Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių pašnekesiai

Labas 4u.gif

Galit man kasnors pasakyt, kuriu vaikuciu raida stipriai velavo- kada jie savarnakiskai pradejo vaikscioti?

Mano mazasis dar vis ropoja verysad.gif Nuo 13 men kaip ismoko ropot, tai va jau 26 menesiu, o dar vis ropoja. Uz rankutes eina, palei baldus irgi, net duris sugeba pats uz rankenos atsidaryt, nu bet pats nevaiksto. Jei tik paleidi viena, tai is kart klaupiasi, net pastovet nesilaikydamas negali- bijo verysad.gif Daktaria irgi tiksliu prognoziu nezino. Na sako, kad vaikscios kada nors . Bet kada *****, 4, 5, 7 metu verysad.gif

Nervina tik...
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 12 18, 11:21)
Labas 4u.gif

Galit man kasnors pasakyt, kuriu vaikuciu raida stipriai velavo- kada jie savarnakiskai pradejo vaikscioti?

Mano mazasis dar vis ropoja  verysad.gif Nuo 13 men kaip ismoko ropot, tai va jau 26 menesiu, o dar vis ropoja. Uz rankutes eina, palei baldus irgi, net duris sugeba pats uz rankenos atsidaryt, nu bet pats nevaiksto. Jei tik paleidi viena, tai is kart klaupiasi, net pastovet nesilaikydamas negali- bijo  verysad.gif Daktaria irgi tiksliu prognoziu nezino. Na sako, kad vaikscios kada nors . Bet kada *****, 4, 5, 7 metu  verysad.gif

Nervina tik...

o mankstas kokias darot?
Atsakyti
Na darom kiek priklauso raidos centre. 2 kart metuose. Jau siais metais viskas, daugiau nepriklauso. O kineze sake, kad pagrinde reik su juo vaiksciot. Tai taip ir darom. Mano tetis visa diena su juo namie vaikstineja uz rankutes. Na atrodo, kad susitiprejo , patobulejo, va ir duris sugeba atsidaryt, bet va tu pirmu zinkgsniu kaip ner, taip ner. Palei baldus varo, bet nesilaikydamas niekaip sad.gif O amzius visgi jo jau nemazas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 12 18, 12:05)
Na darom kiek priklauso raidos centre. 2 kart metuose. Jau siais metais viskas, daugiau nepriklauso. O kineze sake, kad pagrinde reik su juo vaiksciot. Tai taip ir darom. Mano tetis visa diena su juo namie vaikstineja uz rankutes. Na atrodo, kad susitiprejo , patobulejo, va ir duris sugeba atsidaryt, bet va tu pirmu zinkgsniu kaip ner, taip ner. Palei baldus varo, bet nesilaikydamas niekaip sad.gif O amzius visgi jo jau nemazas  verysad.gif

jei vaiksto uz rankos tai vaikscios ir vienas, kuo labiau laukiat tuo labiau tas laikas prailgsta. 4u.gif kiekvienam viskas savu laiku.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 12 18, 11:09)
jei vaiksto uz rankos tai vaikscios ir vienas, kuo labiau laukiat tuo labiau tas laikas prailgsta.  4u.gif kiekvienam viskas savu laiku.

As tai bijau, kad daktarai nebutu ko praziopline. Gal jam kokie koordinacijos sutrikimai. gal jis nemokes normaliai vaiksciot. ai prisigalvoju tik visko verysad.gif
Atsakyti
laba diena,
QUOTE(Fera82 @ 2012 12 18, 12:11)
As tai bijau, kad daktarai nebutu ko praziopline. Gal jam kokie koordinacijos sutrikimai. gal jis nemokes normaliai vaiksciot. ai prisigalvoju tik visko verysad.gif

gink negatyvias mintis salin mirksiukas.gif ateis laikas ir maziukas ne tik kad vaikscios,bet ir begios mirksiukas.gif tik dar pakentek truputeli,pamatysi,prades eiti savarankiskai kai to visiskai nesitikesi,juk arteja Kaledos-svajoniu issipildymo metas.auksciau nosi 4u.gif
Papildyta:
Tiesa,dideliausi ir nuosirdziausi sveikinimai NIKEZ su gimtadieniu!!!!!!!!!!! clap.gif happybday.gif clap_1.gif yahoo.gif 4u.gif birthday.gif ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinana: 18 gruodžio 2012 - 12:04
[quote=Fera82,2012 12 18, 10:21]
Labas 4u.gif

