Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(*Change* @ 2013 01 05, 19:18)
Is vienos puses gerai,bet is kitos,ta savigrauza,tai nera gerai,tik nervus gadiniesi ir tiek,na,suklydai,kazka netaip padarei,visko visiems pasitaiko,net ir geriausi vairuotojai klysta,todel nereikia grauzti per daug saves smile.gif .

Gryna teisybe... drinks_cheers.gif man kolegos visada irgi taip sako... doh.gif Stengiuosi persiaukleti,bet tai nera taip lengva...Buvo man cia toks atvejis,metus dar tik parke tedirbus...21 marsrutas,baigiu pirma pamaina,minu pietums i Gostauto gatve,mintys jau namie...vnz...Sankryza pries Zalia tilta,sukt i kaire,laukiu sviesoforo...jis jau keiciasi,as tikra,kad uzsidegs dabar rodykle kairen,ivarau i sankryza,o ji,zaraza,neuzsidege!!! Vnz.,as sankryzoje,is priekio i mane varo lengvuskes belekaip trim eilem,autobuso,net ir apsizioplinusio,vien is principo nieks nepraleis doh.gif laime,is priekio kolegos vaziavo,du ilgi-jie blokavo kelia ir as galejau pravaziuoti...is gedos,maniau,kiaurai zeme sulysiu... blush2.gif blush2.gif blush2.gif man cia atrode jau labai labai baisus dalykas (ir dabar taip atrodo... blush2.gif )kelias dienas labai blogai jauciausi,prisiminus net karsta daresi,geda baisuline... doh.gif O papasakojau vienam kolegai,senam vairuotojui-tas tik pasijuoke,sako-ot,ko cia gedytis,jokia cia ne geda,cia visiems pasitaiko...neimk i galva ir sveikata saugok... doh.gif
bet po sito atvejo jau neberaunu is anksto i sankryza doh.gif Tik prie Akropolio,nes ten visada vienodu ciklu sviesoforas dirba,nekeicia,kaip kitur... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 01 05, 19:33)
Gryna teisybe... drinks_cheers.gif man kolegos visada irgi taip sako... doh.gif  Stengiuosi persiaukleti,bet tai nera taip lengva...Buvo man cia toks atvejis,metus dar tik parke tedirbus...21 marsrutas,baigiu pirma pamaina,minu pietums i Gostauto gatve,mintys jau namie...vnz...Sankryza pries Zalia tilta,sukt i kaire,laukiu sviesoforo...jis jau keiciasi,as tikra,kad uzsidegs dabar rodykle kairen,ivarau i sankryza,o ji,zaraza,neuzsidege!!! Vnz.,as sankryzoje,is priekio i mane varo lengvuskes belekaip trim eilem,autobuso,net ir apsizioplinusio,vien is principo nieks nepraleis doh.gif laime,is priekio kolegos vaziavo,du ilgi-jie blokavo kelia ir as galejau pravaziuoti...is gedos,maniau,kiaurai zeme sulysiu... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif man cia atrode jau labai labai baisus dalykas (ir dabar taip atrodo... blush2.gif )kelias dienas labai blogai jauciausi,prisiminus net karsta daresi,geda baisuline... doh.gif  O papasakojau vienam kolegai,senam vairuotojui-tas tik pasijuoke,sako-ot,ko cia gedytis,jokia cia ne geda,cia visiems pasitaiko...neimk i galva ir sveikata saugok... doh.gif
bet po sito atvejo jau neberaunu is anksto i sankryza doh.gif  Tik prie Akropolio,nes ten visada vienodu ciklu sviesoforas dirba,nekeicia,kaip kitur... doh.gif

Matyt,turejo taip atsitikti,kad pasimokytum smile.gif ,va,dabar jau neleki,kaip dauguma,net nesulauke zalios biggrin.gif ,gera pamoka turejai ir tiek,kaip kitaip ismoksim elgtis teisingai,jei niekados neklysim smile.gif .As irgi is tu,kurios susinervina del to,kad suklysta,siandien isvaziavau is ziedo ne i ta juosta,nors atrode,kad vaziavau pagal punktyrus,o vyras pradejo rekti,kad ne ten,oi,kaip pasiutau,ir ant vyro,ir ant saves,nors tikrai atrode,kad gerai vaziuoju,o ten durnas ziedas,daug juostu,makalyne kazkokia doh.gif .Dabar jau zinosiu,kaip ten kas biggrin.gif .
Atsakyti
Aš irgi maximaliste, labai imu į galvą viską jei kokia ir smulkmena, ir labai pavydžiu tiem, kas neima į galvą, , mano viena buvusi bendradarbe, bar neturint 2 metų vairavimo, pareiške, kad vairuoja ji labai gerai, leidžia sau išgert už vairo alaus butelį blink.gif ,o užgesus viena karta Geležinio vilko g. sustojo per viduri, suruke cigarete, kol apsiramino ir nuvažiavo toliau, bet svarbiausia kad patvirtino ,važiuoja jinai labai gerai blink.gif blink.gif blink.gif ,tai kad visur turi but saikas
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 01 04, 11:15)
O tai kam laukti? Imi skudura ir nugriebi per kelias sekundes pries isvaziuodama...

