Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto paketai

Ačiū dievui kad nors cukraus jos nemėgsta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 07 31, 10:59)
Ačiū dievui kad nors cukraus jos nemėgsta bigsmile.gif

O man neaktualu - mes cukru minimaliai naudojam - tik blynu kepimui pagrinde ax.gif Va kruopos mums brangesnes, nes tai kasdieninis maistas.
Atsakyti
Pas mane jos būtent cukruje užsiveisė ir pipirų milteliuose
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 07 31, 13:57)

Nu kas čia per monstrai?
Atsakyti
Matyt labdarinės kandys yra labiau išbadėjusios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 07 31, 20:46)
Matyt labdarinės kandys yra labiau išbadėjusios  bigsmile.gif

oj as ir be labdarinio maisto ju neatsikratau, vis atsiranda ir atsiranda. turbut jos kazkur spintelese gyvena arba is parduotuviu parsinesu blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, noriu Jusu pasiteirauti: Sakykite jei neatsimeiau maisto davinio nurodytomis dienomis (nes buvome isvyke), ar jau niekur jo negaliu atsiimti dabar?
Atsakyti
Praeitais metais , bent jau man, paskambino iš seniūnijos ir pranešė, kad neatsiėmiau . Pamėginkit paskambinti ir pasiklausti
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2013 07 31, 12:57)

Ojej blink.gif

QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 07 31, 19:30)
Nu kas čia per monstrai?

QUOTE(Rodnega @ 2013 07 31, 19:46)
Matyt labdarinės kandys yra labiau išbadėjusios  bigsmile.gif

Na nors pasijuokiau smagiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Nezinau, gal cia daug kam ne naujiena, bet as seniau nesu taip kepus, tai man cia atradimas. Turejau dar nepabaigta pakiuka manu kruopu, kuriu galiojimas jau 2012metu liepa baigesi blush2.gif , bet kruopos kaip kruopos , nieko jom nenutiko. Sugalvojau vietoj iprastos manu koses iskept ale apkepa , ale blynus keptus orkaitej smile.gif Nieko stebuklingo, bet valge visa seimyna ir labai patiko thumbup.gif Ingridientai kaip blynams( tik vien pienas be vandens) ir kiausiniu ne vienas, o trys. Ingridientai: Pienas, isvirta manu kose, cukrus, truputi druskos,miltai, kiausiniai. Viskas isplakta supilta i sviestu isteptas zemas formas ir kepta apie 20-25min 225laipsniu orkaitej. Karstus vaikai valge su uogiene, o saltas skanu ir be nieko smile.gif Skanu ir nebrangu thumbup.gif Ar kepat dar kas taip? Pasidalinkit dar ka kepat is manu ka nors, bet nebrangaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bruknelyte @ 2013 08 02, 19:31)
Ar kepat dar kas taip? Pasidalinkit dar ka kepat is manu ka nors, bet nebrangaus  blush2.gif

temos receptu dalybai
http://www.supermama...hp?showforum=13
http://www.supermama...hp?showforum=20
Atsakyti
sveikos kas del kandziu tai as maisto produktus laikau balkone dezeje. Kazkaip pavyksta su jomis susidoroti. Pradarytu maiseliu spinteleje nelaikau nes kaip mat jos ten susikuria, viska laikau sandariuose induose, kitaip sakes kandziu veisykla. Bet visvien bestijos ziuriu skarido virtuvej kaip kokia viena kita. Velniai zino ir kur tos kelios isiveisia g.gif blush2.gif
Atsakyti