QUOTE(Fera82 @ 2012 12 18, 10:21)
Galit man kasnors pasakyt, kuriu vaikuciu raida stipriai velavo- kada jie savarnakiskai pradejo vaikscioti?
manoji pati pasileido 4 metų

daktarai sake, kad nevaikscios visai, bet ji vaiksto, savaip, kaip pingvinas, bet vaiksto
ilgai viena nepasileido tik uz rankos vedama ejo, o TAI atsitiko, kai visai nesitikejau, palikau ja hole i siena su rankytem atremiau, sakau, palauk kol balkona uzdarysiu ir nuejau i kambari, niekada nepamirsiu to jausmo, girdziu uz nugaros šliap šliap, nutirpo rankos kojos

bijau net atsisukti.......atsisuku, ogi stovi brangenybe išsišiepusi iki ausu, pati pasileido ir atejo paskui mane

šokas nerealus buvo, tai vat taip tiesiog atejo TAS laikas ir tiek. Nelabai cia ka ir paforsuosi. Aisku mankstos masazai viskas reikalinga, bet galvyteje šis tas irgi turi susitvarkyti, kad nebebijotu pasileisti vaikas.
QUOTE(veiducka @ 2012 12 18, 11:09)
jei vaiksto uz rankos tai vaikscios ir vienas, kuo labiau laukiat tuo labiau tas laikas prailgsta.

kiekvienam viskas savu laiku.
Pritariu
biski užkniso mane jau tos pugos, su masina nevaziuoju

užkasta stovi, kazkaip nesinori man dabar vairuoti, nors cia kai buvo slidu vaziavau atsargiai, o dabar nenoriu ne del slidumo, o del tu pusnu, bijau uzklimti

ech.....laukiu vasaros....