Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto paketai

QUOTE(vovere16 @ 2013 08 05, 12:57)
sveikos kas del kandziu tai as maisto produktus laikau balkone dezeje. Kazkaip pavyksta su jomis susidoroti. Pradarytu maiseliu spinteleje nelaikau nes kaip mat jos ten susikuria, viska laikau sandariuose induose, kitaip sakes kandziu veisykla. Bet visvien bestijos ziuriu skarido virtuvej kaip kokia viena kita. Velniai zino ir kur tos kelios isiveisia g.gif  blush2.gif

o kokie indeliai apsaugo, nes pas mane ir i stiklini indeli su storu plasmasiniu dangteliu ilenda doh.gif
Atsakyti
sveiki kokius produktus dalinsite rugsejo menesi?
Šiuo metu dar nėra patvirtintas 2013 m. rugsėjo mėnesio maisto produktų tiekimo grafikas. Tačiau pagal preliminarų rugsėjo mėnesio tiekimo grafiką, kuris dar gali keistis, paramos maisto produktais gavėjams planuojama dalinti šiuos maisto produktus:
1. kvietinius miltus,
2. greito paruošimo makaronus,
3. sausus pusryčius,
3. trijų grūdų kruopas,
4. saldintą sutirštintą pieną,
5. cukrų.
(2013-07-31)

informacija iš čia
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2013 08 07, 11:31)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 08 05, 16:10)
o kokie indeliai apsaugo, nes pas mane ir i stiklini indeli su storu plasmasiniu dangteliu ilenda  doh.gif

jie neįlenda, o tiesiog pradeda kruopose veistis. Išeitis - laikyti šaltai arba mažais kiekiais ir greit suvartoti. Dar kažkada kažkur skaičiau, kad tos kandys nemėgsta acto, tai spinteles dažnai reiktų valyti actu....
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 08 05, 15:10)
o kokie indeliai apsaugo, nes pas mane ir i stiklini indeli su storu plasmasiniu dangteliu ilenda  doh.gif

O as tose kruopose kur buvau nuo voratinkliu prasijojus,buvau vel to gerio radus unsure.gif , tai vel prasijojau ir ikisau i saldymo kamera- nebeatsirado nieko, kuo normaliausios kruopos bigsmile.gif thumbup.gif Vadinasi, ir kruopas reik saldyt,kad jos isliktu geros ...
Papildyta:
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 08 07, 20:42)
jie neįlenda, o tiesiog pradeda kruopose veistis. Išeitis - laikyti šaltai arba mažais kiekiais ir greit suvartoti. Dar kažkada kažkur skaičiau, kad tos kandys nemėgsta acto, tai spinteles dažnai reiktų valyti actu....

Mes greit suvartojam ir niekad neatsirasdavo, bet va sikart 2pakeliuose radau unsure.gif - gal jau uzkrestas parsinesiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 08 07, 20:42)
Dar kažkada kažkur skaičiau, kad tos kandys nemėgsta acto, tai spinteles dažnai reiktų valyti actu....

kandys nemegsta ir lauro lapeliu kvapo. As i kiekviena kruopu pakeli idedu po pora lapeliu, arba jie atbaido kandis, arba tokiu pas mane ir siaip nera g.gif
Atsakyti
Sveiki,situacija tokia-dabartinis mano draugas penktadienį išleistas iš Tardymo Izoliatoriaus Kaune po melagingo apkaltinimo,praleidęs 6 mėn.Ligi suėmimo gaudavo maisto paketus,nes stovėjo Darbo Biržoje ir turi be termino 40 proc darbingumą.Ar reikia kokius dokumentus pristatyti iš Tardymo Izoliatoriaus,kad vėl gautų maisto paketus?
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 08 05, 15:10)

as augojau, o po to padariau isvada, kad jau tokius gaunu su gyvunais.
Atsakyti
2013 m. rugsėjo mėnesio maisto produktų tiekimo grafikas

http://www.litfood.l.....AllItems.aspx
Atsakyti
VIENAM LABIAUSIAI NEPASITURINČIAM ASMENIUI
SKIRTAS MAISTO PRODUKTŲ KIEKIS,
PRISTATOMAS Į LABDAROS ORGANIZACIJŲ SANDĖLIUS,
2013 METŲ RUGSĖJO MĖNESĮ

Eil. Nr. Maisto produktas Kiekis (vnt.)
1. Kvietiniai miltai 1
2. Greito paruošimo makaronai 1
3. Sausi pusryčiai 1
4. Trijų grūdų kruopos* 1
5. Saldintas sutirštintas pienas 1
6. Cukrus 1

*Panevėžio mieste 6128 žmonės gaus ryžių kruopas, o 1627 žmonės gaus trijų grūdų kruopas.
Atsakyti
O kaip suprasti parasyma MAISTO BANKO tinklapyje rugsejo-spalio menesi?Gal dar ir spali dalins?
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2013 09 03, 15:13)
O kaip suprasti parasyma MAISTO BANKO tinklapyje rugsejo-spalio menesi?Gal dar ir spali dalins?

cia kai kam rugseji isduoda, kam iseina spali. cia laikotarpis. 4u.gif
Atsakyti