Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 84 laida

QUOTE(martux @ 2012 12 05, 22:12)
Atidėjau abi knygas, manau susitikimo reikia mirksiukas.gif
O kaip kalėdinis? Lyg tokiu laiku jau ir planuoti pradėdavom?
Negi švenčių čia nebus? bigsmile.gif

Bus bus biggrin.gif
Atsakyti

Pasišnekėsim per až, gerai?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Už temukę 4u.gif

Jungiuosi su Ransom Riggs "Ypatingų vaikų namai". Po Mopasano ant lengvesnių patraukė biggrin.gif

O jūs per kalėdinius susitikimus dovanom keičiatės? blush2.gif
Atsakyti
Negi švenčių čia nebus? bigsmile.gif

aciuks.gif
aišku, reikia drinks_cheers.gif kada ir kur?
aš labai laukiu Kalėdų ir tikiuosi, kad šventė bus blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nihilistė @ 2012 12 06, 08:38)
*Jungiuosi su  Ransom Riggs "Ypatingų vaikų namai". Po Mopasano ant lengvesnių patraukė biggrin.gif

**O jūs per kalėdinius susitikimus dovanom keičiatės? blush2.gif

*Šią ir aš nusigriebiau per jamam - užkabino knygos apipavidalinimas, tos keistos, senos nuotraukos. labai lauksiu įspūdžių 4u.gif

**Tikrai taip: sutariam sumą, paskelbiam geidaraščius, organizuojam didelį šventinį meet'ą ir keičiamės dovanom (knygom) drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2012 12 06, 08:44)
*Šią ir aš nusigriebiau per jamam - užkabino knygos apipavidalinimas, tos keistos, senos nuotraukos. labai lauksiu įspūdžių  4u.gif

**Tikrai taip: sutariam sumą, paskelbiam geidaraščius, organizuojam didelį šventinį meet'ą ir keičiamės dovanom (knygom)  drinks_cheers.gif

* Bent man lengvai skaitosi, jau pabaiga artėja bigsmile.gif Būčiau vakar pabaigus, bet miegot reikėjo eit biggrin.gif Kai pabaigsiu, susikaupsiu ir parašysiu ax.gif

** Norėčiau ir aš tada blush2.gif Būtų smagu gauti knygą dovanų, o ne tik sau pasidovanot biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nors galite parduoti M.Waltari "Žmonijos priešai"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2012 12 05, 23:12)

drinks_cheers.gif Būtina susitikti. 4u.gif Gal kitą savaitę renkamės? Kuri diena labiausiai tiktų? Man geriausia būtų kokį pirmadienį, antradienį arba trečiadienį.

Galim pradėti derinti ir kalėdinio susibėgimo reikalus.
Gal susiskaičiuojam, kas galės/norės dalyvauti kalėdiniame susitikime ir keistis knygomis ir kada tai vyktų.

Atsakyti
QUOTE(langana @ 2012 12 05, 22:32)
Po truputi, sunkiai, bet iriuosi per D.Kajoko "Kazasa". Beda, kad juo toliau skaitau, tuo maziau suprantu, kam tas visas reikalas parasytas. Gal kas gali mane paskatinti nepadeti irklu? tongue.gif

Nepaskatinsiu, seniai buvau nusipirkus jo tą romaną, deja, perskaičiau nedaug - kratinys kažkoks, atidaviau knygą bičiuliui, sakė perskaitė, bet jo galvoje irgi kratinys liko. Geriau poetai tokių "romanų" nerašytų, nelipdytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2012 12 06, 15:45)
Man geriausia būtų kokį pirmadienį, antradienį arba trečiadienį.
Man pirmadienis arba trečiadienis.

Tai ką? Seniai tema raudonavo? hihihi.gif

000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif 000054.gif

Kalėdų senelis susirūpinęs, kad kaunietės dar nekviečia jo į kalėdinį meet`ą! Prašo greitai greitai apsispręsti, kada ir kur jį pakviesim! hihihi.gif

Kokie siūlymai? Tarp Kalėdų ir Naujųjų? Po Naujųjų? g.gif O svarbiausia - kur? Aš kažkaip neišmąstau, kur galėtume įsitaisyti. g.gif
Dovanėlė 30-40 Lt? g.gif

O dabar registruojamės!

Klopedija
?..

Atsakyti
Labos 4u.gif
Vilnietes ir mes nesnaudziam mirksiukas.gif Griztu gruodzio 21d. ir pabusiu iki sausio 2d. labai noriu jus visas pamatyti 4u.gif
QUOTE(nihilistė @ 2012 12 06, 10:38)
Už temukę 4u.gif
Jungiuosi su  Ransom Riggs "Ypatingų vaikų namai". Po Mopasano ant lengvesnių patraukė biggrin.gif

Labai lauksiu ispudziu. Ir dar klausima turiu: cia kokia nors -logija ar viena knyga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2012 12 06, 15:45)
Gal kitą savaitę renkamės? Kuri diena labiausiai tiktų? Man geriausia būtų kokį pirmadienį, antradienį arba trečiadienį.

QUOTE(klopedija @ 2012 12 06, 19:25)
Man pirmadienis arba trečiadienis.

man tik 1dienis is siu paminetu tiktu blush2.gif dar is bedos 5dienis

O dabar registruojamės!

Klopedija
Gemma

Atsakyti
QUOTE(zis @ 2012 12 06, 20:55)
Labos 4u.gif
Vilnietes ir mes nesnaudziam mirksiukas.gif Griztu gruodzio 21d. ir pabusiu iki sausio 2d. labai noriu jus visas pamatyti 4u.gif

būtinai smile.gif Kadangi tuo laikotarpiu Vilniuj būsiu tik vieną dieną, ją ir siūlau - gruodžio 27 d. Ar tiktų merginoms?
Atsakyti