As kai su skudureliu nuvalau, man kazkaip išsiterlioja, dar blogiau matosi, gal sakau reik kazkaip juos tropniai nuvalyti, gal nuriebalinti, net nezinau kodel taip išsipeckioja g.gif

QUOTE(Vėja2 @ 2013 01 06, 16:33)
leidžia sau išgert už vairo alaus butelį 

nu jooo blink.gif cia tai jau tikrai "gera" vairuotoja doh.gif
as tai jei zinau, kad vairuosiu, net is vakaro alaus nedrysciau gerti schmoll.gif

i mane penktadieni vos neipliurino doh.gif
didele sankryza, , man užsidege zalia, varau tiesiai, kol ivaziavau i sankryza, priešais vaziuodamas vienas masiniukas spejo dar sukti kairen ir kitas pamaste, kad irgi spes, sukdamas varo tiesiai i mane, as ant gazo, nes jau rietsa matau bus, tai gerai, kad jis spejo vingiais mane apvaziuoti, kitaip butu tiesiai i mane ivares doh.gif
paskui vaziuoju ir mintyse analizuoju situacija, baisoka buvo, dar su vaiku vaziavau, vyro klausiau, kas cia buvo, sako tave turejo sukdami kairen praleisti, bet matyt pamaste, kad spes pralekti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2013 01 07, 09:32)
As kai su skudureliu nuvalau, man kazkaip išsiterlioja, dar blogiau matosi, gal sakau reik kazkaip juos tropniai nuvalyti, gal nuriebalinti, net nezinau kodel taip išsipeckioja  g.gif

Skuduras svarus turi buti,o langa reiketu retkarciais su langu valikliu pravalyti,pageidautina su spiritiniu,kad gerai nuriebalinti-tada pavalius aprasojusi neissimurzina niekas... smile.gif
Atsakyti
Domicele, ar buna zmogus neblaivus dar, jei is vakaro isgere alaus buteliuka, o ryte vaziuos issimiegojes ? As tai vaziuju ryte po vakare isgerto vyno, o neissimiegojus, bet negerus nieko is vakaro, nevaziuoju.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 07, 15:41)
Domicele, ar buna zmogus neblaivus dar, jei is vakaro isgere alaus buteliuka, o ryte vaziuos issimiegojes ? As tai vaziuju ryte po vakare isgerto vyno, o neissimiegojus, bet negerus nieko is vakaro, nevaziuoju.

Aš irgi važiuoju ir net minčių nekyla, kad nuo tokio kiekio ir tokio laiko tarpo reikėtų nevažiuoti.
Atsakyti
Prajuokino su pasakymu,kad net is vakaro alaus isgerus nevaziuoja biggrin.gif .Neperlenkit lazdos,merginos wink.gif.Is vakaro ir buteli sampano isgerus vaziuoju biggrin.gif ,jokiu promiliu nelieka is po nakties.
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 01 07, 16:14)
Prajuokino su pasakymu,kad net is vakaro alaus isgerus nevaziuoja  biggrin.gif .Neperlenkit lazdos,merginos wink.gif.Is vakaro ir buteli sampano  isgerus vaziuoju biggrin.gif ,jokiu promiliu nelieka is po nakties.

..jo, lieka tik galvos skausmas lotuliukas.gif

Aš jeigu blogai jaučiuosi ryte, vengiu vairuoti. Jei labai reikia važiuoju, bet kad be reikalo maltis su ta mašina tai ne. Žinau save, kad nėra susikaupimo doh.gif
Atsakyti
Mano baleika visa apkakota pauksciu, reik vezt i plovykla. Nagli pauksciai varo tiesiai ant langu doh.gif per savaitgali visa langu plovimo skysti isnaudojau per naglybes paukscius, nes per minu lauka sunkiai matesi lotuliukas.gif net sniego gremztuka teko panaudoti, tik valiau ne sniega, o kaku lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip smagu buvo šiandien vairuoti, mašina neužsnigta, eismo salugos geros, sniego niera, mašinų ne per daugiausiai, kad visa žiema taip būtu.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2013 01 07, 16:32)
..jo, lieka tik galvos skausmas  lotuliukas.gif

Aš jeigu blogai jaučiuosi ryte, vengiu vairuoti. Jei labai reikia važiuoju, bet kad be reikalo maltis su ta mašina tai ne. Žinau save, kad nėra susikaupimo  doh.gif

Jei labai bloga,tai ir as nevairuoju biggrin.gif ,bet dazniausiai gerai jauciuosi ax.gif .

QUOTE(Vėja2 @ 2013 01 07, 18:25)
Kaip smagu buvo šiandien vairuoti, mašina neužsnigta, eismo salugos geros, sniego niera,  mašinų ne per daugiausiai, kad visa žiema taip būtu.

Aha,kelias sausas,masinu mazai thumbup.gif .
Atsakyti