Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(bohuna @ 2012 12 12, 01:20)
pas mane virš 1000 verysad.gif
sausio pradžioje einu pas endokrinologę, tai labai tikiuosi, jog tai bus nesunkiai pataisoma, nes jau ir taip yra ką lopyti pas mane ir be prolaktino..

Pataisoma bromkriptinu, bet ne taip greit, per kelis mėnesius.
Sėkmės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NAZARA @ 2012 12 11, 10:47)
blink.gif tai kad stimuliacija prasidejo 2 cd, o mano mmm tesiasi 7-8 dienas.....si karta buvo 8, tai taip ir gavosi, kad visa laika kol badziausi buvo mmm g.gif dabar ir as jau nieko nezinau g.gif

Nu gal ir logiska, tik as niekada neuzfiksavau:) Kada numatytas kiausineliu surinkimas ir embriono transplantacija?
Del gimdos gleivines storio..jei teisingai pamenu, buvo cia viena panele irgi su plona gleivine apie 5 ir ji jau nestuke. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(am* @ 2012 12 11, 11:11)
kad ir mane stimuliavo nuo 2 c.d.  g.gif

Gal taip ir vyksta, taip ir turi buti blush2.gif Stimuliacijas turejau pries keturius metus,nebepamenu....tik man like lygtais, kad su pirma mmm su slopinamaisiais pradedama? bet cia Gingerbella sako, tikriausiai nuo protokolu priklauso, as niekada neturejau trumpo.
Atsakyti
QUOTE(late @ 2012 12 11, 19:30)
Jauciu Cituk kutenimus jau kasdien thumbup.gif ,bet tos kileres kyla ,kaip ant mieliu verysad.gif nu nieko nugalesim su Gorgio pagalba ax.gif
O del progesterono ,man irgi G sake nereikia schmoll.gif ,o po to kai nuo 4 crinone i dien aprogesteronas nekilo ,tada skubos tvarka leidausi ir jau kita diena kilo kuo graziausiai mirksiukas.gif

Smagu kutenimus jausti wub.gif Kovok su tom rupuzem. O ka gorgis, kas ar tik intralipidus ar IVIg, LIT liepia leistis?

Nu zinai tai gal as tada prasysiuos pas tave progesterono, nes po to skubos tvarka bus snipstas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 12 gruodžio 2012 - 11:56
QUOTE(Atiloja @ 2012 12 11, 23:24)
tai visada juk buna per mmm pradzia  4u.gif

ax.gif blush2.gif wub.gif 4u.gif
Geros dienos visom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 12 gruodžio 2012 - 12:01
QUOTE(NAZARA @ 2012 12 11, 22:16)
Sveikos mergaites 4u.gif

smagu skaityti ikvepiancias sekmingas naujienas 4u.gif o vat mano naujienos ne kokios verysad.gif nesistimuliuoja verysad.gif po 7 dienu stimuliacijos tik 3 foliai po 6mm ir gleivine plona.As lengvam soke blink.gif nes tuos nupiepusius folius skauda, as juos jauciu,net dzinsu negaliu normaliai susisegt doh.gif Vienu zodziu, padidino gonalio doze ir dar skyre merional leistis  tris dienas. Jei situacija nepageres, teks  viska nutraukti ir galvoti viska is naujo verysad.gif Visokiu minciu kyla g.gif tik vakar mmm baigesi, tai gal ta gleivine dar uzaugs ir foliai gal kitaip reaguos su kitais vaistais? Bet ar per tris dienas gali uzaugt iki reikiamo dydzio? Man uzteks ir tu triju, kad tik geri butu... verysad.gif

Nazara, dabar giliai ikvepk ir nenusiteik blogiausiam.Man antro IVF metu foliai irgi neaugo, tik kadangi mano kiauside policistine, tai ju buvo priauge visa kruva, bet maziukai.Pirmos apziuros metu daktaras irgi lingavo galva, mazdaug neauga kaip reiketu, reiks ziuret kaip toliau bus.Tik mano atveju dozes padidinti jis negalejo del policistines kiausides, kad paskui, jeigu ka, nebutu daug bedos.Taigi isvaziavau visa nusibliovus ir su ta pacia doze.Rezultate - reikejo stimuliuotis keliom dienom ilgiau, bet uzauginom.O kadangi stimuliacija buvo ilgesne, ilgiau brandinami foliai, jie buvo ir kokybiskesni.Nes tada pastojau, o ir to IVF'o snaigute dabar pas mane tuksi.O jeigu pas tave dar ir papildomai dozes padidintos ir siaip itrauktas dar vienas vaistukas, nemanau, kad bus blogai, pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 12 gruodžio 2012 - 13:06
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 12, 02:05)

Beta1, kaip tu? Ar jau lovos rezimas baiges?
Ashley kokie zingsniai pas tave sekantys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 12 gruodžio 2012 - 13:17
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 12, 14:14)
Beta1, kaip tu? Ar jau lovos rezimas baiges?

