Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Jooooo,keliai baisus,bet visi vaziuoja ramiai,nu beveik visi biggrin.gif .
As tai ,kai misku vaziavau,tai biski prabandinejau masina,ziurejau ar isvairuosiu,kai slysiu,tai treniravausi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 12 11, 01:42)
Šiand ant galinio stiklo sniego prie klevo lapo raudau uzrašyta "tu tupas". smile.gif

Gerai, kad man šiand vėliau į darbą reikėjo tai išvengiau snieguoto rytinio piko, o vakare išvažiavau 18h, irgi isvengiau. Masinos nenesiojo, tik aikstelese pasikasu ant ledo. doh.gif

Nereikia kastis 4u.gif Mokykis gazo duoti tik tiek,kad neprasisuktu ratai,o kai jau jauti,kad tuoj tuoj prades buksuoti-laikyk gaza tokiame lygyje ir nedidink,arba biski atleisk-masina lengvai prades vaziuoti be kasimusi ax.gif Tas pats su stabdymu-kai jauti,kad ratai tuoj tuoj jau nori blokuotis-atleidi stabdi ir vel mini-niekada neciuosi(negalioja masinoms su abs-ten reikia minti dugnan kiek tik sveikatos yra doh.gif ) ax.gif Pasitreniravus gerai turetu viskas nesunkiai gautis 4u.gif
Atsakyti
sveikos bigsmile.gif

seniai pas ju berašiau ax.gif

atėjo žiema, ir vėl baimės, išbandymai smile.gif man kažkiek baisoka važiuoti, bet kad reikia, tad važiuoju lėtai kaip ir visi biggrin.gif laikausi atstumo, jokių staigių veiksmų ir t.t. šian mašinuko galą truputį mėtė ir tiesiai važiuojant, nes daug sniego pliurės kely smile.gif

pas mane mašinoj yra antipraslydimo sistema, tai neleidžia ratams praslysti bėgėjantis, jei netyčia gazo duodu daugiau, nes pas mane gazo pedalas labai sunkus, sunku jį įminti, bet kai įmini tai gazuoja labai doh.gif tai kol susidraugavau su tais pedalais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2012 12 11, 13:29)
sveikos  bigsmile.gif

seniai pas ju berašiau  ax.gif

atėjo žiema, ir vėl baimės, išbandymai  smile.gif man kažkiek baisoka važiuoti, bet kad reikia, tad važiuoju lėtai kaip ir visi  biggrin.gif laikausi atstumo, jokių staigių veiksmų ir t.t. šian mašinuko galą truputį mėtė ir tiesiai važiuojant, nes daug sniego pliurės kely  smile.gif

pas mane mašinoj yra antipraslydimo sistema, tai neleidžia ratams praslysti bėgėjantis, jei netyčia gazo duodu daugiau, nes pas mane gazo pedalas labai sunkus, sunku jį įminti, bet kai įmini tai gazuoja labai  doh.gif tai kol susidraugavau su tais pedalais  doh.gif

Gazo trosa reikia pakeisti,uzrudyjes matyt arba issiluoksniaves-tokiu atveju yra rizika kad uzstrigs,buna sitaip...Nu nebuna lengvuskese sunkaus gazo,jei taip yra-tikrai kazkas netvarkoj... g.gif
Papildyta:
http://www.teises.lt...vertinimas.html
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 12 11, 13:05)
Gazo trosa reikia pakeisti,uzrudyjes matyt arba issiluoksniaves-tokiu atveju yra rizika kad uzstrigs,buna sitaip...Nu nebuna lengvuskese sunkaus gazo,jei taip yra-tikrai kazkas netvarkoj... g.gif
Papildyta:
http://www.teises.lt...vertinimas.html

vyras kiek visur servisuose tikrino tą pedalą, sakė viskas su juo gerai, reikia įprasti g.gif nes man iš pradžių labai kliūvo, nes atrodo kad nuspaudei pedalą, o mašina tik pajuda ir gęsta, tai reikia truputį daugiau įspausti, net nemoku paaiškinti, bet kaip vyras sakė pedalas kietas kaip gazialkos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2012 12 11, 14:25)
vyras kiek visur servisuose tikrino tą pedalą, sakė viskas su juo gerai, reikia įprasti  g.gif nes man iš pradžių labai kliūvo, nes atrodo kad nuspaudei pedalą, o mašina tik pajuda ir gęsta, tai reikia truputį daugiau įspausti, net nemoku paaiškinti, bet kaip vyras sakė pedalas kietas kaip gazialkos  biggrin.gif

Tada galbut spyruokle kalta bus... g.gif Cia jau net ne kaip gazelkos,jei jegos tiek reikia,o kaip Karosos su hidrauliniu gazu... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man buvo su sankabos pedalu taip.. kieta.. jegos reikedavo imint,atleidinet.. trosa pataise ir padare minkstesne.
Gal panasiai ir su gazu Tavo FM... ax.gif

