Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Vėja2 @ 2013 01 04, 17:26)
O veidrodeliai tai kažkodel nenusipučia, kol važiuoju, vos ne aklai tenka persirikuot, taip nieko nesimato,

as visada nusibraukiu veidrodelius pries sesdama i masina ax.gif
o del rasojimo, tai jo - isigijau skudureli ir nuvalau, kaip pataria denaxa 4u.gif mb aisku saiposi is mano nusibraukimu - kam veidrodelius valyt, juk ir taip (idomu kaip )viskas matosi lotuliukas.gif doh.gif kam langus is vidaus braukyt - juk nupus greit doh.gif lotuliukas.gif o pradzioj galima ir apgraibom pavaziuoti doh.gif biggrin.gif

beje, siandien manrods maciau denaxa uz dyyydelio vairo 4u.gif sauletekyje apie 11 val stovejom prie sviesoforo - as link miesto, denaxa link troleibusu ziedo 4u.gif taip norejau pamojuoti, nes i mane uzmete aki lotuliukas.gif wub.gif bet paskui susigedau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Favorites: 04 sausio 2013 - 16:23
QUOTE(Favorites @ 2013 01 04, 17:21)
as visada nusibraukiu veidrodelius pries sesdama i masina  ax.gif 
o del rasojimo, tai jo - isigijau skudureli ir nuvalau, kaip pataria denaxa  4u.gif  mb aisku saiposi is mano nusibraukimu - kam veidrodelius valyt, juk  ir taip (idomu kaip )viskas matosi  lotuliukas.gif  doh.gif  kam langus is vidaus  braukyt - juk nupus greit  doh.gif  lotuliukas.gif  o pradzioj galima ir apgraibom pavaziuoti  doh.gif  biggrin.gif 

beje, siandien manrods maciau denaxa uz dyyydelio vairo  4u.gif  sauletekyje apie 11 val stovejom prie sviesoforo - as link miesto, denaxa link  troleibusu ziedo  4u.gif  taip norejau pamojuoti, nes i mane uzmete aki  lotuliukas.gif  wub.gif  bet paskui  susigedau  rolleyes.gif

Ne mane matei-as siandien 56 marsrute dirbau,Fabijoniskes-centras per Zalia tilta... lotuliukas.gif Iki Sauletekio toloka.. ax.gif Ir 11 val. man jau paprastai buna pietu pertrauka,tokiu metu keliauju namucio,palikus masina kazkuriam ziede... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vėja2 @ 2013 01 04, 16:26)
Man kai stipriai aprasoja, tai kondiške įjungiu, greitai atleidžia, o su skudru man nepatinka, po to tokios kaip demes lieka , bet kartais patrinu, kai nervuoja

O veidrodeliai tai kažkodel nenusipučia, kol važiuoju, vos ne aklai tenka persirikuot, taip nieko nesimato, aš vis galvoju, kad Renaut turetu būti gal kažkur šildymas tų veidrodelių, bet man nešildo  unsure.gif

Veidrodelius reik nusivalyti-labai rizikinga tai vaziuoti nieko nematant...Ir varyk pas elektrika,tegu issiaiskina su tais veidrodeliais,ten nieku darbas pataisyt jei sugede-darbinej daznai genda,remontas paprastai kelias minutes trunka... ax.gif
beje,jei veidrodeliai nesildomi-labai nesunku padaryti,kad jie butu sildomi,bet kuris elektrikas viens du sutvarkytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 01 04, 22:23)
Ne mane matei-as siandien 56 marsrute dirbau,Fabijoniskes-centras per
Zalia tilta... lotuliukas.gif  Iki Sauletekio toloka.. ax.gif  Ir 11 val.
man jau paprastai buna pietu pertrauka,tokiu metu keliauju
namucio,palikus masina kazkuriam ziede... ax.gif

och biggrin.gif nu bet irgi buvo smulkute, su akinukais tongue.gif tai gerai, kad nemojavau biggrin.gif nors ir taip spoksojau nepadoriai ilgai 8-) bet db zinosiu, kad autobusus Vilniuje vairuoja ne viena simpatiska moteriskaite wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2013 01 04, 22:11)
och biggrin.gif nu bet irgi buvo smulkute, su akinukais tongue.gif tai gerai, kad nemojavau biggrin.gif nors ir taip spoksojau nepadoriai ilgai 8-) bet db zinosiu, kad autobusus Vilniuje vairuoja ne viena simpatiska moteriskaite wink.gif

Musu kazkur apie 40 ax.gif Yra viena biski i mane panasi (bet tik is tolo lotuliukas.gif ),bet ji ant trumpos dirba...tai dabar as galvoju,kas ten buvo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 01 04, 22:23)
Veidrodelius reik nusivalyti-labai rizikinga tai vaziuoti nieko nematant...Ir varyk pas elektrika,tegu issiaiskina su tais veidrodeliais,ten nieku darbas pataisyt jei sugede-