Mano mazasis dar vis ropoja verysad.gif Nuo 13 men kaip ismoko ropot, tai va jau 26 menesiu, o dar vis ropoja. Uz rankutes eina, palei baldus irgi, net duris sugeba pats uz rankenos atsidaryt, nu bet pats nevaiksto. Jei tik paleidi viena, tai is kart klaupiasi, net pastovet nesilaikydamas negali- bijo verysad.gif Daktaria irgi tiksliu prognoziu nezino. Na sako, kad vaikscios kada nors . Bet kada *****, 4, 5, 7 metu verysad.gif

Nervina tik...
Nesinervuok, viskas bus gerai 4u.gif . Juk jis jau vaiksto, tesiog turbut vienas dar bijo. Pas mania yra pazistama, tai pas ja visiskai sveika mergaite tap pradejo vaiksciot. Tesiog vaikas bijojo vienas zingsnioti. Bet dabar merga jau 16 metu, laksto kaip paselusi thumbup.gif . Tai kad atsipalaidok, tikrai lakstis tavo princas mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(dinana @ 2012 12 18, 12:02)

Papildyta:
Tiesa,dideliausi ir nuosirdziausi sveikinimai NIKEZ su gimtadieniu!!!!!!!!!!! clap.gif  happybday.gif  clap_1.gif  yahoo.gif  4u.gif  birthday.gif  ploja.gif

Ir mes sveikinam Nikez su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif clap.gif clap.gif clap.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif !!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenusikas: 18 gruodžio 2012 - 12:41
Nikez, kuo nuosirdziausi sveikinimai happybday.gif

Na as dar nepraradau vilties, kad mano mazas vaikscios, bet va taip noretusi pabanedraut su tom mamom, kuriu vaikai pradejo velai vaiksciot. Kaip ir kas ten man labai idomu. Juk kaip ir ligos kazkokios ner. Na zemas raumenu tonusas, bet juk jau amziumi jis didelis. Kodel jis neina pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 12 18, 11:21)
Labas 4u.gif

Mano mazasis dar vis ropoja  verysad.gif Nuo 13 men kaip ismoko ropot, tai va jau 26 menesiu, o dar vis ropoja. Uz rankutes eina, palei baldus irgi, net duris sugeba pats uz rankenos atsidaryt, nu bet pats nevaiksto. Jei tik paleidi viena, tai is kart klaupiasi, net pastovet nesilaikydamas negali- bijo  verysad.gif Daktaria irgi tiksliu prognoziu nezino. Na sako, kad vaikscios kada nors . Bet kada *****, 4, 5, 7 metu  verysad.gif

Nervina tik...

Nusiramink, tikrai pradės vaikčioti console.gif maniškė pradėjo 20 mėn. irgi bijojo labai pasileisti, bet per Kalėdinį Tele bimbam koncertą atsipalaidavo, tik žiūrim varo pati iki kito vaiko, buvo tikra šventė wub.gif Tikiuosi greitai ir jus aplankys tas džiaugsmas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2012 12 18, 10:21)

manoji pati pasileido 4 metų rolleyes.gif daktarai sake, kad nevaikscios visai, bet ji vaiksto, savaip, kaip pingvinas, bet vaiksto smile.gif
ilgai viena nepasileido tik uz rankos vedama ejo, o TAI atsitiko, kai visai nesitikejau, palikau ja hole i siena su rankytem atremiau, sakau, palauk kol balkona uzdarysiu ir nuejau i kambari, niekada nepamirsiu to jausmo, girdziu uz nugaros šliap šliap, nutirpo rankos kojos blink.gif bijau net atsisukti.......atsisuku, ogi stovi brangenybe išsišiepusi iki ausu, pati pasileido ir atejo paskui mane biggrin.gif šokas nerealus buvo, tai vat taip tiesiog atejo TAS laikas ir tiek. Nelabai cia ka ir paforsuosi. Aisku mankstos masazai viskas reikalinga, bet galvyteje šis tas irgi turi susitvarkyti, kad nebebijotu pasileisti vaikas.

