Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 12, 18:55)
Cituk wub.gif Pasiruosus ilgai lauktam penktadiniui? mirksiukas.gif

Nu tas pasiruosimas tai sakyciau virsta i paniska baime tongue.gif

Betuli, svarbu kad jau nereikia vien tik guleti, o kilnoti nu ir nereikia, pailsek siuos menesiukus kol dar tur laiko smile.gif
Atsakyti
Nazara,

smagiausia, kad Beta pasidalino savo pavyzdziu smile.gif
Tad tikekimes, kad viskas bus gerai. Zinau viena atveji, kai irgi sunkiai ir ilgai augo, o paskui IVF'as pavyko, tad vilciu tikrai yra 4u.gif ju VISADA yra;-)

O as gruodzio 28 dienai uzsirasiau histeroskopijai Lietuvoje. Ziuresime ka suras. Geriau jau rastu, sutvarkytu, isvalytu ir tada butu man nestumas garantuotas ax.gif
Nes jeigu nieko neras, tada reiskia, kad reikes ieskoti kitur. Bet kokiu atveju dar n tyrimu LT pasidarysiu ax.gif Planavome atostogas ir poilsi nuo visko, kas susije su IVF, taciau gavosi kitaip. Bet dziaugiuosi. Jau vel atgavau jegas tyrimams ir ruosimuisi sekanciam bandymui... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 12 gruodžio 2012 - 23:18
QUOTE(GingerBella @ 2012 12 13, 00:17)
Nazara,

smagiausia, kad Beta pasidalino savo pavyzdziu smile.gif
Tad tikekimes, kad viskas bus gerai. Zinau viena atveji, kai irgi sunkiai ir ilgai augo, o paskui IVF'as pavyko, tad vilciu tikrai yra 4u.gif ju VISADA yra;-)
O as gruodzio 28 dienai uzsirasiau histeroskopijai Lietuvoje. Ziuresime ka suras. Geriau jau rastu, sutvarkytu, isvalytu ir tada butu man nestumas garantuotas ax.gif
Nes jeigu nieko neras, tada reiskia, kad reikes ieskoti kitur. Bet kokiu atveju dar n tyrimu LT pasidarysiu ax.gif Planavome atostogas ir poilsi nuo visko, kas susije su IVF, taciau gavosi kitaip. Bet dziaugiuosi. Jau vel atgavau jegas tyrimams ir ruosimuisi sekanciam bandymui... rolleyes.gif

aciu uz toki dideli palaikyma 4u.gif rytoj bus matyt kad vyksta ax.gif arba nusibliausiu arba ne doh.gif

o tau histero pries pat naujus thumbup.gif zingsnis i prieki 4u.gif linkiu, kad su ta operacija bedos uzsibaigtu ir nebereiketu ieskoti giliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(GingerBella @ 2012 12 13, 00:17)

drinks_cheers.gif

Buckiai visoms wub.gif
Atsakyti
Citai laikykis 4u.gif Ir butinai pasipasakok po to 4u.gif Lauksim biggrin.gif
GingerBella geri planai jusu 4u.gif Saunu , kad vel i prieki ziuri 4u.gif Isivaizduoju kiap nori suzinoti priezasti....
Pati dabar sedziu kaip ant adatu ir laukiu testu rezultatu....
Geros dieneles visom 4u.gif Pa pa pa biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 13 gruodžio 2012 - 12:27
QUOTE(lollypopas @ 2012 12 11, 23:35)
kokios pas jus problemeles buvo? ir kiek laiko sieket to tikslo? 4u.gif

problemu buvo daug, jos, beje, niekur nedingo verysad.gif Endo III stadija, nepraeinami kiausintakiai, vyro turtas prastas.

QUOTE(uogiuke @ 2012 12 11, 23:38)
Lolypopas,tai gal Suprecur, o paskui Luveris ir Gonalis? Jo ,jau viska susitvarkiau,antras menuo vartoju slopinamuosius, o sausio pabaigoje startas  4u.gif

As irgi pradejau su purskalu Supercur, paskui Menopur leidausi ax.gif

Sekmes startuojant ir visoms, kurios laukia rezultatu rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Citas,2012 12 12, 23:03]
Nu tas pasiruosimas tai sakyciau virsta i paniska baime tongue.gif

Is tavo baimes sprendziu, kad cia jau ne pirmas tau LIT'as pas G smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 13, 13:26)
Citai laikykis 4u.gif  Ir butinai pasipasakok po to 4u.gif Lauksim biggrin.gif
GingerBella geri planai jusu 4u.gif Saunu , kad vel i prieki ziuri 4u.gif Isivaizduoju kiap nori suzinoti priezasti....
Pati dabar sedziu kaip ant adatu ir laukiu testu rezultatu....
Geros dieneles visom 4u.gif Pa pa pa biggrin.gif  wub.gif

Pepe,

jus jau spejote apsilankyti pas Gorgy? g.gif

MERGINOS, kurios daretes graikiskas,

kokiu siuntu tarnybu paslaugomis naudojotes? Kokiu astronominiu greiciu siuntinys turi pasiekti Graikija?

