[quote=GingerBella,2012 12 12, 00:01]
Zinau viena atveji, kai panasiai buvo pas ta pati gydytoja, taikant ilga protokola. Viskas baigesi sekmingai. Jeigu dozes padidino, matyt dar tikisi ir gydytojas.
Del kiausidziu rezervo, pasidaryk S-Anti-Muller tyrima. Jis parodo kiausidziu rezerva geriausiai.
Uzjauciu, kad rezultatai taip nedziuginantys. Prisimenu, kiek laiko laukei, ruoseisi tam moraliskai ... Laikykis
[/quote]
laikausi

o kaip kitaip

bet va nakti blogai miegojau, kazkokia itampa jauciu

varciausi kaip ruonis vandeny
jeigu penktadieni po apziuros reiks viska nutraukti, tai iskat prasysiu to tyrimo
[quote=Atiloja,2012 12 12, 11:24]
tikiu, kad viskas bus gerai ir uzaugs tavo foliai
gaila, kad as taip netikiu
[quote=Pepe/ilgakojine,2012 12 12, 12:53]
Nu gal ir logiska, tik as niekada neuzfiksavau:) Kada numatytas kiausineliu surinkimas ir embriono transplantacija?
Del gimdos gleivines storio..jei teisingai pamenu, buvo cia viena panele irgi su plona gleivine apie 5 ir ji jau nestuke.
[/quote]
punkcija buvo numatyta 17 d., o isodinimas po 3-5 paru, priklausytu, kas ten augtu ir uzaugtu
o del gleivines, tai as is viso soke, nieko nesuprantu, nes ji pas mane visada labai gera budavo. Gal cia histeroskopija taip viska sukomplikavo

ja ten gerai pagrande pries menesi. Dar pries histero daktaras kraipe galva, kad gleivine tik pasibaigus mmm jau uzaugus. O dabar..
[quote=Beta1,2012 12 12, 14:05]
Nazara, dabar giliai ikvepk ir nenusiteik blogiausiam.Man antro IVF metu foliai irgi neaugo, tik kadangi mano kiauside policistine, tai ju buvo priauge visa kruva, bet maziukai.Pirmos apziuros metu daktaras irgi lingavo galva, mazdaug neauga kaip reiketu, reiks ziuret kaip toliau bus.Tik mano atveju dozes padidinti jis negalejo del policistines kiausides, kad paskui, jeigu ka, nebutu daug bedos.Taigi isvaziavau visa nusibliovus ir su ta pacia doze.Rezultate - reikejo stimuliuotis keliom dienom ilgiau, bet uzauginom.O kadangi stimuliacija buvo ilgesne, ilgiau brandinami foliai, jie buvo ir kokybiskesni.Nes tada pastojau, o ir to IVF'o snaigute dabar pas mane tuksi.O jeigu pas tave dar ir papildomai dozes padidintos ir siaip itrauktas dar vienas vaistukas, nemanau, kad bus blogai, pamatysi
[/quote]
aciu Beta1, kad pasidalinai savo istorija, siek tiek ikvepei tikejimo

gal ir man reiks ilgiau stimuliuoti

siandien pilvas issiputes, burbuliuoja, kiausides visa laika jauciu, tai gal ten kazkas ir vyksta

gal tos kiausides gudrios ir gamina ne bele ka

tikiuosi, kad bus ne "made in china"
o tavo snaigute tai saunuole