QUOTE(Kliamka @ 2013 01 08, 20:40)
Turbūt sunku su tais vilkikais, bet vistiek, gal įmanoma sureguliuot tuos veidrodėlius, juolab, kad ne vienas yra. Neįmanoma? na gerai, tada neįmanoma.
Kartą mūsų su legvuške vos neužspaudė toks. Rikiuojasi į pirmą juostą ir nemato, kad mes su golfuku pirmoj juostoj važiuojam.

Ratai tik artėja, vis artėja, mano ranka jau įsikibo į rankeną, žiū ko tais kelkraštis arti, tuoj griovys, gerai, kad kolega greit sureagavo ir užpypino. Paskui atsiprašė mūsų.
Aš veidrodėlius reguliuoju pgl straipsnį
http://www.autoledi....io-veidrodelius
Sunkiasvorese neimanoma sureguliuoti taip,kad nebutu aklos zonos,ne lengvuske cia...

gali ju ten tu veidrodziu milijona prisikabinti-vis tiek ta zona bus,mazdaug tarp pirmo ir antro masinos trecdalio,ir labai didele...
manes karta irgi vos fura i pievas nenuspaude...as persirikiavau i antra juosta,nes man kairen reikejo,furai irgi ten prireke ir jis pradejo rikiuotis,o as kaip tik akloj zonoj buvau,bliamba,ziuriu,kad teks i pieva sukti,jau pasidaviau link ten,o tuo paciu isejau is aklos zonos ir tada pamate mane...paskui buvo taip,kad as ji praleidziu,o jis bijo rikiuotis,tai ir vaziavom taip greta kuri laika

O as signalo neradau,tai papypint neisejo-kai reikia greit,pradedu jo ieskoti ant posukiu rankeneles
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2013 01 08, 20:49)
kad kalba ėjo apie butelį alaus iš vakaro, o ne pasigėrimą.
vis tiek 10 val.,kad nuliai butu-tada jau garantuotai buna nuliai...bet kadangi kiekvieno organizmas,taip pat ir svoris-skirtingi,tai,jei kepenys gerai skaldo alkoholi-gali ir maziau laiko uztekti,o kitam ir tu 10 gali neuztekti...Jei nejauti alkoholio poveikio,tai dar nereiskia kad ir promiliu jau nera...

Aplamai,geriausia butu tureti alkotesteri ir paprasciausiai pasimatuoti...tos 10 val-cia tik bendra taisykle,beje,as jos laikausi-net ir po butelio alaus,per daug darba branginu...

Alkotesteriu buna tokiu maziuku,prie raktu kabinamu,kaip tik toki nusipirkau,pigus jie,bet rodo tik ar yra,ar nera,o kiek-nelabai...