Ar visais atvejais reikia naudotis tokiu vezeju kaip DPD, DHL paslaugomis? Ar pvz. gali tikti ir siuntimas paprastu pastu ''skubiai'' ?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 13 gruodžio 2012 - 17:16
QUOTE(GingerBella @ 2012 12 13, 18:07)
Pepe,

kokiu siuntu tarnybu paslaugomis naudojotes? Kokiu astronominiu greiciu siuntinys turi pasiekti Graikija?

Ar visais atvejais reikia naudotis tokiu vezeju kaip DPD, DHL paslaugomis? Ar pvz. gali tikti ir siuntimas paprastu pastu ''skubiai'' ?

Aciu 4u.gif

as tai siunciau paprastai - per musu imones kurjerius, kurie pasta siuntineja blush2.gif tik nesakyk paste, ka siunti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, man antradienį įdėjo blastocistą, o prieš tai embrionus, o nuo vakar man atsirado minkštas gumbelis ties gaktikauliu ir labai skauda pilvo apačią kosint ar nusisnypčiant. Gal kam teko susidurti su tokia situacija? Parašiau ginei, bet ji tyli. O dabar sužinojau, kad man jau aukšta temperatūra ir to jau bijau, vaistukų gerti nenoriu. Geriu karštos arbatos.
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 12 13, 06:07)
Pepe,

Jo spejom jau blush2.gif Gorgis rimtas vyrukas wub.gif Smulkiai surinko info, ten susizinojau, kad as 4 IVF apturejau, ne 3 kaip visada galvojau blush2.gif
Paskyre tuos pagrindiunius testus (dabar jie visa paka daro uz 1190), iskeltus ju internetiniame puslapyje, man dar papildomu prirase irgi siunciamu i chicago...Nuleido man 12 krauo buteliuku, vyrui 6...
Vyrui siule pasidaryti spermos fregmentacijos testa ir spermos paseli? ar kazkas tokio bakterijom ieskoti, bet mes tuos tyrimus planavom graikijoje daryt, tai taip ir palikom....
Ir taip virs 2000 susimokejom...skauda sirdi ax.gif , bet tikiuos, kad ras nepasisekimu priezasti.
Minejo ir jis man, kad padetu gimdos gleivines pagramdymas menesi pries embrionu transplantacija. Sitokia hystero Graikijoje 1500-1700 euru kainuoja, vel reik taupyti blush2.gif
Apie 2 LIT jau net per konsultacija pasake...As klausiau ar nepavojinga LIT moters organizmaui. Jis nustebo, sako kodel turetu buti pavojinga? Tai sakau, kad man leisit vyro kraujo daleles:) Jis taip graziai, rimtai ir itikinimai issireiske, neiseis gal perduoti blush2.gif Sako, jo suleisim tau vieno vyro, viduj trecias atsiras...
Tiesa, sesutem ten darbo tikrai pakankamai, kaip ir Keberiokst sake...pacientai, telefonai beveik be perstojo...
LB. patiko labaratorijos sesutes:) Su juokeliais krauja paeme...

Del graikisku ir as siunciau paprastu pastu, pastebejau, kad per 3-4 d. nukeliauja...net neregistruotu siunciau...Jei nori galiu persiusti vienos paneles laiska, ji man smulkiai surasius buvo kaip ir ka daryti, saugau, jei kitom prireiktu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 13 gruodžio 2012 - 19:50
QUOTE(GingerBella @ 2012 12 13, 18:07)
Pepe,

Aciu 4u.gif

As nueidavau i paprasta pasta, nusipirkdavau minksta voka ( su puslytem), tada prasedejus mm viska supokuodavau (abu kartus kraujo tubele idedavau i maza dovanu dezute ir surisdavau kaspineliu smile.gif ) ir nunesdavau i pasta, sakydavau, kad siunciu dovanele. Kazkuri viena is kartu mano siuntinukas nenuejo, todel paskui siusdavau po du, viena viena diena, kita kita diena, o graikai gave parasydavo, kad gavo du. Ir patarciau siusti paprastu neregistruotu pastu, man greiciau nueidavo.
Papildyta:
QUOTE(ievmedis @ 2012 12 13, 20:31)
Sveikos, man antradienį įdėjo blastocistą, o prieš tai embrionus, o nuo vakar man atsirado minkštas gumbelis ties gaktikauliu ir labai skauda pilvo apačią kosint ar nusisnypčiant. Gal kam teko susidurti su tokia situacija? Parašiau ginei, bet ji tyli. O dabar sužinojau, kad man jau aukšta temperatūra ir to jau bijau, vaistukų gerti nenoriu. Geriu karštos arbatos.

Skambink gydytojai i mobilu!
Atsakyti