QUOTE(veiducka @ 2012 12 18, 11:09)
jei vaiksto uz rankos tai vaikscios ir vienas, kuo labiau laukiat tuo labiau tas laikas prailgsta.  4u.gif kiekvienam viskas savu laiku.

Pritariu mirksiukas.gif

biski užkniso mane jau tos pugos, su masina nevaziuoju schmoll.gif užkasta stovi, kazkaip nesinori man dabar vairuoti, nors cia kai buvo slidu vaziavau atsargiai, o dabar nenoriu ne del slidumo, o del tu pusnu, bijau uzklimti doh.gif ech.....laukiu vasaros....
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 12 18, 16:47)
manoji pati pasileido 4 metų  rolleyes.gif daktarai sake, kad nevaikscios visai, bet ji vaiksto, savaip, kaip pingvinas, bet vaiksto  smile.gif
ilgai viena nepasileido tik uz rankos vedama ejo, o TAI atsitiko, kai visai nesitikejau, palikau ja hole i siena su rankytem atremiau, sakau, palauk kol balkona uzdarysiu ir nuejau i kambari, niekada nepamirsiu to jausmo, girdziu uz nugaros šliap šliap, nutirpo rankos kojos  blink.gif bijau net atsisukti.......atsisuku, ogi stovi brangenybe išsišiepusi iki ausu, pati pasileido ir atejo paskui mane  biggrin.gif  šokas nerealus buvo, tai vat taip tiesiog atejo TAS laikas ir tiek. Nelabai cia ka ir paforsuosi. Aisku mankstos masazai viskas reikalinga, bet galvyteje šis tas irgi turi susitvarkyti, kad nebebijotu pasileisti vaikas.
Pritariu  mirksiukas.gif

biski užkniso mane jau tos pugos, su masina nevaziuoju  schmoll.gif  užkasta stovi, kazkaip nesinori man dabar vairuoti, nors cia kai buvo slidu vaziavau atsargiai, o dabar nenoriu ne del slidumo, o del tu pusnu, bijau uzklimti  doh.gif  ech.....laukiu vasaros....

man irgi jau pabodo tas sniegas, ne tiek sniegas kiek ta bjaurybe puga ir vejai. salta, nesinori nei i lauka nosies iskisti. vaikis snargliuojas po biski, bet tempa nesukilo. faktas kad ryt i svente darze nenueisim. bet tikiuosi bent per kaledas galesim pas senelius nulekt
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2012 12 18, 16:47)
biski užkniso mane jau tos pugos, su masina nevaziuoju  schmoll.gif  užkasta stovi, kazkaip nesinori man dabar vairuoti, nors cia kai buvo slidu vaziavau atsargiai, o dabar nenoriu ne del slidumo, o del tu pusnu, bijau uzklimti  doh.gif  ech.....laukiu vasaros....

Labas vakarelis ax.gif
mano tacka tai jau palaidota posniegu lotuliukas.gif visur pestute arba su autiku,proga pasijudinti ir issijudinti,otaip ismasinos ir imasina doh.gif na jei nevestu autikas i darzeli,tai mes taip ir namie butume,nes as niekaip iskiemo ax.gif ziuriu ir tu padejai masiniuka,pa staves irgi kiemas doh.gif ir nevalytas aiskus,tai sunku isriedeti.
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2012 12 18, 20:11)
man irgi jau pabodo tas sniegas, ne tiek sniegas kiek ta bjaurybe puga ir vejai. salta, nesinori nei i lauka nosies iskisti. vaikis snargliuojas po biski, bet tempa nesukilo. faktas kad ryt i svente darze nenueisim. bet tikiuosi bent per kaledas galesim pas senelius nulekt

o tik i pacia svente irgi neisit?
Atsakyti