Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Atiloja @ 2012 12 18, 08:48)
na, o siandien, kas?  g.gif

Keberiokst sako, kad cia Londoniniai, ne Cikagos eina... O ir ant lapu uzrasyta The Doctors Laboratory, angliskas adresas.
Si karta Factor II Mutation- Prothombin Factor - Negative
Factor V( leiden)- Negative,
bet MTHFR - gene mutation ( Heterozygote) for the MTHFR C677t mutation- Positive.
Bet komentaruose parasyta, kad venu ir arteriju trombozes susidaryma nera priklausomas nuo MTHFR status, bet, kad i tai reikia atsizvelgti, ir individualia pasiento rizika
Keberiokst jau gydymo vaistukus susake:) blush2.gif kaip apeit reiks ta nuktypima:)
Atsakyti
QUOTE(Camella @ 2012 12 18, 14:18)
sveikos merginos  4u.gif
inesiu ne kokiu naujienu, 12dpi ir hcg maziau uz 1  doh.gif

unsure.gif na ir kodel taip viskas vyksta schmoll.gif laikykis 4u.gif

Aciu mergaites palaikyma 4u.gif , jau bijau ka ryt pamatys ir ka sakys. ax.gif T pasakojo, kad vienai jo pacientei buvo tookia ilga stimuliacija, kad vien tik vaistams isejo 1500 lv doh.gif tikiuosi, kad mano organizmas taip nejuokaus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 12 18, 13:37)
Sveikutes 4u.gif
Kokios jus saunuoles,jau namucius pasipuoset thumbup.gif o mes vis dar ne-tai jauciu spausiu vyra kad jau si savaitgali pasipuostumem,nes aplink visur grazu,o pas mus namie nera jokio kvapo kaledu isskyrus Advento zvake. blush2.gif Vakar jau vyrui pasakiau,kad pas mus tikriausiai ka svenciu nebus nes ju nesijaucia-tai tikiuosi isgirdo mane mirksiukas.gif
Kitty,zinok as ypac po visu operaciju labai atrodo jausdavau O o ir O testukai rodydavo tooookius ryskius pagaliukus ir viena kart kaip tik kai OT buvo super ryskus nuvykau pas O.K. ir ji man dare echo ir ka manai-pasake kad pas mane nevyksta o ir net nera dominuojancio folio doh.gif tai nusiminiau ir dabar galvoju,tai ka kai tik pamatau kad OT rodo jau rysku lekt tikriausiai reik pas giniu echo kad padarytu g.gif Tai cia mano patirtis.
Kas del dufo,tai gerai pamenu kad mano pazistama kai leidosi Dufa tai nelaike visai saldytuve.Aisku jei nesileidi tu jo,tai tada manau jam vieta saldytuve 4u.gif
na,lekiu vedzioti suniuka ie eisiu i gintarine vaistine nes ten didele akcija Linu semenu aliejaus kapsulems,reik nusipirkt nes man kaip tik baiginejasi.
NAZARIUK,didziules sekmes ir kad siuo stebuklingu laiku vyktu patys tikriausi stebuklai ir jie pasiektu jusu seima wub.gif
Geros dieneles 4u.gif

Smagiai pasipuoskit, tikrai nuotaika pakelia mirksiukas.gif
Man visada, kai rodydavo OT ir skaudedavo, matydavo ir ovuliacija. Ir VISAdA po mano jauciamos ovuliacijos po 14 dienu ateina mmm. Nei maziau, nei daugiau. Zilaitiene, pamenu, nepatikejo, kad jauciu o, bet kaip tik dare sueities testa, ziurejo per mikroskopa, pamate tuos visus paparcius, sako, nu sunku patiket, bet jus atspejot savo o. Sakau, nu ne atspejau, as ja jauciu biggrin.gif
Del difo mes su vyru irgi pakalbejom, kad ten gi miltukai atskirai, neturetu pakenkti kambario tempa, kai anakart pirkom, vaistininke neiseme is saldytuvo. Galiausiai viesbutyje gal jis bus, o lektuve gal kaip nors..

QUOTE(Camella @ 2012 12 18, 14:18)
sveikos merginos  4u.gif
inesiu ne kokiu naujienu, 12dpi ir hcg maziau uz 1  doh.gif

Liudna... Labai liudna.. console.gif

GB, kaip tu?