Na aš nesu įsitikinus, kad jie turi buti šildomi, bet skaičiau kad tu metu Renaut jungiant galinio lango šildymą isijungia ir veidrodeliai
Papildyta:
QUOTE(Favorites @ 2013 01 04, 23:11)
och biggrin.gif nu bet irgi buvo smulkute, su akinukais tongue.gif tai gerai, kad nemojavau biggrin.gif

Manau ji nesupiktu jei pamojotum biggrin.gif ,aš tai irgi vis į 53 pažiuriu, lotuliukas.gif ,bet tik vyrus matau vairuojančius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2013 01 04, 23:56)
Musu kazkur apie 40 ax.gif Yra viena biski i mane panasi (bet tik is tolo
lotuliukas.gif ),bet ji ant trumpos dirba...tai dabar as galvoju,kas ten
buvo... g.gif

oho kiek jusu daaaug smile.gif
nu tikrai panasi i Tave biggrin.gif jei ant trumpos reiskia trumpa autobusa, tai toks ir buvo manrods biggrin.gif

QUOTE(Vėja2 @ 2013 01 05, 00)
Manau ji nesupiktu jei pamojotum   biggrin.gif  ,aš tai irgi vis į 53 pažiuriu, 
lotuliukas.gif  ,bet tik vyrus matau vairuojančius   lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Favorites: 04 sausio 2013 - 22:53
QUOTE(Favorites @ 2013 01 04, 23:51)
oho kiek jusu daaaug smile.gif
nu tikrai panasi i Tave biggrin.gif  jei ant trumpos reiskia trumpa autobusa, tai toks ir buvo manrods biggrin.gif
biggrin.gif

As su "garmoske" dirbu,geltonas mersas,beveik visi mano marsrutai centra kerta ax.gif Labai retai kada tenka ant trumpos,cia nebent jau kai maniske remonte buna...smile.gif
Nu ir nedaug musu,tikrai nedaug-turint galvoje,kad bendras vairuotoju skaicius kazkur virs 600... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Vėja2 @ 2013 01 04, 23:44)
aš tai irgi vis į 53 pažiuriu,  lotuliukas.gif  ,bet tik vyrus matau vairuojančius  lotuliukas.gif

Pirmadieni ir antradieni bus 53 biggrin.gif Bet dirbsiu tik ryte ir vakare piko metu,diena-ne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 04 sausio 2013 - 23:03
QUOTE(Favorites @ 2013 01 04, 16:21)
as visada nusibraukiu veidrodelius pries sesdama i masina  ax.gif 
o del rasojimo, tai jo - isigijau skudureli ir nuvalau, kaip pataria denaxa  4u.gif  mb aisku saiposi is mano nusibraukimu - kam veidrodelius valyt, juk  ir taip (idomu kaip )viskas matosi  lotuliukas.gif  doh.gif  kam langus is vidaus  braukyt - juk nupus greit  doh.gif  lotuliukas.gif  o pradzioj galima ir apgraibom pavaziuoti  doh.gif  biggrin.gif 

g.gif kaip ta kaip? nematai ?
as matau..juk nestovinesi visur valyt veidrodelius. vistiek aplija.. vakare pagal masinu zibintus orentuojies.. salono veidrodelis kam? biggrin.gif vistiek matai..ar gali rikiuotis ar ne.. rolleyes.gif

Man pakeite masinoje radiatoriu... doh.gif blin.. darbas kainuoja daug daugiau nei pats tas radiatorius...
filtra pakeite..ir pludei kazka padare.. nes nusidevejus buvo.. doh.gif 300lt..afigiet biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti
Labas,

Man kaip pradedančiąjai iškilo vienas klausimas. Yra Kaune Vilijampolėje viena vieta (gatvės tiksliai nežinau, bet gal Kėdainių g.gif ) ties Vilko teritorija. Įmetu pabraižyta schemutę ČIA Ir toks klausimas, kai man reikia išsukinėti iš tos Vilko teritorijos (ruda spalva pažymėjau keliuką) į dešine pusę, jeigu būna žalias šviesoforo signalas, aš be abejonių važiuoju, o jei būna raudonas, pasimetu ir nelabai žinau ką daryti. Gal kas patars man. Atrodo sustoti vidurį gatvės negerai, nes stop juosta būna kairėje pusėje, bet ar man važiuoti per raudoną? Tikiuosi supratot, ką norėjau pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark
Elf* @ 2013 01 05, 02:18)
g.gif kaip ta kaip? nematai ?
as matau..juk nestovinesi visur valyt veidrodelius. vistiek aplija..
vakare pagal masinu zibintus orentuojies.. salono veidrodelis kam? biggrin.gif
vistiek matai..ar gali rikiuotis ar ne..

