QUOTE(Afrodite69 @ 2012 12 18, 13:37)
Sveikutes
Kokios jus saunuoles,jau namucius pasipuoset

o mes vis dar ne-tai jauciu spausiu vyra kad jau si savaitgali pasipuostumem,nes aplink visur grazu,o pas mus namie nera jokio kvapo kaledu isskyrus Advento zvake.

Vakar jau vyrui pasakiau,kad pas mus tikriausiai ka svenciu nebus nes ju nesijaucia-tai tikiuosi isgirdo mane
Kitty,zinok as ypac po visu operaciju labai atrodo jausdavau O o ir O testukai rodydavo tooookius ryskius pagaliukus ir viena kart kaip tik kai OT buvo super ryskus nuvykau pas O.K. ir ji man dare echo ir ka manai-pasake kad pas mane nevyksta o ir net nera dominuojancio folio

tai nusiminiau ir dabar galvoju,tai ka kai tik pamatau kad OT rodo jau rysku lekt tikriausiai reik pas giniu echo kad padarytu

Tai cia mano patirtis.
Kas del dufo,tai gerai pamenu kad mano pazistama kai leidosi Dufa tai nelaike visai saldytuve.Aisku jei nesileidi tu jo,tai tada manau jam vieta saldytuve
na,lekiu vedzioti suniuka ie eisiu i gintarine vaistine nes ten didele akcija Linu semenu aliejaus kapsulems,reik nusipirkt nes man kaip tik baiginejasi.
NAZARIUK,didziules sekmes ir kad siuo stebuklingu laiku vyktu patys tikriausi stebuklai ir jie pasiektu jusu seima
Geros dieneles
Smagiai pasipuoskit, tikrai nuotaika pakelia
Man visada, kai rodydavo OT ir skaudedavo, matydavo ir ovuliacija. Ir VISAdA po mano jauciamos ovuliacijos po 14 dienu ateina mmm. Nei maziau, nei daugiau. Zilaitiene, pamenu, nepatikejo, kad jauciu o, bet kaip tik dare sueities testa, ziurejo per mikroskopa, pamate tuos visus paparcius, sako, nu sunku patiket, bet jus atspejot savo o. Sakau, nu ne atspejau, as ja jauciu
Del difo mes su vyru irgi pakalbejom, kad ten gi miltukai atskirai, neturetu pakenkti kambario tempa, kai anakart pirkom, vaistininke neiseme is saldytuvo. Galiausiai viesbutyje gal jis bus, o lektuve gal kaip nors..
QUOTE(Camella @ 2012 12 18, 14:18)
sveikos merginos
inesiu ne kokiu naujienu, 12dpi ir hcg maziau uz 1
Liudna... Labai liudna..
GB, kaip tu?
Stryga, ar skaitai kartais, mesk bent zodeli