Sveikos
Heliantą ačiū už nuostabų Oskarų vakarą
Sveikinu visas Oskarų laimėtojas
Prieš pat Naujus metus mano kieme pabiro vežimas meduolių.Taigi su dukra parsinešėm iš bibliotekos krūva naujienų, gėrių, labai norėtų perskaityti knygų. Jas perskaičius gal kai kurie ir nebebus gėriai, bet po Spinozos problemos, labai smagiai juokiausi skaitydama
Jonas Jonasson "Šimtametis, kuris išlipo pro langą ir dingo". Tai lengvas, nuotaikingas, pilnas humoro, nuotykių, istorinių asmenybių veikėjų gausa skaitinys.Tiesiog "saldainiukas ledinukas", atsipalaidavimui, kurio netikėti siužeto vingiai, geras inteligentiškas humoras tiesiog neleidžia atsiplėšti.
Dabar skaitau U.Eco "Prahos kapinės", taip ilgai mano laukta, kol leidykla ją išleis.
Nu kol kas tik pradžia, viskas kol kas gerai, įdomu,bet ir vėl atrodo "šmėžuoja žydų" tema, kas čia šiais metais ant žydų užkliūnu.

Dar tik metų pradžia o jau antra knyga su žydiškumo temos prieskoniu.O galčia tik pradžioj taip man pasirodė,nežinau,bus matyt toliau. Šiaip jau jai reikia atidos, susikaupimo, kitaip nei šimtamečiui diedukui,išlipusiam pro langą.
Marakeš tavo trys puodeliai arbatos pas mane stovi pradėti ir kuriam laikui atidėjau dėl bibbliotekinių terminų, tikiuosi arbata ir malonumas ne atvės.
Gal galiu dar pasilaikyti. Jau ir taip ilgokai laikau
Beje Prahos kapinės mano.Jei norėsi galėsiu paskolinti.
Oi dar merginos kaip man patiko nagrinėtis jūsų ataskaitas
,tik be poezijos dar pasigendu ir muzikinių intarpų

ech kadaise būdavo, patiko, dar dabar tas Mocartas gyvai lakstantis per lovą

šmėžuoja