ 2013 01 07, 15:41)
Domicele, ar buna zmogus neblaivus dar, jei is vakaro isgere alaus buteliuka, o ryte vaziuos issimiegojes ? As tai vaziuju ryte po vakare isgerto vyno, o neissimiegojus, bet negerus nieko is vakaro, nevaziuoju.

Jei praejo 10 val.-drasiai gali vaziuoti,per tiek alkoholis issiskaido...aisku,jei nedaug isgerta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 01 04, 21:23)
Veidrodelius reik nusivalyti-labai rizikinga tai vaziuoti nieko nematant...

nusivalau jei būna apšalę. Anksčiau valydavau kai ir šlapi būdavo, dbr žiūriu, kad nebevalau ir netrukdo man tie lašai. g.gif vistiek lempos matosi, o dažnai ir per salono veidrodį žiūriu, ir per petį.
Papildyta:
QUOTE(Elludrill @ 2013 01 05, 11:01)
Labas,
Man kaip pradedančiąjai iškilo vienas klausimas. Yra Kaune Vilijampolėje viena vieta (gatvės tiksliai nežinau, bet gal Kėdainių  g.gif ) ties Vilko teritorija. Įmetu pabraižyta schemutę ČIA

Čia klausimas ar gali įsukt per raudoną? Kai jiem būna raudona, tau žalia ir nėra kur važiuot? Manau jei yra vietos, kad ir į priekį užlįst gali.
Papildyta:
QUOTE(*Change* @ 2013 01 05, 19:18)
Nudralinsi,kitaip nebus  biggrin.gif .
Papildyta:

Is vienos puses gerai,bet is kitos,ta savigrauza,tai nera gerai,tik nervus gadiniesi ir tiek,na,suklydai,kazka netaip padarei,visko visiems pasitaiko,net ir geriausi vairuotojai klysta,todel nereikia grauzti per daug saves smile.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kulnai nueis, o iš to graužimosi galima dar daugiau klaidų padaryt.
Papildyta:
QUOTE(Vėja2 @ 2013 01 06, 17:33)
sustojo per viduri, suruke cigarete, kol apsiramino ir nuvažiavo toliau

lotuliukas.gif užsimanai parūkyt, avarinis, ir jau degi cigaretę. biggrin.gif o vairuoja tai gal ir gerai, čia tik izdivonai. wink.gif
Papildyta:
QUOTE(*Change* @ 2013 01 07, 16:14)
Prajuokino su pasakymu,kad net is vakaro alaus isgerus nevaziuoja  biggrin.gif .Neperlenkit lazdos,merginos wink.gif.Is vakaro ir buteli sampano  isgerus vaziuoju biggrin.gif ,jokiu promiliu nelieka is po nakties.

drinks_cheers.gif kai mokiausi aiškino mums kaip ten skaičiuojasi tos promilės, pagal išgertą kiekį ir stiprumą. galima nesunkiai patiems apsiskaičiuot kiek laiko turi praeit, kad galėtum vairuot. Bet aš kai nieko nesirašiau tai jau ir neprisimenu. Bet svarbu ne išsimiegot, o svarbu, kad praeitų tam tikras laikas.
Už jus gali paskaičiuot. promilių skaičiuoklė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 07 sausio 2013 - 20:50
QUOTE(denaxa @ 2013 01 07, 11:24)
langa reiketu retkarciais su langu valikliu pravalyti,pageidautina su spiritiniu,kad gerai nuriebalinti-tada pavalius aprasojusi neissimurzina niekas... smile.gif

A, nu reiks pabandyti 4u.gif

QUOTE(Taurė @ 2013 01 07, 14:41)
Domicele, ar buna zmogus neblaivus dar, jei is vakaro isgere alaus buteliuka, o ryte vaziuos issimiegojes ?

