QUOTE(GingerBella @ 2012 12 13, 06:07)
Pepe,
jus jau spejote apsilankyti pas Gorgy?
MERGINOS, kurios daretes graikiskas, Jo spejom jau

Gorgis rimtas vyrukas

Smulkiai surinko info, ten susizinojau, kad as 4 IVF apturejau, ne 3 kaip visada galvojau
Paskyre tuos pagrindiunius testus (dabar jie visa paka daro uz 1190), iskeltus ju internetiniame puslapyje, man dar papildomu prirase irgi siunciamu i chicago...Nuleido man 12 krauo buteliuku, vyrui 6...
Vyrui siule pasidaryti spermos fregmentacijos testa ir spermos paseli? ar kazkas tokio bakterijom ieskoti, bet mes tuos tyrimus planavom graikijoje daryt, tai taip ir palikom....
Ir taip virs 2000 susimokejom...skauda sirdi

, bet tikiuos, kad ras nepasisekimu priezasti.
Minejo ir jis man, kad padetu gimdos gleivines pagramdymas menesi pries embrionu transplantacija. Sitokia hystero Graikijoje 1500-1700 euru kainuoja, vel reik taupyti

Apie 2 LIT jau net per konsultacija pasake...As klausiau ar nepavojinga LIT moters organizmaui. Jis nustebo, sako kodel turetu buti pavojinga? Tai sakau, kad man leisit vyro kraujo daleles:) Jis taip graziai, rimtai ir itikinimai issireiske, neiseis gal perduoti

Sako, jo suleisim tau vieno vyro, viduj trecias atsiras...
Tiesa, sesutem ten darbo tikrai pakankamai, kaip ir Keberiokst sake...pacientai, telefonai beveik be perstojo...
LB. patiko labaratorijos sesutes:) Su juokeliais krauja paeme...
Del graikisku ir as siunciau paprastu pastu, pastebejau, kad per 3-4 d. nukeliauja...net neregistruotu siunciau...Jei nori galiu persiusti vienos paneles laiska, ji man smulkiai surasius buvo kaip ir ka daryti, saugau, jei kitom prireiktu:)