na as nemegstu vaziuoti apgraibom wink.gif juk esu dar visai zalias lapas smile.gif
ir tikrai nestoviniuoju valytis-nusivalau TIK LIPDAMA i masina wink.gif
vaziuojant jie tiek neaplyja tongue.gif
matot, as esu perfekcioniste, todel stengiuosi viska daryti tobulai, todel ir veidrodeliai turi tobulai rodyti biggrin.gif as net apsnigta masina taip valau, kad mb juokiasi-oho, masina kai vasara atrodo biggrin.gif na bet tokia jau as esu..ne tik vairavime..visame kame..ir neduok Dieve kokia kliurka padarau kely, tai grauziuosi po to tris paras biggrin.gif ech..sunku man Vilniuj vazineti biggrin.gif va buvau Palangoj, Kretingoj-kaip gera ten, kokie mandagus visi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Favorites: 05 sausio 2013 - 14:44
[quote=Favorites,2013 01 05, 15:23]
<!--QuoteBegin-*Dark
Elf*+2013 01 05, 02:18--><div class='quotetop'>QUOTE(*Dark
Elf* @ 2013 01 05, 02:18)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->:hm kaip ta kaip? nematai ?
as matau..juk nestovinesi visur valyt veidrodelius. vistiek aplija..
vakare pagal masinu zibintus orentuojies.. salono veidrodelis kam? biggrin.gif
vistiek matai..ar gali rikiuotis ar ne..
[/quote]
na as nemegstu vaziuoti apgraibom wink.gif juk esu dar visai zalias lapas smile.gif
ir tikrai nestoviniuoju valytis-nusivalau TIK LIPDAMA i masina wink.gif
vaziuojant jie tiek neaplyja tongue.gif
matot, as esu perfekcioniste, todel stengiuosi viska daryti tobulai, todel ir veidrodeliai turi tobulai rodyti biggrin.gif as net apsnigta masina taip valau, kad mb juokiasi-oho, masina kai vasara atrodo biggrin.gif na bet tokia jau as esu..ne tik vairavime..visame kame..ir neduok Dieve kokia kliurka padarau kely, tai grauziuosi po to tris paras biggrin.gif ech..sunku man Vilniuj vazineti biggrin.gif va buvau Palangoj, Kretingoj-kaip gera ten, kokie mandagus visi biggrin.gif
[/quote]

Teisingas poziuris drinks_cheers.gif thumbup.gif Ir ne nemegime esme,ir ne tame,kad dar zalias lapas-geras vairuotojas pirmiausia turi pasirupinti geru matomumu,nes nuo to pirmiausia priklauso saugumas,ir ne tik tavo,bet ir kitu eismo dalyviu,taigi ties sita vieta net diskusiju jokiu buti negali... drinks_cheers.gif Mano pirmas darbas,pries lipant i masina-nusivalyti veidrodzius,ir saviskej ,ir darbinej... smile.gif Ir priekinis langas irgi turi buti svarus smile.gif
As irgi perfekcioniste-kas liecia vairavima ir darba,viskas turi buti tobula... doh.gif O kai taip nesigauna-labai negerai jauciuosi tada... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 05 sausio 2013 - 15:26
QUOTE(Domicele @ 2013 01 04, 09:40)
Sveikos,

as siandiena pirma karta vaziavau su aukstakulniais  cool.gif  (vairavimo stazas 2 men.)buvau nusteikusi,kad bus sunkiau, bet visai nieko, nu biski makalavosi man ta koja, bet pakenciamai,kad tik kulnu nenudralinciau  smile.gif

Nudralinsi,kitaip nebus biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2013 01 05, 16:25)
Teisingas poziuris drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Ir ne nemegime esme,ir ne tame,kad dar zalias lapas-geras vairuotojas pirmiausia turi pasirupinti geru matomumu,nes nuo to pirmiausia priklauso saugumas,ir ne tik tavo,bet ir kitu eismo dalyviu,taigi ties sita vieta net diskusiju jokiu buti negali...  drinks_cheers.gif Mano pirmas darbas,pries lipant i masina-nusivalyti veidrodzius,ir saviskej ,ir darbinej... smile.gif Ir priekinis langas irgi turi buti svarus smile.gif
As irgi perfekcioniste-kas liecia vairavima ir darba,viskas turi buti tobula... doh.gif O kai taip nesigauna-labai negerai jauciuosi tada... doh.gif

Is vienos puses gerai,bet is kitos,ta savigrauza,tai nera gerai,tik nervus gadiniesi ir tiek,na,suklydai,kazka netaip padarei,visko visiems pasitaiko,net ir geriausi vairuotojai klysta,todel nereikia grauzti per daug saves smile.gif .
Atsakyti