Nu panos, pas mane yra toks isitikinimas ir su promilem cia nieko bendra neturi mirksiukas.gif
jei jau isgeriu, tai penktadieni ir zinau, kad nei sestadieni nei sekmadieni niekur nevaziuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
Labai labai naudinga info-perskaitykit ir kitiems papasakokit... smile.gif
http://www.cargonews...mes-video/?hash

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 08 sausio 2013 - 12:42
QUOTE(denaxa @ 2013 01 08, 13:40)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2013 01 07, 20:46)
nusivalau jei būna apšalę. Anksčiau valydavau kai ir šlapi būdavo, dbr žiūriu, kad nebevalau ir netrukdo man tie lašai. g.gif  vistiek lempos matosi, o dažnai ir per salono veidrodį žiūriu, ir per petį.

drinks_cheers.gif kai mokiausi aiškino mums kaip ten skaičiuojasi tos promilės, pagal išgertą kiekį ir stiprumą. galima nesunkiai patiems apsiskaičiuot kiek laiko turi praeit, kad galėtum vairuot.
ne visi važiuoja su įjungtom šviesom doh.gif , todėl vis tiek reikia atsargiai

skaičiuoklė gerai, bet aklai pasitikėti nereikėtų, nes organizmas - ne laikrodis, ne pagal kažkieno sugalvotas formules dirba smile.gif o vairuoti nemiegojus nemažiau pavojinga, nei išgėrus, tik tiek, kad promilių nepripūsi.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 01 08, 13:40)

Turbūt sunku su tais vilkikais, bet vistiek, gal įmanoma sureguliuot tuos veidrodėlius, juolab, kad ne vienas yra. Neįmanoma? na gerai, tada neįmanoma.
Kartą mūsų su legvuške vos neužspaudė toks. Rikiuojasi į pirmą juostą ir nemato, kad mes su golfuku pirmoj juostoj važiuojam. doh.gif Ratai tik artėja, vis artėja, mano ranka jau įsikibo į rankeną, žiū ko tais kelkraštis arti, tuoj griovys, gerai, kad kolega greit sureagavo ir užpypino. Paskui atsiprašė mūsų.

Aš veidrodėlius reguliuoju pgl straipsnį http://www.autoledi....io-veidrodelius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 08 sausio 2013 - 19:43
QUOTE(denaxa @ 2013 01 07, 13:16)
Jei praejo 10 val.-drasiai gali vaziuoti,per tiek alkoholis issiskaido...aisku,jei nedaug isgerta... ax.gif

kad kalba ėjo apie butelį alaus iš vakaro, o ne pasigėrimą.

QUOTE(Domicele @ 2013 01 08, 02:34)
A, nu reiks pabandyti  4u.gif
Nu panos, pas mane yra toks isitikinimas ir su promilem cia nieko bendra neturi  mirksiukas.gif
jei jau isgeriu, tai penktadieni ir zinau, kad nei sestadieni nei sekmadieni niekur nevaziuosiu  rolleyes.gif

Jūms tinka, super, bet skaityti, kad kitas žmogus yra neatsakingas, nes važiuoja ryte, po vakare išgerto butelio alaus gal nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2013 01 08, 10:34)
A, nu reiks pabandyti  4u.gif
Nu panos, pas mane yra toks isitikinimas ir su promilem cia nieko bendra neturi  mirksiukas.gif
jei jau isgeriu, tai penktadieni ir zinau, kad nei sestadieni nei sekmadieni niekur nevaziuosiu  rolleyes.gif

Vajetus,net 2 dienas nevaziuoji biggrin.gif ,na,cia jau kazkas negerai su tavo isitikinimais rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2013 01 08, 20:40)
Turbūt sunku su tais vilkikais, bet vistiek, gal įmanoma sureguliuot tuos veidrodėlius, juolab, kad ne vienas yra. Neįmanoma? na gerai, tada neįmanoma.
Kartą mūsų su legvuške vos neužspaudė toks. Rikiuojasi į pirmą juostą ir nemato, kad mes su golfuku pirmoj juostoj važiuojam. doh.gif Ratai tik artėja, vis artėja, mano ranka jau įsikibo į rankeną, žiū ko tais kelkraštis arti, tuoj griovys, gerai, kad kolega greit sureagavo ir užpypino. Paskui atsiprašė mūsų.

