Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

labas vakaras. Jungiuosi į jūsų gretas, o gal greičiau į lollypopo 4u.gif nes ir manęs laukia pirmas IVF, dėl kurio eisiu tartis penktadienį. Norėjau paklausti, gal kuri turite padidėjusi prolaktiną ir jums atliekamas IVF? Ar reikėtų jį susitvarkyti dar prieš pačią procedūrą?
Atsakyti
Ievmedi,

tiek daug idejo ir dar su blastocista, tikrai lauksime paciu graziausiu hcg skaiciuku nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nazara,

na ir liudnos zinios. O ka gydytojas komentuoja???

Kita vertus, uztektu ir 1 kokybisko, gero, apsivaisinusio, issidalinusio ir t.t.

Bet tikrai dydis man nepatinka g.gif

Del MMM nepergyvenk. Jeigu stimuliacija pradejo antra ciklo diena, tai tau taiko trumpa protokola, toki pati, kaip ir taike man. Ir taip, - tai vyksta per MMM.

Lollypopas,

as turejau 2 IVF + ICSI. I diskusija kas yra geriau nesileisiu, nes musu atveju tai yra vienintelis kelias, - be pasirinkimo.

Bohuna,

sekmes 1-ame IVF 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 11, 21:31)
Stimuliacija per mmm? Cia kazkas man naujo g.gif

kad ir mane stimuliavo nuo 2 c.d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 12 11, 22:10)
sekmes 1-ame IVF 4u.gif

ačiū, jos prireiks 4u.gif
Atsakyti
nuosirdus aciu visoms, mane sveikinusioms 4u.gif as nuolat seku sita tema (tik tylomis), ir labai labai sergu uz kiekviena. Vaisingos sekmes kiekvienai! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bohuna @ 2012 12 11, 22:56)
labas vakaras. Jungiuosi į jūsų gretas, o gal greičiau į lollypopo 4u.gif nes ir manęs laukia pirmas IVF, dėl kurio eisiu tartis penktadienį. Norėjau paklausti, gal kuri turite padidėjusi prolaktiną ir jums atliekamas IVF? Ar reikėtų jį susitvarkyti dar prieš pačią procedūrą?

Gal su kiek padidėjusiu prolaktinu nieko rimto, bet reiktų atsiklausti daktaro. Sėkmės tau
Papildyta:
[quote=GingerBella,2012 12 11, 23:10]
Ievmedi,

tiek daug idejo ir dar su blastocista, tikrai lauksime paciu graziausiu hcg skaiciuku nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

GingerBella
Ačiū labai, bet manau, kad kantriai lauksiu iki NT atlikimo, o ne darytt HCG, nors sunkoka ilgai laukti verysad.gif
Atsakyti

nieko neimanau apie tai doh.gif bet turbut tikrai reikia susitvarkyti 4u.gif Sekmes 4u.gif

QUOTE(GingerBella @ 2012 12 11, 23:10)

Nazara,

na ir liudnos zinios. O ka gydytojas komentuoja???

Kita vertus, uztektu ir 1 kokybisko, gero, apsivaisinusio, issidalinusio ir t.t.

Bet tikrai dydis man nepatinka g.gif

Del MMM nepergyvenk. Jeigu stimuliacija pradejo antra ciklo diena, tai tau taiko trumpa protokola, toki pati, kaip ir taike man. Ir taip, - tai vyksta per MMM.

tai kad man taiko ilga protokola g.gif pries tai leidausi blokuojancius.
gyd., sako, kad prognozes blogos verysad.gif , bet dar padidino doze gonalio ir plius kitu dar skyre susileist, turbut tiketis kazko galima.Vaziuosiu penktadieni apziurai, tada bus aiskiau ir kalbesim. Gal keis protokola, gal vaistus, bet pirmiausiai turbut reiks issitirt kiausidziu rezerva verysad.gif Tiesa pasakius nusiteikiau blogiausiam verysad.gif kaledu senio reiks prasyt kazko kitko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2012 12 11, 23:43)
nieko neimanau apie tai doh.gif bet turbut tikrai reikia susitvarkyti 4u.gif Sekmes 4u.gif
tai kad man taiko ilga protokola g.gif pries tai leidausi blokuojancius.
gyd., sako, kad prognozes blogos verysad.gif , bet dar padidino doze gonalio ir plius kitu dar skyre susileist, turbut tiketis kazko galima.Vaziuosiu penktadieni apziurai, tada bus aiskiau ir kalbesim.  Gal keis protokola, gal vaistus, bet pirmiausiai turbut reiks issitirt kiausidziu rezerva verysad.gif Tiesa pasakius nusiteikiau blogiausiam verysad.gif kaledu senio reiks prasyt kazko kitko doh.gif

