Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių pašnekesiai

QUOTE(joolita @ 2012 12 05, 18:12)
Jo jo,brangus jie. Gal ir tikrai jis geras. Zinoma ne kekvienas ji gali nusipirkt. O kaip tau su neigalumu,persitvarkei?

buvom apsirgusios ,tai tik baiginejam sveikt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos. 4u.gif Atsiprasau, kad isibraunu, bet gal kuri is jusu yra susidurusi su diagnoze - periventrikulinė leukomaliacija, buciau labai dekinga uz informacija. 4u.gif
Atsakyti
laba dien ,kaip tylu cia pasjus biggrin.gif ryt pradedam sunku kelia link slaugos biggrin.gif pradziai disc biggrin.gif merginos ar gavote si menesy pinigelius ?
Atsakyti
Labs vakarelis 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 11, 18:20)
laba dien ,kaip tylu cia pasjus biggrin.gif ryt pradedam sunku kelia link slaugos biggrin.gif pradziai disc biggrin.gif merginos ar gavote si menesy pinigelius ?

mes snd gavom,olaukiau tik ryt ax.gif
reik tyketis,kad kelias nebus labai sudetingas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramce @ 2012 12 08, 23:22)
Sveikos, mamos. 4u.gif Atsiprasau, kad isibraunu, bet gal kuri is jusu yra susidurusi su diagnoze - periventrikulinė leukomaliacija, buciau labai dekinga uz informacija. 4u.gif

Laabas,na as nieko negirdejusi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 11 gruodžio 2012 - 18:41
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 11, 18:20)

siandien gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 12 11, 17:20)

Labas vakaras 4u.gif
Ne mes negavom schmoll.gif , turbut rytoj gausim, praeta menesi irgi 12 diena pervede. Na mes irgi pradejom kelia, bar neurologinem gulim, kol visas tirimus padaris drinks_cheers.gif . O kur jus disc darisit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenusikas: 11 gruodžio 2012 - 19:34
user posted image
Na va, po truputi "puošiasi" ir mūsų namai... ax.gif Prikarpiau snaigių vakare - maniau bus langams papuošti, bet pakilusi ryte radau gražiai šerkšno išpaišytus langus ir nutariau, kad lai juos puošia žiema , negalima "darkyti" šalčio šedevro savo snaigėmis... taip snaigės pakibo palubėje lotuliukas.gif

Ech kaip greitai laikas eina.... jau metai praejo... ir vėl po truputi namus užpildo mirgančios lemputės, gardus vos juntamas cinamono, imbiero ir gvazdikėlių kvapų mišinys.... Tik mandarinų neprisiruošiu nusipirkti... bet iki Kalėdų dar yra laiko... rolleyes.gif iki Kalėdų namus užplūs visa gama Kalėdinių kvapų, spalvų ir svarbiausia džiaugsmo blush2.gif Svarbiausia, kad viskas ką darai teiktų džiaugsmą tau, o tai ką padarai ir aplinkiniams ax.gif Šiais metai pirmą sykį pamačiau savo žiogučio susidomėjimą pačiu puošimo procesu... padejo lemputes kabinti, karpant snaiges nosies nenuleido nuo mano rankų, o kabinant žaisliukus pats juos ėmė iš dėžės ir padavinėjo... Pirmos Kalėdos kai jaučiu, kad ir mano vaikas laukia Kalėdų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vvarliokas: 12 gruodžio 2012 - 11:25
maniskis irgi atrodo pirmi metai kai supranta kas tos kaledos, ir kam ta eglute reikalinga. labai laukia kaledu senelio, nors sake kad besmegenis dovanas atnes smile.gif pats dejo bumbolus, blizgucius, matosi vaiko akutese dziaugsmas kai lemputes uzdegam 4u.gif
Atsakyti
laba vakara,
mes eglute statysim tik gruodzio 23,tokia jau musu tradicija.bet namus truputi papuosiu anksciau.siandien Nikitos klausiu "Nori man padeti papuosti?" o jis tokiom liudnom akytem i mane paziurejo ir pasake "Noriu,kad griztu tetukas...." tai zinokit nusissukau,nuzliumbiau posmeli....taip vaiko pagailo....siaubas....zino,kad tete greit gris,bet matyt dienos jam daros ilgesnes ir ilgesnes,sedi visadien prie lango ir ziuredamas tikis,kad va i kiema ivaziuos masina is kurios islips tete.jis net dovanu nenori....zodziu,vel asaroju...kazko isskydau...
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2012 12 12, 21:41)
laba vakara,
mes eglute statysim tik gruodzio 23,tokia jau musu tradicija.bet namus truputi papuosiu anksciau.siandien Nikitos klausiu "Nori man padeti papuosti?" o jis tokiom liudnom akytem i mane paziurejo ir pasake "Noriu,kad griztu tetukas...."  tai zinokit nusissukau,nuzliumbiau posmeli....taip vaiko pagailo....siaubas....zino,kad tete greit gris,bet matyt dienos jam daros ilgesnes ir ilgesnes,sedi visadien prie lango ir ziuredamas tikis,kad va i kiema ivaziuos masina is kurios islips tete.jis net dovanu nenori....zodziu,vel asaroju...kazko isskydau...

stiprybes tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif juk jau greit visi kartu busit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2012 12 11, 20:33)
Labas vakaras 4u.gif
Ne mes negavom schmoll.gif , turbut rytoj gausim, praeta menesi irgi 12 diena pervede.

Aš sužinojau, kad mūsų soc.rup.pašalpos vėluos verysad.gif nes nėra pinigų. Tikiuosi iki naujų gausim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 13 gruodžio 2012 - 12:06
QUOTE(trude @ 2012 12 13, 12:03)
Aš sužinojau, kad mūsų soc.rup.pašalpos vėluos verysad.gif nes nėra pinigų. Tikiuosi iki naujų gausim g.gif

O as vakar gavau ax.gif .
Atsakyti