Aš veidrodėlius reguliuoju pgl straipsnį http://www.autoledi....io-veidrodelius

Sunkiasvorese neimanoma sureguliuoti taip,kad nebutu aklos zonos,ne lengvuske cia... ax.gif gali ju ten tu veidrodziu milijona prisikabinti-vis tiek ta zona bus,mazdaug tarp pirmo ir antro masinos trecdalio,ir labai didele... doh.gif
manes karta irgi vos fura i pievas nenuspaude...as persirikiavau i antra juosta,nes man kairen reikejo,furai irgi ten prireke ir jis pradejo rikiuotis,o as kaip tik akloj zonoj buvau,bliamba,ziuriu,kad teks i pieva sukti,jau pasidaviau link ten,o tuo paciu isejau is aklos zonos ir tada pamate mane...paskui buvo taip,kad as ji praleidziu,o jis bijo rikiuotis,tai ir vaziavom taip greta kuri laika doh.gif lotuliukas.gif O as signalo neradau,tai papypint neisejo-kai reikia greit,pradedu jo ieskoti ant posukiu rankeneles blink.gif doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2013 01 08, 20:49)
kad kalba ėjo apie butelį alaus iš vakaro, o ne pasigėrimą.

vis tiek 10 val.,kad nuliai butu-tada jau garantuotai buna nuliai...bet kadangi kiekvieno organizmas,taip pat ir svoris-skirtingi,tai,jei kepenys gerai skaldo alkoholi-gali ir maziau laiko uztekti,o kitam ir tu 10 gali neuztekti...Jei nejauti alkoholio poveikio,tai dar nereiskia kad ir promiliu jau nera... ax.gif Aplamai,geriausia butu tureti alkotesteri ir paprasciausiai pasimatuoti...tos 10 val-cia tik bendra taisykle,beje,as jos laikausi-net ir po butelio alaus,per daug darba branginu... ax.gif Alkotesteriu buna tokiu maziuku,prie raktu kabinamu,kaip tik toki nusipirkau,pigus jie,bet rodo tik ar yra,ar nera,o kiek-nelabai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2013 01 08, 21:40)

O aš kitaip sureguliuoju, kad šoninese veidrodeliuose dali savo mašinos kebulo matau, mane taip mokykloj išmokino , aišku yra ta akloji zona, kai pradejau važinet, tai pora kartu vos neužsiroviau blink.gif ,tai dabar visad pro petį pažiuriu, o man taip patogiau, nes kai taip sureguliuota, matau už saves kiek galiu iki kitos mašinos pavažiuot atgal, ir jei už manes arti kas stovi, matau jo signalus posukio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 08 sausio 2013 - 21:57
QUOTE(Vėja2 @ 2013 01 08, 22:56)
O aš kitaip sureguliuoju, kad šoninese veidrodeliuose dali savo mašinos kebulo matau, mane taip mokykloj išmokino , aišku yra ta akloji zona, kai pradejau važinet, tai pora kartu vos neužsiroviau  blink.gif  ,tai dabar visad pro petį pažiuriu, o man taip patogiau, nes kai taip sureguliuota, matau už saves kiek galiu iki kitos mašinos pavažiuot atgal, ir jei už manes arti kas stovi, matau jo signalus posukio

As masinos kebula matau tik stipriai atsilenkus,vaziuodama-beveik ne...salono veidrodelis siek tiek pakreiptas i desine (butent toje puseje akloji zona buna didesne),kaires puses galinio lango nematau...aklu zonu-NERA thumbup.gif beje,kol buvo sureguliuoti kaip daugumoj vairavimo mokyklu moko-aklos zonos buvo,nemazos tokios... ax.gif
Gaila,kad darbineje neina taip sureguliuoti... schmoll.gif
Atsakyti