QUOTE(vataipva @ 2012 12 04, 12:59)
na, mano atveju, tai nekantrumas pasireiškė dėl informacijos trūkumo.
esu taip užsakinėjus tik kartą (iš nike, irgi ne per sale), tai viskas laiku suvaikščiojo.
visiškai suprantu kas per įvykis yra SALE

tiesiog man įdomu sužinot ar niekur nenusimetė mano užsakymas/paskaičiavimas/prekė, nes pagal mano skaičiavimus, siunta (kaip supratau - mano vienos užsakymas iš tos parduotuvės) turėjo jau būti gauta.
ir nereikia čia visoms rodyti į mane pirštais ir stebėtis, kad aš nekantri

aš tiesiog mėgstu konkretumą
Manau, kad niekas niekur nedingo, o jeigu parduotuve butu neatsiuntusi, jau butumete informuota.
Dabar merginoms sudetingas laikas, nes per black friday visos gerokai "pamisome" su uzsakymais ir uzverteme Rudaplauke dezemis.

O kur dar priessventinis laikotarpis. Manau, zmogiska, kad visko speti neimanoma.
Pirstais rodyti nereikia, tiesiog mes perkame turbut dazniau ir seniau, todel zinome, kad tokiu laiku daiktai eina ilgiau, norime nuraminti ir Jus.
O geresniu tarpininkiu tikrai nerasite
QUOTE(krista08 @ 2012 12 04, 13:23)
Nepykit mergaites, bet pas mus vidurdienis, o tarpininke JAV dabar miega ir tikrai negali atsakyti i Jusu klausimus. Manau tokiais klausimais geriausia rasyti i pastuka ir tikrai Jums bus atsakyta. Juk Fabiana nemato ir nezino kieno prekes jau atkeliavusios iki Rudaplaukes ir tikrai Jums neatsakys
Papildyta:
Merginos, pamenu buvo kalba apie dantu balinima ir kazkas rekomendavo kapas is amazon, gal turite nuoroda?