Stryga, ar skaitai kartais, mesk bent zodeli ax.gif
Atsakyti
KittyKitty,

as OK. Ruosiuosi kelionei, nuo penktadienio dingsiu is eterio 2 savaitems. Ir jeigu MMM nesukvailios po buvusio IVF - uzsirasius LT esu histeroskopijai 28 dienai. Del ko labai dziaugiuosi ir daug vilciu dedu. Dar Sorpo pasidarysiu galybe tyrimu. Tad laukiu kokio tai prasviesejimo sausio menesi :-)

Zarazas del sventinio periodo ir komplikuoto siuntimo pastu per pacias Kucias/Kaledas, atidejau sausiui.

O pasimatymas su Gorgy seks jau po to. O gal drasos ir pasimatymui su snaigute atsiras po histeroskopijos... g.gif

Tad, linkiu geru pasiruosiamuju darbeliu ir tau, geros stimuliacijos pradzios ir fantastisko poilsio Milane, skanaus italisko maisto;-) 4u.gif

Stryga - tau irgi dideli linkejimai. Visiskai atsijungus nuo musu, kas irgi yra gerai. Bet zinok, kad labai laukiame tavo sausio menesio didziosios operacijos 4u.gif

Nazara,

tikekimes, kad viskas bus OK tavo atveju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 18, 21:41)
Keberiokst sako, kad cia Londoniniai, ne Cikagos eina... O ir ant lapu uzrasyta The Doctors Laboratory, angliskas adresas.
Si karta Factor II Mutation- Prothombin Factor - Negative
Factor V( leiden)- Negative,
bet  MTHFR - gene mutation ( Heterozygote) for the MTHFR C677t mutation- Positive.
Bet komentaruose parasyta, kad venu ir arteriju trombozes susidaryma nera priklausomas nuo MTHFR status, bet, kad i tai reikia atsizvelgti, ir individualia pasiento rizika
Keberiokst jau gydymo vaistukus susake:) blush2.gif kaip apeit reiks ta nuktypima:)

Pepe,

tai cia reiskia, kad tau reikes krauja skystinanciu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 18 gruodžio 2012 - 22:29
aciu merginos 4u.gif tik neaisku kada memes parsivilks, pozymiu jokiu, crinono gabaliukai baltut baltuteliai g.gif
QUOTE(GingerBella @ 2012 12 18, 16:23)
Camella,

kaip uzjauciu be galo be krasto.... Ar tai tavo antras bandymas per praejusius 4 menesius? Abu su snaigutemis? g.gif laikykis.... unsure.gif

man buvo pirmas bandymas spali kuris baigesi nesivystanciu ir va snaigutes dabar pavede..
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 12 18, 11:30)

Geros keliones tau GingerBella. Gerai praleisti jum sventes 4u.gif ir ko lengvesnes hystero 4u.gif Patarciau pries einant susizinoti kokia darys ar diagnostine ar chirurgine. Nes ckirurgine, tai manau, kad valgyt pries tai negalesi, reikes narkozes.
O jei tik diagnostine, tai blogai butu nueiti tusciu skrandziu. Leidzia nuskausminamuosius, kad neskaudetu pacientei kai ta mikro kamera kisa per gimdos kakleli...Ant tuscio skrandzio tie vaistai negerai, po to gali pykinti ir silpna darytis...
Nors gali buti abi is kart, jei kokiu nukrypimu rast.
Saunuole tu pas mus, judi i prieki su pagreiciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Del mnto testu tai jo, panasu, kad teks krauja skystinanciu.

Visom kitom Labutis:) gero puosimosi ir ruosimosi SV. kaledom 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Terziuk 4u.gif tikiuos su jumis viskas gerai 4u.gif galvoju apie tavo pypliukus wub.gif
Afrodite, saules spinduleli tu musu 4u.gif Lai SV. Kaledu metas buna stebuklingas 4u.gif
Citai, kaip pojuciai 4u.gif
Atiloja gal jau del klinikos apsisprendei 4u.gif
Stryga musu poilsiauja biggrin.gif
Kitty 4u.gif Gal telefonas atsirado?
Sidabriukas ziuriu irgi apie nauja klinika galvoji?

Mergytes, geros dieneles visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Camella @ 2012 12 18, 18:53)
aciu merginos  4u.gif tik neaisku kada memes parsivilks, pozymiu jokiu, crinono gabaliukai baltut baltuteliai  g.gif
man buvo pirmas bandymas spali kuris baigesi nesivystanciu ir va snaigutes dabar pavede..

