Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(vataipva @ 2012 12 04, 12:59)
na, mano atveju, tai nekantrumas pasireiškė dėl informacijos trūkumo.
esu taip užsakinėjus tik kartą (iš nike, irgi ne per sale), tai viskas laiku suvaikščiojo.
visiškai suprantu kas per įvykis yra SALE smile.gif
tiesiog man įdomu sužinot ar niekur nenusimetė mano užsakymas/paskaičiavimas/prekė, nes pagal mano skaičiavimus, siunta (kaip supratau - mano vienos užsakymas iš tos parduotuvės) turėjo jau būti gauta.

ir nereikia čia visoms rodyti į mane pirštais ir stebėtis, kad aš nekantri biggrin.gif
aš tiesiog mėgstu konkretumą smile.gif

Tikrai palaikau jūsų išsakytą nuomonę- užduodi klausimą del siuntos, ar del tam tikros parduotuves doh.gif , - ir še tau, atsakymas lieka kyboti ore. Trūkumas informacijos, tikrai nepades merginoms apsipirkti, greičiau jau jos eis į kitą temukę, ką sekmingai ir darau. 4u.gif

P.S. visos suprantame , kad ilgai vaikšto prekė, bet atsakyti- manau privalu į kiekvienos klientes pateiktą klausimą. smile.gif
Atsakyti
osvile, ačiū už palinkėjimus 4u.gif biggrin.gif

dėl batukų - saviškiui perku crocs Gust boots. jie super lengvi - vaikas šokinėja. Į vidų imu vilnonę kojinę, su muilu paveliu ją, akd gautųsi toks autas - super šilumą laiko ir neprakaituoja. Pvz praėjusią žiemą kai gerokai virš -10 buvo tas kelias savaites, tai tikrai nešąlo kojos.
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2012 12 04, 13:10)
As kaip tik dabar per tik per sias mergaites viska perku, nes labai patinka jų užsakymų pirkimo-siuntimo sistema. Esu pirkusi per kitas tarpininkes, bet kai jas atradau, niekur nenoriu  biggrin.gif 
Aciu joms  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif as jau irgi apsisprendziau nebesimetyti. Nors man atsiimti prekytes tenka vaziuot per visa miesta (iki kt tarpininkes nueinu pesciomis), bet cia viskas laaaaaabai patinka. Jokiu nesusipratimu, neatitikimu, prekiu ieskojimo. Ir sakyciau - pigiausia,ne karta isitikinau uzsakinedama tas pacias prekes is keliu tarpininkiu.
Atsakyti
Priminkit kaip dydziai situ batu, daug pirkot, bet neatsimenu del dydziu g.gif

http://www.sierratra...;colorFamily=02

Fabiana, jiems butu kokia papildoma nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2012 12 04, 13:12)
Tikrai palaikau jūsų išsakytą nuomonę- užduodi klausimą del siuntos, ar del tam tikros parduotuves  doh.gif , - ir še tau, atsakymas lieka kyboti ore. Trūkumas informacijos, tikrai nepades merginoms apsipirkti, greičiau jau jos eis į kitą temukę, ką sekmingai ir darau. 4u.gif

P.S. visos suprantame , kad ilgai vaikšto prekė, bet atsakyti- manau privalu į kiekvienos klientes pateiktą klausimą.  smile.gif

QUOTE(vataipva @ 2012 12 04, 13:14)
osvile, ačiū už palinkėjimus  4u.gif  biggrin.gif

Nepykit mergaites, bet pas mus vidurdienis, o tarpininke JAV dabar miega ir tikrai negali atsakyti i Jusu klausimus. Manau tokiais klausimais geriausia rasyti i pastuka ir tikrai Jums bus atsakyta. Juk Fabiana nemato ir nezino kieno prekes jau atkeliavusios iki Rudaplaukes ir tikrai Jums neatsakys unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2012 12 04, 13:23)
Priminkit kaip dydziai situ batu, daug pirkot, bet neatsimenu del dydziu  g.gif

Sunui pirkau 10.

Viduje vilpadis 28,2-4 cm.

Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2012 12 04, 12:09)
ecco - danu kompanija. Pas juos per 10m. pora kartu prisninga smile.gif O ir -10 skaitosi labai salta.

tongue.gif tik nereikia Danijos taip nuvertinti - dabar Dk šaltukas spaudžia ir daugiau nei -10 smile.gif

QUOTE(japoniuke1 @ 2012 12 04, 12:12)
Tikrai palaikau jūsų išsakytą nuomonę- užduodi klausimą del siuntos, ar del tam tikros parduotuves  doh.gif , - ir še tau, atsakymas lieka kyboti ore. Trūkumas informacijos, tikrai nepades merginoms apsipirkti, greičiau jau jos eis į kitą temukę, ką sekmingai ir darau. 4u.gif

P.S. visos suprantame , kad ilgai vaikšto prekė, bet atsakyti- manau privalu į kiekvienos klientes pateiktą klausimą.  smile.gif

Jei jūs nueinate pas tarpininke, pas kurią temoje yra 3 pirkėjos - tai galbūt ji ir turi sąlygas atsakyti iš karto į pateiktą klausimą. Šiaip jau norint operatyvaus atsakymo - klausimus reikia rašyti asmeniškai į el.paštą, kur jie nepasimes tarpe daugybės kitų pirkėjų diskusijų.
Į kitą temukę normalios pirkėjos neis (nors yra kategorija pirkėjų, kurios nepatenkintos visomis tarpininkėmis), nes ir kitoje bus tas pats, ypač didžiųjų SALE metu kai daug užsakymų ...pataisymų...užklausimu...perklausimų ir t.t. ax.gif
Ir P.s. akivaizdu kad ne visos supranta, kaip ilgai kartais vaikšto prekės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 12 04, 13:27)
tongue.gif tik nereikia Danijos taip nuvertinti - dabar Dk šaltukas spaudžia ir daugiau nei -10 smile.gif

Niekas nenuvertina, kas siais metais pas juos nezinau, kalbu bendrai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2012 12 04, 13:25)
Sunui pirkau 10.

Viduje vilpadis 28,2-4 cm.

Atitinka? Manasis 44 nesioja, tai galiu ramiai 11 imt? nepamazinti, nenudidinti?
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2012 12 04, 12:37)

Fabiana, man uzsakete saks su 20% ar 15% nuolaida biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2012 12 04, 12:23)

30 arba 35(nežinau kokią šiandien atsiųs) tikrai turėtų būti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingrida N. @ 2012 12 04, 12:35)
Fabiana, man uzsakete saks su 20% ar 15% nuolaida  biggrin.gif ?

Visoms, kam ryte nupirkau, buvo su 20proc ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2012 12 04, 13:34)
Atitinka? Manasis 44 nesioja, tai galiu ramiai 11 imt? nepamazinti, nenudidinti?

44 manau reiketu 10,5 g.gif .

Mano sunaus tarp 43 ir 44 koja.

11 dydzio vilpadis bus jau virs 29 cm (kiek pamenu diskutavo, tai kazkur apie 29,5 cm)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ull: 04 gruodžio 2012 - 12:41