Gerai as, aisku, vaikstau kaip mimoza namusoe, nieko daryti negalima, maziaus ant ranku nesu turejus nezinau kiek laiko....Bet siaip situacija gereja, dabar tik tereikia susikaupti ir tiketis, kad ateity nebus kazkokiu problemu.Matyt, vis delto, gimdute pas mane yra "nuvargus" nuo kad ir nedaug, bet proceduru, dar nesenai buvusio nestumo, o dar CP......tai, matyt, ir lenda visokie brudai.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 12 12, 02:21)
Gerai as, aisku, vaikstau kaip mimoza namusoe,

Jauciu sunku namie kai net maziaus negali pakelti ir visko reikia saugotis wub.gif bet savrbiausia galutinis rezultatas 4u.gif kai dar vienas maziukas atsiras, galesi tada abu kartu kelnoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 12, 14:39)
kai dar vienas maziukas atsiras, galesi tada abu kartu kelnoti biggrin.gif

Net neabejoju, kad galesiu kilnoti kiek tik noriu biggrin.gif O greiciausiai tai bus ne kiek noriu, o kiek reikia lotuliukas.gif Bet kol dar man tas negresia, as cia jusu visu palauksiu, kol galesim visos kartu dejuot apie vargus vargelius su tais vaikais mirksiukas.gif
Atsakyti
Cituk wub.gif Pasiruosus ilgai lauktam penktadiniui? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 12 12, 10:55)
Pataisoma bromkriptinu, bet ne taip greit, per kelis mėnesius.
Sėkmės  wub.gif

ačiū 4u.gif

taip tikėjausi kuo greičiau pradėti viską verysad.gif na žiūrėsim, ką ginius sakys..
Atsakyti
[quote=GingerBella,2012 12 12, 00:01]
Zinau viena atveji, kai panasiai buvo pas ta pati gydytoja, taikant ilga protokola. Viskas baigesi sekmingai. Jeigu dozes padidino, matyt dar tikisi ir gydytojas.

Del kiausidziu rezervo, pasidaryk S-Anti-Muller tyrima. Jis parodo kiausidziu rezerva geriausiai.

Uzjauciu, kad rezultatai taip nedziuginantys. Prisimenu, kiek laiko laukei, ruoseisi tam moraliskai ... Laikykis
[/quote]
laikausi rolleyes.gif o kaip kitaip ax.gif bet va nakti blogai miegojau, kazkokia itampa jauciu doh.gif varciausi kaip ruonis vandeny doh.gif
jeigu penktadieni po apziuros reiks viska nutraukti, tai iskat prasysiu to tyrimo mirksiukas.gif

[quote=Atiloja,2012 12 12, 11:24]

tikiu, kad viskas bus gerai ir uzaugs tavo foliai

gaila, kad as taip netikiu blush2.gif
[quote=Pepe/ilgakojine,2012 12 12, 12:53]
Nu gal ir logiska, tik as niekada neuzfiksavau:) Kada numatytas kiausineliu surinkimas ir embriono transplantacija?
Del gimdos gleivines storio..jei teisingai pamenu, buvo cia viena panele irgi su plona gleivine apie 5 ir ji jau nestuke. 4u.gif

[/quote]
punkcija buvo numatyta 17 d., o isodinimas po 3-5 paru, priklausytu, kas ten augtu ir uzaugtu ax.gif
o del gleivines, tai as is viso soke, nieko nesuprantu, nes ji pas mane visada labai gera budavo. Gal cia histeroskopija taip viska sukomplikavo verysad.gif ja ten gerai pagrande pries menesi. Dar pries histero daktaras kraipe galva, kad gleivine tik pasibaigus mmm jau uzaugus. O dabar.. doh.gif
[quote=Beta1,2012 12 12, 14:05]
Nazara, dabar giliai ikvepk ir nenusiteik blogiausiam.Man antro IVF metu foliai irgi neaugo, tik kadangi mano kiauside policistine, tai ju buvo priauge visa kruva, bet maziukai.Pirmos apziuros metu daktaras irgi lingavo galva, mazdaug neauga kaip reiketu, reiks ziuret kaip toliau bus.Tik mano atveju dozes padidinti jis negalejo del policistines kiausides, kad paskui, jeigu ka, nebutu daug bedos.Taigi isvaziavau visa nusibliovus ir su ta pacia doze.Rezultate - reikejo stimuliuotis keliom dienom ilgiau, bet uzauginom.O kadangi stimuliacija buvo ilgesne, ilgiau brandinami foliai, jie buvo ir kokybiskesni.Nes tada pastojau, o ir to IVF'o snaigute dabar pas mane tuksi.O jeigu pas tave dar ir papildomai dozes padidintos ir siaip itrauktas dar vienas vaistukas, nemanau, kad bus blogai, pamatysi
[/quote]
aciu Beta1, kad pasidalinai savo istorija, siek tiek ikvepei tikejimo rolleyes.gif gal ir man reiks ilgiau stimuliuoti unsure.gif siandien pilvas issiputes, burbuliuoja, kiausides visa laika jauciu, tai gal ten kazkas ir vyksta g.gif gal tos kiausides gudrios ir gamina ne bele ka ax.gif tikiuosi, kad bus ne "made in china" biggrin.gif
o tavo snaigute tai saunuole wub.gif
Atsakyti