Zinau viena atveji, kai panasiai buvo pas ta pati gydytoja, taikant ilga protokola. Viskas baigesi sekmingai. Jeigu dozes padidino, matyt dar tikisi ir gydytojas.

Del kiausidziu rezervo, pasidaryk S-Anti-Muller tyrima. Jis parodo kiausidziu rezerva geriausiai.

Uzjauciu, kad rezultatai taip nedziuginantys. Prisimenu, kiek laiko laukei, ruoseisi tam moraliskai ... Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Aha,LOLYPOPAS,tai slopinantys,pas mane jie purskiami.
Atsakyti

Prolaktiną sutvarkyti BŪTINA! Koks jis pas Tave? Turi b8ti apie 200.
Per aukštas neleidžia pastoti arba sukelia persileidimą.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 12 12, 00:07)
Prolaktiną sutvarkyti BŪTINA! Koks jis pas Tave? Turi b8ti apie 200.
Per aukštas neleidžia pastoti arba sukelia persileidimą.

pas mane virš 1000 verysad.gif
sausio pradžioje einu pas endokrinologę, tai labai tikiuosi, jog tai bus nesunkiai pataisoma, nes jau ir taip yra ką lopyti pas mane ir be prolaktino..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(late @ 2012 12 11, 19:30)
Jauciu Cituk kutenimus jau kasdien thumbup.gif ,bet tos kileres kyla ,kaip ant mieliu verysad.gif nu nieko nugalesim su Gorgio pagalba ax.gif
O del progesterono ,man irgi G sake nereikia schmoll.gif ,o po to kai nuo 4 crinone i dien aprogesteronas nekilo ,tada skubos tvarka leidausi ir jau kita diena kilo kuo graziausiai mirksiukas.gif

nu tos kileres doh.gif kovok su jom drinks_cheers.gif

QUOTE(NAZARA @ 2012 12 11, 22:16)
smagu skaityti ikvepiancias sekmingas naujienas 4u.gif o vat mano naujienos ne kokios verysad.gif nesistimuliuoja verysad.gif po 7 dienu stimuliacijos tik 3 foliai po 6mm ir gleivine plona.As lengvam soke blink.gif nes tuos nupiepusius folius skauda, as juos jauciu,net dzinsu negaliu normaliai susisegt doh.gif Vienu zodziu, padidino gonalio doze ir dar skyre merional leistis  tris dienas. Jei situacija nepageres, teks  viska nutraukti ir galvoti viska is naujo verysad.gif Visokiu minciu kyla g.gif tik vakar mmm baigesi, tai gal ta gleivine dar uzaugs ir foliai gal kitaip reaguos su kitais vaistais? Bet ar per tris dienas gali uzaugt iki reikiamo dydzio? Man uzteks ir tu triju, kad tik geri butu... verysad.gif

tikiu, kad viskas bus gerai ir uzaugs tavo foliai 4u.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 11, 22:31)
Stimuliacija per mmm? Cia kazkas man naujo g.gif

tai visada juk buna per mmm pradzia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bohuna @ 2012 12 12, 01:20)
pas mane virš 1000 verysad.gif
sausio pradžioje einu pas endokrinologę, tai labai tikiuosi, jog tai bus nesunkiai pataisoma, nes jau ir taip yra ką lopyti pas mane ir be prolaktino..

nemanau, kad gydytoja skirs kitaip, bet bromkriptina jau dabar galetum pradeti vartoti - be abejo pasitarus su gydytoju 4u.gif
Atsakyti