QUOTE(maj4onok @ 2012 12 04, 12:45)
As tokiai mazytei pirkciau tik pamatavus, apmovus, nes vienų kojytės labai putlios, kitų placios...
P.S. Tik du lapai sios temos, o jau noretusi palinketi F&R kantriu pirkeju
sniegui ir salciui geriausi UGG, EMU, Bearpaw butu... Sorelius tuos neguminukus su raistukais turi vaikas tai siaip isnesioja visa ziema
Siemet as rami kaip Belgas ... pasimokius pernyksciu Black Friday ir tik per ji supirktomis dovanomis drebejau kad spetu laiku viskas... tada atejo, bet siemet tikrai nerizikavau ir dovanas supirkau dar vasara
na, mano atveju, tai nekantrumas pasireiškė dėl informacijos trūkumo.
esu taip užsakinėjus tik kartą (iš nike, irgi ne per sale), tai viskas laiku suvaikščiojo.
visiškai suprantu kas per įvykis yra SALE
tiesiog man įdomu sužinot ar niekur nenusimetė mano užsakymas/paskaičiavimas/prekė, nes pagal mano skaičiavimus, siunta (kaip supratau - mano vienos užsakymas iš tos parduotuvės) turėjo jau būti gauta.
ir nereikia čia visoms rodyti į mane pirštais ir stebėtis, kad aš nekantri
aš tiesiog mėgstu konkretumą
P.S. Tik du lapai sios temos, o jau noretusi palinketi F&R kantriu pirkeju
As savajam 1,8 uzsakiau LandSend, priskaiciau puikiu atsiliepimu ir kad jie neperslampa ir lengvuciai, turim panasius i sorel, tai jam sunkokai su jais vaikscioti. O del uggu tai jie perslampa.
QUOTE(spygliz @ 2012 12 04, 11:58)
Siemet as rami kaip Belgas ... pasimokius pernyksciu Black Friday ir tik per ji supirktomis dovanomis drebejau kad spetu laiku viskas... tada atejo, bet siemet tikrai nerizikavau ir dovanas supirkau dar vasara

na taip, taip, roges vasara kapsakant.... sakiau po egle padesiu vyno buteli, su rasteliu, kuriame Kaledu senis pasiteisina, kad vienas maisas iskrito pakeliui
Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2012 12 04, 11:52)
mergaites, kas siuntetes Olay Professional - Holiday-Ready Radiance Pro-X Cleansing Device , kiek jis mazdaug sveria?
Aciu
Aciu
mergytes, nu tikrai nieks neemet? ar visos dar tik laukia ju:)
QUOTE(spygliz @ 2012 12 04, 12:56)
sesuo nupirko Ecco zieminukus, tai skundesi dar salciams neatejus kad kojos sala...
ecco - danu kompanija. Pas juos per 10m. pora kartu prisninga
Vataipva, grubiai per 3 savaites ateina. Taip kad sia savaite linkiu sulaukti skaiciuku ir gal koki pirmadieni atsiimti prekes, bet cia tik linkiu
Jus pirkote gal ir ne per sale, bet jei tuo metu buvo sale deziu pas tarpininke kruvos, as isvis neisivaizduoju, kaip jos ten sugeba viska susandeliuot, susveriot, suskaiciuot, issiuntinet
Spygliz, as manau, kad jei mazai juda vaikis, tai su bet kuo sals kojeles.
Maj4onok, svarbiausia, kad butu neapspausta peda, neprimauta 4 kojiniu
Bearpaw turbut labai geras variantas, kokybe man patiko, panasi kaip Ugg, o pigiau. Ir lengvi. Tik per pliurzes netinka
O siaip ecco normaliai sakyciau.
Spygliz, as manau, kad jei mazai juda vaikis, tai su bet kuo sals kojeles.
Maj4onok, svarbiausia, kad butu neapspausta peda, neprimauta 4 kojiniu
As kaip tik dabar per tik per sias mergaites viska perku, nes labai patinka jų užsakymų pirkimo-siuntimo sistema. Esu pirkusi per kitas tarpininkes, bet kai jas atradau, niekur nenoriu
Aciu joms
Aciu joms