labas vakaras. Jungiuosi į jūsų gretas, o gal greičiau į lollypopo
nes ir manęs laukia pirmas IVF, dėl kurio eisiu tartis penktadienį. Norėjau paklausti, gal kuri turite padidėjusi prolaktiną ir jums atliekamas IVF? Ar reikėtų jį susitvarkyti dar prieš pačią procedūrą?
Ievmedi,
tiek daug idejo ir dar su blastocista, tikrai lauksime paciu graziausiu hcg skaiciuku
Nazara,
na ir liudnos zinios. O ka gydytojas komentuoja???
Kita vertus, uztektu ir 1 kokybisko, gero, apsivaisinusio, issidalinusio ir t.t.
Bet tikrai dydis man nepatinka
Del MMM nepergyvenk. Jeigu stimuliacija pradejo antra ciklo diena, tai tau taiko trumpa protokola, toki pati, kaip ir taike man. Ir taip, - tai vyksta per MMM.
Lollypopas,
as turejau 2 IVF + ICSI. I diskusija kas yra geriau nesileisiu, nes musu atveju tai yra vienintelis kelias, - be pasirinkimo.
Bohuna,
sekmes 1-ame IVF
tiek daug idejo ir dar su blastocista, tikrai lauksime paciu graziausiu hcg skaiciuku
Nazara,
Kita vertus, uztektu ir 1 kokybisko, gero, apsivaisinusio, issidalinusio ir t.t.
Del MMM nepergyvenk. Jeigu stimuliacija pradejo antra ciklo diena, tai tau taiko trumpa protokola, toki pati, kaip ir taike man. Ir taip, - tai vyksta per MMM.
Lollypopas,
as turejau 2 IVF + ICSI. I diskusija kas yra geriau nesileisiu, nes musu atveju tai yra vienintelis kelias, - be pasirinkimo.
Bohuna,
sekmes 1-ame IVF
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 11, 21:31)
kad ir mane stimuliavo nuo 2 c.d.
nuosirdus aciu visoms, mane sveikinusioms
as nuolat seku sita tema (tik tylomis), ir labai labai sergu uz kiekviena. Vaisingos sekmes kiekvienai!
QUOTE(bohuna @ 2012 12 11, 22:56)
nes ir manęs laukia pirmas IVF, dėl kurio eisiu tartis penktadienį. Norėjau paklausti, gal kuri turite padidėjusi prolaktiną ir jums atliekamas IVF? Ar reikėtų jį susitvarkyti dar prieš pačią procedūrą?
Gal su kiek padidėjusiu prolaktinu nieko rimto, bet reiktų atsiklausti daktaro. Sėkmės tau
Papildyta:
[quote=GingerBella,2012 12 11, 23:10]
Ievmedi,
GingerBella
Ačiū labai, bet manau, kad kantriai lauksiu iki NT atlikimo, o ne darytt HCG, nors sunkoka ilgai laukti
nieko neimanau apie tai
QUOTE(GingerBella @ 2012 12 11, 23:10)
Nazara,
tai kad man taiko ilga protokola
gyd., sako, kad prognozes blogos
QUOTE(NAZARA @ 2012 12 11, 23:43)
nieko neimanau apie tai
bet turbut tikrai reikia susitvarkyti
Sekmes
pries tai leidausi blokuojancius.
, bet dar padidino doze gonalio ir plius kitu dar skyre susileist, turbut tiketis kazko galima.Vaziuosiu penktadieni apziurai, tada bus aiskiau ir kalbesim. Gal keis protokola, gal vaistus, bet pirmiausiai turbut reiks issitirt kiausidziu rezerva
Tiesa pasakius nusiteikiau blogiausiam
kaledu senio reiks prasyt kazko kitko 
Zinau viena atveji, kai panasiai buvo pas ta pati gydytoja, taikant ilga protokola. Viskas baigesi sekmingai. Jeigu dozes padidino, matyt dar tikisi ir gydytojas.
Del kiausidziu rezervo, pasidaryk S-Anti-Muller tyrima. Jis parodo kiausidziu rezerva geriausiai.
Uzjauciu, kad rezultatai taip nedziuginantys. Prisimenu, kiek laiko laukei, ruoseisi tam moraliskai ... Laikykis
Aha,LOLYPOPAS,tai slopinantys,pas mane jie purskiami.
Prolaktiną sutvarkyti BŪTINA! Koks jis pas Tave? Turi b8ti apie 200.
Per aukštas neleidžia pastoti arba sukelia persileidimą.
QUOTE(Pelargonija @ 2012 12 12, 00:07)
Prolaktiną sutvarkyti BŪTINA! Koks jis pas Tave? Turi b8ti apie 200.
pas mane virš 1000
sausio pradžioje einu pas endokrinologę, tai labai tikiuosi, jog tai bus nesunkiai pataisoma, nes jau ir taip yra ką lopyti pas mane ir be prolaktino..
Labas rytas
nu tos kileres
kovok su jom
tikiu, kad viskas bus gerai ir uzaugs tavo foliai
tai visada juk buna per mmm pradzia
Papildyta:
nemanau, kad gydytoja skirs kitaip, bet bromkriptina jau dabar galetum pradeti vartoti - be abejo pasitarus su gydytoju
QUOTE(late @ 2012 12 11, 19:30)
Jauciu Cituk kutenimus jau kasdien
,bet tos kileres kyla ,kaip ant mieliu
nu nieko nugalesim su Gorgio pagalba
O del progesterono ,man irgi G sake nereikia
,o po to kai nuo 4 crinone i dien aprogesteronas nekilo ,tada skubos tvarka leidausi ir jau kita diena kilo kuo graziausiai 
O del progesterono ,man irgi G sake nereikia
nu tos kileres
QUOTE(NAZARA @ 2012 12 11, 22:16)
smagu skaityti ikvepiancias sekmingas naujienas
o vat mano naujienos ne kokios
nesistimuliuoja
po 7 dienu stimuliacijos tik 3 foliai po 6mm ir gleivine plona.As lengvam soke
nes tuos nupiepusius folius skauda, as juos jauciu,net dzinsu negaliu normaliai susisegt
Vienu zodziu, padidino gonalio doze ir dar skyre merional leistis tris dienas. Jei situacija nepageres, teks viska nutraukti ir galvoti viska is naujo
Visokiu minciu kyla
tik vakar mmm baigesi, tai gal ta gleivine dar uzaugs ir foliai gal kitaip reaguos su kitais vaistais? Bet ar per tris dienas gali uzaugt iki reikiamo dydzio? Man uzteks ir tu triju, kad tik geri butu... 
tikiu, kad viskas bus gerai ir uzaugs tavo foliai
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 11, 22:31)
tai visada juk buna per mmm pradzia
Papildyta:
QUOTE(bohuna @ 2012 12 12, 01:20)
pas mane virš 1000
sausio pradžioje einu pas endokrinologę, tai labai tikiuosi, jog tai bus nesunkiai pataisoma, nes jau ir taip yra ką lopyti pas mane ir be prolaktino..
nemanau, kad gydytoja skirs kitaip, bet bromkriptina jau dabar galetum pradeti vartoti - be abejo pasitarus su gydytoju