QUOTE(denaxa @ 2013 01 05, 19:33)
Gryna teisybe...

man kolegos visada irgi taip sako...

Stengiuosi persiaukleti,bet tai nera taip lengva...Buvo man cia toks atvejis,metus dar tik parke tedirbus...21 marsrutas,baigiu pirma pamaina,minu pietums i Gostauto gatve,mintys jau namie...vnz...Sankryza pries Zalia tilta,sukt i kaire,laukiu sviesoforo...jis jau keiciasi,as tikra,kad uzsidegs dabar rodykle kairen,ivarau i sankryza,o ji,zaraza,neuzsidege!!! Vnz.,as sankryzoje,is priekio i mane varo lengvuskes belekaip trim eilem,autobuso,net ir apsizioplinusio,vien is principo nieks nepraleis

laime,is priekio kolegos vaziavo,du ilgi-jie blokavo kelia ir as galejau pravaziuoti...is gedos,maniau,kiaurai zeme sulysiu...

man cia atrode jau labai labai baisus dalykas (ir dabar taip atrodo...

)kelias dienas labai blogai jauciausi,prisiminus net karsta daresi,geda baisuline...

O papasakojau vienam kolegai,senam vairuotojui-tas tik pasijuoke,sako-ot,ko cia gedytis,jokia cia ne geda,cia visiems pasitaiko...neimk i galva ir sveikata saugok...
bet po sito atvejo jau neberaunu is anksto i sankryza

Tik prie Akropolio,nes ten visada vienodu ciklu sviesoforas dirba,nekeicia,kaip kitur...
Matyt,turejo taip atsitikti,kad pasimokytum

,va,dabar jau neleki,kaip dauguma,net nesulauke zalios

,gera pamoka turejai ir tiek,kaip kitaip ismoksim elgtis teisingai,jei niekados neklysim

.As irgi is tu,kurios susinervina del to,kad suklysta,siandien isvaziavau is ziedo ne i ta juosta,nors atrode,kad vaziavau pagal punktyrus,o vyras pradejo rekti,kad ne ten,oi,kaip pasiutau,ir ant vyro,ir ant saves,nors tikrai atrode,kad gerai vaziuoju,o ten durnas ziedas,daug juostu,makalyne kazkokia

.Dabar jau zinosiu,kaip ten kas

.