O dar turit likusiu snaiguciu? Gaila, kad likimas kisa koja...Laikykites abu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visąlaik skaičiau jūsų pasisakymus, išgyvenau nesėkmes ir džiaugiaus sėkmingomis akimirkomis. Tik neparašydavau.
Šįkart atėjau pasakyt, kad bandau krautis lagaminą ir keliaut pas nestuke.gif
Man 7sav. ir susitikom su dviem plakančiom širdelėm wub.gif

Linkiu visoms kantrybės, tikėjimo, ryžto, nepasiduoti šiam sunkiam kely 4u.gif Išlaukit, tikėkit svajone iš visos širdies...

Lai mano atvejis įneša daugiau tikėjimo snaigutėmis wub.gif Tikėkit.
Ačiū, mergaitės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2012 12 19, 00:55)
Sveikos  4u.gif
Man 7sav. ir susitikom su dviem plakančiom širdelėm  wub.gif
Linkiu visoms kantrybės, tikėjimo, ryžto, nepasiduoti šiam sunkiam kely  4u.gif Išlaukit, tikėkit svajone iš visos širdies...
Lai mano atvejis įneša daugiau tikėjimo snaigutėmis  wub.gif Tikėkit.
Ačiū, mergaitės  wub.gif

Geros keliones 4u.gif wub.gif Ramaus jum laukimo ir malonaus susitikimo su dvunukais:)
Ne be uz kalnu busit daugiavaike seima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2012 12 19, 11:55)
Sveikos  4u.gif
Visąlaik skaičiau jūsų pasisakymus, išgyvenau nesėkmes ir džiaugiaus sėkmingomis akimirkomis. Tik neparašydavau.
Šįkart atėjau pasakyt, kad bandau krautis lagaminą ir keliaut pas  nestuke.gif

Linkiu visoms kantrybės, tikėjimo, ryžto, nepasiduoti šiam sunkiam kely  4u.gif Išlaukit, tikėkit svajone iš visos širdies...

Ačiū, mergaitės  wub.gif

wub.gif wub.gif neapglebiamai didziuliai sveikinimai 4u.gif
visoms linkiu to paties!
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 18, 21:41)

thumbup.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 19, 12:01)
Atiloja gal jau del klinikos apsisprendei 4u.gif

dar ne smile.gif as noriu buti ir "grazi ir protinga", tai vis dar metausi smile.gif

QUOTE(sniege555 @ 2012 12 19, 12:55)
Sveikos  4u.gif
Šįkart atėjau pasakyt, kad bandau krautis lagaminą ir keliaut pas  nestuke.gif

Ačiū, mergaitės  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 12 18, 18:03)
Labas vakaras mergaites  4u.gif

kaip gyvenat  4u.gif

turiu jums klausimelis ,kas yra susidures su gydytoja Usoniene   ,parasykit ar verta su ja susidurti  smile.gif kas pas ja buvot ar ka kaip ji isvis ,labai laukiu  4u.gif

As, pagal savo patyrimus, sakyciau tikrai NE. I detales nesileisiu. Prisiminiau DABAR jau man juokinga istorija. Prabundu po narkozes, po gimdos nuotraukos, ir i mano klyna ziuri sanitaras kazkoks. Ka as zinau, kas jis toks.... Gal maziau filmu reikia man ziureti, bet kai mano fantazija laki, tai biggrin.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 12 19, 12:01)

Terziuk 4u.gif  tikiuos su jumis viskas gerai 4u.gif galvoju apie tavo pypliukus wub.gif

Aciu bigsmile.gif
Taip, berods gerai: tpfu tpfu tpfu. Tik ant Bikovos, kaip mano dukterecia pasakytu, darau pyku pyku.....Atsakymu laukiu jau jau ryt bus savaite..... doh.gif

Ir tavo Cikagos tyrimu laukiu....

KittyKitty ir Strygai linkiu geros keliones wink.gif Linksmai pasibukit!
GB - sekmingos operacijos ir visu suplanuotu tyrimu atlikimo LT.

Afrodite - linkejimai Mopsui wink.gif

Cituk - tikiuosi jau ranka/nugara be skausmu ir melynes jau pazaliave....

Atijola, kareivi bigsmile.gif

Atsakyti
sniege! bigsmile.gif Sveikinu su dviem širdutėm wub.gif wub.gif
ne veltui tavo toks nikas biggrin.gif o dar liko snaigučių?
Atsakyti