Kliamka..pantalonai kazkokie parase wink.gif
as tai ziema megdavau labai ant tackiu piest biggrin.gif rasyt smile.gif bet as mielus dalykus rasydavau biggrin.gif ateina ryte zmogus .. o ant lango akys dideles biggrin.gif ant kapoto burna biggrin.gif
nusisypsok..geros dienos... atsisuk..o priesais ant masinos gelyte nupiesta..ant lago cia Tau..
nuprausk mane...ir t.t.t.t.tt bigsmile.gif

kazkada savo kieme padarius toki dalyka buvau tongue.gif smagu stebet reakcija zmoniu..susirupine bega prie masinos.. pamato.. sypsena iki ausu bigsmile.gif

o viena taip pakabinus buvau biggrin.gif 2003.01.20 20:00 tea or Coffee?
atejo vaikinas biggrin.gif abu su termosais biggrin.gif lotuliukas.gif as karta tik macius buvau ta vaikina.. patiko.. galvojau neiseis.. bet aj.. biggrin.gif pameginau.. blush2.gif
OJ issipleciau biggrin.gif be apie tema visai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 12 11, 19:32)
Man buvo su sankabos pedalu taip.. kieta.. jegos reikedavo imint,atleidinet.. trosa pataise ir padare minkstesne.
Gal panasiai ir su gazu Tavo FM... ax.gif

o viena taip pakabinus buvau biggrin.gif  2003.01.20 20:00 tea or Coffee?
atejo vaikinas biggrin.gif abu su termosais biggrin.gif  lotuliukas.gif as karta tik macius buvau ta vaikina.. patiko.. galvojau neiseis.. bet aj.. biggrin.gif pameginau..  blush2.gif
OJ issipleciau biggrin.gif be apie tema visai tongue.gif

vyras sakė jei kas būtų blogai, įspaudus nebegryžtų pedalas, ir sakė viskas gerai su ta mašina lotuliukas.gif ten priprast reikia, realiai jau kai važinėju 5 mėnesiai su ja, tai galima sakyt įpratau, pradžioje buvo sunku, nes stabdis ir sankaba lengviau spaudėsi, nei almeroj, o jei lyginti su alhambra, kurioj akseleratoriaus pedalas elektra, o ne trosu valdosi... smile.gif man svarbiausia su mazdike tyliai muzikos mieste klausytis, kad varikli girdėčiau biggrin.gif nes neišeina visad pajudant spoksot į apsukas ax.gif

gerai čia tu lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
man su sankabos trosu buvo...truko,masina ant traliuk,servisan,o ten pastate ka turejo-kinietiska trosa... doh.gif Vnz.,tokio sunkumo sankabos net sunkiasvorese nera... doh.gif Pernai nusipirkau italiska ir pasikeiciau-viskas ciki,pasaka thumbup.gif Su tuo trosu,aisku,irgi viskas tvarkoj buvo,geras jis buvo,iskyrus tai,kad jis sunkus... ax.gif Servise man ji atgal buvo supakave,sako,imk del viso ko,geras jis,tai sakau-aciu jau,gal sau pasilikit... biggrin.gif neismete... biggrin.gif
Beje,sunkus pedalai negerai-as jau desines kojos venas susigadinau,operuotis reiketu,bet dar kol paeinu... g.gif
Atsakyti
Denaxa,pjaut reikia? Nezaisk su venom.aplamai su ligom delst negalima.. Issiples.. Jei issoko venos..tai jos ir toliau soks.. Nebent kojine kompresine nesioji. Tada padeda. Maciau vienos moters kojas..kuri delse..neejo pas daktarus.. Pagulde i ligonine. Pries operacija piesia ant koju,ka ten kur tvarkyt reikia.. Tai pas ja visos kojos apipiestos buvo.o prasidejo nuo vieno gumbuko.. (issoko vena.) prasidejo uzdegimas.. Patikek vaizdelis nekoks wink.gif as ziaugciot pradejau,kai pamaciau. O seip manes tokie dalykai nebaugina. Cia tarp kitko. Susimastyk.

As i masina pasiemiau pirstines slidininko biggrin.gif kai valau nesala rankos biggrin.gif vuot.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 12 12, 21:14)
As i masina pasiemiau pirstines slidininko biggrin.gif kai valau nesala rankos biggrin.gif vuot.

vo gera mintis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2012 12 12, 21:14)
Denaxa,pjaut reikia? Nezaisk su venom.aplamai su ligom delst negalima.. Issiples.. Jei issoko venos..tai jos ir toliau soks.. Nebent kojine kompresine nesioji. Tada padeda. Maciau vienos moters kojas..kuri delse..neejo pas daktarus.. Pagulde i ligonine. Pries operacija piesia ant koju,ka ten kur tvarkyt reikia.. Tai pas ja visos kojos apipiestos buvo.o prasidejo nuo vieno gumbuko.. (issoko vena.) prasidejo uzdegimas.. Patikek vaizdelis nekoks wink.gif as ziaugciot pradejau,kai pamaciau. O seip manes tokie dalykai nebaugina. Cia tarp kitko. Susimastyk.

Kompresines nenesioju-jos visos sintetines,o as nepernesu sintetikos... schmoll.gif Jei labai skauda-elastiniu bintu apsivynoju...na,iki tokio krastutinio laipsnio nedasivarysiu-jau gerokai anksciau nepajegciau dirbti...zinau,kaip tokios zaizdos atrodo...o operacija...jai reikia pinigu,o po jos-du menesiai nedarbingumo...nevilioja,gyvent juk reikia is kazko... schmoll.gif Siuo metu viskas palyginti puse velnio,tik kad negrazu... schmoll.gif Profesine liga cia-desine koja,nuo pedalu... ax.gif
Atsakyti