Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto paketai

QUOTE(Gytės @ 2013 07 16, 22:36)
Sveikos...man neatidaro ne vienos nuorodos, vaikai kompiuteri "suderino"...Gal kuri galite nukopijuot eilute kada Kretingoje bus pristatyta i sandelius , ir dalintojos tel. numeriukas ten yra...Bu ciau dekinga,,,blush2.gif  wub.gif

imetu ir nuoroda, kad neieskot...
http://www.litfood.l...0organizacijoms

Neatidaro man niekaip... verysad.gif

Tai nieks man nepagelbesit...

KADA KRETINGOJE PRISTATO I SANDELIU IR KOKS DALINTOJOS TELEFONAS....NA NEATIDARO MAN...LABAI PRASAU PAGALBOS...
Atsakyti
QUOTE(Gytės @ 2013 07 18, 08:40)
Tai nieks man nepagelbesit...

KADA KRETINGOJE PRISTATO I SANDELIU IR KOKS DALINTOJOS TELEFONAS....NA NEATIDARO MAN...LABAI PRASAU PAGALBOS...

Maisto produktus atvykti atsiimti savivaldybei priklausančiame garaže, esančiame prie Šv. Antano namelio.

Su savimi turėti asmenį patvirtinantį dokumentą.

P.S. Dėl sekančio dalinimo teirautis tel. (8 445) 53068
Atsakyti
Kada Šiauliuose dalinimas? O gal jau buvo?
Atsakyti
Atiduodu greito paruosimo makaronus. Kas megsta, kreipkites. Vilnius.
Atsakyti
Gal kas zinot ar klaipedoj jau dalino?
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2013 07 24, 16:45)
Gal kas zinot ar klaipedoj jau dalino?

Nuo 29d. pradės dalint wink.gif
Atsakyti
Siauliuose Aido Kube jau dalina. thumbup.gif
Atsakyti
Vakar dariau tvarką spintelėse...Gerai kad pažiūrėjau, nors kažką gal išgelbėjau - vien vabalai maišeliuose blink.gif doh.gif Visur. Nelindo tik į cukrų ir žirnius. Neskanu matyt bigsmile.gif Kiek daug išmečiau siaubas blink.gif
Atsakyti
As irgi paimciau greito paruosimo makaronus arba kitka, ko kazkas nemegsta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2013 07 25, 11:12)
Vakar dariau tvarką spintelėse...Gerai kad pažiūrėjau, nors kažką gal išgelbėjau - vien vabalai maišeliuose blink.gif  doh.gif Visur.  Nelindo tik į cukrų ir žirnius. Neskanu matyt bigsmile.gif Kiek daug išmečiau siaubas blink.gif

O as radus kelis maisiukus, nemeciau, o atsargiai persijojau ir ipyliau i inda- mes suvalgysim, per prabanga man ismesti blush2.gif
Atsakyti
Mane tos kandys kruopines, jau baige uzknisti unsure.gif supilu kruopas i dezutes plasmasines, uzdarau atrodo gerai. ziurai kad jau vidui skraidzioja ir kirmeliukai vaiksto.
nezinau toks nervas paima. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Ir pas mane visur skraidzioja tos pacios bjaurybes doh.gif . Geriausia butu laikyti saldytuve, bet kad viskas netelpa. O kruopose kartais taip jie ten susisuka, kad niekaip nesimato ir net neissiplauna, pradedi virti ir islenda doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2013 07 25, 12:12)
Vakar dariau tvarką spintelėse...Gerai kad pažiūrėjau, nors kažką gal išgelbėjau - vien vabalai maišeliuose blink.gif  doh.gif Visur.  Nelindo tik į cukrų ir žirnius. Neskanu matyt bigsmile.gif Kiek daug išmečiau siaubas blink.gif

reikejo prie prudelio pauksciams paberti
Atsakyti
Mane ir tos kandys į kapus nuvarys doh.gif
Atsakyti